annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15638496
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2378734
Et andet syn 1988078
Jesu ord 1521606
Åndelig Føde 1507217
Galleri
Når andre stjæler fokus....
Hvem er online?
2 registrerede Arne Thomsen ,(1 usynlig), 120 gæster og 30 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#13407 - 20/07/2012 16:16 Smukkeste måned i året
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1453


Hvert år, islamiske og arabiske nation godt

Og muslimer over hele verden til sundhed og lykke
Allah siger i den Hellige Koran

185. Den måned, Ramadan, som blev åbenbaret i Koranen, en vejledning for menneskeheden og klare beviser for vejledning og kriteriet (mellem rigtigt og forkert). Så hvem af jer seværdigheder (The Crescent den første nat) måneden (Ramadan dvs. er til stede i sit hjem), skal han overholde Saum (faster) denne måned, og hvem er syg eller på en rejse, samme antal [ af dage, som man ikke overholder Saum (faster) skal gøres op] fra andre dage. Allah ønsker for dig at lette, og han ønsker ikke at gøre tingene svært for dig. (Han ønsker, at du) skal udfylde det samme antal (dage), og at du skal forstørre Allah [dvs sige Takbir (Allahu-Akbar, Allah er den mest Store) på at se halvmåne af de måneder af Ramadan og Shawwal] for at have vejledt dig, så du kan være taknemmelig for ham.


Muslimer bruger den niende måned i den islamiske kalender observere en EU-dækkende hurtigt. Den årlige hurtige Ramadan betragtes som en af ​​de fem søjler i islam. Muslimer, der er fysisk i stand skal hurtigt hver dag i hele måneden, fra solopgang til solnedgang. Aftenerne tilbringes nyder familien og lokalsamfundet måltider, engagere sig i bøn og åndelig refleksion, og læse fra Koranen.

Bortset fra de fem-gange-daglig bøn, er faste i Ramadan-måneden det mest synlige og genkendelige af muslimske handlinger verden over. I løbet af de 30-ulige dage Ramadan, der er muslimer forpligtet til at faste under dagtimerne, drikkevarer inkluderet, og afholde sig fra kropslige fornøjelser såsom køn eller andre former for sanselig løssluppenhed. Der er fokus på ydmyghed, åndelig enhed med Gud og social enhed med umma, eller islamisk samfund, over hele kloden.

Fasten i Islam har sin oprindelse i jødedommen, kristendommen og den præ-islamiske arabiske verden. Selvom Ramadan er, når muslimer hurtigt de fleste, kan de hurtigt frivilligt resten af ​​året, eller hurtigt tre dage om måneden, eller seks dage i løbet af Sawwal, der følger den måned, Ramadan, eller hurtig på mandage og torsdage. Hver af disse proskriptioner er anerkendt i islam.



profet Muhammed fred være med ham engang sagde, "Hvis man ikke opgive falskhed i ord og gerninger, Allah har ikke brug for sin opgivelse af mad og drikke." Det er derfor afgørende, at den fastende person ikke blot afstår fra mad og drikke, men også fra foul tale, liggende, argumentere og lignende.

Muslimer opfordres til at bruge denne måned til at revurdere deres liv i lyset af islamisk vejledning. Vi skal slutte fred med dem, der har krænket os, styrke forbindelserne med familie og venner, gøre op med dårlige vaner - hovedsagelig til at rydde op vores liv, vores tanker og vores følelser. Det arabiske ord for "faste" (Sawm) bogstaveligt betyder "at undlade" - og det betyder ikke blot at afstå fra mad og drikke, men fra onde handlinger, tanker og ord.

Under ramadanen, skal alle dele af kroppen fastholdes. Tungen skal holdes tilbage fra bagtalelse og sladder. Øjnene skal afholde sig fra at kigge på ulovlige ting. Hånden må ikke røre eller tage noget, der ikke tilhører den. Ørerne skal afholde sig fra at lytte til tom snak eller obskøne ord. Fødderne skal afholde sig fra at gå til syndige steder. På en sådan måde, overholder alle dele af kroppen hurtigt.


Under den hurtige, at muslimer erfaring sult og tørst og lære sympatisere med dem i verden, der har lidt at spise. De kommer til at værdsætte de velsignelser, som Allah skænker dem. Gennem øget velgørenhed i løbet af måneden, udvikle muslimer følelse af generøsitet og velvilje over for andre. Og da alle muslimer i verden undergår den samme oplevelse på samme tid, styrker denne praksis samfund obligationer i hele den muslimske verden.



Koranen kommandoer som følger:. "Ramadan er den måned, hvor Koranen blev sendt ned, som en vejledning til menneskeheden, og tydelige tegn til vejledning og dom mellem rigtigt og forkert Så hver eneste af jer, der er til stede ved sit hjem i løbet af denne måned skulle bruge det i fasten. Men hvis nogen er syg, eller på en rejse, skal den fastsatte frist gøres op med dage senere "(Koranen 2:185). Derfor er enhver muslim forpligtet til hurtigt, med følgende undtagelser:

Rejsende

De, der lider af en midlertidig sygdom

Den ældre eller kronisk syge

Kvinder i menstruation eller postchildbirth blødning

Gravide eller ammende kvinder

Børn, der endnu ikke har nået puberteten

Hvis det er muligt, er glemte dage skal gøres op på et senere tidspunkt. Hvis årsagen til undtagelsen er langsigtet, så de mistede dage kan der kompenseres for ved at give til velgørenhed nok til at brødføde en fattig person for hver dag af fasten.

Børn behøver ikke at faste, indtil de når puberteten. Men mange børn lide at deltage i aktiviteterne i familien og forsøge at hurtigt for en dag eller en del af en dag. Nogle gange vil de hurtigt i weekenden, for eksempel, eller vil hurtigt fra middag til solnedgang. Dette fremmes som en øvelse i den dag, hvor faste vil være påhviler dem.


På en dag med faste, kaldet muslimer anledning før daggry for en tidlig måltid suhoor. Dette lys måltid er beregnet til at nære kroppen gennem streng daglang hurtigt. Den hurtige begynder med predawn kald til bøn. Muslimer fortsætter gennem deres dagligdag arbejde, skole eller andre forpligtelser, bevidste om de begrænsninger fastende, og stræber efter at være på deres bedste opførsel. Muslimer fortsat overholde de daglige bønner som sædvanligt og ofte tilbringer en del af dagen på at læse kapitler i Koranen.

Som solnedgang tilgange, ofte muslimer samles sammen som familie eller samfund til at bryde fasten og nyde et måltid sammen i slutningen af ​​dagen. Muslimer bryde deres hurtigt ligesom kald til bøn for solnedgangen bøn bliver hørt. Efter traditionen af ​​profeten Muhammed, ofte muslimer bryde deres hurtigt ved at spise datoer og drikke lidt mælk. Efter solnedgang bønner, sidder de ned sammen for en aften måltid kaldet fitoor (teknisk, "breakfast").



Om aftenen samles muslimer i moskeen for særlige bønner kaldet taraweeh. Disse ekstra bønner tilbydes hver nat i Ramadanen. Hver aften, en del af Koranen vil blive læst i en lang bøn, så der ved udgangen af ​​den måned, hele Koranen vil være blevet hørt. Muslimer bruger også tid på at besøge med venner og familie inden han pensioneres for natten for at hvile, før de starter hurtigt igen næste dag

http://www.youtube.com/watch?v=IcrjhF_kCkQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5-NoSd64j9E
http://www.youtube.com/watch?v=59Jp8Ve0t4g
http://www.youtube.com/watch?v=D-p3zLFym-A
Top Svar Citer
#13410 - 21/07/2012 13:25 Re: Smukkeste måned i året [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1453
Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
16/04/2024 23:04
Kom op på bjerget...
af ABC
16/04/2024 19:15
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Ramadan-måneden
af somo
16/04/2024 18:47
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
15/04/2024 16:20
Nyheder fra DR
Trump blev irettesat under retsmøde
16/04/2024 22:08
EU-lande opfordrer til besindighed i Mel..
16/04/2024 21:36
Gigantisk udgravning til Femern-tunnel e..
16/04/2024 21:20
Storbritannien tager første skridt mod ..
16/04/2024 21:13
Afspærringer ved Børsen opretholdes og..
16/04/2024 20:41
Nyheder fra Religion.dk