annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15644126
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379063
Et andet syn 1988526
Jesu ord 1521841
Åndelig Føde 1509481
Galleri
Nørresundby Rødhus
Hvem er online?
0 registrerede 215 gæster og 34 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#13455 - 02/08/2012 14:32 Spændende Fakta
Anonym
Uregistreret



En ny forskningsresultater bekræftede, at andelen af ​​ugifte vestlige mødre er stigende, og også antallet af uægte børn, lad os læse ....

Fænomenet sønner af utroskab er et klart tegn på, at dag eller opstandelsen er nær.

En ny amerikansk undersøgelse

40% af de amerikanske mødre er ugifte, da de fik deres børn ud af den legitime samfundet: en ny amerikansk undersøgelse havde offentliggjort denne rapport. Disse tal er uden fortilfælde i historien om USA som rapporten viste, at fertiliteten af ​​teenagere var steget mellem 2005 og 2007 efter mange år med kraftige fald.


http://www.youtube.com/watch?v=IcrjhF_kCkQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5-NoSd64j9E
http://www.youtube.com/watch?v=59Jp8Ve0t4g
http://www.youtube.com/watch?v=D-p3zLFym-A


Forskere mener, at årsagen bag dette fænomen er faldet i den statslige udgifterne til programmer for seksualundervisning i skolerne, fordi disse programmer var ivrige efter at få teenagere til at udsætte praktisere sex indtil ægteskabet, uden nogen form for koncentration på vejen for at praktisere en sikker sex!

Ifølge denne undersøgelse, er 22 piger for hver 1000 pige mellem 15 & 17 år gammel er mødre og 74 piger for hver 1000 pige er mellem 18 og 19 år er også ugifte mødre.

"Dette er et nyt fænomen," sagde Sara Brawn den udøvende leder af teenagere og unge Protection Program, også hun tilføjede, at årsagen kan være manglen på undervisningsprogrammer i skolerne.

"Drenge tror, ​​at de ikke forårsage nogen graviditeten til en pige før, så de overtale pigerne til at gå i seksuelle relationer med dem" sagde Sara.

Wonderful profetisk tegn

De offentliggjorte tal er et cirkatal, men de reelle tal er mere end det. Vi kan kun finde dette fænomen i store lande som USA og i mange liberale lande som Sverige.

profet Mohamed (fred være med ham) fortalte os 1433 år siden, om det fænomen, når han fortalte sine ledsagere om en fremtidig begivenhed, der vil ske, og vil være et tegn for den nært forestående dag opstandelse. Han sagde: (før dagen for opstandelsen, vil antallet af utroskab sønner stige, og folk på det tidspunkt vil se mænd øve seksuelle relationer med kvinder i gaderne) {berettet af Alhakem-

ALtabarani} herlighed til Allah! Hvem fortalte profet Mohamed (fred være med ham) 1400 år siden om en fremtidig begivenhed og det fantastiske er, at i dag bliver vi alle se, at begivenheden sker. Faktisk Allah den Almægtige er den, der støttede Hans budbringer af denne information som et bevis på, at islams budskab er oprigtig, siger Allah: (Sig (O Muhammad): "O menneskeheden Sandelig, jeg sendte


til jer alle som budbringer Allah - hvem tilhører herredømme af himlene og jorden La ilaha illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men Han) Det er ham, der giver liv og forårsager død, så tror på Allah og Hans Budbringer (Muhammad)... , Profeten, der hverken kan læse eller skrive (dvs. Muhammad), der tror på Allah og Hans ord [(denne Koran), Toraen (Torah) og Injeel (evangeliet) og også Allahs


ord: "Be!" - Og han var, nemlig 'Isa (Jesus), søn af Maryam (Maria)], og følge ham, så du kan blive vejledt ") (Sura al-A'râf-vers 158).
Top Svar Citer
#13456 - 02/08/2012 16:03 Re: Uspændende Fakta [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683

"En ny forskningsresultater bekræftede, at andelen af ​​ugifte vestlige mødre er stigende, og også antallet af uægte børn".

- Hvis antallet af ugifte er stigende, og "ægte børn" skulle være identisk med børn født i ægteskaber, ja så siger det jo ligesom sig selv at også antallet af "uægte børn" stiger.

"40% af de amerikanske mødre er ugifte, da de fik deres børn ud af den legitime samfundet: en ny amerikansk undersøgelse havde offentliggjort denne rapport. Disse tal er uden fortilfælde i historien om USA som rapporten viste, at fertiliteten af ​​teenagere var steget mellem 2005 og 2007 efter mange år med kraftige fald".

- at 4/10 blir mødre udenfor kirkelige ægteskaber, viser jo ikke noget om fertiliteten (deres reproduktionsevne).
Det viser derimod bare, at 4/10 kvinder (og mænd) indenfor x-antal adspurgte fik børn uden at registrere sig i et kirkesamfund som ægtepar. Dette kan dels have sit udspring i et bevidst og frit valg, og dels ligefrem anses som værende et sundhedstegn. Børnene er desuden helt "ægtefødte" i henhold til naturens love..;)

"Fænomenet sønner af utroskab er et klart tegn på, at dag eller opstandelsen er nær".

- Nej, ikke at registrere sig i div. kirkesamfund og trosretninger, indebærer for det første ikke at børnene vokser op uden forældre, for det andet betyder det ikke at nogen var utro.

"De offentliggjorte tal er et cirkatal, men de reelle tal er mere end det. Vi kan kun finde dette fænomen i store lande som USA og i mange liberale lande som Sverige".

- Deskriptiv statistik er en metode der udfra et særligt sæt spm. skal beskrive karakteristika indenfor et bestemt sæt af data. Skulle du sammenligne observationsmaterialet med fx. tendenser i nordiske lande, da måtte du derfor udsætte samme antal mennesker i fx. Sverige for præcis samme spm.række osv.

Et interessant spm. kunne derimod være, hvorvidt økonomiske recessioner har indflydelse på dels antallet af fødte børn, tillige om indflydelsen økonomien har på menneskers forhold til traditioner i kirkesamfund - ægteskaber koster fx. penge osv.
Men faktisk kan mange mennesker lave deres egne private pagter, og de kan jo være lige så gode og "ægte" som pagter man kan "købe" i div. religioner. Forøvrigt er det ikke særlig opsigtsvækkende at se børnantallet stige under svære økonomiske tider, under 2 verdenskrig blev der angiveligt sat børn i verden som aldrig før. Dette kan vise noget om nødvendig samhørighed i svære tider, og det i sig selv er positivt, for det betyder at mennesker udviser en tendens til at have brug for hinanden.

Skulle man give sig i kast med mere interessante observationer, da kunne man teste sammenhængen mellem uddannelse og børnedødelighed i arabiske lande - for måske derigennem at belyse de "positive" aspekter ved religioners indflydelse på seksualforståelsen, ja ikke mindst kvindens valgmuligheder samt indflydelsen hun har på sig eget liv, i denne del af verden..;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#13457 - 03/08/2012 14:47 Re: Uspændende Fakta [Re: Simon]
Anonym
Uregistreret

Vestlige snak om kvinders liberalisering er intet andet end en skjult form for udnyttelse af hendes krop, nedbrydning af hendes sjæl og berøvelse af hendes ære. Vestlige samfund hævder at have 'opløftet' kvinder. Tværtimod har det faktisk nedbrudt dem status af konkubiner og elskerinder og samfundet sommerfugle, der blot er værktøjer i hænderne af glæde asylansøgere og sex markedsfolkets, skjult bag den farverige skærm 'kunst' og 'kultur'.
Top Svar Citer
#13459 - 04/08/2012 09:20 Re: Uspændende Fakta [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"liberalisering er intet andet end en skjult form for udnyttelse af hendes krop, nedbrydning af hendes sjæl og berøvelse af hendes ære".

- For det første, læser du et statistisk materiale som var det koranen din. Du ka' ikke frit indføre moralske direktiver i statistikker, bare fordi du nu synes det pynter.
Hvad derimod ville pynte, ville være hvis du forsøgte at begrunde forventninger du har til kvinders sociale samfundsrolle med solide argumenter der ville tale for værdisynet dit som en nødvendighed, eller, et attraktivt alternativ til politiske frihedsidealer og menneskesyn i vesterlandske samfund.

"Vestlige samfund hævder at have 'opløftet' kvinder".

- Et liberalt menneskesyn som man i den forbindelse ku' tale om, handlede dels om et økonomisk stavnsbånd kvinder politisk frigjorde sig fra af ren nødvendighed, og dels om et seksuelt frihedssyn, der naturligvis må krænke middelalderlige doktriner om æresbegreber, men det skyldes udelukkende at sådanne mænd ikke er attraktive nok til at frie kvinder ville tilvælge dem som partnere og fædre til deres børn.

Koranen kan vi i det 21-århundredes seksualpolitiske lys regne for en 'seksuel bistandslov for neandertalermænd', der denne foruden, slet ikke ville kunne reproducere arvemassen. Altså en manual for mænd der har det lidt svært i en verden med kvinder der frit kan vælge uddannelse, liv og de mænd de vil ha' børn med - og sæt dig hellere ned, for tænk tillige på, at de også ka' fravælge graviditeten med sådanne mænd, dersom de skulle ha' fejlberegnet fænotypen!
Selvsagt indeholder denne koran derfor en masse sære leveregler hvormed små piger ka' indoktrineres med en identifikationsmodel, der så gir nutidens lidt socialt tilbagestående mænd mulighed for at bevare en rest af selvværd. Men ork, det lever vi fint med i det 21-århundrede, vi argumenterer jo bare koranens værdisyn i stumper og stykker, nøjagtig som Salman Rushdie og mange andre fornuftige mennesker har gjort det i århundreder...


"Tværtimod har det faktisk nedbrudt dem status af konkubiner og elskerinder og samfundet sommerfugle".

- Vist ikke svært at se hvem der her får sommerfugle i maven ved alene tanken om lidt fri sex og livsnydelse - men så igen, dén med de 70-80 jomfruer var da vist også lidt af bét, for hvem fanden ville vel se 'jomfruelighed' som indgangen til god sex og gensidig glæde?

Næh du, overvejende er grunden til at mennesker fra mellemøstlige lande tilflytter lande med demokratiske frihedsidealer nok, at de her ka' leve og få børn, uden at skulle ødelægge børnene og dem selv med fjollede æreskodekser og idéer fra det 6-7 århundrede.

Men for at vende tilbage til din statistik, så siger den altså intet om fertiliteten eller om moralen din. Måske du sku' forholde dig til hvad den så udtrykker sig om. Evt. revidere synsvinklen lidt, lidt nytænkning i idébanken tar ingen af os skade af..;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (04/08/2012 09:34)
Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 00:00
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
17/04/2024 19:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
17/04/2024 13:26
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Mand fundet død under mistænkelige oms..
18/04/2024 10:48
Skadet Brøndbyprofil misser resten af s..
18/04/2024 10:34
Danish Crown opretter 100 nye stillinger..
18/04/2024 10:18
To personer anholdt for at planlægge sa..
18/04/2024 10:16
Politiet: Flere veje i indre København ..
18/04/2024 10:04
Nyheder fra Religion.dk