annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15941211
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2404944
Et andet syn 2008064
Åndelig Føde 1624589
Jesu ord 1536995
Galleri
Et lille udvalg
Hvem er online?
0 registrerede 254 gæster og 169 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 10 af 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15810 - 03/07/2013 11:18 Re: fem ting [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1467
Faktisk Professor Moore var så forbløffet over nøjagtigheden af ​​de beskrivelser og terminologi bruges til de forskellige stadier i udviklingen af ​​embryo, at han ændrede sin egen lærebog om emnet. Han indarbejdet alle relevante passager fra Koranen og autentiske udsagn af profeten Muhammed i sin bog, The udvikling af menneskelig: Klinisk orienteret embryologi med islamiske tilføjelser, som blev offentliggjort af WB

Saunders i 1987 og var en standard universitet lærebog i USA. Bogen indeholder nu passager i Koranen og Hadith (verificerede udsagn af profeten Muhammed) for hver fase af udviklingen og professor Moore har også vedtaget klassificeringen i de to ovennævnte kilder.

Overvej også opgørelsen af ​​Tejatet Tejasen (professor ved Institut for Anatomi, Faculty of Medicine, Chiang Mei University, Thailand) efter hans undersøgelse om Koranen passager der beskæftiger sig med embryologi: »Fra mine studier, og hvad jeg har lært på dette konference, jeg tror, ​​at alt, hvad der er blevet registreret i Koranen 1400 år siden skal være sandt. Det kan man bevist videnskabelig måde. " Også opgørelsen af ​​E. Marshal Johnson (Professor og formand, Afdeling for Anatomi, Daniel Bough Institute, Thomas Jefferson University, Philadelphia, USA), da han blev klar over sådanne udsagn i Koranen og undersøgte dem: "The Koranen ' en beskriver ikke blot til udvikling af ydre form, men understreger også de interne etaper - de faser inde i embryo med sin skabelse og udvikling, understreger store begivenheder anerkendt af moderne videnskab ... Hvis jeg var at omsætte mig ind denne æra, at vide, hvad jeg gør i dag, og beskriver ting, kunne jeg ikke beskrive de ting, der blev beskrevet ... Jeg ser ingen beviser for, at konceptet, at denne person Muhammed måtte udvikle denne information fra nogle sted ... så jeg kan ikke se noget i strid med koncept, som guddommelig indgriben var involveret ... "

Efter at være blevet præsenteret hadeeths (verificerede udsagn af profeten Muhammed) om dominante og recessive egenskaber Joe Leigh Simpson (professor i Obstretics og gynækologi, Northwestern University Medical School, Chicago, Illinois, USA) sagde: "... disse Hadeeths ikke kunne have opnået på baggrund af den videnskabelige viden, der var tilgængelig på det tidspunkt, the'writer '... Det følger heraf, at ikke alene er der ingen konflikt mellem genetik og religion (islam), men i virkeligheden religion (islam), kan vejlede videnskab ved tilføje åbenbaring til nogle af de traditionelle videnskabelige tilgange ... Der findes udsagn i Koranen viste århundreder senere at være gyldig som støtter viden i Koranen er blevet afledt fra Gud. "

Overvej også opgørelsen af ​​T.V.N. Persaud (Professor og chef, Afd for Anatomi, Faculty of Medicine og Tandpleje, University of Manitoba, Canada): "Muhammad var en meget almindelig mand, han ikke kunne læse, vidste ikke, hvordan man skriver, i virkeligheden var han en analfabet ... talte om 1400 år siden, har du nogle analfabet person, der foretager dybtgående udsagn, der er forbavsende nøjagtig, af videnskabelig karakter ... Jeg personligt kan ikke se, hvordan dette kunne være blotte chance, der er for mange nøjagtigheder og ligesom Dr. Moore har jeg ingen problemer i mit sind forene, at dette er en guddommelig inspiration eller åbenbaring, som fører ham til disse udsagn. "

Disse er blot en række citater fra "Scientific Fællesskabet" om arten og oprindelsen af ​​Koranen. Faktisk Koranen og Hadith ikke bare tale om embryologi, men hundredvis af andre fænomen, herunder jorden og solen er rund, spinning omkring deres egen akse og følge deres egne baner, oprindelse og universets dannelse, de to typer af havene hvorimellem der er en barriere, rolle bjergene i stabiliseringen af ​​jordarter skorpe, dannelsen af ​​mælk i køer, årsagen til seksuelle sygdomme, placeringen af ​​smerte receptorer i kroppen, udvidelse af universet, den præcise karakter af vandkredsløb, ændringen i det atmosfæriske tryk i store højder, kønnet på bi, som er ansvarlig for at producere honning (hun), stjernerne forbrugende sig selv via forbrænding af deres drivhusgasser og dette er kilden til deres lys og mange flere.Man vil blive overrasket over at erfare, at en sådan videnskabelig tilgang er blevet befalet i Koranen med det formål at fastslå sin sandfærdighed.Har de ikke nøje overveje (undersøge) Koranen eller er der låser på deres hjerter. [Surah 47:24]

Har de ikke omhyggeligt analysere Koranen. Hvis det havde været fra andre end Allah så helt sikkert de ville have fundet mange uoverensstemmelser deri [Surah 4:82]

Så religiøse (der er islamisk) overbevisninger er ikke baseret på blind accept, som mange har generaliseres til alle religioner, og dermed fejlagtigt tilskrives Koranen og islam. Dette har været oplevelsen af ​​Europa i de seneste 3-400 år, hvor videnskabens fremskridt og dens resultater blev set som kættersk, dens fortalere latterliggjort og ofte forvist og tortureret. Islam har aldrig haft den oplevelse.

Det er rigtigt, at folks akademiske evner er forskellige, og dermed nogle vil være ude af stand til at fastslå sandheden af ​​det og kan derfor acceptere det blindt. Men igen, de har mulighed for at stille befolkningen i viden, dem, der er i stand til at foretage en sådan dom, som de ovenfor citerede. Det er fra principperne om visdom og retfærdighed, når du ikke ved, du ikke gør en dom selv, men snarere konsultere en der er i stand til at gøre det. I virkeligheden er det noget Allah har også befalet:

Så spørg befolkningen i viden, hvis du ikke kender [Surah 21:07]Dette er et klart bevis på den manglende afhængighed på dogme, overtro og personlige erfaringer og en indikation af forpligtelsen til forskning, efterprøve og kontrollere på en videnskabelig måde troværdigheden af ​​religiøse (islamisk) tro. Heldigvis er der dem, der har gjort præcis, at ligesom Keith Moore og hans videnskabelige kolleger, men der er andre, der har opfundet løgne og bagvaskelser for at miskreditere Koranen og profeten. Men når disse løgne og bagvaskelser er sat på prøve videnskabeligt de ikke ynkeligt, og deres irrationalitet og partiskhed bliver tydelig. Nogle af de fælles krav er, at Muhammad var besat, eller var en veltalende digter, eller var

en tryllekunstner, eller var en, der var hjernevasket, eller var en spåmand. Faktisk alle af disse er blevet afvist og modbevist i Koranen sig i talrige steder og mange gange. Det er endnu mere mærkeligt, at disse var de selvsamme krav fra de mennesker, der tilbagevist profeten i hans levetid, og de er de eneste, der er tyet til i dag. Hvad en stor fremgang!

http://www.youtube.com/watch?v=HFfRSUZU5dU

http://www.youtube.com/watch?v=0_mkqDj0KBM

http://www.youtube.com/watch?v=cbTHhkySqes

http://www.youtube.com/watch?v=8MonAjDNzaQ
Top Svar Citer
#15813 - 03/07/2013 22:58 Re: fem ting [Re: somo]
Anonym
Uregistreret


Koranen er sammensat af "essays" plagieret fra Toraen, Bibelen samt andre kulturers skrifter.

Dele af koranen er uforståeligt, selv for lærde af "old-arabisk".
Læs Christoph Luxenberg’s book "The Syro-Aramaic Reading of the Koran"

Koranens videnskabelige værdi er modbevist af videnskabelige
fakta. På Internettet er tusindvis af artikler hvor man læse om hvor og hvordan koranen fejler.

Islamic Science: Does Islamic literature contain scientific miracles?

http://www.infidels.org/library/modern/denis_giron/islamsci.html

"Over the last decade, growing numbers of Muslims have declared the Qur'an to be a book filled with alleged scientific miracles."

[…]

The Qur'an on Embryology

In 1982 Keith Moore, an anatomy professor at the University of Toronto, produced a textbook titled "The Developing Human, 3rd edition". In this book Moore states his astonishment at the way embryonic development is depicted in the Qur'an. Moore would go on to produce fourth and fifth editions of his textbook, as well as another book titled "Human Development as described in the Quran and Sunnah", all of which many Muslims cite with great pleasure. Moore and his Muslim supporters are referring to the following verse:

We placed him as sperm in a place of rest, firmly fixed; Then We made the sperm into a clot of blood; then of that blood clot We made a lump; then we made out of that lump bones and clothed the bones with flesh; then we developed out of it another creature. So blessed be God, the best to create! (Quran 23:13-14)

Indeed, at first glance, this seems like a remarkable statement for a "7th century desert Arab" to make. However, upon closer study, one realizes that there is both explanation and error to this verse. First we must ask if this was an original theory, and second we must ask if it is correct.

Many people are amazed by the mention of sperm in this verse. This is nothing special. Since the beginning of time man has been aware of the "seed" that is released from the penis during sexual intercourse. The Bible, a text much older than the Qur'an, tells a story of a man who was struck down by God for "spilling his seed on the ground" (Genesis 38:9-10).

The entire study of human life as mentioned in the Qur'an is not original at all. While Muslims try to claim that Muhammad made these statements before scientists discovered them, they are wrong. Theories of the formation of a child inside the womb were put forth by Aristotle nearly 1,000 years before the Qur'an was written. In fact Aristotle correctly described the function of the umbilical cord, something not mentioned in the Qur'an, showing that earlier philosophers were aware of such things mentioned by Muhammad and more. Every mention of human development in the Qur'an is similar to Roman and Greek theories. Consider the following verse referring to sperm:

He is created from a drop (of sperm) emitted-- Proceeding from between the backbone and the ribs. (Qur'an 86:6-7)

Clearly this verse is incorrect, and clearly it has origins in earlier theories. First of all, for sperm to originate between the back and the ribs would mean that it comes from the kidneys! We now know that semen is produced in the testicles, but people in Muhammad's time did not know this. Eleven centuries before Muhammad, the Greek physician Hippocrates theorized that sperm passed through the kidneys into the penis. For centuries this was an accepted (and incorrect) belief of the origins of sperm.

There are those who claim Muhammad had no contact with Greeks or Romans. Pre-Islamic Arabia definitely had contact with Byzantium, Syria, Egypt, Persia, and Babylon. There were many Jews and Christians living in the area, and they were familiar with Greek or Roman philosophy. The Christians were connected to Rome. The Jews were connected to Babylon and Persia. It is easy to see how such theories regarding embryonic development may have reached Muhammad.

Finally, to touch back on the verses that spoke of the development of an unborn child, I will say they too are incorrect. The Qur'an stated that the blood clot was turned to bone and then God "clothed the bones with flesh" (Quran 23:13-14).

It is scientific fact that living tissue forms first, and then bones grow at a later time, and continue to gain strength (by building calcium) for many years after birth. Therefore, this is one of many scientific inaccuracies in the Qur'an.

[…]

Conclusion
Muslims cite alleged scientific miracles in the Qur'an and Hadiths to try and prove a divine origin of their faith. In this short study of Islamic science, these claims have been debunked. Clearly there was no supernatural force giving Muhammad scientific information. While the Muslims argued, that advanced scientific knowledge in the Qur'an is a sign of divine origin, the rational thinker points out, that the numerous and obvious scientific errors point to a wholly human origin.


Somo sluger barnligt sin kults bedrag, nøjagtigt som andre troende sluger deres gudetros opspind og mystiske tildragelser fra deres selv-foregøglelser. Det er sørgeligt i en tid hvor information og viden er så nemt tilgængeligt.

Zeff

Top Svar Citer
#15826 - 07/07/2013 13:14 Re: fem ting [Re: Anonym]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1467
Koranen er den hellige bog, som muslimer recitere og drej til vejledning i alle aspekter af deres liv. Dens vers er forblevet intakt, da deres oprindelige åbenbaring af Gud i det 7. århundrede. Denne brochure forklarer guddommelige oprindelse af Koranen ved at udarbejde på dens bevarelse, autenticitet og mirakler. Det er også diskuterer Koranens budskab, som har universel appel og er relevant for alle tider.

Koranen er den sidste testamente i en serie af guddommelige åbenbaringer fra Gud (Allah på arabisk). Den består af de uændrede og direkte Guds ord, som blev åbenbaret gennem englen Gabriel til Muhammadp den endelige islams profet, mere end 1400 år siden.

Islam er en fortsættelse af den modtagne meddelelse af tidligere profeter, såsom Noa, Abraham, David, Moses og Jesus, fred være med dem alle. Derfor Koranen fastholder de rene lære af tidligere åbenbaringer, herunder Toraen og Evangeliet. Koranen beskriver, at alle profeterne lærte folk til at tro på den ene Gud, Skaberen. Budbringere også instruerede dem til at tilbringe deres liv med Gud-bevidsthed, at gøre gode gerninger og undgå synder. Desuden har de advaret deres medmennesker for ansvarlighed i efterlivet, et emne, som Koranen vender tilbage til igen og igen.

Siden sin åbenbaring har Koranen (også stavet "Koranen") var bevaret i sin præcise, primær tekst. Mens adskillige oversættelser af Koranen findes, er de alle baseret på et enkelt, original arabisk skrift, hvilket gør Koranen enestående fra tidligere skrifter i sin rene ægthed.

Message

Den markant tilgang af Koranen er, at dens åndelige budskab indeholder praktiske påbud rettet mod den brede velfærd enkeltpersoner, samfundet og miljøet, vi lever.

Koranens budskab er evig og universel, transcendere vores forskelle i race, farve, etnicitet og nationalitet. Den giver vejledning om alle facetter af menneskelivet - fra økonomi og etik af samhandelen til ægteskab, skilsmisse, forældreskab, kønsspørgsmål og arv.

Monoteisme er en fremtrædende tema i Koranen, der bekræfter, at Gud er Én uden partnere. I et koncist formuleret Koranens kapitel, Gud befaler "Sig: 'Han er Gud den Ene, Gud evig. Han avlede ingen var heller Han avlet. Ingen kan sammenlignes med Ham "(112:1-4).

En grundlæggende budskab i Koranen er dens fokus på retfærdige adfærd bygget på fast tro og kærlighed til Gud. Koranen anerkender menneskelige begær samtidig minde enkeltpersoner til at dyrke deres sjæle. Derudover opfordrer Gud på mennesker til at bruge deres intellekt og reflektere over verden omkring dem. Koranen opfordrer mennesket til at genkende tegn på Guds eksistens i den præcise rækkefølge af universet og omhyggelig placering af ethvert objekt i den samlede ordning af skabelsen.

Som Cat Stevens (Yusuf Islam), tidligere britisk popstjerne, har udtrykt, "Everything gjort så meget mening. Det er skønheden af ​​Koranen, den beder dig til at reflektere og grund ... Når jeg læser Koranen videre, det talte om bøn, venlighed og barmhjertighed. Jeg var ikke en muslimsk endnu, men jeg følte det eneste svar for mig var Koranen og Gud havde sendt det til mig. "

Preservation

Muslimer tror på, at Gud sendte mange åbenbaringer til menneskeheden gennem historien, og over tid, de undergik ændringer fra deres oprindelige form. Men Gud valgte at bevare Hans budskab til menneskeheden i Hans sidste åbenbaring, Koranen. Endnu, kan man undre sig, hvilket beviser understøtter påstanden om, at Koranen aldrig er blevet ændret?

Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammadp over en periode på 23 år. Den unikke rytmiske stil af Koranen gjort det nemt at huske, som har været den vigtigste kilde til dens bevarelse. Da profeten Muhammadp ikke kunne læse eller skrive, udnævnte han skriftkloge at registrere Koranen, da det blev åbenbaret for ham. Således blev den komplette Quran ikke kun huskes af profeten Muhammadp og mange af hans ledsagere, men det er også eksisteret i sin helhed i skriftlig form i løbet af sin levetid.

Inden for et år efter profeten Muhammadp død blev et manuskript af hele Koranen samles af et udvalg ledet af hans chef skriftklog, som fulgte strenge kriterier for at sikre mod eventuelle fejl. Denne kopi blev enstemmigt godkendt af profeten Muhammadp ledsagere, herunder flere hundrede, der havde lært udenad hele Koranen. Til sidst blev flere eksemplarer af Koranen samlet i bogform og distribueret til de store muslimske byer. En sådan kopi er i øjeblikket på museet i Tashkent og et faksimile af det, produceret i 1905, er tilgængelig i Columbia University Library.

Processen med udenadslære begyndte under profeten Muhammadp liv og er stadig understreget af muslimer den dag i dag. I sin bog, En introduktion til Hadith, forklarer John Burton, at oral transmission gennem generationerne hjælpemidler bevaring ved aftagende afhængighed udelukkende på skriftlige optegnelser. Manuskripter, der ikke er beskyttet gennem udenadslære kan ændres, redigeres eller tabt overarbejde. Dog kan en bog, der er forpligtet til at hukommelsen af ​​millioner af mennesker over hele verden gennem århundreder ikke ændres på grund af mængden af ​​mennesker, der kender det ord for ord.

Gud lover i Koranen: "Vi har uden tvivl nedsendt budskabet, og vi vil helt sikkert Guard det (fra korruption)" (15:09).Autenticitet

Mange mennesker tror fejlagtigt, at Koranen blev forfattet af profeten Muhammadp. Faktisk er Koranen den bevarede tale om Gud. På samme tid, kan man spørge, hvilket beviser tyder på, at Koranen er Guds ord og ikke skrifter Profeten Muhammadp?

I Koranen, Gud henvender profeten Muhammadp, "Du har aldrig reciterede nogen Skriften før vi afslørede denne ene til dig, du aldrig skrev en ned med hånden" (29:48). Med andre ord, hverken profeten Muhammadp, som var kendt for at være analfabeter, læse eventuelle tidligere skrifter heller skrev Koranen.

Profeten Muhammadp var stærkt respekteret i sit samfund for sin overlegne karakter og ekstraordinære manerer, tjener ham titlen af ​​"Sandfærdig One." Selv efter hans prophethood var eliten af ​​Mekka klar til at gøre ham til deres leder, så længe han tillod dem at fortsætte deres hedenske livsstil. Alligevel var han villig til at give afkald på al verdslig herlighed for at opfylde sin mission. Som et resultat, lidt han tålmodigt gennem forfølgelse og eksil, før sidste ende lykkes i revolutionere hele Den Arabiske Halvø.

Gennem det hele, holdt Gud på at afsløre Koranen til ham stykvis. Indimellem åbenbaringerne stoppet midlertidigt, minde ham og andre, at han ikke havde kontrol over dem. Engang, da to udsendinge stillet nogle spørgsmål til ham, svarede han, "I morgen vil jeg fortælle dig." Han forventede Gud vil inspirere svarene i ham gennem åbenbaring, og han ventede på Angel Gabriel. Men åbenbaring ikke komme i løbet af de næste par uger, selv da mekkanerne hånede ham. Endelig sendte Gud ham respons, samtidig med formaninger ham: "Vil ikke sige om noget," Jeg vil gøre det i morgen, "uden at tilføje,» om Gud vil "(Koranen, 18:23-24).

Koranen blev åbenbaret på et tidspunkt, da araberne udmærkede sig i mundtlig poesi. Men på trods af sin intelligens, var Profeten Muhammadp ikke er dygtige i at komponere poesi. Men når Koranens vers blev læst, at de bedøvet selv de mest roste digtere i samfundet. Dybt bevæget af den rytmiske tone, litterær værdi og gennemtrængende visdom af Koranen, og mange konverterede til islam. Faktisk blev videnskaben af ​​arabisk grammatik udvikles efter åbenbaringen af ​​Koranen, ved hjælp af Koranen som grundlag for udformningen dens regler.

Der er mange mirakler i Koranen, som selv bevidne det faktum, at dette virkelig er en guddommelig skrifter.

Miracles

Koranen nævner fænomener, der var ukendte på det tidspunkt. Faktisk var mange først for nylig opdaget af moderne videnskab.

For eksempel beskriver Gud stadier af menneskets udvikling i livmoderen:

Vi skabte mennesket fra en essens af ler, så vi satte ham som en dråbe af væske i et sikkert sted, så vi gjorde, at dråbe i en klamrer formular, og vi gjorde denne form til en klump kød, og vi gjorde det faste ind knogler, og vi klædte dem knogler med kød, og senere Vi gjorde ham til andre former - ære være Gud, den bedste af skabere! (Koranen, 23:12-14)

Professor Keith Moore, en fremtrædende videnskabsmand anatomi og embryologi på universitetet i Toronto, Canada, har udtalt: "Det har været en stor fornøjelse for mig at bidrage til at afklare udsagn i Koranen om menneskelig udvikling. Det er klart for mig, at disse udsagn må være kommet til Muhammad fra Gud ... fordi næsten al denne viden ikke blev opdaget før mange århundreder senere. "

Koranen beskriver også universets udvidelse: "Og det er os, der har bygget universet med (Vores kreative) magt, og sandelig, det er os, der er støt voksende det" (51:47). Det var ikke før 1925, da Edwin Hubble fremlagde dokumentation for vigende galakser, at det ekspanderende univers kom til at blive accepteret som et videnskabeligt faktum.

Professor Alfred Kroner, en verdensberømt geolog, forklarede: "Tænker mange af disse spørgsmål og tænker, hvor Muhammad kom fra, blev han trods alt en beduin, tror jeg, er det næsten umuligt, at han kunne have vidst om ting som den fælles oprindelse af universet, har, fordi forskerne kun fundet inden for de sidste par år med meget komplicerede og avancerede teknologiske metoder, at dette er tilfældet. "

Universalitet

"Dette er Skriften, hvor der er ingen tvivl, som indeholder vejledning til dem, der er opmærksomme på Gud, som tror på den usynlige ..." (Koranen, 2:2-3).

Koranens budskab er relevant for enhver nation og æra - en anden bevis på, at Koranen er virkelig Guds Ord. Hensigt for denne bog at forblive en kilde til vejledning, inspiration, visdom og helbredelse for hele menneskeheden, Gud designede sit budskab at transcendere grænserne for tid.

Koranens guddommelige budskab gælder for alle aspekter af livet, og hæver sig over de overfladiske forskelle mellem mennesker. Dens lære vejlede de åndelige, sociale og intellektuelle behov menneskeheden. Det tilskynder os til at huske på Gud ofte at ydmyge os selv for ham, til at opfylde vores løfter, til at arbejde sammen som et fællesskab og at forblive tålmodige og udtog i tider med modgang. Koranens historier lærer os betydningen af, at vores tillid til Gud, at sige sandheden i ansigtet af uretfærdighed og beskæftiger sig med medmennesker med barmhjertighed.

I en verden udsultes af kærlighed og medfølelse, giver Koranen universelle budskab løsningen på den kollektive fortvivlelse den menneskelige tilstand. Vi inviterer dig til at åbne den og får den store fordel, denne bog har at tilbyde.http://www.youtube.com/watch?v=KtA4HXfcIXA
http://www.youtube.com/watch?v=HriogjmDCKE

http://www.youtube.com/watch?v=GlafAP3nUrg
Top Svar Citer
#15828 - 07/07/2013 14:22 Re: fem ting [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Det hjælper ikke med flere henvisninger til troende lige så opslugt af overnaturlig islamisk dogmetro som du selv. Meningen med kritikken er, at du skal forklare nødvendigheden af den form for overtro for verden omkring dig, ikke mindst indse, at islamisk dogmetro bare er et dårligt og udbrugt alternativ til et demokratisk styresystem.

Dit problem er jo, at du er uden argumentationskraft og af denne grund er hensat til fortsat agitation og missionsdrift for kun dogmer gennem hvilke du i realiteten anerkender slaveforhold og undertrykkelse af kvinder. Men tillige sidder du uden nogen form for skam og viser din anerkendelse for lemlæstelse af små børn. Det er kun regressivt troende uden virkelighedsforankring der ka’ finde på den slags, hvilket kun gør det til trist syn på en debat.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15833 - 08/07/2013 08:44 Re: fem ting [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683

"Somo sluger barnligt sin kults bedrag, nøjagtigt som andre troende sluger deres gudetros opspind og mystiske tildragelser fra deres selv-foregøglelser. Det er sørgeligt i en tid hvor information og viden er så nemt tilgængeligt".

- Jep. Men jeg tror simpelthen ikke har begriber en pind af kritikken - hvilket tydeligt fremgår af svar som fx. "koranen er den hellige bog som..osv.".
Det er synd, men jeg er alvorligt bange for der ikke er noget at stille op; Somos liv er forordnet og han udlever livet på recept, trist syn, men sådan er det ind imellem. Tak for gode indspark!

mvh
Simon
Top Svar Citer
annonce
Side 10 af 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
20/05/2024 13:44
Spiritualitet
af Arne Thomsen
17/05/2024 19:05
Kristi himmelfart
af Arne Thomsen
14/05/2024 16:36
Min ”religion”
af Arne Thomsen
08/05/2024 22:42
Blanke sider
af Tikka
08/05/2024 13:37
Nyheder fra DR
Yderligere tre er anholdt i Polen og sæ..
21/05/2024 23:54
Zelenskyj om situationen i Kharkiv: Vore..
21/05/2024 23:12
Stødtand fra forhistorisk dyr fundet i ..
21/05/2024 22:03
Folkemødets program er større end noge..
21/05/2024 21:10
Israel beslaglægger kameraudstyr, der s..
21/05/2024 20:57
Nyheder fra Religion.dk