annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 10313365
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2030139
Et andet syn 1762042
Jesu ord 1348418
Den Evige Filosofi 1146210
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 261 gæster og 9 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 3 af 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15607 - 07/05/2013 08:52 Re: fem ting [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Det var da en slem gang propaganda fra en tysker, som vist ikke følger rigtigt med i hvad der sker i Iraq og Afghanistan, han mener at det er militæret fra de vestlige lande, først og fremmest USA der har myrdet de fleste af de myrdede, men nu da de fremmede tropper er ude af Iraq, ser vi at myrderierne fortsætter med uformindsket styrke, fordi det er Iraqerne selv der står bag myrderierne, med deres vejsidebomber, selvmorderbiler o.s.v. så det er noget rent sludder denne tysker kvabler af sig, men uheldigvis så var og er de fremmede tropper også skyld i at civile dør, grundet at Al Qaida´s folk gemmer sig bag de uskyldige civile og er svære at opdage, da de går klædt som civilbefolkningen.

Og efter at de fremmede Natotropper har forladt Afghanistan, vil det samme ganske sikkert ske der, myrderierne vil fortsætte.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#15609 - 07/05/2013 15:56 Re: fem ting [Re: treram]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

Det har altid været praksis hos disse fanatiske muslimer, ja de anser det ligefrem for god etik, at gemme sig blandt så stort et antal civile, dog helst spædbørn og mødre, som overhovedet muligt, for på denne måde at skabe et had til de lande der valgte at rydde op i diktaturet. Ja bare tænk på al den råddenskab der kom til syne, da man begyndte at rydde op i det tidligere Jugoslavien!
Der er faktisk ingen grænser for hvad disse outrere mennesker med deres koran i den ene hånd og våben i den anden, mener at skulle gøre for at tilfredsstille deres blodtørstige gud. Det er faktisk ret uhyggeligt. Og du kan være fuldstændig sikker på, at ethvert argument for deres grimme handlinger, altid består af lutter henvisninger til netop deres koran. Selvstændig tænksomhed ligger bare ikke til mennesker, der fra de var små bæbser blev hjernevasket i troen på at deres liv skal vejes og måles af en gud efter en række uhyrlige middelalderlige grundprincipper.
Det er svært at forestille sig livet i Afghanistan, men man skulle mene at en stor del af befolkningen er mennesker med nøjagtig de samme behov for social tryghed og indbyrdes ro i familielivet som hos alle andre mennesker her i verden, og mon derfor ikke, at særdeles mange mennesker er umådelig trætte af alle disse mørkemænd med deres tåbelige idealer, som de jo selv bare er vokset ind i, og som styrer hele beboelsesområder med selvjustits. Det vil jeg helst tro, for dermed er der håb forude.

Ak ja, det ville i den grad være et gode at få adskilt religiøs tro fra rent politiske idealer, altså fra forhold som alle mennesker og uanset livssynet skal leve under, i også denne del af verden; for hvor er det dog et sørgeligt syn at se hvad sådan en flok mørkemænd egentlig kan komme afsted med, alene ved at skabe angst og frygt i miljøet omkring dem. Et sådant terrorregime skabte også Kyrillos i Alexandria kort efter år 400, udelukkende i kraft af et rent vanvid om sig selv som den forlængede arm af en retfærdig guddoms meninger om menneskelivet. Århundreder før havde mennesker med uens livssyn ellers lært at leve side om side med hinanden, men næh nej, som mange gange før og siden, skulle en overtroisk tosse tilføre sin gud en række politiske formeninger med blodsudgydelser o.m.a. som konsekvens. Det er åbenbart det eneste disse overtroiske tossemagere kan finde ud af, at slå andre mennesker ihjel, for igennem frygten at blive hørt. Vi ser den slags mange steder i verden idag: de evner ikke gennem politiske tilgængelige virkemidler at argumentere for fredelig sameksistens, og glider derfor ud i tomrummet, hvorfor den eneste måde de kan skabe opmærksomhed på, er at terrorisere mennesker som vi så det sidst i Boston. Og hvor er det ækelt at se så feje de er: det ene øjeblik blæser de sig op med selvsyn som ”guds krigere”, for så i det næste øjeblik at flygte til alle sider fra deres gerninger, nøjagtig som små børn der har lavet ulykker og godt selv er klar over det. Man må jo spørge sig selv, om en sådan adfærd er udtryk for et voksent menneske der villigt påtager sig et ansvar for sine handlinger og måske i kraft af en ideologi, eller om der i realiteten er tale om uansvarlige børn der altid løber deres vej fra det personlige ansvar. Faktisk minder det lidt om synet af Saddam Hussein der havde gemt sig i en jordhule, at tænke sig, en såkaldt præsident der bare flygtede fra den befolkning han året forinden ville beskytte med sin egen krop ;) Tja, som jeg ser den slags, står de til et gratis medlemskab i foreningen ”guds (små-)børn”!

Nå, det vil tage generationer for Iraks befolkning at blive disse ultimative islamister kvit, måske de kan glæde sig over at mange børn der vokser op i det desværre stadig krigshærgede Irak, har udsigt til en individuel frihed de ikke før ville kunne forestille sig. Sørgeligt er det, at så mange har en række uhyggelige barndomsminder i bagagen at slås med, ja det er slet ikke til at forestille sig. Den afghanske befolkning står vist stadig i vadestedet, hvor der dels skal gøres op med en række indre dæmoner (fra koranen) og dels skal skabes et selvstyre hvor kvinder frit kan uddanne sig og mennesker i øvrigt kan leve side om side uden frygt for disse landevejsrøvere, som i virkeligheden tjener til dagen af vejen ved at sælge den opium der havner på verdens bord. Det vil tage århundreder at blive den slags kvit.

Der er for mig at se intet bemærkelsesværdigt i det kvindesyn der gemmer sig i Somos menneskesyn og verdensbillede. Det glædelige er, at der mange steder underneden stråler en interesse for naturen, ja for selve mennesket, selv om jeg nok må sige at han tillægger naturen i og udenfor mennesket en lang række motiver naturen selv slet ikke er i besiddelse af. Men det er en glæde at vi ikke i vores del af verden er tvunget til enighed, at vi i heftig uenighed udtrykt med nok så stort et temperament, kan hvile i en grundlæggende respekt for ethvert menneskes ret til uden frygt at udtrykke sig, hvilket jo præcis er hvad mange islamisk troende slås for rundt om i verden.

Der er i den forbindelse ingen lande der skal påtvinges demokratiet, hvis og såfremt en befolkning redeligt ikke selv ønsker selvbestemmelse. Det var frygtelig at se den cowboy, den yngre George Bush, svinge med seksløberen for at indføre sine idéer om demokratiske spilleregler på den anden side af verden, og dette med de barnligste forklaringer. Det er svært at sige, om Saddam Hussein kunne være væltet af landets egen befolkning, men noget sir mig, at pengestærke oliemænd- og kvinder i US dels vildledte og dels misbrugte deres egen befolkning, hvor mange yngre mænd og kvinder har mistet deres liv, for ikke at tale om hvad dette kostede af liv i den arabiske del af verden. Og når vi så sidenhen hører hvordan soldaterne og deres familier er blevet behandlet i US, så er det bemærkelsesværdigt at vreden overfor senatorerne ikke er større idag, og da i særdeleshed i lyset af den recession de senest har været meddelagtig i, og som i den grad har påvirket verdensøkonomien, ikke så meget som en undskyldning har vi set!
Vi kan rigtignok blive godt trætte af at se disse islamister, med deres egentlige middelalderlige menneskeforagt rundt om i verden, men den foragt US strutter af i alle verdenshjørner, er godt nok lige så trættende et syn. Man skulle jo ellers tro de havde fået nok af at lege ”verdenspoliti” efter Vietnam-skandalen, men lige nu skærper de altså konflikten i både Nordkorea og Iran, og med midler der kun forværrer livet for i forvejen fattige mennesker i begge lande. Jeg synes stadigvæk, at de landes ledere der er så forhippet på at vise verden hvor store de er, skulle være de første til at træde op i bombefly, de første i fronten og på barrikaden, men når det kommer til stykket, er de jo ikke andet end små ængstelige drenge med lige så forkvaklede selvsyn som dem de bekriger. Vi kunne fint være begge slags foruden!

mvh
Simon


Redigeret af Simon (07/05/2013 16:06)
Top Svar Citer
#15615 - 08/05/2013 11:37 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1078
Profeten Muhammad fred være med ham

Talte om alle de religiøse og verdslige anliggender

fordi islam
Forfatning og tilgang til livet

Spise og sove og bede, svømning og transaktioner mellem mennesker og så videre

Religion er ikke bare et ritual kun

derefter gå ud at ligge og drikke alkohol og mangel på hygiejne og utroskab

Ligesom andre religioner


A Clean Shave

Som en ekstra fordel for intimitet, er pubic hårfjerning også bidrager til en bedre genital hygiejne. I Det Gamle Testamente, var denne del af en renselse ritual: "Få dem barbere hele deres krop og vaske deres tøj Så vil de være ceremonielt rene.". (Num 08:07)

Selv hvis du bader dagligt, kropsbehåring stadig fanger og holder lugt, som kan være distraherende eller ubehagelige under elskov og især oralsex. Barbering kønsbehåring eller holde den trimmet korte minimerer dette og holder dig frisk til intime øjeblikke, hvor din ægtefælle vil sætte pris på.

Barbering kan også være en måde for en nygift kvinde at vise sit engagement i hendes nye mand:

"Og formoder, du ser blandt fangerne en smuk kvinde, og du er tiltrukket af hende og ønsker at gifte sig med hende. Hvis dette sker, kan du tage hende til dit hjem, hvor hun skal barbere sit hår, klippe hendes negle, og ændre alle hendes tøj. "(Mos 21:11-13)

En nybarberet pubic område kan udgøre en frisk start i intimitet. Par på noget tidspunkt i deres ægteskab kan drage fordel af dette som en ny begyndelse.

I tråd med at opretholde en pæn udseende og gode hygiejne vaner, og af hensyn til deres ægtefæller, synes det hensigtsmæssigt for både kristne mænd og kvinder til enten barbere eller pænt trimme deres kønsbehåring, hvis de ønsker.

Holde dette område velplejet er en anden måde at ægtemænd og hustruer kan se og føle deres bedste for hinanden. Og ved at gå helt hårløs, kan de opleve en endnu tættere grad af intimitet, med intet at komme mellem dem, da de bliver ét kød. Hvis du og din ægtefælle nyde udseendet og fornemmelsen af ​​at gå nøgne, er der ingen grund til at føle en åndelig konflikt

http://www.youtube.com/watch?v=aebi2atfqoE
http://www.youtube.com/watch?v=_4bRfd-wcUs
http://www.youtube.com/watch?v=UUFlEazexds
Top Svar Citer
#15616 - 08/05/2013 11:42 Re: fem ting [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1078
Dræb de vantro og polyteister i den Hellige Koran til flere nærmere bestemte grunde og særlige betingelser

Eksempel
Hvis nogen overfald dig og dræbe dine børn og dine pårørende og din pakke fra dit land med magt
Hvad vil du gøre?

Det præcist skete i den tid af profeten Muhammed fred være med ham

Polyteister og vantro tortureret nye muslimer uretfærdigt

Killing vantro ejere af Allahs Sendebud, uden ret

Forhindre de vantro fra muslimsk mad og drikke uden ret

Vantro og tage deres penge hjem uden ret

Kom ud de vantro i Mekka, profeten uden ret

Forestil med mig alle disse forfærdelige handlinger forekom

Kun fordi de er muslimer

Derfor åbenbaringen kom gennem Jibreel til profeten Muhammad fred være med ham

Stat i den hellige Koran

Skal bekæmpe polyteister, da mohammed de dræbte uretmæssigt

Men
Du mohammed har du ret til at dræbe dem


36. Verily, the number of months with Allah is twelve months (in a year), so was it ordained by Allah on the Day when He created the heavens and the earth; of them four are Sacred, (i.e. the 1st, the 7th, the 11th and the 12th months of the Islamic calendar). That is the right religion, so wrong not yourselves therein, and fight against the Mushrikun (polytheists, pagans, idolaters, disbelievers in the Oneness of Allah) collectively , as they fight against you collectively. But know that Allah is with those who are Al-Muttaqun

Men
De fredelige vantro skal ikke bekæmpe dem eller dræbe dem overhovedet

Vi er nødt til at tale med dem om islams budskab til at respektere

8. Allah does not forbid you to deal justly and kindly with those who fought not against you on account of religion and did not drive you out of your homes. Verily, Allah loves those who deal with equity.

http://www.youtube.com/watch?v=6Oh1DDFx6Kk

http://www.youtube.com/watch?v=-gDRjlcz6_0
Top Svar Citer
#15617 - 08/05/2013 13:17 Re: fem ting [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Talte om alle de religiøse og verdslige anliggender fordi islam orfatning og tilgang til livet".

- Du kom til verden uden den bønnebog, og burde ku' leve uden, du bette religioman..;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 3 af 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >


Seneste indlæg
Er reformationen på vej...
af ABC
01/12/2022 18:58
korrigere misforståelser
af somo
01/12/2022 15:05
PROSTITUTION, PORN, LGBTQ AND SEX EXPERIMENTS WITH DENMARK AS AN
af Gerth
01/12/2022 10:20
At elske livet
af ABC
26/11/2022 21:13
Er reformationen på vej...
af ABC
24/11/2022 20:24
Nyheder fra DR
Politi efter anmeldelser af dyrevelfærd..
02/12/2022 10:17
18-årig sigtet i drabssag fra Holbæk
02/12/2022 10:00
Kongressen redder julens togrejser i USA..
02/12/2022 09:29
300 år gammel lort har vakt stor opmær..
02/12/2022 09:08
Coronasprit og karklud gav varigt job ti..
02/12/2022 08:49
Nyheder fra Religion.dk
Moon-bevægelsen
06/10/2022 06:15