annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15536443
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372315
Et andet syn 1980797
Jesu ord 1518396
Åndelig Føde 1465686
Galleri
Kirkebø
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 331 gæster og 283 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 4 1 2 3 4 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#14536 - 30/12/2012 12:45 Black Magic
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Dette spørgsmål har en lang historie gennem tiderne og tider
Gennem profeter og budbringere
Der er visse ting forbudt af Allah Ta'ala og udtrykkeligt forklaret i Koranen. Blandt sådanne forbudte handlinger er den handling af sort magi og trolddom. 'Black Magic' kan omfatte amuletter, talismaner, potions, charms, trylleformularer, eksorcisme, trolddom, orakler, Palmistry, spådomskunst osv. uhyggelig af sådanne ting eller handlinger i islam er til gavn for menneskeheden.

Sort magi er en ubestridelig kendsgerning, som det er nævnt flere gange i den hellige Koran og Sunnah. Dog er dens praksis fordømmes i Islam, og gør ens bøn uacceptabelt for fyrre dage, og tro på, hvad trolden eller troldmand siger anser man være en vantro så godt.
Islam forbyder sort magi (sihr) og mange Quran vers og Hadith har kraftigt fordømt dette som en syndig handling. For eksempel Profeten Muhammed (fvmh) siger:
"Den, der blæser på knob praksis magi, og hvem praktiserer magi er en mushrik (polyteist)." (At-Tabarani)
Ordet "sihr" er blevet nævnt næsten 60 gange i Koranen, forklarer, hvordan de ikke-troende tilskriver mirakler Allahs profeter med sort magi. Disse vers er angivet at rydde at Allahs sendebud aldrig kan være som de verdslige tryllekunstnere.

Sort magi dybest set indebærer tilbedelsen af ​​Satan og onde ånder for at få dæmoniske kræfter og skade uskyldige mennesker i Allah. Tilbede andet end The Allah betragtes som "kufr" i islam og dermed disse tryllekunstnere er praktiserende kunsten at Utroskab (kufr), som er totalt forbudt i islam. Den grundlæggende motiv for sort magi praktikere er at skade og vildlede andre med vrangforestillinger, hvilket igen er uden for grænserne for islam. En ting mere observeret i sorte tryllekunstnere er, at de begynder at tro at verden er i deres hænder, og de kan gøre hvad de vil, glemmer, at det øverste skaberen af ​​hele levende og ikke levende ting er alene Allah. De har endda udnytte uskyldige mennesker til at tro det samme. For at forhindre den menneskelige generation falder ned i straf for "shirk", har Allah forbudt sort magi og trolddom. Allah siger i Koranen:

"Og de fulgte hvad Shaitans råbte af trolddom i regeringstid Sulaiman, og Sulaiman var ikke en vantro, men de Shaitans vantro, de lærte mænd trolddom og der blev sendt ned til de to engle på Babel, Harut og Marut, men disse to lærte noget menneske, indtil de havde sagt: "Sandelig vi er kun et forsøg, derfor ikke være en vantro." Selv da mænd lært af disse to, magi hvorved de kunne forårsage en adskillelse mellem en mand og hans kone, og de kan ikke skade med det nogen undtagen med Allahs tilladelse, og de lært, hvad skade dem og ikke gavne dem, og helt sikkert de ved, at han, der købte det bør ikke have nogen andel af god i det hinsidige og det onde blev den pris, som de solgte deres sjæle, de havde, men kendte dette "(Al-Baqarah: 102).

For at fritage en person fra kløerne på sort magi, recitere nogle Quran vers kan have en enorm betydning. Koranen, den ene Bog blandt mange, er blevet sendt som en kur og barmhjertighed for sine tilhængere og for dem, der søger denne hellige bog for helbredende formål. Recitation af Surah Al-Falak, Surah Al-Naas, og de ovennævnte vers af Surah Al-Baqarah kan være nyttige i at fordrive virkningerne af sort magi.

Selvom ingen har magt til at skade eller beskytte os end Allah, og alligevel enhver muslim bør myndiggøre dem gennem at praktisere islam, læse Koranen, der tilbyder Prayers og efter Allahs påbud.

http://www.youtube.com/watch?v=lFFAoJvRazM

http://www.youtube.com/watch?v=4k6kb2LJKvM&feature=related

Top Svar Citer
#14537 - 30/12/2012 12:45 Re: Black Magic [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Top Svar Citer
#14539 - 30/12/2012 14:03 Re: Black Magic [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Top Svar Citer
#14566 - 03/01/2013 17:33 Re: Black Magic [Re: ole bjørn]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442

Hvad der er sagt om kortkiggere og deres lige

Muslim har fortalt, om den myndighed i en af ​​de koner af profeten (fred være med ham) (Hafsah - må Allah være tilfreds med hende), at Allahs profet (fred være med ham) sagde:

"Hvem gik til en spåkone og spurgte ham om nogle spørgsmål (dvs. det usete) og troede på ham, vil få sin bøn afvist i fyrre dage."

Profeten (fred være med ham) informerer os i denne hadith, at hvis nogen har besøgt en spåmand og spurgte ham om et spørgsmål om den usynlige - om der i virkeligheden ingen besidder viden undtagen Allah - og troede på hvad spåmand sagde, Allah vil ikke acceptere hans bønner, heller ikke belønne dem i fyrre dage - og det er en straf for den store synd, han har begået.

Fordelene ved denne Hadith

1. Forbuddet mod spå.

2. Den forbiddance at tro, at profetier af trolde, kortkiggere.

3. At en person kan miste belønning for sine bønner som straf for sine synder.

Relevansen af ​​denne hadith til emnet for kapitel

At Hadith beviser forbiddance af formue-telling og troen på det.

Relevansen af ​​denne hadith til spørgsmålet om Tawhîd

At Profeten (fred være med ham) har fordømt den, der besøger en spåkone for han har gjort ham til en partner med Allah i at besidde viden om det usete.

vigtigt

Det er blevet nævnt af de lærde - må Allah have barmhjertighed med dem - for at enhver troede på, hvad spåmand siger ikke behøver at gentage sine bønner for denne periode på 40 dage, men at han modtager ingen belønning for dem.


Redigeret af somo (03/01/2013 17:35)
Top Svar Citer
#14567 - 03/01/2013 18:40 Re: Black Magic [Re: somo]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark

Ja, det er dumt at kigge i kort, somo, når man kan kigge på noget bedre. Her er lidt nytårsgodter til dig.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=SLhZzMgSJJg&NR=1

Mvh

Ole Bjørn :o)


Top Svar Citer
#14581 - 07/01/2013 18:51 Re: Black Magic [Re: ole bjørn]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Mange, mange lokalsamfund

Hvilket har denne forfærdelige ting
Og opleves af en masse mennesker
se her
Der er flere og flere beviser jeg har realistiske positioner i folks liv
- De fleste af de mennesker nu lider af sort magi. Selv min familie havde det også, men nu er vi sikker Alhamdulillah!

Må Allah beskytte alle menneskeheden, Amin!


- Engang spurgte jeg en Malay kvinde i Springhill, N.S. om dybt rodfæstede Malay folklore og traditionel kultur om, hvad deres tro er omkring Black Magic, til min overraskelse, sagde hun, at hendes mor var offer for santau. Og lider frygteligt af forskellige sygdomme som følge af en amulet som en tiger tand, som er gået i arv fra den ene generation til den anden som deres arv.

Så du ser, sort magi troende er på verdensplan


- Sort magi er der! Men disse ting påvirker kun dem, der er frakoblet med Gud eller for at sige det ganske enkelt sandheden. Og sådanne ting påvirker det meste som ikke bor et rent og hæderlig liv.
Jeg har haft den oplevelse i mit liv.
En kvinde forsøgte ved alle sine midler (hun havde omkring 200-300 sorte magiske ingredienser i hendes værelse, ligesom Sindhoor, hår, tænder, blod, knogler etc.etc.) I små (ca. 2 tommer dia) containere. Hun undlod at sø mig komme under hendes magi. Så hun gav mig arsen blandet i kaffe. Dette er også påvirkede ikke mig som jeg havde 16 beslutningsforslag fra 11:00 til 06:00.
Hun blev straffet for sin handling fra Det Højeste Væsen og hendes søn blev knust under en af ​​familiens lastbiler.
En anden dame forsøgte hendes bestræbelser på at ødelægge min familie. Vi havde vanskeligheder, men vi overlevede, men hun blev straffet ved at miste sin mands samlede virksomhed og nu i de stadier af skilsmisse hendes mand.
Black Magic praktiserende læger bør kende sort magi ikke betaler
Top Svar Citer
#14582 - 07/01/2013 19:04 Re: Black Magic [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"De fleste af de mennesker nu lider af sort magi. Selv min familie havde det også...osv. Engang spurgte jeg en Malay kvinde i Springhill, N.S. om dybt rodfæstede Malay folklore og traditionel kultur om, hvad deres tro er omkring Black Magic, til min overraskelse, sagde hun, at hendes mor var offer for santau. Og lider frygteligt af forskellige sygdomme som følge af en amulet (...), Så du ser, sort magi troende er på verdensplan...".

- Og alt større end en kolibri hedder en kondor, jo jo, vi har forstået..;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#14622 - 12/01/2013 12:33 Re: Black Magic [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Kære bror, heri vil jeg anbefale dig, din kone, dine pårørende, og hvem der ellers oplever denne frygt med følgende:



1. Slut jer til Allah oprigtigt, overholde de retlige forpligtelser, afstå fra ulovlige ting, altid være rene og altid travlt jer med erindringen om Allah! Således vil du beskytte jer fra det onde hvisken Satan, fra magi, og fra alt ondt laver af mennesker og Devils.



2. Hold disse ideer væk fra jeres sind, som om de ikke eksisterer! Tænker på disse spørgsmål i sig selv grobund for sådanne illusioner og gør sjælen frugtbar at modtage ulykker.



3. Prøv at holde sig væk fra fjendskab og fra dem, der ville bruge ulovlige midler til at skade dig!



4. Pas på dem, der beskæftiger sig med det, der kaldes "usædvanlige videnskaber", for de ser frem til dine penge, før de tænker på din behandling!



5. Altid recitere Koranen og bønner, det Vers af al-Kursi (2:255) fem gange, og "astaghfirullah" (Jeg beder Allah om at tilgive mig) 70 gange! ..
Top Svar Citer
#14627 - 14/01/2013 13:13 Re: Black Magic [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Top Svar Citer
#14628 - 14/01/2013 16:02 Re: Black Magic [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej somo,

1) jura har intet at gøre med din fascination af religiøs overtro.
2+3) er komplet uforståelige.
4) snakker du her om såkaldt alternativ medicin og beh.?
5) Du må af uvisse grunde, som vi ikke behøver komme ind på, ha' en masse dårlig samvittighed. Dårlig samvittighed har imidlertid noget at gøre med forhold mellem mennesker, hvor det er dem, man må snakke med.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#14630 - 16/01/2013 12:37 Re: Black Magic [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Top Svar Citer
#14631 - 16/01/2013 16:01 Re: Black Magic [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
http://www.youtube.com/watch?v=miEi3F8s8H8

...dig og din "magi" - take a bite of this! ;)

Top Svar Citer
#14633 - 20/01/2013 12:14 Re: Black Magic [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Det er rapporteret efter bemyndigelse fra Abu Hurairah (ra), at Profeten (må fred være med ham) sagde:

"Hvem gik til en spåkone og troede på, hvad han sagde, har troede på, hvad der blev åbenbaret til Muhammad."

Profeten (fred være med ham) informerer os i denne Hadith, for at enhver besøgte en spåkone og spurgte ham om det usete og troede på hans ord, har begået en vantro i Koranen og Sunnah, dette er fordi begge disse Revelations har tilbagevist spå, for Allah er alene med sin viden om det usete.

Fordelene ved denne Hadith

1. Den forbiddance af spå.

2. Anklagen for at lyve mod spåmand.

3. At tro ord kortkiggere anses disbelief.1

4. At Koranen er åbenbaret, ikke skabt.

Relevansen af ​​denne hadith til emnet for kapitel

At Hadith beviser klart, at spåmand er en vantro.

Relevansen af ​​denne hadith til spørgsmålet om Tawhîd

At Hadith er klart bevis for, at spå, er kufr, det er fordi den spåmand afhænger metoder shirk.

Det samme blev berettet om autoritet Abu Hurairah af "de fire" 2 og ved Al-Haakim, som sagde, at det er autentisk i henhold til de strenge betingelser for godkendelse, der er fastsat af Bukhari og Muslim.

Det er også blevet rapporteret, med en god Sanad, efter bemyndigelse fra Abu Y'alaa (ra) at han sagde det samme, men i en mawqoof form.3
http://www.youtube.com/watch?v=J3fTRlg342k
Top Svar Citer
#14634 - 20/01/2013 20:06 Re: Black Magic [Re: somo]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Bøvl.
Top Svar Citer
#14636 - 22/01/2013 12:51 Re: Black Magic [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Dear brother, herein, I recommend you, your wife, your relatives, and whoever else experiences these fears with the following:



1. Connect yourselves to Allah sincerely, abide by the legal obligations, refrain from unlawful things, always be pure and always busy yourselves with the remembrance of Allah! Thus, you will protect yourselves from the evil whisperings of the Satan, from magic, and from every evil doing of man and the Devils.



2. Keep these ideas away from your minds as if they do not exist! Thinking of these matters in itself prepares the ground for such illusions and makes the soul fertile to receive misfortunes.



3. Try to keep away from enmities and from those who would use unlawful means to harm you!



4. Beware of those who deal with what are called “unusual sciences” , for they look forward to your money before they think of your treatment!



5. Always recite the Holy Qur'an and the supplications, the Verse of al-Kursi (2:255) five times, and “astaghfirullah” (I ask Allah to forgive me) seventy times!..
Top Svar Citer
#14637 - 23/01/2013 07:44 Re: Black Magic [Re: somo]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
That old black magic is the bible, the quran, the torah, those "magic" books who is binding the people without much opinion of their own, binding them to something that never existed in whatsoever form or spirit, maybe if they got too much whiskey they saw the gods behind, or they thought so.

There isn´t much magic in the religions, it´s just a matter of brainwashing the children when they have just learned to walk, because then they believe whatsoever you tell them, and it stays in their brain forever, just as we see in the quran schools.
You saw the same happen in old days in Denmark, when we had the sunday schools, where the youngsters were more or less braiwashed by the priest every sunday morning, and you see it in buddhist countries, where the first 2 or 3 years of education takes place in the buddhist temples, where the monks are educating in all of the buddhist ceremonies, so every buddhist child know how to act in the temple, and not so many continue thereafter with the education they realy need for getting on with their life.

So religion has always been something there was discriminating the children, binding them to some stupid ideas like that old Black magic.


Redigeret af treram (23/01/2013 07:46)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#14644 - 24/01/2013 13:16 Re: Black Magic [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
The book midwifery book Jewish terror and terrorism, which contains within it ÇÍŘ ideas and beliefs to maintain the principles of extremist Jews aggressive towards other peoples.


Says the Jewish world Bernard Azaria in his book "Against Semitic peoples" in 1934 for Midwifery (الكبالا): convinced world public opinion for many reasons awry Jews to magic and which calls for concern is convinced this idea ... and that it has a share of health to some extent . Especially has been deployed in the Middle Ages and was Jewish people consider excellent magicians.


In the Talmud private lessons in deceit, we are unable to follow the science Alablissah contained in the Talmud and private الكبالا (midwifery), and we all know that the highest degree of magic is being blooded man as well-know news boys from non-Jews who were victims at the hands of the Jews in the ritual vessels Judaism .


French writer says unpublicized Voltaire:


Jews were the ones who usually fall back to them in the performance of magical affairs and this illusion of it dating back to secrets الكبالا (midwifery) that Jews claim they alone have secrets.


He says the world champion French "Geo Janody Musso:" I am ashamed of research in topics dirty in the book (الكبالا = midwifery) which Sitaalaa nobles ..... that midwifery shiver even Fraús Azrael, sciences evil and ominous seep out pages CSM snake venom .



The Bible uses words like "sorcery" and "witchcraft" which are two subclasses of magic, both of which are typically seen as coming from evil deities such as demons.



Acts 8: 12. But when they believed Pileepos who had preached the Kingdom of Elohim in the name of our Master Y'shua haMashiyach, they immersed, men and women. 13. And even Simon, he believed and was immersed and adhered to Pileepos. And when he saw the great signs and miracles that occurred by his hand, he was amazed and he marveled. 14. And when the Shlichim who were in Urishlim heard that the people of Samaria had received the Word of Elohim, they sent Shimon Keefa and Yochanan to them. 15. And they went down and prayed over them that they might receive the Ruach haKodesh. 16. For it was not upon one of them yet. They were only immersed now in the name of our Master Y'shua. 17. Then they placed a hand upon them and they received the Ruach haKodesh.

18. And when Simon saw that by the placing of a hand of the Shlichim the Ruach haKodesh was given, he offered silver to them, 19. Saying, "Give to me also this authority that whomever (that) I place a hand upon, he will receive the Ruach haKodesh." 20. Shimon Keefa said to him, "Your silver will go with you to destruction because you thought that the gift of Elohim could be obtained with the goods of the world. 21. You have no part or portion in this faith because your heart is not straight before Elohim. 22. But repent of this your evil and beseech (from) Elohim. Perhaps you will be forgiven the deceit of your heart. 23. For I see that you are in bitter anger and in the bonds of iniquity. "
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 4 1 2 3 4 >


Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af Anonym
28/03/2024 21:24
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Rusland blokerer for FN-overvågning af ..
28/03/2024 21:33
Harvard Universitet fjerner bogbind lave..
28/03/2024 20:48
OL-drømmen var pakket langt væk, men n..
28/03/2024 20:33
Busulykke i Sydafrika tager livet af fle..
28/03/2024 20:16
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Nyheder fra Religion.dk