Hvor svært kan det være?

Indsendt af: Michael

Hvor svært kan det være? - 16/04/2013 21:06

Tiden går og klokken slår. Vi mennesker befinder os mellem to store evigheder, som konstant undslipper vores opmærksomhed fordi de er illusioner.

Ikke desto mindre har de så stor betydning for os, at vi for det meste glemmer at være til. Var det ikke Descartes der sagde: ''Tanken sidder i sadlen og rider menneskeheden.''

http://www.youtube.com/watch?v=0kNGnIKUdMI

Det er ikke spor svært at være. Det kræver ingen anstrengelse overhovedet. smiler
Indsendt af: Simon

Re: Hvor svært kan det være? - 19/04/2013 07:09

"Vi mennesker befinder os mellem to store evigheder, som konstant undslipper vores opmærksomhed fordi de er illusioner. Ikke desto mindre har de så stor betydning for os, at vi for det meste glemmer at være til".

- Hvorfor sku' om "evigheder" der ikke evner at være tilstede, fordi de bare er illusioner, få dig til at glemme du er til? - sku' du ik' lige ha' læst det skrevne igennem et par gange, før du trykte send? ;)

mvh
Simon
Indsendt af: Simon

Re: Hvor svært kan det være? - 29/04/2013 15:11

Hej igen Mich

Du der er så glad i det menneskelige, for ikke at sige overmenneskelige, sku' nu prøve med Stefan Zweigs "Erasmus fra Rotterdam" - ikke mindst fordi det ka' være vældig svært at få fat i læsestof af Erasmus selv, men også fordi middelalderens humanistiske skytspatron sikkert ville berige dine visioner på menneskehedens vegne: Erasmus est homo per se - så han sku' være til at få øje på ;)

mvh
Simon