annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4561639
Et andet syn 1180335
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 945588
Jesu ord 822266
Spirituel omsorg 775813
Galleri
Blue Mind og Green Mind
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 8 gæster og 119 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 7 af 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#16177 - 06/10/2013 12:28 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Islam er og bliver stadig den störste grund til de mange myrderier verden over, så er det ligemeget hvor godt man argumenterer for den "gode" koran, som må ses som et uhyggeligt våben mod verdens befolkning.
Alt hvad der sker af terror i verden i dag udföres af muslimer og kun muslimer, de er jo også pisket fra barnsben til at overholde koranen, lögnens store opslagsbog, det er det vi ser resultatet af i dag.
Tidligere var muslimerne ikke så terrorlystne og märkeligt nok var der ikke mange der bar törkläde,niqab eller burka för 1990 eller tidligere.

Hvorfor önsker muslimerne at forlade deres gode lande og tager til vesten hvor de bliver jaget fordi de pröver at indföre sharialove og stiller mange andre krav til deres nye lande, ting som de nye landes befolkninger så absolut ikke önsker, det vil kun udmunde i fejder folk imellem, og muslimerne opträder som om kun de har retten på deres side.
Muslimerne kan bare pakke sammen og tage hjem hvor de kom fra, der har de set sikkert bedst, det har vi i hvert fald.

Og bliver muslimerne ved at slå bl.a. deres egne ihjel i samme takt som nu, bliver islam vist ikke den störste religion,men stadig den mest morderiske på jorden-p.profeten muhammed i. ö.den gamle gris.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#16192 - 08/10/2013 10:37 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 685
Tolerancen af islam

Tolerancen af islam er en anden faktor i spredningen af ​​islam. Den britiske historiker Toynbee roser denne tolerance mod Bogens Folk efter at sammenligne det med holdningen hos de kristne mod muslimer og jøder i deres lande . (A Historikeren tilgang til religion, S.246 ) T. Link tilskriver udbredelsen af ​​islam til troværdigheden af ​​dets principper sammen med dets tolerance, overtalelse og andre former for attraktioner .

( A History of Religion ) Makarios , ortodokse Patriorch af Antiokia i det syttende århundrede , sammenlignet den barske behandling, som russerne i den ortodokse kirke i hænderne på den romersk-katolske polakker med tolerant holdning til ortodokse kristne fremgår af den osmanniske regering og bad for sultaner . (T. Link , A History of Religion )

Dette er ikke det eneste eksempel på præference af tilhængerne af religioner til muslimsk herredømme over , at deres egne trosfæller . De ortodokse kristne i Byzans åbent udtrykt deres præference for osmanniske turban i Istanbul til de hatte af den katolske kardinaler . Elisee Reclus den franske rejsende af det nittende århundrede , skrev, at de muslimske tyrkere tillod alle tilhængere af forskellige religioner til at udføre deres religiøse pligter og ritualer , og at de kristne emner af osmanniske sultan var mere frie til at leve deres eget liv end kristne, der levede i de landområder under reglen om enhver rival kristen sekt . ( Nouvelle géographie Universelle , bd. IX) Popescu Ciocanel hylder det muslimske tyrkere med, at det var held for det rumænske folk , de levede under regeringen i tyrkerne snarere end dominans af russerne og østrigerne . Ellers påpeger han , "ingen spor af den rumænske nation ville være forblevet . " (La Crise de L' Orient )

Hvordan har muslimerne opfører sig over for befolkningen i de erobrede områder ?

Den muslimske holdning til befolkningen i de erobrede landområder er helt klart i de instrukser, de retledte kaliffer kan Allah være tilfreds med dem :

Hold altid frygt for Gud i dit sind , så husk at du ikke har råd til at gøre noget uden hans nåde . Glem ikke, at islam er en mission for fred og kærlighed. Hold Noble profeten sallâ Allâhu ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ), før du som en model for tapperhed og fromhed .

Må ikke ødelægge frugttræer eller frugtbare marker i dine stier. Være lige , og skåne de følelser af de besejrede . Respekter alle religiøse personer, der bor i eremitager eller klostre og skåne deres bygningsværker . Må ikke dræbe civile. Må ikke harme kvindernes kyskhed og ære erobres. Må ikke skade gamle mennesker og børn.

Må ikke acceptere nogen gaver fra den civile befolkning i ethvert sted. Må ikke billets dine soldater eller officerer i husene af civile . Glem ikke at udføre dine daglige bønner . Frygt Gud. Husk, at døden vil uundgåeligt komme til jer alle et eller andet tidspunkt , selvom du er tusindvis af miles væk fra en slagmark , og derfor altid være klar til at møde døden. (Andrew Miller, Kirkehistorie )

http://www.youtube.com/watch?v=sijr75vD0WA
http://www.youtube.com/watch?v=tX1bqsi1Hnk
Top Svar Citer
#16205 - 09/10/2013 12:24 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4655
Du forstår det simpelthen ikke! Religioner som islam er jo et særligt sæt af firkantede diktater, der så indskrives i mennesker fra de er ganske små, og derfor ikke har den fjerneste anelse om livet, hvorfor de bare reproducerer diktaterne, for de kender ikke andet og frygter dels deres gud og dels den politiske overbygning der håndhæver disse ”guddommelige” diktater. Så disse kvadratiske livssynsparametre tåler m.a.o. ikke menneskelig indblanding med alternativer der udlever livet i andre former, hvorfor tolerance blir et paradox at sætte i forbindelse med en islamisk levefod.

Islamiske forskrifter dikterer jo fremdeles også dig til at skrive det vi her ser, hvor du så henviser til den ene forblændede troende efter den anden, som om disse ”forbilleder” var argumenterende for islamisk tro som et nødvendigt livssyn og samfundsmønster til efterlevelse. Men dette er jo ingenlunde tilfældet, idet heller ikke disse troende forstår argumenters drivkraft men drives nøjagtig som du selv af denne forkyndelsestrang dikteret af firkantede diktater i koranen din – determination.
Eller mere præcist, i drives af en indbildsk frygt for noget guddommeligt, jeres forfædre nedlagde i sindet som en drivkraft i ikke kan løsrive jer fra. I er ikke frie mennesker, ja i tilstræber overhovedet ikke friheden, og forkynder derfor fra jeres indre fængsel – se også her misforholdet mellem tolerancen og hvad der driver dig.

Det er dét der er faren, den indbildske tryghed ved underkastelsen, der får mennesker til at udleve deres liv i trældom - nøjagtig som mennesket, der pludselig ser hele sit liv indeholdt i symbolske riter malet på et træstykke, hvorefter mennesket slavisk følger træstykkets vuggen gennem livet og tolker ethvert tilfælde ind i træstykket. Vi ser det samme hos dig, med den overensstemmelse du søger i alt omkring dig: uden du overhovedet ved noget om de mennesker du finder på netsider og indlæser i dine trosanskuelser, fremstiller du dem gang på gang som forbilleder for et syn på livet de måske slet ikke har. Men hvad kærer du dig vel om det for, de fungerer kun som redskaber til forkyndelsen af et livssyn, hvis rigtighed jo heller ikke bekymrer dig. Det er sådan man gør mennesker til tandhjul i et politisk maskineri – og i opdager det ikke selv, fordi i ikke ser skoven for træer. Problemet blir ganske ofte, at så ufrie og forblindede mennesker selvsagt vil reagere instinktivt på ”skovhugst” i stedet for at flytte sig og ved selvsyn få lidt overblik, som vi atter ser det med reaktionerne imod den unge digter Yahya Hassan. Men her sidder du så igen og taler om tolerancen, som om den var en væsentlig bestanddel af noget i dig, ved den religion der rusker med dig.

Nu var det ikke fordi Salman Rushdie syntes det var specielt spændende at få den slags tågehorn på nakken, bestemt ikke, det ødelagde hans liv, og det tog sin tid at genskabe det. Men i kraft af et rodnet som etableret og anerkendt forf. var der støtte at hente fra verdenssamfundet. Lad os håbe Yahya Hassan vil få samme protektion, og at den ikke vil ødelægge hans liv på samme vis. Problemet med jer islamister er, at jeres idéer om begrebet tolerance, slet ikke overskrider de koranske forskrifter der netop driver jer rundt i manegen og ud i reaktioner i slet ikke kan overskue, hvorfor i selvfølgelig slet ikke ejer den indre volumen, der kendetegner tolerante mennesker.

mvh
Simon


Redigeret af Simon (09/10/2013 12:51)
Top Svar Citer
#16340 - 05/11/2013 12:28 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 685
Gud har sagt i Koranen om en af ​​de onde vantro , som forbød profeten Muhammed , kan nåde og velsignelser Gud være med ham , bede ved Ka'baen :

"Nej ! Hvis han ikke stopper , vil vi tage ham ved naseyah ( forreste del af hovedet ) , en løgnagtig , syndig naseyah ( forreste del af hovedet )! " ( Koranen 96:15-16 )

Hvorfor har Koranen beskriver den forreste del af hovedet som værende løgn og syndige ? Hvorfor ikke Koranen sige, at personen løj og syndige ? Hvad er forholdet mellem den forreste del af hovedet og lyve og syndighed ?

Hvis vi ser ind i kraniet på forsiden af hovedet , vil vi finde den præfrontale område af cerebrum Hvad fysiologi fortælle os om funktionen af ​​dette område? En bog med titlen Essentials af anatomi og fysiologi , siger om dette område , "The motivation og fremsyn til at planlægge og igangsætte bevægelser opstår i den forreste del af frontallapperne , den præfrontale område. Det er en region i forening cortex .. Også bogen siger, " I forhold til sit engagement i motivation, er den præfrontale område også menes at være den funktionelle center for aggression ..

Så denne del af cerebrum er ansvarlig for planlægning , motiverende og igangsætte gode og syndige opførsel og er ansvarlig for at fortælle løgne og talende sandheden. Således er det korrekt at beskrive den forreste del af hovedet som lyve og syndige , når nogen ligger, eller begår en synd , da Koranen har sagt: " ... Et liggende , syndige naseyah ( forreste del af hovedet )!"

Forskere har kun opdaget disse funktioner i det præfrontale område i de sidste tres år, ifølge professor Keith L. Moore.

http://www.youtube.com/watch?v=bqPNK701aT4
Top Svar Citer
#16349 - 09/11/2013 10:59 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 685
Moderne videnskab har opdaget, at de steder, hvor to forskellige have mødes , er der en barriere mellem dem. Denne barriere skiller de to have , så hvert hav har sin egen temperatur , saltholdighed og densitet For eksempel Middelhavsområdet havvand er varm , saltvand, og mindre tæt sammenlignet med Atlanterhavet vand . Når Middelhavet vand ind i Atlanterhavet over Gibraltar karmen , bevæger det sig flere hundrede kilometer ind i Atlanterhavet i en dybde på omkring 1000 meter med sine egne varme, saltholdige og mindre tætte egenskaber. The Mediterranean vand stabiliseres på denne dybdeSelv om der er store bølger , stærk strøm og tidevand i disse have , de ikke blande eller overskrider denne barriere .

Den hellige Koran nævnes, at der er en barriere mellem to have , der mødes , og at de ikke overtræder . Gud har sagt :

»Han har sat fri de to have møde sammen. Der er en barriere mellem dem. De behøver ikke overskride. "( Koranen 55:19-20 )

Men når Koranen taler om skillelinjen mellem fersk -og saltvand , nævner eksistensen af ​​en " afskrækkende partition " med barrieren. Gud har sagt i Koranen :

" Han er den, der har sat fri de to typer vand , en søde og velsmagende , og det andet salt og bittert . Og han har lavet mellem dem en barriere og en uhyggelig partition. "( Koranen 25:53 )

Man kan spørge , hvorfor Koranen nævner partition , når man taler om skillelinjen mellem fersk-og saltvand , men ikke nævne det , når man taler om skillelinjen mellem de to have ?

Moderne videnskab har opdaget, at ved flodmundinger , hvor fersk ( sød) og saltvand mødes, er situationen noget anderledes fra, hvad der findes på steder, hvor to have mødes. Det er blevet opdaget, at hvad der adskiller ferskvand fra saltvand ved flodmundinger er en " springlaget zone med en markant densitet diskontinuitet adskille to layers.This partition ( zone separation ) har en anden saltholdighed fra ferskvand og fra saltvand
Denne information er blevet opdaget for nylig , ved hjælp af avanceret udstyr til at måle temperatur, saltholdighed , tæthed, ilt opløselighed , etc. Det menneskelige øje kan ikke se forskellen mellem de to have , der mødes, snarere de to have ser ud til os som én homogen havet. Ligeledes kan det menneskelige øje ikke kan se opdelingen af vand i flodmundinger i de tre slags: ferskvand, salt vand, og partition (zone for adskillelse ) .

http://www.youtube.com/watch?v=FKtQN1ZYplY
Top Svar Citer
annonce
Side 7 af 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >


Seneste indlæg
Klima- og Corona-krise
af Arne Thomsen
28/03/2020 12:30
Gerth Drost
af Gerth
27/03/2020 22:27
Mellemrummet
af Simon
27/03/2020 14:39
Lyser på vej
af Simon
27/03/2020 14:14
OPLYSTHED ( ny version )
af Gerth
07/03/2020 03:30
Nyheder fra DR
LIVE Seneste nyt om coronavirus
29/03/2020 07:18
Mød din (måske) ældste forfader: En 5..
29/03/2020 07:14
10 kendte anbefaler yndlingsserier: 'Jeg..
29/03/2020 07:05
Væltet træ aflyser tog mellem Nyborg o..
29/03/2020 06:25
Flere end 2000 med coronavirus er nu dø..
29/03/2020 06:18
Nyheder fra Religion.dk
Coronarestriktioner set fra et løgstrup..
27/03/2020 06:00
Er min mand og jeg stadig islamisk gift?
26/03/2020 11:45
Kan man ifølge islam hævde, at corona ..
26/03/2020 05:55
Hvordan har slavehandel påvirket det re..
25/03/2020 06:12
Donald Trump iscenesætter sig selv som ..
24/03/2020 05:54