annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 5019795
Et andet syn 1227674
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1007139
Jesu ord 853749
Spirituel omsorg 800600
Galleri
Et historisk fly, man helst vil glemme.
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 44 gæster og 24 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 5 af 56 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 55 56 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#27906 - 06/08/2019 18:42 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Hanskrist Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 1971
Sted: Nørresundby
?
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#28014 - 29/08/2019 02:21 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 526
Sted: Odense, Danmark
EN KÆRLIGHEDSHISTORIE

Engang for mange år siden i selskab med en hel gymnasieklasse på en ekskursion på vej til vores sovepladser et noget øde sted så jeg på himlen en mørk aften et stort lys med en rund form ligesom en kæmpe fuldmåne men, der ikke bevægede sig, havde ingen lyd og det var helt stille. Jeg fortalte om det til de andre med min pegefinger mod dette uforklarlige mystiske fænomen, hvor et vidne lige ved siden af mig sagde: " Det er en UFO." Kort tid senere forsvandt det igen. Jeg havde for nogle år siden nogle få snakke med en fremmede Indre Missionsk ung mand, som kaldte det syn for Satans misledning væk fra Gud. Idag siger en fornuftigt spirituel troende vis mand til mig om den oplevelse, at han ikke tror på rumskibe fra andre planeter, hvor han sammenligner det med i Biblen profeternes syner af himmelvogne.

Jeg havde sovet længe om dagen, så senere om natten er jeg ikke træt, men alligevel putter jeg mig varmt under dynen, hvor jeg i mørket ved vågen tilstand trygt krammer den med mine tanker til det guddommelige ( evigt elskede ): " Jeg elsker dig og derfor betyder du noget for mig." Pludseligt græder jeg igen, igen og igen lykketårer, fordi som noget nyt på en fortrøstende omsorgsfuld måde føler jeg, at jeg er forevigt aldrig alene som en kærlighed, der er større end mig selv. Hele min krop reagerer meget med koldt hårrejsende ´gåsehud´ med i mit sind en euforisk glæde på denne ellers tropisk svedige nat. Selv om ingen er perfekt, føler jeg mig uden logik helt ubetinget elsket. Det sker forsonende, da jeg nu kan opfatte det smukke ved mig selv, livet, tingene i verden og menneskeheden. Jeg har tidligere engang lavet en pagt om Helligånden med det guddommelige i mit menneskelige Jeg, hvilket jeg intellektuelt forstår, så nu føler jeg ægte, at jeg vil den.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#28095 - 11/09/2019 16:48 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 5461
Sted: Sydsjælland
Hej Gerth.
Har læst denne tråd igennem i håb om at få et mere klart billede og ender med at se dette:
Citat:
Selv om ingen er perfekt, føler jeg mig uden logik helt ubetinget elsket. Det sker forsonende, da jeg nu kan opfatte det smukke ved mig selv, livet, tingene i verden og menneskeheden.
At du føler dig sådan elsket er ikke helt ubekendt for mig p.g.a. mine "Ikon-møder" i den meget lille kirke på toppen af det lille bjerg i den subtropiske urskov på den lille græske Ø, og min erfaring er, at det ikke kan undgås, at denne kærlighedsfølelse også kommer til at vende udad - mod medmennesker - mod verden blinker
Men du skriver tillige:
Citat:
Jeg har tidligere engang lavet en pagt om Helligånden med det guddommelige i mit menneskelige Jeg, hvilket jeg intellektuelt forstår, så nu føler jeg ægte, at jeg vil den.
Er det muligt, at du kan uddybe, hvad denne pagt går ud på?

M.v.h. Arne smiler
Top Svar Citer
#28098 - 11/09/2019 23:06 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1068
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Mon man må drikke sig stangtiv og sætte lidt musik på ler

https://www.youtube.com/watch?v=NyoTvgPn0rU
Kom nu ud på dansegulvet yeah

https://www.youtube.com/watch?v=XCnpOcxVvuA

Som sagt satser vi allesammen på dig tommelop

Namaste
Top Svar Citer
#28179 - 24/09/2019 20:00 Re: Gerth Drost [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 526
Sted: Odense, Danmark
UTROLIGE LEDETRÅDE

A spørger: " Er det muligt, at du kan uddybe, hvad din pagt om Helligånden med Det guddommelige går ud på? "

Jeg har tidligere i forskellige emner fortalt om flere af mine ekstremt ekstraordinære oplevelser med blandt andet nok forklaring i henhold til pagten men ikke dem alle, hvilket jeg heller ikke gør nu om alt dette. Det genfortælles ikke. Der findes historier fra folk i verden om, at de har oplevet åndelige åbenbaringer af profeten Jesus, den religiøst påståede mirakuløse ´jomfru´ Maria og engle med mere. Jeg tror ikke på, at de syner var/er deres personligheder i form af sjæle, fordi jeg har ikke lyst til at være psykisk menneskelig forevigt som mig identiteten Gerth Drost og de ventede jo ikke i en anden dimension igennem årtusinder på en dommedag eller i vor tid folks nærdødsoplevelser med hilsener. Ifølge min opfattelse var hellige Jesus og hans mor Maria kun nogle midlertidige mennesker med begrænsede sind. Ligesom før fra dengang kan de af den grund stadig idag altså ikke være flere eller mange steder samtidigt, fordi de var ikke en guddom ( det guddommelige ). Eksempelvis ham Jesus kan dermed ikke samtidigt både modtage i himlen personligt som et individ alle døde hver dag, åbenbare sig selv og leve på Jorden nu som en reinkarneret Kristi genkomst. Det guddommelige kan selv udtrykke sig på forskellige måder som blandt andet den slags åbenbaringer, der ligner Jesus, et kraftigt Helligånds lys, Maria, engle, afdøde helgener og så videre på kun en symbolsk måde. Nogle af historierne om vidner, som har sagt, at det er mærkeligt, nævner jeg ikke. Nogle flere forunderligt undere i mit liv var dog:

Som barn kunne jeg se i mørket på mit værelse blidt lysende figurer, der bevægede sig lydløst, hvilket forsvandt igen senere. Som ung voksen læste jeg engang, hvor nogen beskrev abstrakt noget lignende i en bog som værende åndevæsener. Jeg så det længere tid efter, at det elektriske lys var slukket, så man kan ikke bortforklare dem som en optisk illusion i mine øjne. Alligevel stadig for en tid i ungdommens år hvis jeg tænkte fokuseret på auraer, så jeg tydeligt om natten engang imellem et ved mig pulserende lys.

Som meget ung deltog jeg til en gratis prøve i kunstterapi, hvor underviseren hun bad os i gruppen om at fortælle om vores forskellige fortolkninger af en kvindes maleri, der var lavet udfra en drøm. Hun sagde: " Ingen kan have den samme mening om dens betydning og alle vil derfor forstå den uens." Da jeg beskrev detaljeret en sammenhængende analyse i alle dens drømmesymboler om kunstnerens sindstilstand, der imponerede de andre, sagde kunstterapeuten: " Alt, hvad du har sagt om den, det er fuldstændigt korrekt ifølge hendes egne ord og præcist det samme." Jeg har faktisk på et andet tidspunkt haft et møde med en anden via min daværende kontaktperson i det offentlige system, som sagde: " Du kan noget specielt, som jeg sjældent har set."

Jeg havde en gang om ugen en samtalepartner fra Kommunen om alt mellem himmel og jord. Han tog med mig hen til centeret Borgerservice, hvor en der ansat for Odense Kommune skulle hjælpe mig med oprettelsen af min private profil NEM-ID, der har et i samarbejde med regeringen topsikret system for generelt alle samfundets borgere imod hacking. Personalet spørger med et målløst undrende blik til min samtalehjælper: " Synes du også ligesom jeg, at det her er meget underligt? " Jeg blev stillet tre irrelevante drillende spørgsmål og han svarede et - ja - til det endda tilmed senere sagde til mig: " Det er som, at der sker noget helt særligt omkring dig."

Jeg sad på en cafe ved et rundt bord med flere andre. Lige foran mig sad en meget ung kvinde som personale, hvor jeg syntes, at jeg hørte en eller anden lige bagved hende, som hev hårdt i dørhåndtaget men, der var ingen. Da jeg havde fortalt hende om den lyd, bemærkede hun det også. Hun virkede mega overrasket med angst i sit ansigtsudtryk. Der skete følgende mere flere gange, der passede til min lignende iagttagelse, som hun sagde: " Det er altid kun, når vi alle kigger væk fra døren, at den mystiske lyd kommer derfra." Senere gik hun over til den dør for at undersøge dens håndtag men, vi fandt ingen logisk forklaring angående dette. Cirka indenfor samme uge snakkede jeg med en anden gæst i et andet rum på cafeen et stille og roligt sted vedrørende min stærke spirituelle tro, som ikke kendte til denne hændelse, hvor hun som en kvinde i den modne alder sagde chokeret: " Uhhhh, hvem var det? " Hun sagde derefter, at hun lige bagved mig så nogen men, der var ingen andre end os to tilstede.

Min pagt uden religiøs lov er for kun mig noget personligt, der således ikke gælder som et krav for alle andre. Den handler om hvordan, jeg vil, at min egen livsstil og overbevisning frivilligt skal være som en god forpligtende aftale ligesom noget med det hellige ægteskab. Selv om projekt OPLYSTHED ikke er om mig selv, fungerer dens symbol faktisk sådan som mit pagtstegn om min sundhed, medmenneskelighed, etik, moral, fornuftig lykke og bevidst kærlighed.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 5 af 56 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 55 56 >


Seneste indlæg
Samtaler omkring bålet...
af Arne Thomsen
03/08/2020 13:41
Eid Al-Adha
af ABC
02/08/2020 17:50
Gerth Drost
af ABC
02/08/2020 14:29
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af ABC
01/08/2020 15:06
Mellemrummet
af Thomas
29/07/2020 09:38
Nyheder fra DR
Mundbind: Her er fem fejl, du ikke må b..
03/08/2020 11:22
Angie bruger mundbind i toget: 'Godt man..
03/08/2020 10:21
Kristendemokraterne har samlet nok vælg..
03/08/2020 09:40
Den kloge narrer den mindre kloge? Måge..
03/08/2020 09:29
Ny britisk coronatest giver svar på 90 ..
03/08/2020 08:55
Nyheder fra Religion.dk
Hvem er stjernemenneskerne?
03/08/2020 06:23
Vi skal tolke selv – og tolke kreativt
30/07/2020 06:20
Den muslimske pilgrimsfærd er i år meg..
30/07/2020 06:19
Test dig selv: Hvilken vejrgud minder du..
28/07/2020 11:41
Sex, skyld og skam i islam: “Det jordi..
21/07/2020 12:23