annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9551022
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1884481
Et andet syn 1678262
Jesu ord 1264225
Den Evige Filosofi 1065933
Galleri
Hammershus
Hvem er online?
1 registreret somo 176 gæster og 16 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 4 af 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15623 - 10/05/2013 11:47 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1019
Hvad er dit formål i livet? Hvad er rationalet bag vores liv? Hvorfor lever vi i dette liv? Disse spørgsmål ofte intriger mennesker, der forsøger at finde præcise svar.

Folk giver forskellige svar på disse spørgsmål. Nogle mennesker tror, ​​at formålet med livet er at samle rigdom. Men man kan undre sig: Hvad er formålet med livet efter at man har indsamlet kolossale mængder af penge? Hvad da? Hvad vil formålet være, når pengene er samlet? Hvis formålet med livet er at opnå penge, vil der ikke være noget formål efter at blive velhavende. Og i virkeligheden, ligger her problemet med nogle vantro eller misbelievers på et tidspunkt i deres liv, når de indsamler penge er målet for deres liv. Når de har indsamlet de penge, de har drømt om, deres liv mister sit formål. De lider af panik intetheden og de lever i spænding og uro.

Kan Wealth være et mål?

Vi hører ofte om en millionær at begå selvmord, til tider, ikke millionær selv, men hans kone, søn eller datter. Det spørgsmål, der rejser sig, er: Kan rigdom bringe lykke til ens liv? I de fleste tilfælde er svaret nej. Er formålet med at indsamle rigdom en stående formål? Som vi ved, er de fem-årige barn ikke lede efter rigdom: et stykke legetøj for ham, er lig med en million dollars. De atten-årige teenager ikke drømme om rigdom, fordi han har travlt med mere vigtige ting. De halvfems årig mand er ligeglad med penge, han er bekymret mere om hans helbred. Det beviser, at rigdom ikke kan være en stående formål i alle faser af den enkeltes liv.

Rigdom kan gøre meget for at bringe lykke til en vantro, fordi han / hun er ikke sikker på om hans skæbne. En vantro kender ikke formålet med livet. Og hvis han har et formål, der er dette formål dømt til at være midlertidig eller selvødelæggende.

Hvad er brugen af ​​rigdom til en vantro, hvis han føler sig bange for slutningen og skeptiske over for alt. En vantro kan vinde en masse penge, men vil helt sikkert miste sig selv.

Tilbede Allah som Aim

Tværtimod giver troen på Allah den troende formålet med livet, at han har brug for. I islam er formålet med livet at tilbede Allah. Udtrykket "Worship" omfatter alle former for lydighed mod Allah.

Den islamiske formål med livet er en stående formål. De sande muslimske klæber til dette formål gennem alle faser af hans liv, om han er et barn, teenager, voksen eller en gammel mand.

Tilbede Allah gør livet målrettet og meningsfyldt, navnlig inden for rammerne af islam. Ifølge islam denne verdslige liv er blot en kort fase af vores liv. Så er der den anden liv. Grænsen mellem det første og andet liv er død fase, som er en forbigående fase til den anden liv. Den type af livet i den anden fase en person fortjener, afhænger af hans gerninger i det første liv. Ved afslutningen af ​​død scenen kommer dommens dag. På denne dag, belønner Allah eller straffer folk efter deres gerninger i det første liv.

Det første liv som en Undersøgelse

Så Islam ser på det første liv som en undersøgelse af mennesket. Død etape ligner en hvileperiode efter testen, dvs. e. efter den første liv. Dommedag er magen til den dag at annoncere resultaterne af eksaminanderne. Det andet liv er den tid, når hver eksaminand nyder eller lider af resultatet af hans adfærd under testperioden.

I Islam er den linje af livet klar, enkel og logisk: det første liv, død, Dommedag, og derefter det andet liv. Med denne klare linje af livet, har den muslimske et klart formål i livet. Muslimen ved, at han er skabt af Allah. Muslimer ved, at de kommer til at tilbringe nogle år i denne første liv, hvor de er nødt til at adlyde Gud, fordi Gud vil udspørge dem og holde dem ansvarlige for deres offentlige eller private gerninger, fordi Allah kender alle gerninger for alle mennesker. Muslimen ved, at hans gerninger i første liv vil afgøre, hvilken type andet liv, de vil leve i. Den muslimske ved, at dette første liv er en meget kort en, hundred år, mere eller mindre, mens det andet liv er et evigt én.

Evigheden af ​​Second Life

Begrebet evigheden af ​​andet liv har en enorm effekt på en muslimer i løbet af deres første liv, fordi muslimer mener, at deres første levetid bestemmer formen af ​​deres andet liv. Desuden bestemmer det formen på deres andet liv, og denne afgørelse vil være gennem dom Allah, All bare og Almægtige.

Med denne tro på den anden liv og Dommedag, bliver den muslimske liv målrettet og meningsfuld. Desuden muslims stående formål er at gå til Paradis i andet liv.

Med andre ord er den muslimske permanente formål at adlyde Allah, at underkaste sig Allah, til at udføre sine ordrer, og for at holde fortsætter kontakt med ham gennem bøn (fem gange om dagen), gennem fasten (en måned om året), gennem velgørenhed (så ofte som muligt), og gennem pilgrimsrejse (én gang i ens liv).

Behovet for en permanent Formål

Vantro har formål i deres liv såsom indsamle penge og ejendom, hengive sig til sex, spise og danse. Men alle disse formål er forbigående og passerer dem. Alle disse formål kommer og går, gå op og ned. Penge kommer og går. Sundhed kommer og går. Seksuelle aktiviteter kan ikke fortsætte evigt. Alle disse lyster til penge, mad og sex kan ikke besvare de enkelte spørgsmål: hvad så? Hvad så?

Men Islam redder muslimerne fra besværet med at stille spørgsmålet, fordi islam gør det klart, helt fra begyndelsen, at den permanente formål med muslim i dette liv er at adlyde Allah for at gå til Paradis i det andet liv.

Vi skal vide, at den eneste måde for vores frelse i dette liv og i det hinsidige er at kende vor Herre, som skabte os, tror på Ham og tilbede Ham alene.

Vi skal også vide, vores profet, som Allah havde sendt til hele menneskeheden, tror på Ham og følge Ham. Vi bør kende sandhedens religion, som vor Herre har befalet os at tro på, og praktiserer det ...
Top Svar Citer
#15632 - 12/05/2013 12:21 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1019
Top Svar Citer
#15642 - 14/05/2013 12:03 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1019
A Clean Shave

As an added benefit for intimacy, pubic hair removal is also conducive to better genital hygiene. In the Old Testament, this was part of a purification ritual: "Have them shave their entire body and wash their clothing. Then they will be ceremonially clean." (Num 8:7)

Even if you bathe daily, body hair still captures and holds odors, which can be distracting or unpleasant during lovemaking and especially oral sex. Shaving the pubic hair or keeping it trimmed short minimizes this and keeps you fresh for intimate moments, which your spouse will appreciate.

Shaving can also be a way for a newly married woman to show her commitment to her new husband:

"And suppose you see among the captives a beautiful woman, and you are attracted to her and want to marry her. If this happens, you may take her to your home, where she must shave her hair, cut her fingernails, and change all her clothes." (Deut 21:11-13)

A freshly shaved pubic area can represent a fresh start in intimacy. Couples at any stage in their marriage can take advantage of this as a new beginning.

In keeping with maintaining a neat appearance and good hygiene habits, and out of consideration for their spouses, it seems appropriate for both Christian men and women to either shave or neatly trim their pubic hair if they desire.

Keeping this area well groomed is another way that husbands and wives can look and feel their best for each other. And by going completely hairless, they can experience an even closer degree of intimacy, with nothing to come between them as they become one flesh. If you and your spouse enjoy the look and feel of going bare, there's no need to feel a spiritual conflict.
http://www.youtube.com/watch?v=KKdz05PWHZ0

Top Svar Citer
#15645 - 14/05/2013 12:25 Re: fem ting [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hvad er pointen Somo, at nogen blir omgængelige og gode mennesker, bare fordi de rager håret af kroppen og tér sig med en koran i hånden?

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15655 - 16/05/2013 12:37 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Online   content
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1019

Hvad er pointen Somo, at nogen blir omgængelige og gode mennesker, bare fordi de rager håret af kroppen og tér sig med en koran i hånden?


Det tilskynder, at man rense og rense de steder, der kan blive grobund for bakterier og snavs. The Messenger af islam, The Messenger af islam, Muhammed sagde:


"Der er fem handlinger, som er fra den medfødte natur med som Allah skabte mennesket: omskæring, fjerne kønsbehåring, plukning af hår fra armhuler, forkorte overskæg og klipning neglene." (Bukhari)
http://www.youtube.com/watch?v=AE31HRTN_k8
Top Svar Citer
annonce
Side 4 af 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >


Seneste indlæg
Gudedrik...
af ABC
02/07/2022 23:04
Livskvalitet
af ABC
02/07/2022 21:28
Så er der linet op...
af Gerth
02/07/2022 16:54
PROSTITUTION, PORNO OG LGBT I DANMARK
af Gerth
28/06/2022 17:19
korrigere misforståelser
af somo
28/06/2022 13:09
Nyheder fra DR
Den ikoniske teaterinstruktør Peter Bro..
03/07/2022 13:41
Fåmælt Mette Frederiksen kommenterer p..
03/07/2022 12:51
Iffe Lundberg vender hjem uden NBA-kontr..
03/07/2022 12:25
Fundet af nye fossiler løser mysteriet ..
03/07/2022 11:55
Viktor Axelsen vinder Malaysia Open
03/07/2022 11:35
Nyheder fra Religion.dk