annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6826103
Et andet syn 1409474
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1359675
Jesu ord 1015303
Spirituel omsorg 880765
Galleri
ER DU GAL MAND
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 42 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 2 1 2 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#26743 - 24/01/2019 06:29 TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 732
Sted: Odense, Danmark
Jeg henviser til mine relevante emner såsom :
a) Den ekstra åbenbaring
b) Om mit frie løfte til Gud

Jeg tror, at jeg er kaldet af Gud som en udvalgt ?

Jeg genfortæller ikke alle mine ekstraordinære oplevelser, heller ikke hvorfor de folk i psykiatrien pludseligt nu ikke længere synes, at jeg skal have medicin imod skizofreni eller på det seneste min afklarende åbenbaring fra Gud. Min såkaldte ekstra åbenbaring er sket efter dette emne her og alle dens historier.

Jeg tog på et skizofreni kursus for at undersøge om jeg mig selv, synes at jeg er sindssyg eller ikke. På kurset er en nyuddannet læge ( han ) specialiseret i psykiatri, som underviser i forskellige kategorier for symptomer på skizofreni. Til dette beder han os om at dele vores oplevelser. Han viser en psykiatrisk model, som kun er videnskabelig og udelukker alt overnaturligt, paranormalt, ekstraordinært, spirituelt, metafysisk og guddommeligt. Jeg har ikke en religiøs identitet. Jeg spørger undrende til ham : " Hvad med historierne om helgener, profeter, mystiske guruer, andre usædvanligt hellige folk eller bare noget endnu uforklarligt ? " Han siger, at de har en afdeling i bygningen her, som behandler religiøse mennesker især flygtninge og indvandrere fra udenfor den vestlige del af verden, fordi der er deres religion vigtig og dette ikke mere her i vores land. Han siger da : " Jeg har hørt nogen sige, at hvis profeten Jesus levede idag, ville han sandsynligvis blive diagnosticeret til at være psykisk syg. Ingen er Gud." Her er fem eksempler på symptomer til kategorier i psykiatri om min konfrontation med ham. Bemærk, at der er vidner i hver historie :

1. Føler sig ikke forstået - Jeg var engang på det psykiatriske dagafsnit IQ testet af en ledende psykolog og han ville ikke fortælle mig hvorfor. Denne test er idag i det offentlige system forsvundet. Han var overvældet, fordi ifølge ham, burde jeg ikke kunne gøre de ting. Han omtalte mig som værende en positiv afvigelse fra menneskeheden. Han havde aldrig før mødt sådan en som mig. Jeg er højintelligent på alle områder i både den højre og venstre del af hjernen, et geni og min måde at lære på er langt bedre end de fleste. Sygeplejersken nævnte Mensa.
Et geni, ifølge flertallets normer i befolkningen, kan forstå højintelligente emner, som resten ikke kan. De forstår ikke denne person så let. Han svarer : " Ja, du har ret i det, at det er ikke altid skizofreni, når du ikke bliver forstået af folk." En vis kvinde har fornylig omtalt mig som en, der er forud for tiden.

2. Underlige spirituelle oplevelser - Jeg har set nogle mystiske stærke lys flere gange i mit liv. En af disse gange, sagde en kvinde lige ved siden af mig : " Hvad fanden er det ? " En anden gang kommenterede en kvinde angående dette ved bordet : " Jeg tolker det som et tegn." Han svarer : " Det er ikke skizofreni så længe, at du ikke kalder det for en åbenbaring."

3. Budskaber fra fjernsynet eller en gud - Jeg tændte for fjernsynet, hvor en båd ( skib ) i forskellige versioner viste sig på alle mine mange kanaler på få minutter. Jeg opfattede et mønster i dette, vidste bare med sikkerhed som en forudsigelse, at hver gang jeg skiftede kanal, så var der igen, igen og igen en båd på skærmen igen. Hvis der var en tegnefilm, så var det vist som en animeret båd - et sort eller hvid klip med en båd uden farver - en TV serie i farver med en relevant båd - en film med en anderledes slags båd og så videre. Kanalerne var fra forskellige dele af verden og derfor ikke bare et land. Jeg kunne have troet, at nu var jeg skør eller havde en psykose, men jeg var senere bekræftet i min tro vedrørende dette fænomen ved et lignende bevis, hvor jeg besøgte en veninde som et ekstra vidne. Der fortalte hun en historie om engang, hvor på en intuitions øvelse på et kursus nogen sagde : " Hold øje med vandet." Med disse ord, pegede jeg på hendes TV, fordi nu skete den samme ting igen, hvor symbolet var vand. Som med båden, skete det indenfor få minutter i træk. På kanalerne var en sø, flod, flaske med vand, nogen talte om vand i et program ikke om vand, en person gik under vand o.s.v. Hun fortalte mig, at hun også så dette. Dette lyder usandsynligt og urealistisk, men jeg tror, det er sandt. Det er mindre muligt end som at vinde som en stor millionær i lotteriet. Han svarer : " Ja, der er noget om logik. At se vand på den måde er mere sandsynligt end en båd, fordi vand er mere almindeligt kendt. Medmindre det er et fuldstændigt usædvanligt sammentræf."

4. Mistænksomhed, foreksempel om overvågning - Jeg blev af noget personale på en social cafe for ensomme og andre med en psykisk sygdom bekræftet, at det følgende er ægte. Jeg blev kontaktet af en ukendt profil i Facebook med en venanmodning, som spurgte efter mit telefonnummer. Han havde beviseligt mange tilsyneladende magtfulde og indflydelserige kontakter i hele verden. Jeg undersøgte hans venner til venners´ venner og så videre meget omhyggeligt. De fleste af dem virkede ægte med billeder af dem selv, familie, kollegaer, venner, bekendte, internationale flag, dyre ting, loge dragter, uniformer og lignende ting. Mange af dem havde tæt på fem tusind venner, hvilket lige nu er grænsen i Facebook ligesom mange berømtheder. De virkede til at være en del af et netværk af indflydelsesrige folk som noget verdensomspændende. Det var magtfulde ting på forskellige områder såsom : Højtrangerede politikere og andre ledere med en top position i samfundet, globale velgørenheds organisationer i humanistisk arbejde og for verdens fred, militær, flåde, luftvåben, efterretningstjenester, politiet, økonomisk rige, de kongelige og ordener som - forskellige slags riddere, Rosenkreuzerne AMORC, Frimurere, Skotske rite, Shriners, York rite, Order of the Eastern star, Prince Hall frimurere og mere andet. Denne liste fortsætter. Jeg har tilfældigvis personligt ved forskellige steder mødt flere, som i mere eller mindre grad er involveret i frimureri. Bemærk, alle de førnævnte ordener har tilfælles, at de tilsyneladende spirituelt tror på Gud. Den mærkelige profils hilsen skrev ingen forklaring til mig om det og jeg afviste ham derfor.

Han postulerer : " Det må være en fejl."

5. At være ude af stand til at forholde sig til virkeligheden og ukorrekt bearbejde informationer i hjernen - En berømt i mit hjemland clairvoyant fra fjernsynet så noget, hvilket vi ikke kan opfatte eller sanse. Alt hvad han sagde, det var præcist undtagen endnu en profeti om min fremtid og det var : " En dag, vil jeg hjælpe fantastisk mange mennesker og gøre livet lettere for dem, som blandt andre ting kommer til at ske med ord og er om frihed."

Dette er ikke mit vanvid om storhed. Er det et åndeligt kald til noget større ? Er det bare en personlig gave fra Gud ? Jeg håber, at jeg kan dele den med folk som en mission.

En ting er film, som sædvanligvis med tilsyneladende overdrivelser leger med virkeligheden men, samtidigt med min nuværende undren om min tilstand reagerer jeg med latter og forvirring på følgende til trods for muligvis dets lorteindhold med samme problemstilling uden at have set filmen Glass endnu :
https://www.youtube.com/watch?v=95ghQs5AmNk
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#26744 - 24/01/2019 09:43 Re: TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD [Re: Gerth]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Psst!

Skrev du ikke, at dine caféidéer ikke havde noget med gudetro at gøre?..;)


mvh
Simon
Top Svar Citer
#26751 - 25/01/2019 19:50 Re: TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD [Re: Gerth]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1525
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Måske skulle jeg fortælle denne historie.

Hvad har unge mennesker brug for?

Nu er det lang tid siden, at jeg var ung, så det hele fortaber sig ligesom i tågerne, men mit liv kunne have formet sig meget anderledes, hvis lægen (jeg har også været indlagt på psykriatisk) havde sagt...du har vist brug for at tale med ligesindede. Tag du derover og få en snak om tingene. Og så lad være med at ryge hash smiler

Kan huske jeg udfordrede lægen ved at sige...hvor meget styr har du på din tænkning...kan du lade være med at tænke på denne genstand? Hvad foregik der i mit hoved dengang? Det fortaber sig som sagt i tågerne, så...

Skulle aldrig have ladet mig indlægge. Det hele startede med en frivillig indlæggelse på åben afdeling. Og endte med en indlæggelse på den lukkede. Hvorfor? Fordi jeg ikke tænkte som dem. Jeg var ikke til fare for mig selv eller andre. Sådan kan det gå.

Spurgte udtrykkeligt om jeg kunne gå når jeg ville (da jeg lod mig indlægge), og fik at vide, at det kunne jeg godt, for jeg var der frivilligt. De glemte så bare lige at fortælle mig, at hvis de vurderede, at jeg var til fare for mig selv eller andre, så kunne de spærre mig inde på den lukkede. Mon jeg så havde ladet mig indlægge? Måske...tror det ikke...men måske, for jeg var ikke til fare for mig selv eller andre.

Kan desvære ikke rigtig huske de tre dage som jeg var på den åbne afdeling og hvilken medicin de gav mig, men jeg begyndte at kede mig, og så ikke længere noget formål med at være der. Derfor ville jeg hjem igen.

Oplevede jeg underlige ting eller skruede tingene forkert sammen...husker noget med et ur som gik i stå og det tillagde jeg vist en betydning. Eller undrede mig over. Og fortalte om. Men det bliver man jo ikke til fare for sig selv eller andre af.

Til historien hører at mine tanker kredsede om halvguder og alt sådan noget. Havde fattet interesse for Bhagavad Gita (Krishna bevægelsen) og var blevet opslugt af disse tanker. Dette bekymrede min mor i en sådan grad at hun ville have mig med op til lægen. Vi er tilbage i 1991/92. 21 år gammel. Havde lånt Bhagavad Gita af en af vennerne og begyndte at tænke i andre baner end hidtil. Røg desuden hash på det tidspunkt og havde gjort det over en årrække. Blev måske lidt "kugleskør" af læsningen og mistede jordforbindelsen. Hvem er jeg? Hvad laver jeg her på jorden? Og alt sådan noget. Krydret med tankerne fra Bhagavad Gita. Kan desvære ikke rigtig huske forløbet, så...men min mor siger, at jeg gav udtryk for underlige tanker, men hun kan heller ikke rigtig huske tingene. Det er trodsalt 27 år siden.

Men ihvertfald, så gik jeg med op til lægen for min mors skyld, og fordi jeg tænkte, at det ikke kunne skade noget at tale med andre mennesker om tingene (var vist lidt utilfreds og ked af verdenssituationen). Lægen sagde så, at jeg kunne tage ud på bispebjerg psykriatiske afdeling og tale med dem. Hvilket vi gjorde (min mor og jeg), og efter at have talt med dem, og de havde sagt, at jeg kunne gå når jeg ville, så indvillige jeg i at lade mig indlægge. Hvad kunne det skade? Måske havde jeg brug for noget beroligende og andre mennesker at tale med? Men der var jo bare andre mennesker med deres problemer, så...

Ærgeligt at jeg ikke kan huske tingene helt præcist.

Men min pointe er bare at sådan et værested som du efterspørger ikke er helt tosset.

Kunne jeg gå tilbage i tiden, så ville jeg opsøge mig selv, og sige...prøv lige at tænk over det her:

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/26500/Hvem_skal_vi_lytte_til.html#Post26500

Men sådan kan man vel blive ved...

Jeg har begået mange dumheder gennem tiderne...men jeg er ikke et ondt menneske. Har bare ikke altid formået at leve på den rigtige måde. Lige nu går det nogenlunde med at leve, og jeg håber, at det fortsætter sådan. Ja, jeg er nok lidt småtosset (eller skadet). Men det er der sgu ikke noget at sige til...

Nok om det.

Som sagt vil jeg gerne hjælpe dig med at formulere tingene på en måde som du kan stå inde for. Måske er vi over i et foreningsprojekt? Foreningens formål er at oprette caféer rundt omkring i verden som kan medvirke til at der bliver fred på jorden. Så skal du bare beskrive caféen og have nogle til at melde sig ind i foreningen.

Du har et navn og et symbol. Men hvad med café fred? Café den gode samtale? Café inspiration? Café lattermild? Der er mange muligheder...

Selv har jeg tænkt på at oprette et tempel for den firearmede figur...her skulle vi tale sammen om hvad vi lavede her på jorden og alt sådan noget. Og så kunne den firearmede figur kigge lidt på os eller vi kunne kigge lidt på den ler

Engang for længe siden var der en fugl som forsøgte at flyve med mig - cyklede og så var der en fugl som fløj ned og forsøgte at gribe fat i mit hår (som der ikke var meget af) - det undrede jeg mig meget over...var det et tegn? Måske...hvem ved? Jeg udelukker ikke noget.

Men hvad så når man får en mågeklat i hovedet blinker

Hvornår er der tale om et tegn?

Kærlig hilsen

ABC
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#26753 - 26/01/2019 04:18 Re: TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD [Re: ABC]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 732
Sted: Odense, Danmark
Slutningen i mit emne her laver jeg om til : En ting er film, som sædvanligvis med overdrivelser leger med virkeligheden men, jeg undrer mig over min nuværende tilstand med forvirring og latter.

Simon : " Psst! Skrev du ikke, at dine caféidéer ikke havde noget med gudetro at gøre?..;)."

Oplysning : Jeg vil ikke forsvare mig imod dine antagelser, der stadig lyder som en mangel på konstruktiv kommunikation mellem os. Dog fortæller jeg en sidste gang her, at dette emne om min kommunikation med Gud har intet med projektet cafe oplysthed at gøre, fordi lige her deler jeg bare en personlig historie om mig selv helt udenfor den. Projektet handler om noget større end mig selv for både troende og ikke troende og jeg har stadig ret til at tro, som jeg vil. Alligevel uden psykiatriens indblanding er der i verden politikeres krige, voldelige og / eller psykopatiske drukkenbolte i landets festlige natteliv plus morgenværtshuse, kønssygdomme og folks fysiske skader på grund af for meget stress på arbejdet - uddannelsen - hjemme samt længerevarende dårlig livstil med overforbrug af ting - forurening - usund mad - slik - kage - alkohol eller nogle hårde stoffer med mere også dermed i en eller anden grad til fare for sig selv og / eller omgivelserne endda med mulighed for at kombinere disse forskellige ting ?

ABC : "Hvornår er der tale om et tegn ?"

Oplysning : Et tegn er et fænomen eller foreteelse, der tyder på forekomst af noget andet som en besked fra ´højere´ magter eller som et forvarsel. Bemærk, jeg opfatter ikke Gud som en overmagt. Hashrygning siges at kunne skade på en måde, hvor især nogle bliver mere psykisk syge af det og får det værre som eksempelvis psykotiske tilstande. I en psykose har personen en tydelig mangel på fornuft eller velfungerende logik og opfører sig meget mere end normalt eller ekstremt irrationel. Vedkommendes handlinger, tale og tanker har ikke en god nok struktur og som derfor en hæmmende lidelse mister denne kontrollen over både sig selv og sit liv. Det er ikke bare ligesom et misforstået excentrisk genis udtryk eller på grund af psykiateres uvidenhed om det utrolige men sandt.

Jeg har engang oplevet, at jeg bad til Gud om et bekræftende tegn men, jeg tænkte der ulogisk med en stærk intuitiv fornemmelse eller kun tilfældig følelse på en fugls lort fra himmelen. Et par minutter efter blev jeg ramt af en stor mågeklat fra en forbipasserende fugl deroppe på himlen. Hahhaaha. Jeg synes ikke, at det var nok overbevisende, så jeg bad om endnu et lignende tegn, som skulle præcist forudsigeligt ske i mit TV, når jeg er kommet hjem efter min cykeltur. Den første kanal i fjernsynet viste straks en komisk film med en hel del scenarier i træk, hvor fugle skider højlydt sprøjtende med minibomber af lort på folk forskellige steder. Måske Gud har humor og forstår selvironi alligevel eller hvad ?
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#26756 - 26/01/2019 13:31 Re: TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD [Re: Gerth]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1525
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Du lader lader til at have styr på tingene og en god jordforbindelse.

Nu vil jeg bare afvente dine svar angående caféen.

Kærlig hilsen

ABC
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#27600 - 23/06/2019 04:19 Re: TEGN, SIGNALER OG ÅBENBARING FRA GUD [Re: Gerth]
Gerth Offline
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 732
Sted: Odense, Danmark
Fordi jeg ikke kan redigere alle mine emner, så ignorer, at jeg forskellige steder tidligere har nævnt det patriarkalske ord som navnet ´Gud´. Min Facebook profil har alle mine forbedrerede emner, hvor også en hel del af dem er blevet slettet som især de med noget politisk om religion og sex, der egentligt burde være en fri privatsag i hele verden med undtagelse af officielle forums for profiler eller ved officielle frivilligt forsamlende møder og lignende.

Jeg har lige opdaget noget ekstra relevant vedrørende det ene tegn fra det guddommelige til mig og nu også jer, der var en båd ( skib ) og det er lige sket efter min læsning af Hans Krist´s emne. Det andet tegn var ´vand´ og jeg er selv det tredje tegn.

I Biblen ved Apostlenes gerninger er en fortælling om Paulus spirituelle omvendelse til hans dåb: " Ananias protesterede mod, at Saul - Saulus ( Paulus ) havde forfulgt ´dine hellige´, men ´Herren´ fortalte ham, at Saul var et udvalgt skib for sig at bære hans navn for hedningerne og kongerne og Israels børn. Da Ananias lagde hænderne på Saul, faldt ´skællene´ af dødt væv på overfladen af ​​hans øjne og han kiggede op på Ananias. Efter yderligere instruktion blev Saul døbt som senere kendt med navnet Paulus."

Ligesom noget med fortællingen om Noah og historien vedrørende da profeten Jesus i båden som en opfordring kaldte hans disciple for menneskefiskere, hvor han fortalte dem om Riget. Jeg ved nu i sandhed hvordan, at det føles at være en helligt udvalgt som et skabt valg. Jeg henviser også til mit nyere emne i kategorien ´diverse´ især vedrørende min udvikling/afvikling år 2019 som det seneste - mystisk identitet.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 2 1 2 >


Seneste indlæg
Panteisme
af Arne Thomsen
21/04/2021 22:37
Måneden Ramadan,
af somo
21/04/2021 17:30
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
21/04/2021 16:14
GUDDOMMELIGE SAMTALER
af ABC
16/04/2021 19:14
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af ABC
08/04/2021 16:06
Nyheder fra DR
Dansker i coronahærget Indien: 'Det er ..
21/04/2021 20:53
Danmarks storcentre har lignet spøgelse..
21/04/2021 20:45
Tusindvis af vacciner samler støv i Dan..
21/04/2021 20:45
Fugle truer milliondyrt klimaprojekt... ..
21/04/2021 20:42
'Enten er vi en flok venstrefløjspunker..
21/04/2021 20:41
Nyheder fra Religion.dk
Flygtningenævnet mangler nuancer i dere..
20/04/2021 06:00
Præsters natursyn påvirker klimakrisen..
19/04/2021 06:00
10 vigtigste om forholdet mellem tro og ..
06/04/2021 07:00
Hvilke fordele er der ved at være et an..
05/04/2021 06:00
Quiz: Hvor meget ved du om religion i Di..
02/04/2021 06:00