annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4496400
Et andet syn 1173560
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 937486
Jesu ord 818504
Spirituel omsorg 773678
Galleri
Hvem gemmer sig bag HansKrist
Hvem er online?
1 registreret Jørgen Primdahl 3 gæster og 104 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 11 1 2 3 ... 10 11 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#37 - 01/04/2008 10:14 ISLAM ER VERDENS FARLIGSTE RELIGION.
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
ISLAM - starten på den 3. verdenskrig!

Det nytter ikke at lukke øjnene for dette faktum. Den 3. verdenskrig er i fuld gang. Den er startet af religionen islam, og den vil blive blodigere end noget, vi før har set, inden der kan udråbes en vinder.

Det er ikke kun en konventionel erobringskrig som den første af slagsen. Det er heller ikke kun en ideologisk krig som nr. 2. Det er en verdensomspændende borgerkrig, der truer verdensfreden med permanent krig eller islamisk diktatur, indtil islam enten er totalt afskaffet eller reformeret til ukendelighed.

Det bliver et af de emner, som vi frit skal diskutere på den nye trosfrihedsdebat, kun begrænset af loven om ytringsfrihed, så vi kan lige så godt tage hul på emnet her på dette forberedende stadie, for udviklingen af denne krig er i fuld gang, og den har allerede haft store konsekvenser for os i form af begrænsninger af vor ytringsfrihed, bevægelsesfrihed, trosfrihed, sikkerhed og selvbestemmelsesret.

Det faktum, at det sker efter salamimetoden, bør ikke få folk til at lukke øjnene for en udvikling, der konstant går i den forkerte retning. Ligesom kræftpatienter nægter at se sandheden i øjnene i tide, hvor kureringsmulighederne er størst, lukker vi øjnene for det faktum, at islam metastaserer og er i fuld gang med at ødelægge vore samfund indefra.

Hvordan kan jeg tillade mig at udnævne islam til fjenden, når Præsident Bush, Tony Blair, Anders Fogh og vore lokale islamofile politikere og højtråbende meningspaver konstant prædiker for os, at det ikke er islam, der er fjenden, men kun islamisterne og terroristerne? Det kan jeg, fordi det er en løgn, som nogle af dem fremsætter af politiske/økonomiske grunde, og andre fordi de tror på løgnen.

Men løgne bliver ikke til sandhed af at blive gentaget igen og igen. Sandheden er som Bogger og Bjørn Holmskjold fortæller os fra hver sin synsvinkel. Den repræsenterer den virkelighed som prædikes i moskéer verden over, og aktiveres af muslimske organisationer.

Islam, ikke islamisterne, er den virkelige fjende. Islamisterne er kun et produkt af de islamiske dogmer, som ingen muslimer tør sætte et spørgsmålstegn ved. Det er disse dogmer, der er den egentlige trusel, specielt fordi de stiller krav om betingelsesløs underkastelse, ikke blot til at muslimer skal underkaste sig Allah, men til at alverden skal underkaste sig Allah ved at underkaste sig islam og muslimerne.

Det grundlæggende og farligste dogme er, at koranen direkte er Guds ord, som repræsenterer en evig og urokkelig sandhed. Det sætter samtidig en evig stopklods for at islam kan reformeres. Dermed er grundlaget for en evig krig lagt, og uddannelsen af Allahs "guerillasoldater" stiger år for år.

Dette dogme giver samtidig evig berettigelse til de øvrige dogmer i islam, f.eks. sunnah'ens taqija-begreb. En muslim har både ret til og næsten pligt til at lyve, hvis det kan fremme islams sag. Den regel var måske et smart træk i Muhammeds erobringskrig, men det var også et skud i egen fod set med vore dages øjne. Det betyder nemlig, at vi aldrig kan stole på, hvad en muslim siger. Den dikterede upålidelighed klæber til enhver, der anser koranen for Guds ord.

Til overflod er taqija-diktatet dokumenteret af vore dages islamiske forhandlere, mest af alle af Yassir Arafat. Han ikke alene brød enhver aftale, han havde indgået, men det lykkedes ham også at lyve sig til Nobels fredspris - et topmål af naivitet fra den norske Nobelpriskomité (Stortinget). I dag er den norske befolkning endnu mere truet af islamiseringen end danskerne. Muslimerne "elsker detta landet".

Det tredie farlige dogme er, at straffen for at forlade islam er døden. Det er mafiametoder, når de er værst. En gang medlem, altid medlem, og hvis du bryder dette dogme, må du resten af livet frygte, at en fanatiker slår dig eller din familie ihjel. Religionsfriheden er ikke absolut i nogen samfund, der har muslimske medlemmer eller muslimske gæster. Man skal til Antaktis for at være helt sikker.

Der er andre farlige dogmer i koranen og sunnah'en, som vi kan vende tilbage til, og som fungerer som berettigelse for voldsanvendelse. Det hjælper ikke at påberåbe sig de fredelige sider af koranen. Den er i særklasse verdens mest hadefulde og voldsforherligende hellige skrift. Man kan ikke påberåbe sig at være en fredelig muslim uden at benægte, at koranen er Guds ord.

Hvorfor lyver politikerne om islam? Hvad kan vi gøre for at bekæmpe islam? Det vil jeg komme ind på i senere indlæg. Det her må være nok til at åbne ballet.

Mvh

Ole Bjørn ;)


P.S. Dette indlæg ville ikke kunne tillades af censurpaverne på Kristeligt Dagblad, som ikke tjener kristendommens sag.

Redigeret af ole bjørn (01/04/2008 10:23)
Top Svar Citer
#39 - 01/04/2008 11:58 De muslimske hjælpetropper [Re: ole bjørn]
Martel Offline
ny
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 30
Sted: Holte
De muslimske hjælpetropper er velformulerede personer på venstrefløjen, der betragter kampen mod kapitalismen, mod (det kristne) USA og Israel som deres vigtigste mærkesag.
Fjendens fjende er naturligt nok den fattige verdens muslimer, som herved får en uvurderlig håndsrækning i den vestlige verdens debat.
Hovedargumentet, som disse venstrefløjsintellektuelle slår på, er, at ethvert angreb på Islam og muslimer er udtryk for racisme og xenofobi. Det lukker hurtigt munden på pæne mennesker, der gerne ser sig selv som tilhængere af multikulturen og multietniciteten.
Derfor er debatten i England og Sverige og andre steder nærmest ikke-eksisterende, for hvem bryder sig om at blive betragtet som racist eller kryptonazist?
Verden kan ikke få Muhammmedtegninger nok. Verden kan ikke få ironiske antimuslimske kommentarer nok. Verdens muslimer må konfronteres med, at deres religion indeholder afskyvækkende elementer, som fornuftige og rettænkende mennesker kun kan føle lede ved.
Top Svar Citer
#40 - 01/04/2008 13:38 Re: De muslimske hjælpetropper [Re: Martel]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Jeg har prøvet at finde ud af hvilke lande der har ratificeret UN's Menneskeretsreklæringer(er) og først og fremmest hvilken muslimske lande, jeg opdagede så at 57 muslimske lande havde oprette deres egne Menneskeretserklæringer i 1990, kaldet Cairo Declaration of Human Rights, som giver: Frihed og ret til et værdigt liv i overensstemmelse med den islamitiske Shir'ia og grundlæggende er baseret på koranen.

Dette på grund af de sagde at UN's erklæring tilgodeså kun de vestlige lande og ikke tog hensyn til Islam.
Tilsyneladende har denne menneskeretserklæring ingen indflydelse på hvordan de behandler deres kvinder, og derfor nok heller ikke på hvordan de ønsker at behandle os i vesten.

Det viser sig også at de muslimske lande overtræder næsten alle punkter i UN' Menneskeretserklæringer, men dette gør også nogle af de øvrige lande dog også, omend i et noget mindre omfang

Så de muslimske lande har hermed meldt sig mere eller mindre ud af verdens samarbejdet med deres egen meget religiøse betonet menneskeretserklæring, dette gør heller ikke situationen lettere at tackle og kan ende som Ole Bjørn skriver i en 3.die verdenskrig.

Den dag olien slipper op, eller nogen får opfundet et brugbart alternativ til olien/benzinen, vil der ihvertfald ske noget, så det kunne være at USA og andre våbeneksporterende lande skulle tænke sig om to gange inden de forsyner muslimske lande med avancerede våben eller våben i det hele taget.Redigeret af treram (01/04/2008 13:46)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#157 - 07/04/2008 00:17 Re: ISLAM ER VERDENS FARLIGSTE RELIGION. [Re: ole bjørn]
Ransom Offline
godt igang
Registeret: 06/04/2008
Indlæg: 115
Citat:
Den 3. verdenskrig er i fuld gang. Den er startet af religionen islam, og den vil blive blodigere end noget, vi før har set, inden der kan udråbes en vinder.
……….
udviklingen af denne krig er i fuld gang, og den har allerede haft store konsekvenser for os i form af begrænsninger af vor ytringsfrihed, bevægelsesfrihed, trosfrihed, sikkerhed og selvbestemmelsesret.


Det er, som om du er besat af et ønske om at provokere og dyrke din egen udgave af taqija-begrebet.
Din argumentation i forhold til din overskrift er tom. Det eneste, som kommer i nærheden heraf, er din ikke dokumenterede oplysning om at ’uddannelsen af Allahs "guerillasoldater" stiger år for år’.
Top Svar Citer
#164 - 07/04/2008 08:25 Re: ISLAM ER VERDENS FARLIGSTE RELIGION. [Re: Ransom]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Kære Ransom.

Jeg kan ikke få øje på et eneste underbygget argument eller nogen form for dokumentation af dine påstande om mit indlæg.

Er du kommet til at slette dem ved et tilfælde? griner

Mvh

Ole Bjørn ;)

Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 11 1 2 3 ... 10 11 >


Seneste indlæg
Mening med mit liv?
af ABC
18/02/2020 21:50
Mellemrummet
af Simon
18/02/2020 14:26
Lyser på vej
af Simon
18/02/2020 14:00
Gerth Drost
af Gerth
17/02/2020 08:13
Hvad HansKrist dog skriver
af ABC
13/02/2020 19:04
Nyheder fra DR
Færre EU-borgere kommer hertil for at a..
19/02/2020 10:12
Efter hårde år: Færre melder sig ud a..
19/02/2020 09:49
Jakob så biler smadre ind i hinanden ig..
19/02/2020 09:19
Samtykke eller ej? Hver 10. unge mand er..
19/02/2020 07:03
Raske passagerer er ved at forlade kryds..
19/02/2020 06:38
Nyheder fra Religion.dk
Dyrene minder os om kroppen som en livsg..
18/02/2020 06:21
Hvad er holocaustteologi?
17/02/2020 06:18
Blasfemilov i Finland skaber martyrer fo..
13/02/2020 06:30
Teolog: Løgstrup kan bidrage til robote..
12/02/2020 06:15
Er Ungarns kristne enige med Orbán?
11/02/2020 06:13