annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 5592475
Et andet syn 1276741
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1109667
Jesu ord 901833
Spirituel omsorg 825357
Galleri
Løve i egen hule nu.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 77 gæster og 11 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#2597 - 06/08/2008 13:46 Farvel folkestyre
Ilskov-Jensen Offline
ny
Registeret: 22/04/2008
Indlæg: 39

EU og masseindvandring passer til hinanden som bøddel til økse:

EU-systemet VIL nationalstatens død - masseindvandringen fører til nationalstatens død...

Vi danskere har solgt vor førstefødselsret til Danmark for en ret EU-linser, og som Bibelens fortælling om Esau, der solgte sin førstefødselsret til sin broder Jakob lærer os, så får man aldrig sin førstefødselsret tilbage, når man først én gang har solgt den.
Heller ikke selv om man som Statsminister Anders Fogh Rasmussen forsøger at blæse og have mel i munden...

Engang betød FOLKESTYRE, at folket styrer - nu betyder "folkestyre", at folket STYRES...!

Goddag til den nye EU-Øvrighedsstat: En RETSSTAT, javist - det var det gamle Preussen også - men ikke et demokrati.

Men kan det undre, at folkestyret er på vej ud på historiens losseplads?

Nej, ikke når man kender den vise Salomos ord fra Prædikerens Bog: "Alt har sin tid".

Tiden er tydeligvis løbet fra folkestyret!


Henrik Ilskov-Jensen
Top Svar Citer
#2599 - 06/08/2008 15:35 Re: Farvel folkestyre [Re: Ilskov-Jensen]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien

Hej Henrik!

Nu ikke så pesimistisk. Takket være bl.a. din, min egen og mange gode kræfters indsats, med at afsløre det forræderi EF/EU gennem mere end 30 år har haft gang i bag de demokratiske borgeres ryg, er den erkendelse vi længe har besiddet ved at blive udbredt i større kredse.

Hælene er ved at blive sat i og EU er de facto i dyb krise efter 9/11 og folkeafstemningerne i Frankrig og Holland der forkaste mere end den forkromede forfatningstraktat. Det var en generel mistillidserklæring til de politiske ledere og hele EU-systemet der i deres magtfuldkommenhed endog bildte sig ind, at de kunne overbevise befolkningerne om værdien af Tyskisk medlemsskab af Unionen.

Alt har sin tid, både islamisterne og forræderne af demokratiet ser på et tidspunkt skriften på væggen, når demokratiernes suveræne magthavere - folket - dømmer dem begge ude, og afblæser det vanvid magtgalningene og deres lakajer var så godt under vejs med.

Heldigvis er det jo sådan, at Allah er muslimernes værste fjende. Når den erkendelse trænger ind i hovedet på muslimerne - islams primære ofre - så er det slut med Allah og hans perfekte menneske Muhammad.

Tiden er ikke løbet fra folkestyret, men den er ved at løbe fra jihadisterne og islamisterne og de magtpsykopater som lukkede dem ind ved at sætte sig uden for demokratisk kontrol i deres magtfuldkommehed.

Så i stedet for endnu en gang at råbe "Ulven kommer", vil jeg hellere råbe: "Pas på, demokratiet kommer!"

Hilsen

Ipso Facto pifter


--------------
"Everyone knows Allah hates Muslims even more than he hates infidels." - Kommentar på Dhimmi Watch 2/5 2008.


_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
#2603 - 06/08/2008 23:11 Re: Farvel folkestyre [Re: Ipso Facto]
Ilskov-Jensen Offline
ny
Registeret: 22/04/2008
Indlæg: 39
Hej Ipso Facto!


Tak for dit forsøg på at være optimistisk på folkestyrets vegne; men desværre deler jeg ikke din optimisme:

Brede kredse bliver i disse år mere og mere EU-skeptiske, skriver du, og henviser bl.a. til NEJ-resultaterne ved folkeafstemningerne i Frankrig, Holland og Irland om Forfatningstraktaten.

KORREKT, Ipso Facto, og netop derfor tyder alt jo på, at det fra nu af er HELT SLUT med folkeafstemnninger om EU-spørgsmål både i Danmark, så vel som i de øvrige EU-lande!

Hvor du måske ser de nævnte NEJ-folkeafstemninger som et tegn på EU-systemets svaghed, tolker jeg EU-elitens totale negligering af de "forkerte" folkeafstemningsresultater som et tegn på EU-systemets styrke og demokratiets degradering til at blive et rent skindemokrati, hvor "vælgeren er konge" på samme måde som de få tiloversblevne europæiske monarker er det: ÆRET og IGNORERET.

Da EU så afgjort ikke er et diktatur; men en overformynderisk Rets- og Øvrighedsstat med et "menneskeligt ansigt" - samt fordi EU indtil videre har sikret materiel velstand - så besvares EU-systemets grove tilsidesættelser af demokratiske folkeafstemninger ikke af vilde protester på gadeplan, eller diplomatiske fordømmelser på internationalt plan (således som det ville være sket, hvis f.eks. afrikanske statsleder på tilsvarende vis havde siddet folkeafstemninger overhørigt), og derfor har den stigende EU-skepsis kun til følge, at EU-eliten sikrer sig imod, at de skeptisk indstillede får indflydelse, eller overhovedet kommer til orde, sådan som det med eksemplarisk tydelighed fremgår af EU-"Parlamentets" nylige vedtagelse om at FRATAGE de små, og typisk EU-kritiske parlamentsgrupper deres taletid!!!

Jeg sætter EU-"Parlamentet" i citationstegn, fordi ordet "Parlament" jo kommer af det franske udsagnsord "parle" (at tale):
Et såkaldt "Parlament", der fratager mindretalsgrupper taleretten, har simpelthen forgrebet sig på den allermest elementære parlamentariske grundret, nemlig RETTEN TIL AT TALE - hvad blev der i øvrigt af den ellers i "politisk korrekte" kredse så højt besungne "mindretalsbeskyttelse"? - hvilket vel også de fleste vil kunne indse, hvis man som tankeeksperiment forestiller sig, at det danske Folketing lod sig inspirere af EU-"Parlamentet" til at fratage småpartierne Enhedslistens og Ny Allinaces medlemmer deres taleret; men henvisning til, at "regeringens ministre har ikke tid til at besvare Enhedslistens mange spørgsmål" (EU-"Parlamentets" fratagelse af de EU-kritiske gruppers taleret begrundes officielt med "tidshensyn"): Enhver må kunne se den foragt for vælgere og demokrati, og den vilje til sindelagskontrol, som EU-systemets tjenere og tilhængere i det såkaldte EU-"Parlament" lægger for dagen.
Og at de gør det helt utilsløret, og uden at det vækker synderlig opsigt, for slet ikke at tale om protester, demonstrerer for mig at se blot EU-Øvrighedsstatens styrke.

En styrke, som jo selvfølgelig ikke mindst består i, at det ifølge sagens natur er unionstilhængerne i Bruxelles og Strasbourg, der sætter dagsordenen:
De AGERER - deres modstandere REAGERER kun, og selv når de "sejrer" i folkeafstemninger o.lgn., bliver unionsmodsgtanderne, med deres magtbaser i de gamle nationalstater, spillet ud imod hinanden af den aktivistiske, internationale EU-elite.

---------------------------------------------------------------

Med vedtagelsen af EU-Forfatningen (hvis uundværlighed Frankrigs, Hollands og Irlands befolkninger i EU-elitens øjne har understreget med deres NEJ) vil der - som juristen Kirsten Ketscher allerede sagde det for flere år siden - blive sat yderligere gang i den "juridificering af det politiske", hvis konsekvenser ifølge flere ledende borgerlige politikere her i Danmark - bl.a. integrationsminister Birthe Rønn Hornbech - kommer "bag på os alle"...(HOV: Jeg troede ellers, at det kun var os "uvidende vælgere", der var for dumme til at gennemskue EU-projektet...!?).

Herom har jeg allerede skrevet i et debatindlæg med titlen: "FARVEL FOR ALTID, du danske vældfærdsstat...!?", som befinder sig på herværende debatforum. (Link: http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/473/Den_dyrbare_euro.html#Post473).


Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen
Top Svar Citer
#2632 - 08/08/2008 00:12 Re: Farvel folkestyre [Re: Ilskov-Jensen]
Ransom Offline
godt igang
Registeret: 06/04/2008
Indlæg: 115
Debatten får ikke for lidt, når de svovlende helvedesprædikanterne Ilskov&Ipso tager bladet fra munden:

Citat:
Vi danskere har solgt vor førstefødselsret til Danmark for en ret EU-linser

folkestyret er på vej ud på historiens losseplads

det forræderi EF/EU gennem mere end 30 år har haft gang i bag de demokratiske borgeres ryg

forræderne af demokratiet

magtgalningene og deres lakajer

magtpsykopater

EU-eliten


Det synes fuldstændigt at have forbigået de 2 debattører, at vores demokrati ikke er et direkte demokrati, men et repræsentativt demokrati, i hvilket man afgiver sin stemme til en person eller til et parti, man har tillid til.

Der er ikke ret mange – om overhovedet nogen – seriøse analytikere af politisk virksomhed, der anser folkeafstemninger om komplekse forhold for at være en anvendelig metode til at finde folkets velbegrundede og indsigtsfulde dom. Den ofte konstaterede begrundelse for stemmeafgivningen er affødt af rent emotionelle forestillinger og ikke af saglige relevante grunde.

Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
Lyset - et forum for spirituelle mennesker...
af ABC
26/10/2020 10:17
Gerth Drost
af Gerth
26/10/2020 02:26
Kommunikationen her på Trosfrihed.dk
af Arne Thomsen
23/10/2020 22:00
Vi tolker det åndelige for åndelige
af Arne Thomsen
23/10/2020 15:04
Samtaler omkring bålet...
af Hanskrist
20/10/2020 18:21
Nyheder fra DR
Først smuttede DF fra forhandlingerne -..
26/10/2020 21:45
Blåt krav kan påvirke borgernes corona..
26/10/2020 21:40
DF forlader forhandlinger om hjælpepakk..
26/10/2020 20:57
Venstres gruppeformand: Jeg har ikke alt..
26/10/2020 20:52
'Borat' taler ud om ny films mest tåkru..
26/10/2020 20:41
Nyheder fra Religion.dk
Hvad kan buddhismen lære os om ro?
19/10/2020 06:36
Ritualers sociale betydning er omskærin..
14/10/2020 06:00
Forsker: Konspirationsteorier og religio..
13/10/2020 06:00
I år blev konfirmanderne voksne 
12/10/2020 06:30
Paven fordømmer neoliberalisme og “ha..
07/10/2020 06:33