annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 6821207
Et andet syn 1409057
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1359065
Jesu ord 1014947
Spirituel omsorg 880560
Galleri
Folkemødet 2013
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 46 gæster og 18 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 6 af 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#26794 - 05/02/2019 11:27 Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN [Re: ABC]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1524
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Har lige set at der var en regnefejl - 12 millioner - det skal selvfølgelig være 6 millioner - havde vist fået 12 på hjernen ler

Kærlig hilsen

ABC
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#26796 - 05/02/2019 15:22 Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN [Re: ABC]
Gerth Online   content
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 732
Sted: Odense, Danmark
Jeg begik i forrige svar flere grammatiske fejl og en af dem er om ordet ´æra´ :

Fejl - Noget af det kan være fra nogle folks tro på, at vi nu er i en ny ære for en ny astrologisk tidsalder.

Rigtigt - Noget af det kan være fra nogle folks tro på, at vi nu er i en ny æra for en ny astrologisk tidsalder.

ABC spurgte: " Skal vi ikke støtte alle dem som arbejder eller har arbejdet for fred i verden? "

Jeg svarede forkert formuleret: " Nej ikke alle. Hvor meget magt, penge og anerkendelse af fredelige frihedskæmpere og hellige ikoner får, det må være op til hver enkelte individ at afgøre som en persons eget valg om brugen af midler til dette. Pas på derfor også på de falske budbringere."

Rigtigt - Nej ikke alle. Hvor meget indflydelse, penge og anerkendelse at fredelige frihedskæmpere og hellige ikoner får, det må være op til hvert enkelte individ at afgøre som en persons eget valg om brugen af midler til dette eller fravalg. Pas på derfor også de falske budbringere. Ligesom med demokrati bør en borger selv bestemme over sit eget økonomiske forbrug også om personlige interesser. Derfor synes jeg, at Kristendommen skal fjernes fra staten, fordi religion og andre overbevisninger bør være kun et privat anliggende.

ABC: " Lad os sige vi finder 1000 åndeligt interesserede mennesker som lægger 500 kr. om måneden, så har vi 500.000 kr. om måneden at gøre godt med. Sparer vi lige de penge sammen et års tid, så har vi 12 millioner kr., og så har vi startkapital til noget som rykker. Har lige set at der var en regnefejl - 12 millioner - det skal selvfølgelig være 6 millioner - havde vist fået 12 på hjernen."

Oplysning : Jeg har jævnligt snakket med en mand, som påstod, at han var medlem af en frimurerloge ved navn www.laugsfrimureri.dk. Han kritiserede projekt CAFE OPLYSTHED, fordi den ikke skal handle om det at tjene penge og istedet være et socialt tilbud for alle borgere i samfundet uden forpligtelser. Han sagde sarkastisk eller humoristisk: " Den får et økonomisk underskud, fordi set realistisk lever vi i et samfund, som kun er om penge og du har ikke forstand på finans og drift af en virksomhed. Den lyder ligesom frimureri. Jeg synes, at du istedet skal søge om at blive en frimurer. Dit cafeprojekt kan ikke blive en realitet i vores samfund, som det er eller den tid, som vi er i idag." I modsætning til både frimurerloger og religioner, kræver projektet intet medlemskab af borgere som gæster og har derfor ingen adgangskrav andet end folks interesser relevant til dens beskrivelse. Der er ingen ritualer, indvielser og økonomiske bindinger. Både frimureri og religionerne er lukkede klubber hvorimod, projektet er åbent for alle forskellige folk, hvor status i samfundet og ID ikke har betydning. Ligesom profeten Jesus, som ikke var populær hos de fine ypperstepræster og derfor istedet hjalp socialistisk og humanistisk de fattige, syge, psykisk syge ( nogle som var påstået besat af onde dæmoner ) svage, syndere og andre med lidelser uden at modtage penge for hans hjælp og åndelige arbejde. Når jeg som troende nogle gange snakker om eksempelvis Jesus, misforstår nogle ikke troende mig som til at være religiøs og det er jeg ikke. Ægte velgørenhed koster ikke penge.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
#26802 - 06/02/2019 14:25 Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN [Re: Gerth]
ABC Offline
bor her
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 1524
Sted: Vanløse
Hej Gerth

Nogle skal betale for sådan en café. Du vil tage pengene over skattebilleten. Hvad får folk for deres penge?

Der findes allerede skoler osv.

Men snakker de om sådan noget her:

http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/26500/Hvem_skal_vi_lytte_til.html#Post26500

Er det relevante spørgsmål?

Hvorfor ikke finde "1000" åndeligt interesserede mennesker og så lave CAFE SPIRIT? Her er alle selvfølgelig velkomne og behøver ikke melde sig ind nogle steder.

Nu brainstormer jeg bare.

Kunne der ikke være et tv kørende med dette (måske bare en gang imellem):

https://www.youtube.com/watch?v=z90Rex2mZ-k

Jeg synes der er en fantastisk god energi.

Hvad med vegetarmad? Til en billig penge selvfølgelig. Men vil sådan noget ikke underminere restauranterne? Mindre salg for dem?

I weekenden (lørdag og søndag) kunne man så have foredrag om diverse ting (kan vi f.eks have et pengefrit samfund?).

Men hvad med samtalerne? kommer de ikke helt af sig selv?

Hvad med meditation/yoga? Det kunne jo være gratis. Måske hver dag kl. 12.00 og kl. 20.00. Tilmelding nødvendig?

Hvor stort skal stedet være?

kærlig hilsen

ABC
_________________________
Hvordan komme gennem livet uden en puls...
Top Svar Citer
#26803 - 06/02/2019 23:30 Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN [Re: ABC]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”har fået læst bogen "dødelighed" og det var en god bog. Ærgeligt at han skulle gennem sådan noget (strubekræft), men han holdt fanen højt til det sidste (ikke noget med at overgive sig til guderne). Jeg havde nok kastet håndklædet i ringen...hvorfor gå gennem sådan noget? Så hellere en overdosis...dø skal man jo afligevel. Der var selvfølgelig håbet om helbredelse, men stadigvæk...”

- Pludselig død efterlader usagtheder i tomrummet. Ikke alene af hensyn til sine nærmeste, men også sig selv, er jeg ret sikker på Hitchens valgte at sige pænt farvel til de mennesker der stod ham nær. Der er meget at tale om, en masse man gensidigt må se at få sagt, inden muligheden lukker sig, og sådan vælger mange mennesker jo at bruge den sidste tid. Tror du alligevel ikke, at det også ville være godt for dig og dine nærmeste, hvis muligheden engang skulle foreligge?
Barndommen er evighed, udødelighed i tryghed, en Atlas der bærer verden på sine skuldre, men guldhamsterens pludselige død får med ét verden til at gå i grus.
Mor og børn der til det sidste har far, er fyldt med utryghed og sorg, de bruger alle gensidigt hinanden den sidste tid, der er så meget der skal sættes ord på, meget der skal erkendes uden nødvendigvis at ku’ forståes. Senere har de hinanden i den fælles tæthed, de kender og forstår bedre at lodde hinandens dybder. Forælderen der dør under biluheldet, eller selvmordet, ka’ det være umuligt for de efterladte at kapere, trods forståelsen af angst, depression m.m. Det er den slags tanker nogen gør sig, før de kridter stregen. Men der er jo også det faktum, at vi frit selv ka’ vælge at afslutte vort liv, men er der familie med børn osv. må man i hvert fald sikre at de videst muligt ikke ska’ belemres med skyldfølelser, at man inddrager sine nærmeste i valget. Det ka’ bare vært rigtig vanskeligt med børnene.

Forstår fint læseglæden, han var jo en formidabel forfatter, en lille sproggud..;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (06/02/2019 23:36)
Top Svar Citer
#26804 - 07/02/2019 00:31 Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN [Re: ABC]
Gerth Online   content
bor her
Registeret: 27/12/2018
Indlæg: 732
Sted: Odense, Danmark
Hej ABC

Jeg vil gerne bede dig om at læse her i emnet igen CAFE OPLYSTHEDS beskrivelse om flere af mine svar om tingene istedet for at gentage de samme spørgsmål ligesom SPAM. Det kan også skræmme folket på grund af flere svar fra dig med ord om millionbeløb, for dyre priser og dermed pengegriskhed. Jeg har fortalt, at størrelsen og dens form afhænger af projektets videre udvikling, som nu helt småt kun sker med mig som et frivilligt arbejde.
Dog er her med dig og fra en modstander en dynamisk kreativ proces igang som oplysning, diskussion og debat, hvor jeg oplever god inspiration til nogle bedre emner end på denne legeplads her med i ordspillet nogle af mine fejl og noget mangel af indhold, som jeg i dens Facebook gruppe forfiner, tilføjer mere informationer og arbejder videre på til noget lettere forståeligt end her. Det fører for mig til, at jeg kan mere forklare om projektet på en måde, hvor den giver mere og mere mening faktisk ligesom dette forums på siden ord om sig selv: " Andre debattører har oplevet, at alene det at skrive om et emne, kan føre til videreudvikling af egne meninger - det kan ofte føles berigende."

ABC: "Lad os sige vi finder 1000 åndeligt interesserede mennesker, som lægger........"

Projektet er også anderledes end frimureri og religion på den måde, at der kræves ikke folks tro på en gud. Den er ikke et firma eller en virksomhed og er ikke kun for spirituelt ( åndeligt ) interesserede. Det er for både troende og ikke troende.

Læs dens beskrivelse om formålet, delmålet og hovedmålet. Det er modellen for dens økonomiske plan. CAFE OPLYSTHED skal være uselvisk til gavn for alle borgere i samfundet. Jeg søger blandt andet nogen med forstand på det administrative og økonomiske, som vil hjælpe med det. Med undtagelse af drikkelse som eksempelvis billig kaffe og te er det et gratis socialt værested for folk med interesse som i dens beskrivelse og den skal derfor fungere ved brug af legatter, fonde, donationer, tilskud fra det offentlige system såsom Kommunen eller stat ( regeringen ) og andet hjælp med praktiske ting. Kommunen offentligt eller andre privat kan måske tilbyde et sted, der lånes og så videre.
_________________________
Gerth Drost
Top Svar Citer
annonce
Side 6 af 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >


Seneste indlæg
Måneden Ramadan,
af somo
20/04/2021 21:41
Panteisme
af Arne Thomsen
20/04/2021 18:51
GUDDOMMELIGE SAMTALER
af ABC
16/04/2021 19:14
Hvad HansKrist dog skriver
af Hanskrist
09/04/2021 01:05
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af ABC
08/04/2021 16:06
Nyheder fra DR
Historisk dom i George Floyd-sag - men v..
21/04/2021 05:56
Restauranter, museer og superligabold: D..
21/04/2021 05:50
Sand historie om raceopgør nomineret ti..
21/04/2021 05:47
Skyldig, skyldig, skyldig: Derek Chauvin..
20/04/2021 23:08
MINUT FOR MINUT: Den tidligere betjent D..
20/04/2021 21:55
Nyheder fra Religion.dk
Flygtningenævnet mangler nuancer i dere..
20/04/2021 06:00
Præsters natursyn påvirker klimakrisen..
19/04/2021 06:00
10 vigtigste om forholdet mellem tro og ..
06/04/2021 07:00
Hvilke fordele er der ved at være et an..
05/04/2021 06:00
Quiz: Hvor meget ved du om religion i Di..
02/04/2021 06:00