annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4749271
Et andet syn 1195731
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 969146
Jesu ord 831780
Spirituel omsorg 782753
Galleri
Løve i egen hule nu.
Hvem er online?
2 registrerede Gerth, Arne Thomsen 64 gæster og 26 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 11 1 2 3 ... 10 11 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#16097 - 09/09/2013 12:03 ni videnskabelige kendsgerninger
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 698
Nogle -of -the- Scientific- Mira.jpgEver siden begyndelsen af ​​menneskeheden, har vi forsøgt at forstå naturen og vores plads i det. I denne søgen efter livets formål mange mennesker har henvendt sig til religion. De fleste religioner er baseret på bøger hævdet af deres tilhængere , er guddommeligt inspireret , uden nogen beviser. Islam er anderledes, fordi det er baseret på fornuft og beviser.

Der er klare tegn på, at bogen af islam, Koranen , er Guds ord , og vi har mange grunde til at støtte denne påstand:

• Der er videnskabelige og historiske fakta findes i Koranen , der var ukendte for folk på det tidspunkt, og er kun blevet opdaget for nylig af moderne videnskab.

• Koranen er i en unik stil af sprog, der ikke kan kopieres , dette er kendt som ' uforlignelighed af Koranen . "

• Der er profetier foretaget i Koranen og profeten Muhammed , må Gud prise ham , som er kommet for at blive bolden.

Denne artikel indeholder og forklarer de videnskabelige fakta , der findes i Koranen , århundreder før de blev "opdaget" i moderne videnskab. Det er vigtigt at bemærke, at Koranen ikke er en bog af videnskab , men en bog af » tegn ' . Disse tegn er der for folk at genkende Guds eksistens og bekræfte hans åbenbaring. Som vi ved , videnskab nogle gange tager et 'U -turn ", hvor hvad der engang videnskabeligt korrekt er falsk et par år senere . I denne artikel kun etablerede videnskabelige kendsgerninger i betragtning, ikke bare teorier eller hypoteser .
Videnskabelige fakta i Koranen

Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammed i det 7. århundrede .

Science på det tidspunkt var primitive , var der ingen teleskoper , mikroskoper eller noget engang tæt på at den teknologi, vi har i dag. Folk troede, at solen kredsede om jorden, og at himlen blev holdt op af store søjler i hjørnerne af en flad jord. Inden for denne baggrund Koranen blev åbenbaret, og det indeholder mange videnskabelige fakta om emner lige fra astronomi til biologi, geologi til sociologi.

Nogle mennesker kan hævde, at Koranen blev ændret som nye videnskabelige kendsgerninger blev opdaget , men det kan ikke være tilfældet, fordi det er en historisk dokumenteret faktum, at Koranen er bevaret i sin oprindelige sprog [1]. Koranen blev skrevet ned og huskes af folk i løbet af profeten Muhammed. En af de eksemplarer af Koranen som blev skrevet et par år efter død af profeten Muhammed er bevaret på et museum i Usbekistan. Denne kopi er over 1400 år gammel og er nøjagtig det samme som det arabiske Koranen , som vi har i dag [2].

Følgende er ni videnskabelige kendsgerninger fundet i Koranen:
1. . Origin of Life

Vand er afgørende for alle levende ting. Vi ved alle, at vand er afgørende for liv, men Koranen gør en meget usædvanlig påstand :

Vi lavede alle levende ting fra vand ? Vil de ikke tro ? ( Koranen 21:30 )

I dette vers vand påpeget som oprindelsen til alt liv . Alle levende ting er lavet af celler . Vi ved nu, at cellerne er for det meste består af vand [3]. For eksempel er 80 % af cytoplasmaet ( basiscelle materiale) af en standard dyrecelle beskrevet som vand i biologibøgerne .

Det faktum, at levende væsner består hovedsagelig af vand blev først opdaget efter opfindelsen af mikroskopet . I ørkenen i Arabien, er den sidste ting , nogen ville have gættet, at alt liv kom fra vand.
2. . jern

Jern er ikke naturligt til jorden. Det gjorde ikke dannes på jorden , men kom ned på jorden fra det ydre rum . Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt . Forskere har fundet, at milliarder af år siden jorden blev stukket af meteoritter. Disse meteoritter blev transporterer jern fra fjerne stjerner , der var eksploderet [4].

Koranen siger følgende om oprindelsen af ​​Jern:

"Vi har sendt ned Jern med sin store iboende styrke og dens mange fordele for menneskeheden. " ( Koranen 57:25 )

Gud bruger ordene " sendt ned " for Iron . Det fremgår af verset , at Iron ikke er en jordisk materiale, men blev sendt ned til gavn for menneskeheden. Det faktum, at Iron kom ned på jorden fra det ydre rum er noget, som ikke kunne være kendt af den primitive videnskaben af det 7. århundrede.
3. . Skys Beskyttelse

Himlen spiller en afgørende rolle i at beskytte jorden. Himlen beskytter jorden fra de dødelige stråler fra solen. Hvis himlen ikke eksisterede da solens stråler ville have dræbt alt liv på jorden . Det fungerer også som et tæppe svøbt rundt om jorden, for at beskytte det fra hundekoldt af rummet. Temperaturen lige over himlen er ca - 270oC . Hvis denne temperatur var at nå jorden , så planeten ville fryse i det samme. Himlen beskytter også livet på jorden ved at varme overfladen gennem varmen ( drivhuseffekt) og reducere ekstreme temperaturer mellem dag og nat . [5] Disse er nogle af de mange beskyttende funktioner himlen .

Koranen beder os om at overveje himlen i det følgende vers :

"Vi har gjort himlen en beskyttende loft. Og alligevel vender væk fra vores skilte " ( Koranen 21:32 )

Koranen peger på himlens beskyttelse som et tegn fra Gud. De beskyttende egenskaber af himlen blev opdaget af videnskabelig forskning udført i det 20. århundrede.
4. . bjerge

Koranen henleder vores opmærksomhed på en meget vigtig egenskab af bjerge :

"Har vi ikke gøre jorden et hvilested ? Og bjergene som stakes ? " ( Koranen 78:6-7 )

Koranen viser, at bjerge har dybe rødder ved at bruge ordet stakes at beskrive dem. Faktisk bjerge har dybe rødder , og Ordet stakes er en præcis beskrivelse af dem. En bog med titlen 'Jorden ' ved Geofysiker Frank Press forklarer, at bjergene er ligesom indsatserne og er begravet dybt under jordens overflade . Mount Everest (billedet nedenfor ) , hvis højde er omkring 9 km over jorden , har en rod dybere end 125 km .

Det faktum, at bjergene har dybe ' aktiepost "som rødderne var ikke kendt før efter udviklingen af teorien om pladetektonik i starten af ​​det 20. århundrede. [6]
5. . Udvidelse af universet

På et tidspunkt hvor videnskaben om astronomi var stadig primitive , blev universets udvidelse beskrevet i Koranen:

" Og det er os, der har bygget universet med [ Vores kreative ] magt og holde udvide det. " ( Koranen 51:47 )

Den omstændighed, at universet udvider blev opdaget i det sidste århundrede. Fysikeren Stephen Hawking i sin bog ' A Brief History of Time' skriver, " Opdagelsen af, at universet udvider var en af ​​de store intellektuelle revolutioner i det 20. århundrede ". .

Koranen nævnte universets udvidelse , selv før opfindelsen af teleskopet !
6. . Suns Orbit

I 1512 astronomen Nikolaj Kopernikus fremsatte sin teori , at Solen er ubevægelig i centrum af solsystemet , og at planeterne kredser omkring det. Troen på, at Solen er stationær var udbredt blandt astronomer , indtil det 20. århundrede. Det er nu en veletableret videnskabeligt faktum , at Solen ikke er stationær , men bevæger sig i en bane omkring midten af ​​vores galakse, Mælkevejen, [7].

Koranen nævner kredsløb om Solen :

"Det er ham, der skabte natten og dagen, Solen og Månen, hver svævende i sin bane . " ( Koranen 21:33 )

Koranen ville have været forkert ifølge astronomerne blot et par årtier siden . Men vi ved nu, at den koranske hensyn Solens bevægelse er i overensstemmelse med moderne astronomi .
7. . The Ocean

Koranen bruger billedsprog til Covey sine dybe betydninger , her beskriver tilstanden af ​​de vantro som:

" Mørke ud i en dyb ocean, som er dækket af bølger , over hvilket er bølger , over hvilket er skyer , lag af mørke , oven på hinanden . Når man lægger sin hånd [ deri ] , kan han næsten ikke se det . Dem Gud giver noget lys til , har de ingen lys. "( Koranen 24:40 )

Det er en udbredt opfattelse , at bølger kun forekomme på overfladen af havet . Imidlertid oceanograferne har opdaget, at der er interne bølger , der finder sted under overfladen af havet . Disse bølger er usynlige for det menneskelige øje, og kan kun blive opdaget af specialudstyr [8]. Koranen nævner mørke i et dybt hav , over hvilket der bølger frem som bølger , så skyer over det. Denne beskrivelse er ikke kun bemærkelsesværdigt, fordi den beskriver de interne bølger i havet, men også fordi den beskriver mørket dybt i havet . Et menneske kan dykke ikke mere end 70 meter, uden åndedrætsværn . Lys er til stede ved denne dybde , men hvis vi går ned 1000 meter er det helt mørkt [9]. 1400 år siden var der ingen undervandsbåde eller specialudstyr til at opdage interne bølger eller mørket dybt inde i havene.
8. . Liggende og Bevægelse

Der var en grusom undertrykkende tribal leder ved navn Abu Jahl , der levede i den tid af profeten Muhammed , kan nåde og velsignelser Gud være med ham . Gud åbenbarede et vers af Koranen for at advare ham :

"Nej Indeed! Hvis han ikke stopper , vil vi tage ham med panden, hans løgn, syndige pande. "( Koranen 96:15-16 )

Gud kræver ikke denne person en løgner, men kalder panden (den forreste del af hjernen ) " liggende " og " syndige ", og advarer ham til at stoppe .

Dette vers er vigtig af to grunde. Den første er, at den forreste del af vores hjerne er ansvarlig for frivillig bevægelse [ 10] . Dette er kendt som frontallappen . En bog med titlen ' Essentials af anatomi og fysiologi ", som indeholder resultaterne af forskningen på de funktioner i dette område hedder : Den motivation og fremsyn til at planlægge og indlede bevægelser opstår i den forreste del af frontallapperne , den præfrontale område [11] . Den del af hjernen, der er ansvarlig for bevægelse siges at blive beslaglagt , hvis manden ikke stopper .

For det andet har talrige undersøgelser vist, at denne samme region ( frontallappen ) er ansvarlig for liggende hjernens funktion [ 12] . En sådan undersøgelse på University of Pennsylvania , hvor frivillige blev bedt spørgsmål under et edb- forhør , blev det konstateret, at når de frivillige lå der var signifikant øget aktivitet i præfrontale og premotor cortex ( frontallappen region ) [13] .

Den forreste del af hjernen er ansvarlig for bevægelse og liggende . Koranen links bevægelse og lyver for dette område. Disse funktioner frontallappen blev opdaget med medicinsk billedbehandling udstyr, som blev udviklet i det 20. århundrede.
9. . smerte receptorer

I lang tid troede man, at følelsen af ​​følelse og smerte var afhængig af hjernen. Det er imidlertid blevet opdaget, at der er smerte receptorer til stede i huden [ 14] . Uden disse smerte receptorer , ville en person ikke være i stand til at føle smerte .

Overvej følgende vers om smerter :

»Vi sender dem, der afviser Vore åbenbaringer til Ilden (helvede) . Når deres skind er blevet brændt væk, skal vi erstatte dem med nye , så de kan fortsætte med at føle smerten : Gud er almægtig , alvidende "( Koranen 4:56 ) .

Gud fortæller de mennesker, der afviser hans budskab , at når de er i helvede , og deres skind er afbrændes (så de ikke kan føle nogen smerte ), vil han give dem nye skins , så de fortsætter med at føle smerten.

Koranen gør det klart, at smerte er afhængig på huden. Opdagelsen af ​​smerte receptorer i huden er en forholdsvis ny opdagelse for Biology.
konklusion

Disse er blot nogle af de mange videnskabelige kendsgerninger findes i Koranen. Det er vigtigt at bemærke, at Koranen ikke er en bog af videnskab , men at det er i overensstemmelse med videnskaben . At påstå, at videnskabelige kendsgerninger i Koranen skyldes tilfældighed ville være irrationelt . Den bedste forklaring er, at Gud åbenbarede denne viden til profeten Muhammed.

Ligesom Koranen indeholder viden om den naturlige verden , men også indeholder oplysninger om de indre dimensioner af vores sjæl. Det drejer sig om vores følelser , ønsker og behov . Koranen fortæller os , at vi har et formål i livet, og at der efter Guds vejledning vil føre os til indre fred i dette liv, og Paradise i det hinsidige. Og at afvisningen af ​​hans budskab , vil føre til depression i dette liv og Hellfire efter døden.

»Vi skal vise dem Vore tegn i Universet og i sig selv , indtil det bliver klart for dem, at dette er sandheden . Er det ikke nok, at din Herre er vidne til alle ting ? "( Koranen 41:53


http://www.youtube.com/watch?v=IoA57QQFfnM

http://www.youtube.com/watch?v=l-stJGuwH4g
Top Svar Citer
#16098 - 10/09/2013 08:25 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4679
”De fleste religioner er baseret på bøger hævdet af deres tilhængere, er guddommeligt inspireret, uden nogen beviser. Islam er anderledes, fordi det er baseret på fornuft og beviser”.

- Nej, islam har bare inkorporeret anekdoter fra tidligere religioner, som praksis hos samtlige religioner, og tolker som bekendt den kendte verdens natur ind i et overtroisk verdensbillede nøjagtig som religionerne før – og dette har intet overhovedet at gøre med hvordan videnskaber arbejder og sagligt behandler informationer.

Man kan sige, at religiøse menneskers behov for at sidestille deres overtro med videnskaber, viser noget om det pres en videnskabeligt forklaringskraft udøver på nutidens overtroiske mennesker. Havde Somos overtro fx. været tilstrækkelig som forklaring, havde videnskabers udvikling været aldeles unødvendig, ja han selv ville aldrig ha’ oplevet behovet for at stille sin overtro i skyggen af anerkendelsen videnskabelige forklaringsmodeller tilskrives.
Når Somo netop føler behov for den slags, skyldes det udelukkende samme frygt som tidligere overtroiske mennesker oplevede, når deres livsanskuelse langsomt udviskedes. På et tidspunkt mister alle trosanskuelser deres mening, fordi de erstattes af egentlig viden og livserfaring, det samme gælder religionerne i kulturer, de erstattes bare af bedre beskrivelser der så kan bygges livssyn på.

Man kan kun glæde sig over udviklingen af bedre beskrivelser end tidligere religioner formåede, dermed altså menneskets behov for bedre at forstå naturen i og udenfor sig selv, ja sociale udviklingsmønstre hos enhver art – og måske derigennem forstå, hvorfor mennesket der ikke længere evner at udvikle sig, sidder fast i en given anskuelse som det forherliger som vi fx. ser det hos Somo.

Sandsynligvis skal årsagen til at mennesker lader sig drive af overnaturlig tro findes i behovet for social tryghed, men det er ikke videnskabers arbejde at skabe tryghed. Den kommer såmænd helt af sig selv, når først mennesket bearbejder virkeligheden og etablerer erfaringer med den viden der udvikles om livet, og dermed udfylder videnshuller med større tryghed som følge. Man kan vist næppe anklage en religion som islam for at udfylde hullerne med viden – tværtimod ser man jo med Somo en tydelig tendens til i stedet at fylde videnshuller med gudetilbedelser. Så dér er der ikke tid til at vidensudvikling, dér bruges tiden i stedet til gudetilbedelse, som mennesker opførte sig i tidlige kulturformer, når de blev tvunget ind i livssynet af magthavere. De tider er med sekulære samfund passé, nu konfronteres vi i stedet med andre udfordringer.

Bedre beskrivelser af naturen i og udenfor mennesket så først dagens lys, da man for alvor begyndte at udfordre religioners verdensbilleder, og den slags krævede et mod der langt overstiger Somos, den Somo som egentlig bare fjerner sig fra kritiske men nødvendige spørgsmål til sin religionens relevans med tilbedelse af anekdoter, hvor hans sammenblanding af videnskab og religiøs tro blir lige så relevant som forvekslingen mellem et åbent sind og et hul i hovedet. Men det gennemskuer formentlig mennesker flest ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (10/09/2013 08:44)
Top Svar Citer
#16101 - 11/09/2013 10:46 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 698
Monoteistiske jødisk-kristne Indflydelse
Det er naivt at sige, at islam er en blanding af brugte oplysninger om jødedom og kristendom med en anelse om arabiske elementer i det. Det er absurd at foreslå, at profeten var sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale), vidende om de to religiøse systemer.


Begrebet prophethood, mindet om Ibraaheem (Abraham) må Allah ophøje hans omtale som profet og grundlægger af Ka `bah, som araberne universelt værdsat, samt ritualer Hajj (pilgrimsrejse til Ka'baen), der er nedsat af Ibraaheem må Allah ophøje hans omtale var utvivlsomt fra før tidspunktet for jøder og kristne. Pre-islamiske arabere, uafhængigt af enhver jødisk eller kristen indflydelse, kendte begrebet Allâh som øverste Gud. Læren fra Ibraaheem må Allah ophøje hans omtale fundet tilflugtssted i Arabien længe før ankomsten af ​​jødedommen eller kristendommen og araberne var allerede bekendt med ordet "Haneef 'som tilbeder af Én Gud.

Profeten sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale), anklagede den nutidige arabere, jøder og kristne for at have afveget fra den oprindelige lære af deres profeter og for at have degenereret til polyteisme. Han afviste også, hvad de hævdede at være lærdomme deres skrifter. Så han kan ikke blive misforstået som værende udtænkt ideen om monoteisme fra den jødisk-kristne indflydelse.

Koranen ikke påstå, at den er undervisning en ny religion. I stedet fastholder og genopliver den oprindelige lære Gud har givet gennem alle profeter i alle nationer. Det hævder, at dens lære er de samme som for Ibraaheem (Abraham), Moosaa (Moses) og "Eesaa (Jesus), må Allah ophøje deres omtale, og taler om dem alle i glødende vendinger. Da hver orientalist er enigt om, at profeten Muhammed, sallâ `alaihi wa sallam (må Allah ophøje hans omtale), ikke har læst nogen af ​​skrifterne, derfor skal hans kilde til viden være noget andet.

Afvisningen af ​​bibelske lærdomme om søn eller far gud blev afvist selv i mekkanske Soorahs (kapitler i Koranen) længe før profetens migration til Al-Madeenah. Derfor er det ikke korrekt at sige, at disse afkald kom på kølvandet på adskillelsen fra jøderne og de kristne i Al-Madeenah.
Det var umuligt at få endnu et glimt af monoteisme ved at observere jødedom og kristendom i disse dage. Den praksis i disse to religiøse grupper blev gennemsyret den mest nedværdigende korruption og overtro, som er langt fjernet fra monoteisme.

De forskellige reformbevægelser i kristendommen, især Cluniac bevægelse, ikonoklastiske Bevægelse og reformationen startet af Martin Luther bærer vidnesbyrd til dybden af ​​nedbrydningen i hvilke kristne og kristendommen af ​​dagen havde sænket. På en måde, på trods af en tilslutning til doktriner Trinity og Kristi

guddommelighed alle disse reformbevægelser og den efterfølgende vægt på monoteisme, er stort set, resultaterne af den kompromisløse monoteisme formuleret og formeres ved islam. Med andre ord var det islam, der påvirkede vækkelsesbevægelser i kristendommen, og ikke den anden vej rundt.

http://www.youtube.com/watch?v=_BNpfWrTqHM
Top Svar Citer
#16104 - 12/09/2013 12:03 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4679
”Det er naivt at sige, at islam er en blanding af brugte oplysninger om jødedom og kristendom med en anelse om arabiske elementer i det”.

- Nej naiviteten består i at tro islam skulle være opstået uden indflydelse fra de andre store religioner, ja dette viser din uvidenhed – som voldsomst udtrykker sig, når du tilmed forgaber dig i den religion som en videnskab. Her går det da rigtig galt, og ligner på det nærmeste en omg. kreationistisk bunkepul med kristne ignoranter ;)

mvh
Simon

Top Svar Citer
#16106 - 14/09/2013 10:58 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 698
Orientalisterne hævder, at profeten Muhammed , sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) , var genstand for den jødisk-kristne indflydelse af sin tid, og at Koranen reflekterer denne indflydelse. Det blev foreslået, at profeten Muhammed , sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) , havde stået to store problemer, hvis han skulle omfavne jødedommen eller kristendommen. Hvis han blev kristen , ville han være at bringe i den kristne byzantinske regime til Mekka , som ikke ville være

tolereres af befolkningen i Mekka. Det andet problem var, at han ikke kunne foregive, at han vidste mere end de ældre medlemmer og præster i de to religioner - jødedom og kristendom. Således i begge tilfælde , kunne han ikke erhverve lederskab. Derfor Orientalisterne tyder på, at profeten sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) , besluttet at gengive den rolle Moosaa (Moses ), eller ' Eesaa ( Jesus) , må Allah ophøje deres omtale , fordi han så , at" de var mænd , og han kunne gøre, hvad de havde gjort. "Orientalister påstår, at den monoteistiske indflydelse på islam skyldtes tilstedeværelsen af ​​kristne og jøder i Mekka . De foreslog også , at der var en monoteistiske informant fra en af ​​disse religioner. Men på et andet stadium , har de også foreslået, at det, som profeten , sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) , modtaget fra sin informant " ville være faktuel viden ", men " indholdet og fortolkningen af de faktiske omstændigheder " kom til ham "af den sædvanlige proces åbenbaring ."


De foreslog, at den gradvise stigning i nøjagtigheden af ​​Koranens fortælling relevante for bibelske historier er dokumenteret, at profeten Muhammed , sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) , fik disse historier fra en informant .
De påstod, at Koranen replikeres nutidige fejl , der oprindeligt findes i den jødisk-kristne skrifter.
tilbagevisninger


Profeten sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) var kun 12 år gammel, da han mødte Baheera ( en kristen munk ) for en meget kort periode på vej til Syrien. Et sådant kort møde ville ikke have været tilstrækkeligt til at diskutere religiøse doktriner . Det er ulogisk at antage, at en ung dreng kunne diskutere religiøse doktriner og skriften profeti om den kommende af Messenger , etc, på dette tilbud alder .
Orientalisterne erkendte en del af dette møde , men de undlader at erkende de andre aspekter , som taler om :

Baheera viden om profetien i Skriften om den kommende af den nye profet
Baheera anerkendelse af tegnet af profet i Muhammad sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale )
Baheera råd til Abu Talib at tage drengen hjem.

Når konfronteret med ovenstående oplysninger , William Muir ( en skotsk orientalist , 1819-1905 CE) selv forsøgt at forklare det som en fejl eller som en forfalskning af en designe munk. For at nedtone betydningen af ​​Baheera erkendelse af tegn på prophethood , Muir skrev en fodnote sige, at betænkningen er fuld af absurditeter , men senere realisere sin hensynsløshed , han udeladt fodnoten i efterfølgende udgaver uden at ændre hovedteksten.
Det er almindeligt kendt, at en handel campingvogn rejser i den barske ørken ville koncentrere deres handel i befolkede områder kun vejledende, og undgå at vandre ind i øde Boliger og ødelagte townships eller tomme kirke forsamlinger , bare for sight seeing fornøjelsen af ​​en ung dreng . Alligevel Muir tyder på, at campingvognen

passerede tæt forbi Petra, Jerash , Ammon og andre ødelagte byer , og at disse seværdigheder påvirket den unge Muhammed sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) .
I Makkah var der kun nogle få kristne ydmyg sociale og intellektuelle status , enten slaver eller smålige detailhandlere og det meste indvandrere. Kun én eller to originale indbyggere i Makkah såsom ` Uthmân bin Al- Huwayrith og Waraqah bin Nawfal var blevet kristne, den tidligere ud af personlige eller politiske overvejelser , og sidstnævnte som følge af sin søgen efter en bedre tro. Den Makkah samfund havde nogle anden hånd viden om disse to religioner i jødedom og kristendom .Spørgsmålet er, ville en person af statur , viden og intelligens profeten Muhammed , sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) går som formidler en ny religion og udfordre troværdigheden af både de fremherskende systemer jødedommen og kristendommen kun på grundlag af rygter og overfladisk kendskab til dem , foreslås som ved orientalister ?
Orientalisterne er ikke ens i deres påstand om, at :

Profeten sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) var ambitiøst , og derfor forsigtig nok til at undgå de politiske konsekvenser af at omfavne enten jødedom eller kristendom
Han var uforsigtig nok til at indføre en ny religion baseret på oplysninger hentet fra basar sladrer og jødiske fortællere ved vinbutikker .


http://www.youtube.com/watch?v=RMZMnZwKbCo
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 11 1 2 3 ... 10 11 >


Seneste indlæg
Kristendommen og Buddhismen.
af Thomas
28/05/2020 17:39
Vi læser det Nye Testamente
af Thomas
28/05/2020 07:07
glad Eid
af Simon
27/05/2020 22:55
Mellemrummet
af Simon
27/05/2020 22:26
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Gerth
27/05/2020 02:28
Nyheder fra DR
29-årige Sebastian blev opsagt: Coronak..
28/05/2020 17:51
Kun 41 særligt udvalgte i hele landet m..
28/05/2020 17:08
Politi: LTF'ere ventede med maskinpistol..
28/05/2020 17:01
‘Tåbeligt’: Trods markant mindre tr..
28/05/2020 16:30
Amerikansk jobmarked styrtbløder: Næst..
28/05/2020 16:27
Nyheder fra Religion.dk
Religionsanalysen: Troens rolle i nutide..
28/05/2020 09:21
Tema: På tværs af religionerne
28/05/2020 09:08
Har religiøsitet været en evolutionær..
27/05/2020 07:29
Naiha Khiljee: Velgørenhed skal være b..
20/05/2020 06:08
Halal smelter sammen med bæredygtighed
19/05/2020 06:22