Forskere og ..........!

Indsendt af: somo

Forskere og ..........! - 09/05/2015 08:31

Følgende er nogle kommentarer fra videnskabsfolk [1] om de videnskabelige mirakler i den hellige Koran.

1) Dr. TVN Persaud er professor i anatomi, professor of Pediatrics og børns sundhed, og professor i obstetrik, gynækologi og reproduktive Sciences ved University of Manitoba, Winnipeg, Manitoba, Canada. Der var han formand for Anatomisk Institut i 16 år. Han er kendt i hans område. Han er forfatter eller redaktør af 22 lærebøger og har udgivet over 181 videnskabelige artikler. I 1991 modtog han den fornemste pris præsenteret inden for anatomi i Canada, JCB Grant Award fra Canadian Association of anatomists. Da han blev spurgt om de videnskabelige mirakler i Koranen, som han har undersøgt, udtalte han følgende:

"Den måde det blev forklaret for mig er, at Muhammad var en meget almindelig mand. Han kunne ikke læse, vidste ikke [hvordan] for at skrive. Faktisk var han en analfabet. Og vi taler om tolv [faktisk omkring fjorten] hundrede år siden. Du har nogen analfabeter lave dybtgående udtalelser og erklæringer og der er forbavsende nøjagtige om videnskabelig karakter. Og jeg personligt ikke kan se, hvordan dette kunne være en ren tilfældighed. Der er for mange nøjagtigheder og, ligesom Dr. Moore, har jeg ingen problemer i mit sind, at dette er en guddommelig inspiration eller åbenbaring, som førte ham til disse udsagn. "


Professor Persaud har medtaget nogle koranske vers og citater af profeten Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, i nogle af hans bøger. Han har også fremlagt disse vers og citater af profeten Muhammed på flere konferencer.

2) Dr. Joe Leigh Simpson er formand for Institut for Obstetrik og Gynækologi, professor i obstetrik og gynækologi og professor i molekylær og Human Genetik ved Baylor College of Medicine, Houston, Texas, USA. Tidligere var han professor i Ob-Gyn og formanden for Institut for Ob-Gyn ved University of Tennessee, Memphis, Tennessee, USA. Han var også præsident for American Fertility Society. Han har modtaget mange priser, herunder Sammenslutningen af ​​professorer i Obstetrik og Gynækologi Public Recognition Award i 1992. Professor Simpson studerede de følgende to citater af profeten Muhammed:

"I hver eneste af jer, er alle komponenter i din skabelse indsamlet sammen i din mors livmoder med 40 dage ..." [2]

»Hvis toogfyrre nætter er gået over embryo, sender Gud en engel til det, der former det og skaber sine hørelse, syn, hud, kød og knogler ...." [3]

Han studerede disse to citater af profeten Muhammed udførligt, at bemærke, at de første 40 dage udgør en klart adskiller etape af embryo-genesis. Han var især imponeret over den absolutte præcision og nøjagtighed af disse citater af profeten Muhammed. Derefter gav under en konference han følgende udtalelse:

"Så at de to hadeeths (citater af profeten Muhammed), der er blevet noteret os en specifik tidsplan for de vigtigste embryologiske udvikling inden 40 dage. Igen er der sket det punkt, tror jeg, gentagne gange af andre talere her til morgen: Disse hadeeths ikke kunne være opnået på grundlag af den videnskabelige viden, der var tilgængelig [at] tidspunktet for deres skrivning. . . . Det følger, tror jeg, at det ikke kun er der ingen konflikt mellem genetik og religion, men i virkeligheden, religion kan vejlede videnskaben ved at tilføje åbenbaring til nogle af de traditionelle videnskabelige tilgange, at der findes opgørelser i Koranen viste århundreder senere at være gyldig , der støtter viden i Koranen er blevet afledt fra Gud. "

3) Dr. E. Marshall Johnson er professor emeritus i Anatomi og Developmental Biology på Thomas Jefferson University, Philadelphia, Pennsylvania, USA. Der, i 22 år, han var professor i anatomi, formanden for Anatomisk Institut, og direktøren for Daniel Baugh Institute. Han var også formand for reproduktionstoksisk Society. Han har forfattet mere end 200 publikationer. I 1981 under den Syvende Medical Conference i Dammam, Saudi-Arabien, professor Johnson sagde i præsentationen af ​​sin forskning papir:

"Resumé: Koranen beskriver ikke kun udvikling af ydre form, men understreger også de interne etaper, stadierne inden i embryo, af dets oprettelse og udvikling, understreger større begivenheder anerkendt af moderne videnskab."

Også sagde han: "Som forsker kan jeg kun beskæftige sig med ting, som jeg specifikt kan se. Jeg kan forstå embryologi og udviklingsmæssige biologi. Jeg kan forstå de ord, der er oversat til mig fra Koranen. Som jeg gav eksemplet før, hvis jeg skulle omsætte mig ind denne æra, at vide, hvad jeg vidste i dag og beskriver ting, jeg kunne ikke beskrive det, som blev beskrevet. Jeg ser ingen beviser for, at tilbagevise det koncept, at denne person, Muhammad, måtte udvikle disse oplysninger fra et sted. Så jeg ser ikke noget her i konflikt med det koncept, guddommelig indgriben var involveret i, hvad han var i stand til at skrive.


4) Dr. William W. Hay er et velkendt marine videnskabsmand. Han er professor i Geological Sciences ved University of Colorado, Boulder, Colorado, USA. Han var tidligere dekan for Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science på University of Miami, Miami, Florida, USA. Efter en diskussion med professor Hay om Koranens omtale af nyligt opdagede fakta om have, sagde han:

"Jeg finder det meget interessant, at denne form for oplysninger i de gamle skrifter den hellige Koran, og jeg har ingen mulighed for at vide, hvor de ville komme fra, men jeg synes, det er yderst interessant, at de er der, og at dette arbejde er . går på at opdage det, betydningen af ​​nogle af de passager «Og da han blev spurgt om kilden til Koranen, svarede han:" Nå, ville jeg synes, det skal være den guddommelige væsen ".


5) Dr. Gerald C. Goeringer er Course Director og lektor i medicinsk embryologi ved Institut for cellebiologi, School of Medicine, Georgetown University, Washington, DC, USA. Under ottende Saudi Medical Conference i Riyadh, Saudi-Arabien, udtalte professor Goeringer følgende i præsentationen af ​​sin forskning papir:

"I et relativt få aayahs (Koranens vers) er indeholdt en ret omfattende beskrivelse af den menneskelige udvikling fra det tidspunkt, sammenblanding af kønsceller gennem organogenesen. Ingen sådan tydelig og fuldstændig registrering af menneskelig udvikling, såsom klassifikation, terminologi og beskrivelse, eksisterede tidligere. I de fleste, hvis ikke alle, tilfælde denne beskrivelse går forud ved mange århundreder registrering af de forskellige stadier af humane embryonale og fosterudvikling registreret i den traditionelle videnskabelige litteratur. "


6) Dr. Yoshihide Kozai er professor emeritus ved Tokyo Universitet, Hongo, Tokyo, Japan, og var direktør for National Astronomical Observatory, Mitaka, Tokyo, Japan. Han sagde:

"Jeg er meget imponeret over at finde sande astronomiske fakta i [] Koranen, og for os de moderne astronomer har studeret meget små stykker af universet. Vi har koncentreret vores indsats for forståelse af [a] meget lille del. Fordi ved at bruge teleskoper kan vi kun se meget få dele [af] himlen uden at tænke [om] hele universet. Så ved at læse [den] Quran og ved at svare på de spørgsmål, jeg tror, ​​jeg kan finde min fremtidige vej til undersøgelse af universet. "


7) Professor Tejatat Tejasen er formand for Anatomisk Institut på Chiang Mai Universitet, Chiang Mai, Thailand. Tidligere var han dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved samme universitet. Under ottende Saudi Medical Conference i Riyadh, Saudi-Arabien, professor Tejasen stod op og sagde:

"I løbet af de sidste tre år, blev jeg interesseret i Koranen. . . . Fra min undersøgelse, og hvad jeg har lært af denne konference, jeg tror, ​​at alt, hvad der er blevet registreret i Koranen 1400 år siden, må være sandheden, der kan bevises af de videnskabelige midler. Siden kunne profeten Muhammed hverken læse eller skrive, skal Muhammad være en budbringer, der viderebragt denne sandhed, som blev åbenbaret for ham som en oplysning fra den, der er berettiget [som] skaberen.

Denne skaberen skal være Gud. Derfor mener jeg, det er tid til at sige La ilaha illa Allah, der er ingen gud at tilbede undtagen Allah (Gud), Muhammadur rasoolu Allah, Muhammad er Allahs (Profet) Allahs (Gud). Endelig skal jeg lykønsker for den fremragende og meget vellykkede arrangement for denne konference. . . . Jeg har fået ikke kun fra det videnskabelige synspunkt og religiøst synspunkt, men også den store chance for at møde mange kendte videnskabsmænd og gøre mange nye venner blandt deltagerne. Det mest dyrebare af alt det, jeg har fået ved at komme til dette sted er La ilaha illa Allah, Muhammadur rasoolu Allah, og at være blevet muslim. "Efter alle disse eksempler, vi har set over de videnskabelige mirakler i den hellige Koran, og alle disse videnskabsmænds kommentarer til dette, så lad os spørge os selv disse spørgsmål:

• Kunne det være en tilfældighed, at alt dette nyligt opdagede videnskabelige oplysninger fra forskellige områder blev nævnt i Koranen, som blev åbenbaret for fjorten århundreder siden?

• Kunne dette Quran er forfattet af Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, eller ved enhver anden menneske?

Den eneste mulige svar er, at denne Koran skal være den bogstavelige Guds ord, åbenbaret af Ham.

https://www.youtube.com/watch?v=IdYsUU1Q-io
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 12/05/2015 10:36

smerte receptorer

I lang tid mente man, at følelsen af følelse og smerte var afhængig af hjernen. Det er imidlertid blevet opdaget, at der er smerte receptorer til stede i huden [. Uden disse smerte receptorer, ville en person ikke være i stand til at føle smerte.

Overvej følgende vers på smerte:

"Vi sender dem, der afviser Vore åbenbaringer til den (Helvede) Fire. Når deres skind er blevet brændt væk, skal vi erstatte dem med nye, så de kan fortsætte med at føle smerten: Gud er almægtig, All-Wise "(Koranen 4:56).


“We shall send those who reject Our revelations to the (Hell) Fire. When their skins have been burned away, We shall replace them with new ones so that they may continue to feel the pain: God is Almighty, All-Wise.” (Quran 4:56)

Gud fortæller de mennesker, der afviser hans budskab, at når de er i Helvede, og deres skind er afbrændes (så de kan ikke føle nogen smerte), vil han give dem nye skins, så de fortsætter med at føle smerten.

Koranen gør det klart, at smerte er afhængig af på huden. Opdagelsen af smerte receptorer i huden er en forholdsvis ny opdagelse for biologi.

https://www.youtube.com/watch?v=WjKffO9607I

https://www.youtube.com/watch?v=25rLezuvzNE
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 15/05/2015 10:56

Der er klare tegn på, at bogen af ​​islam, Koranen, er Guds ord, og vi har mange grunde til at støtte denne påstand:

· Der er videnskabelige og historiske fakta, der findes i Koranen, som var ukendte for folk på den tid, blevet opdaget for nylig af moderne videnskab.

· Koranen er i en unik stil af sprog, der ikke kan replikeres, dette kendt som "Inimitability af Koranen."

· Der er profetier foretaget i Koranen og profeten Muhammed, kan nåde og velsignelser Gud være med ham, som er kommet til at være pass.

de videnskabelige fakta, der findes i Koranen, århundreder før de blev "opdaget" i moderne videnskab. Det er vigtigt at bemærke, at Koranen er ikke en bog om videnskab, men en bog af 'tegn'. Disse tegn er der for folk at genkende Guds eksistens og bekræfter hans åbenbaring. Som vi ved, videnskab sommetider tager en "kovending", hvor det, der engang videnskabeligt korrekt er falsk et par år senere. I denne artikel kun etablerede videnskabelige kendsgerninger betragtes, ikke bare teorier eller hypoteser.
Videnskabelige Fakta i Koranen

Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammed i det 7. århundrede.

Videnskab dengang var primitive, var der ingen teleskoper, mikroskoper eller noget selv tæt på den teknologi, vi har i dag. , baggrund Koranen blev åbenbaret, og den indeholder mange videnskabelige fakta om emner lige fra astronomi til biologi, geologi til sociologien.

Nogle mennesker kan hævde, at Koranen blev ændret som nye videnskabelige kendsgerninger blev opdaget, men det kan ikke være tilfældet, fordi det er en historisk dokumenteret faktum, at Koranen er bevaret i sin oprindelige sprog [1].

En af kopier af Koranen, som er skrevet for et par år efter dødsfaldet af profeten Muhammed er bevaret på et museum i Usbekistan. Dette eksemplar er over 1400 år gammel og er præcis den samme som den arabiske Koran, som vi har i dag [2].


https://www.youtube.com/watch?v=crkq8HVvdm8
Indsendt af: Simon

Re: Forskere og ..........! - 17/05/2015 17:06

"Koranen er i en unik stil af sprog, der ikke kan replikeres."

- Hva’ overtroiske mennesker ikke ka’ indbildes; ja de ka' ligefrem gentage den slags nonsens for sig selv i en uendelighed, for så til sidst at skrive det på debatter og kalde det for fakta! ;))

Somo: du er tydeligvis en mand barndommen forbigik, uden Anders And - og dette synes jeg strider mod Andelogien! ;)

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 19/05/2015 10:30

Al-Isra 'og Al-Miraj (Night Journey og Kristi Himmelfart) refererer til den mirakuløse rejse, som profeten Muhammed (fred og velsignelser være med ham) oplevet. I modsætning til hvad nogle mennesker hævder, at rejsen involveret i både krop og sjæl af profeten. Det vigtigste bevis på, at kroppen af ​​profeten var involveret i rejsen er at den Almægtige Allah begyndte den første vers af Surat Al-Isra 'med ordet Subhan, hvilket betyder ophøjet og herliggjort. Dette ord viser, at en mirakuløs begivenhed er ved at blive nævnt i efterfølgeren.

Denne rejse var en afgørende fase af Profetens opfordring i Mekka, fordi der var flere tilfælde af mennesker omfavner islam og andre forlader det efter denne hændelse. Abu Bakr, Companion af profeten, fik sin titel As-Siddiq (arabisk for den meget oprigtig) efter denne hændelse. Han var den første til at tro på sandheden af ​​alle begivenheder i denne rejse, som fortælles af profeten. Det vides ikke nøjagtigt, hvornår Night Journey og Ascension fandt sted, men det var bestemt før Hijrah (udvandringen fra Mekka) til Madinah. Det blev sagt at være sket enten tre år eller 18 måneder før Hijrah.

På denne aften, kom Jibreel til profeten og fortalte ham at circumambulate Kabaen syv gange. På Kabaen, fortalte Jibreel ham, at han (profeten Muhammed) skulle til Al-Aqsa-moskeen, hvorfra de skal begge bestige den syvende himmel at mødes Almægtige Allah.

Således han går til Al-Aqsa-moskeen, delstaten Profeter, fra der kom Profeter Ibrahim, Isaaq, Musa, og Isa (AS), var en indikation af, at ledelsen af ​​verden var flyttet til den nye internationale budskab, Islam. Allah den Almægtige ville muslimerne at realisere og dybt værdsætter forholdet mellem Hans Sacred House og Al-Aqsa-moskeen. Det var fra hans Sacred House at Night Journey begyndte og til Al-Aqsa-moskeen, som den nåede.

Profeten Muhammed blev modtaget af andre profeter Allah den Almægtige i Al-Aqsa-moskeen, og han fører dem i Salah (rituel bøn) der. Dette var betydelig, og det indikerer, at ledelsen er blevet flyttet til en ny nation og til en ny Profetskab.

Det er betegnende, at profeten Muhammads mission ikke var som de missioner i de tidligere profeter. Hver af alle de andre profeter (fred og velsignelser være med dem alle) blev sendt til sit eget folk, mens profeten Muhammad (fred og velsignelser være med ham) blev sendt til hele menneskeheden [og jinn]. Han (fred og velsignelser være med ham) blev sendt som en barmhjertighed til verdener på alle tidspunkter. Det var et tegn på evighed og internationalitet af hans budskab (fred og velsignelser være med ham).

Allah den Almægtige har velsignet Al-Aqsa-moskeen og dens nabolag. Han Almægtige siger i den forbindelse:

"Ære til (Allah) Hvem har taget sin tjener for en tur om natten fra den Hellige Moské til de fjerneste Moské, hvis enemærker Vi gjorde velsigne, - for at vi kan vise ham nogle af Vore tegn: for Han er den, der hører og ser han (alle ting) "(Surah Al Isra '17: 1).

Mind at Allah den Almægtige havde velsignet Al-Aqsa-moskeen og dens nabolag og henviste til det endnu, før selv profetens moské blev bygget, som profetens moské blev etableret efter hans immigration til Madinah. Mind også, at når Bøn blev ordineret på muslimerne, Al-Aqsa-moskeen var bederetningen, som de skulle vende under bøn. De ville vende deres ansigter i bøn mod det i tre år i Mekka, og for 16 måneder i Madinsh før bederetningen blev ændret til Allahs Sacred House.

Desuden Al-Aqsa-moskeen er en af ​​de tre moskéer, som muslimer er forpligtet til at afsætte tid til at besøge de to andre moskeer er den Hellige Moské og profetens moské. Dette viser, at Jerusalem er den tredje hellige sted efter Mekka og Medina i Islam.

Allah den Almægtige ønskede at etablere og understrege betydningen og helligheden af ​​Al-Aqsa-moskeen i muslimers hjerter, så de ikke afgive det til noget. De skal holde det lige så hellig som både Allahs Hellige Hus og Hans Profet Moské.

Anas ibn Malik har indtaling af historien om opstigning fortsætter. Profeten Muhammed (fred og velsignelser være med ham) sagde,

"Jeg bad to rak'ahs i det [dvs Al-Aqsa-moskeen] og derefter gik ud, og Jibreel bragte mig et fartøj vin og en beholder af mælk. Jeg valgte mælken, og Jibreel sagde, 'Du har valgt den naturlige ting.' "(Muslim)

Mælk repræsenterer Allahs skabelse, der er intakt. På den anden side er vin et eksempel på menneskelig indgriben i skabelsen af ​​Allah. Det fremstilles ved at fermentere saft af druer og således kræver menneskelig indgriben. I mange tilfælde kan et sådant indgreb forkæle hvad Allah har skabt.

Profetens valg understreger, at fitrah eller ren natur af det, Allah har skabt er et fundament for den muslimske Ummah. Man må søge efter denne rene natur i sig selv.

Almægtige Allah siger,

"Ære til (Allah) Hvem har taget sin tjener for en tur om natten fra den Hellige Moské til de fjerneste Moské, hvis enemærker Vi gjorde velsigne, - for at vi kan vise ham nogle af Vore tegn: for Han er den, der hører og ser han (alle ting). Vi gav Moses Bogen, og gjorde det til en Guide til Israels Børn, (befalende): ". Tage ikke andre end mig som bortskaffer (din) anliggender" O, I, der er udsprunget fra dem, som vi gennemførte (i Ark ) med Noah! Sandelig han var en hengiven meget taknemmelig "(Surah Al Isra '17: 1-3).

Disse vers taler om tre generationer i en faldende kronologisk rækkefølge: Produktion af profeten Muhammed (fred og velsignelser være med ham), at Profeten Musa (Moses) (fred være med ham), og at Profeten Nuh (Noah) (fred være med ham). Alle tre generationer har en fælles obligation: kærlighed til den Almægtige Allah, troen på det samme budskab, og bestræbe sig på at nå det samme mål.

Det er også værd at nævne, at profeten Muhammed kom forbi tre vigtige områder under sin Night Journey: Mount At-Tur i Sinai, som var vidne til en række begivenheder, der er nævnt i historien om profeten Musa (Moses) og Israels Børn; byen af Bethlehem hvor profeten Jesus blev født, og vejen mellem nutidens Palæstina og Mekka, som blev betrådte af profeter Ibrahim (Abraham) og Ismail (Ismael) i deres vej til det sted, hvor de byggede Kaaba.

Profeten Muhammed startede sin rejse i opstigning fra Al-Miraj Rock. I selskab med Angel Jibreel nåede han den syvende himmel på få sekunder. I dag et rumfartøj med en hastighed på 7,000 KPH tager tre år at nå det nærmeste planet.

I en hadith berettet af Al-Bukhari, sagde profeten Muhammad,

"Så han [Jibreel] tog min hånd og steg med mig til den nærmeste himlen. Da jeg nåede den nærmeste himlen, Jibreel sagde til gatekeeper af himlen, "Open [porten]. Den gatekeeper spurgte: "Hvem er det?" Jibreel svarede: 'Jibreel.' Han spurgte: "Er der nogen med dig?" Jibreel svarede: "Ja, Muhammad er med mig." Han spurgte: "Har han blevet sendt til?" Jibreel sagde: 'Ja.' Så blev porten åbnet, og vi gik over til den nærmeste himmel, og der så vi en mand, der sad med nogle mennesker på hans højre og nogle på hans venstre side. Da han kiggede mod sin højre, lo han, og da han kiggede mod hans venstre, han græd. Så sagde han: "Velkommen! O fromme profet og fromme søn. ' Jeg spurgte Jibreel, "Hvem er han?" Han svarede: 'Han er Adam, og folk på hans højre og venstre er de sjæle af hans afkom. Dem på hans højre er folket i Paradiset, og dem på hans venstre er folk Hellfire, da han ser mod sin ret, griner han, og da han ser mod hans venstre, han græder '".

Profeten Adam (fred være med ham) er far til menneskeheden. Dette bekræfter ideen om enhed af mennesker overalt. Alle kan nemt mærke det tilbagevendende vægt på dette begreb under hele turen af ​​Al-Isra 'og Al-Miraj.

http://www.youtube.com/watch?v=p97c4D2fTqw
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 22/05/2015 10:17

Der var en grusom undertrykkende tribal leder ved navn Abu Jahl, som levede i den tid af profeten Muhammed,. Gud åbenbarede et vers af Koranen for at advare ham:

“No Indeed! If he does not stop, We will seize him by the forehead, his lying, sinful forehead.” (Quran 96:15-16)Dette vers er væsentlig af to grunde.
1_ første er, at den forreste del af vores hjerne er ansvarlig for bevægelse


2_ forreste del af hjernen er ansvarlig for bevægelse og liggende .
En sådan undersøgelse på University of Pennsylvania, hvor frivillige blev stillede spørgsmål under et edb-forhør, blev det konstateret, at når de frivillige lå der var signifikant øget aktivitet i præfrontale og premotor cortex (frontallappen region)


Koranen links bevægelser og lyver for dette område.

Disse funktioner frontallappen blev opdaget med medicinsk billedbehandling udstyr, som blev udviklet i det 20. århundrede.

https://www.youtube.com/watch?v=TK9sQHJFAtM

https://www.youtube.com/watch?v=BJX5XKhd8xo
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 26/05/2015 08:19

The Ocean

Koranen bruger billedsprog , her beskriver tilstanden af ​​de vantro som:

“Darkness out in a deep ocean which is covered by waves, above which are waves, above which are clouds, layers of darkness, one upon the other. When one puts out his hand [therein], he can hardly see it. Those God gives no light to, they have no light.” (Quran 24:40)

Det er almindeligt troede, at bølger kun ske på overfladen af ​​havet. Dog oceanografer har opdaget, at der er interne bølger, der finder sted under overfladen af ​​havet. Disse bølger er usynlige for det menneskelige øje, og kan kun påvises ved specialudstyr

Koranen nævner mørke i et dybt hav, interne bølger

Denne beskrivelse er ikke kun bemærkelsesværdigt, fordi det beskriver de interne bølger i havet, men også fordi den beskriver mørket dybt i havet.

hvis vi går ned 1000 meter er det helt mørkt

1400 år siden var der ingen undervandsbåde eller specialudstyr at opdage interne bølger eller mørket dybt inde havene.

https://www.youtube.com/watch?v=XtqHtZgoEwU

https://www.youtube.com/watch?v=hP_BDAosVMY
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 30/05/2015 10:46

ما هى معجزات محمد ..؟ - احمد ديدات
https://www.youtube.com/watch?v=yMeWM5TTJFM
لن تصدق القران يؤمن بالانجيل - احمد ديدات
https://www.youtube.com/watch?v=SrSWnv-LDYA
يهودية ملحدة تدافع عن القرآن (مترجم).

https://www.youtube.com/watch?v=Iu-8S-nbl0Y

https://www.youtube.com/watch?v=VvQDyIGW8UU
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 01/06/2015 08:21

Suns Orbit

I 1512 astronomen Nikolaj Kopernikus fremsatte sin teori, at Solen er ubevægelig i centrum af solsystemet, og at planeterne kredser omkring det. Troen på, at Solen er stationær var udbredt blandt astronomer, indtil det 20. århundrede. Det er nu et veletableret videnskabeligt faktum, at Solen ikke er stationær, men bevæger sig i en bane omkring midten af vores galakse, Mælkevejen

Koranen nævner kredsløb om Solen:

"Det er ham, der skabte nat og dag, Solen og Månen, hver svævende i sin bane." (Koranen 21:33)


“It is He who created night and day, the Sun and the Moon, each floating in its orbit.” (Quran 21:33)
Men vi ved nu, at Koranens hensyn Solens bevægelse er i overensstemmelse med moderne astronomi.

https://www.youtube.com/watch?v=8SqO-SxtBUY

https://www.youtube.com/watch?v=hpZbZDdfBCM

https://www.youtube.com/watch?v=T9FsxnrsDIQ
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 04/06/2015 08:53

I begyndelsen af åbenbaringerne fik muslimerne besked på, at de skulle bede i retningen af Jerusalem - denne bederetning blev kaldt "qiblah" på arabisk. Det var først efter, at Profeten (Guds fred med ham) og hans tilhængere var emigreret til Medina, at bederetningen i en åbenbaring blev ændret til at være i retning af Kabaaen, som står i Mekka.

Denne ændring gjorde jøderne i Medina vrede, da de havde troet, at Profeten (Guds fred med ham) var en jødisk profet. Fjendtlighederne derefter gjorde, at fredsaftalen mellem jøderne og muslimerne i Medina gik i vasken. Jøderne tabte og forlod Medina.

Mange islamiske lærde forklarer ændringen af qiblah sådan, at Jerusalem var symbolet på nogle af Allahs første åbenbaringer og Mekka stedet, hvor starten af de sidste åbenbaringer fandt sted.

Ændringen af qiblah er åbenbaret i Koranens andet kapitel Surat al-Baqarah vers 142-144.

I Medina modtog Profeten (Guds fred med ham) denne åbenbaring om at ændre bederetningen. Han sendte budbringere ud til sine venner, der var i gang med at forrette bøn i Bani Salamah-moskeen 5 km udenfor Medina. Da de hørte nyheden om den ændrede bederetning, skiftede de deres qiblah med det samme midt under bønnen.

Moskeen hedder derfor i dag Masjid al-Qiblahtain (De to bederetningers moske). Moskeen er en af de ældste i verden og har som den eneste moske to mihrab (bede-retning-nicher) i væggen. Den har også to minareter.


Change Of Qibla From Jerusalem To Kaaba By Nouman Ali

https://www.youtube.com/watch?v=TfeSLuLMeAo

Concept of Aqeeda e Risalat in the light of Incident of Change of Qibla by Tahir ul Qadri

Khan https://www.youtube.com/watch?v=v67R8quJvP8
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 08/06/2015 10:06

universet

På et tidspunkt hvor videnskaben om Astronomi var stadig primitiv, blev universets udvidelse er beskrevet i Koranen:

“And it is We who have built the Universe with [Our creative] power and keep expanding it.” (Quran 51:47)

Den omstændighed, at universet udvider blev opdaget i det sidste århundrede. Fysikeren Stephen Hawking i sin bog 'A Brief History of Time' skriver, "Opdagelsen af, at universet udvider sig var en af de store intellektuelle revolutioner i det 20. århundrede.".

Koranen nævnte universets udvidelse, selv før opfindelsen af teleskopet!

https://www.youtube.com/watch?v=2qPim5Z1UMw

https://www.youtube.com/watch?v=NiFQvzGkHzQ
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 11/06/2015 12:14

bjerge

Koranen henleder vores opmærksomhed på en meget vigtig egenskab af bjerge:

"Har vi ikke gøre jorden et hvilested? Og bjergene som stakes "(Koranen 78: 6-7)?

“Did We not make the earth a resting place? And the mountains as stakes?” (Quran 78:6-7)

Koranen viser, at bjerge har dybe rødder ved at bruge ordet stakes til at beskrive dem. Faktisk bjerge har dybe rødder, og ordet stakes er en nøjagtig beskrivelse af dem.

En bog med titlen 'Earth' ved Geofysiker Frank Press forklarer, at bjergene er ligesom indsatserne, og er begravet dybt under jordens overflade. Mount Everest , hvis højde er ca. 9 km over jorden, har en rod dybere end 125 km.

https://www.youtube.com/watch?v=rUaxHUsne7I

https://www.youtube.com/watch?v=nHIjPl0EfT0
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 12/06/2015 02:06

https://www.youtube.com/watch?v=p9CXpm2b0Aw&spfreload=10
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 16/06/2015 11:25

https://www.youtube.com/watch?v=6GnjHdCKX1M
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 20/07/2015 10:25

Skys Beskyttelse

Himlen spiller en afgørende rolle i at beskytte jorden. Himlen beskytter jorden fra de dødelige stråler fra solen. Himlen beskytter også livet på jorden ved at varme overfladen gennem varmeisolering (drivhuseffekt), og reducere temperaturudsving mellem dag og nat . Disse er nogle af de mange beskyttende funktioner himlen.

Koranen beder os om at overveje himlen i det følgende vers:

“We made the sky a protective ceiling. And yet they are turning away from Our signs!” (Quran 21:32)

Koranen peger på himlen beskyttelse som et tegn fra Gud. De beskyttende egenskaber af himlen blev opdaget af den videnskabelige forskning i det 20. århundrede.

https://www.youtube.com/watch?v=2H5bH97m5IY

https://www.youtube.com/watch?v=fj_rCiw9jnc
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 23/07/2015 08:06

jern

Jern er ikke naturligt til jorden. Det gjorde ikke dannes på jorden, men kom ned på jorden fra det ydre rum. Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt. Forskere har fundet, at milliarder af år siden jorden blev stukket af meteoritter. Disse meteoritter transporterer jern fra fjerne stjerner, der var eksploderet .

Koranen siger følgende om oprindelsen af jern:

"
“We sent down Iron with its great inherent strength and its many benefits for humankind.” (Quran 57:25)" (Koranen 57:25)

Gud bruger ordene »sendt ned" for jern. Det fremgår af verset, som Jern er ikke en jordisk materiale, men blev sendt ned til gavn for menneskeheden. Den omstændighed, at jern kom ned på jorden fra det ydre rum er noget, som ikke kunne være kendt af primitive videnskab det 7. århundrede.

https://www.youtube.com/watch?v=nUA0EGTGFtg

Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 27/07/2015 10:41

Origin of Life

Vand er vigtigt for alle levende ting. Vi ved alle, at vand er afgørende for liv, men Koranen gør et meget usædvanligt krav:

We made every living thing from water? Will they not believe? (Quran 21:30)

I dette vers vand påpeges som oprindelsen til alt liv. Vi ved nu, at cellerne er for det meste består af vand. For eksempel er 80% af cytoplasmaet (basiscelle materiale) i en standard dyrecelle beskrevet som vand i biologi lærebøger.

Den omstændighed, at levende ting består hovedsagelig af vand blev opdaget efter opfindelsen af mikroskopet.

https://www.youtube.com/watch?v=p9CX...w&spfreload=10
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 30/07/2015 10:21


The Sun and Moon.

Whereas the Bible talks of the sun and the moon as two lights differing only in size, the Qur’an distinguishes between them by the use of different terms: light (noor) for the moon, and lamp (siraaj) for the sun.

“Did you see how Allah created seven heavens, one above the other, and made in them the moon a light and the sun a lamp?” Qur’an, 78:12-13

The moon is an inert body which reflects light, whereas the sun is a celestial body in a state of permanent combustion producing both light and heat.
Stars and Planets

The word ‘star’ (najm) in the Qur’an ( 86:3 ) is accompanied by the adjective thaaqib which indicates that it burns and consumes itself as it pierces through the shadows of the night. It was much later discovered that stars are heavenly bodies producing their own light like the sun.

In the Qur’an, a different word, kawkab, is used to refer to the planets which are celestial bodies that reflect light and do not produce their own light like the sun.

“We have adorned the lowest heaven with ornaments, the planets.” Qur’an, 37:6

https://www.youtube.com/watch?v=uwD4PnhEgww

https://www.youtube.com/watch?v=Q1gqGAn8y4Q

https://www.youtube.com/watch?v=zQu7FznVOvI

https://www.youtube.com/watch?v=E2s14T6x5AM
Edit/Delete Message
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 03/08/2015 11:06

The Day and Night
The Qur’anic description of the sequence of day and night would, in itself, be rather commonplace were it not for the fact that it is expressed in terms that are today highly appropriate. The Qur’an uses the verb kawwara in chapter az-Zumar to describe the way the night ‘winds’ or ‘coils’ itself around the day and the day around the night.
“He coils the night upon the day and the day upon the night.” Qur’an, 39:5
The original meaning of the verb kis to coil a turban around the head. This is a totally valid comparison; yet at the time the Qur’an was revealed, the astronomical data necessary to make this comparison were unknown. It is not until man landed on the moon and observed the earth spinning on its axis, that the dark half of the globe appeared to wind itself around the light and the light half appeared to wind itself around the dark.

https://www.youtube.com/watch?v=pFoGX49QzLg

https://www.youtube.com/watch?v=q_1TM-Y2lUA
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 07/08/2015 09:26

The Solar
The notion of a settled place for the sun is vividly described in chapter Yaa Seen of the Qur’an:
“The sun runs its coarse to a settled place That is the decree of the Almighty, the All Knowing.” Qur’an, 36:38
“Settled place” is the translation of the word mustaqarr which indicates an exact appointed place and time. Modern astronomy confirms that the solar system is indeed moving in space at a rate of 12 miles per second towards a point situated in the constellation of Hercules ( alpha lyrae ) whose exact location has been precisely calculated. Astronomers have even give it a name, the solar apex.

https://www.youtube.com/watch?v=po65ViMfwTE

https://www.youtube.com/watch?v=pqw91ihJcQw

https://www.youtube.com/watch?v=y4SiHSCemT8
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 10/08/2015 10:35

Among the achievements of modern science is the “conquest” of space which has resulted in mans journey to the moon. The prediction of this event surely springs to mind when we read the chapter ar-Rahmaan in the Qur’an:
“O assembly of Jinns and men, if you can penetrate the regions of the heavens and the earth, then penetrate them! You will not penetrate them except with authority.”
Qur’an,55:33
Authority to travel in space can only come from the Creator of the laws which govern movement and space. The whole of this Qur’anic chapter invites humankind to recognize God’s beneficence.

At this point, we must ask ourselves the following question: How could an uneducated man in the middle of the desert accurately tackle so many and such varied subjects at a time when mythology and superstition reigned supreme? How could he so skillfully avoid every belief that was proven to be totally inaccurate many centuries later?


THE SEAL OF ALL THE PROPHETS MUHAMMAD PBUH - Muhammad Abdul Jabbar | ALQADRMEDIA
https://www.youtube.com/watch?v=blxHYZfX78k
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 14/08/2015 07:18

the water cycle in nature. This is a topic which is well known today. Consequently, the verses in the Qur’an that refer to the water cycle seem to express ideas that are now totally self-evident. But if we consider the ideas prevalent at that time, they appear to be based more on myth and philosophical speculation than on observed fact, even though useful practical knowledge on soil irrigation was current at that period.

Let us examine, for example, the following verse in chapter az-Zumar:
“Have you not seen that Allah sent rain down from the sky and caused it to penetrate the ground and come forth as springs, then He caused crops of different colors to grow…” Qur’an,39:21

Such notions seem quite natural to us today, but we should not forget that, not so long ago, they were not prevalent. It was not until the sixteenth century, with Bernard Palissy, that we gained the first coherent description of the water cycle. Prior to this, people believed that the waters of the oceans, under the effect of winds, were thrust towards the interior of the continents.

They then returned to the oceans via the great abyss, which, since Plato’s time was called the Tartarus .In the seventeenth century, great thinkers such as Descartes still believed in this myth. Even in the nineteenth century there were still those who believed in Aristotle’s theory that water was condensed in cool mountain caverns and formed underground lakes that fed

springs. Today, we know that it is the infiltration of rain water into the ground that is responsible for this. If one compares the facts of modern hydrology with the data found in numerous verses of the Qur’an on this subject, one cannot fail to notice the remarkable degree of agreement between the two.

https://www.youtube.com/watch?v=StPobH5ODTw

https://www.youtube.com/watch?v=KJXk6eG6Y-A

https://www.youtube.com/watch?v=TiLBGHwX_4c

https://www.youtube.com/watch?v=fluiDCYCVhw
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 17/08/2015 08:02

botany at the time of Muhammad (S) was not advanced enough in any country for scientists to know that plants have both male and female parts.

but
in the Qur’an
“(God is the One who) sent down rain from the sky and with it brought forth a variety of plants in pairs.” Qur’an, 20:53
Today we know that fruit comes from plants that have sexual characteristics even when they come from unfertilized flowers, like bananas. In the chapter ar-Ra‘d we read the following:
“… and of all fruits (God) placed (on the earth) two pairs.” Qur’an, 13:3In the field of physiology, there is one verse which appears extremely significant to me. One thousand years before the discovery of the blood circulatory system, and roughly thirteen centuries before it was determined that the internal organs were nourished by the process of digestive , a verse in the Qur’an described the source of the constituents of milk, in conformity with scientific facts.

To understand this verse, it must first be known that chemical reactions occur between food and enzymes in the mouth, the stomach and the intestines releasing nutrients in molecular form which are then absorbed into the circulatory system through countless microscopic projections of the intestinal wall called villi. Blood in the circulatory system then transports the nutrients to all the organs of the body, among which are the milk-producing mammary glands.


This biological process must be basically understood, if we are to understand a verse in the Qur’an which has for many centuries given rise to commentaries that were totally incomprehensible.

Today it is not difficult to see why! This verse is taken from the chapter an-Nahl:
“Verily, in cattle there is a lesson for yon. I give you drink from their insides, coming from a conjunction between the digested contents ( of the intestines ) and the blood, milk pure and pleasant for those who drink it.” Qur’an, 16:66
The constituents of milk are secreted by the mammary glands which are nourished by the product of food digestion brought to them by the bloodstream.

The initial event which sets the whole process in motion is the conjunction of the contents of the intestine and blood at the level of the intestinal wall itself.
This very precise concept is the result of the discoveries made in the chemistry and physiology of the digestive system over one thousand years after the time of Prophet Muhammad (S).

https://www.youtube.com/watch?v=d_Uy6lzQb7U

https://www.youtube.com/watch?v=5NzXVXSvqhw

https://www.youtube.com/watch?v=KtA4HXfcIXA
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 22/08/2015 09:11

https://www.youtube.com/watch?v=DwSPJ4BqhZshttps://www.youtube.com/watch?v=mZI9E8sbAZ8http://www.youtube.com/watch?v=quwh5V6yXEghttp://www.youtube.com/watch?v=-_aMWSFoWSE

http://www.youtube.com/watch?v=wLuf9BPmUz0

http://www.youtube.com/watch?v=5GhlV1XXLxEhttps://www.youtube.com/watch?v=e8YYYwCO9Ew
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 24/08/2015 10:17

the complexity of the semen and the fact that an infinitely small quantity is required to ensure fertilization. In chapter al-Insaan the Qur’an states:
“Verily, I created humankind from a small quantity of mingled fluids.” Qur’an, 76:2

The Arabic word nutfah has been translated as “small quantity”. It comes from the verb meaning ‘to dribble, to trickle’ and is used to describe what remains in the bottom of a bucket which has been emptied. The verse correctly implies that fertilization is performed by only a very small volume of liquid.
On the other hand, mingled fluids ( amshaaj ) has been understood by early commentators to refer to the mixture of male and female discharges. Modern authors have corrected this view and note that the sperm is made up of various components.

When the Qur’an talks of a fertilizing fluid composed of different components, it also informs us that human progeny will be formed from something extracted from this liquid. This is the meaning of the following verse in chapter as-Sajdah:
“Then He made [ man's ] offspring from the essence of a despised fluid.”
Qur’an, 32:8
The Arabic word translated by the term ‘essence’ is sulaalah which means ‘something extracted, the best part of a thing’. In whatever way it is translated, it refers to part of a whole. Under normal conditions, only one single cell, spermatozoon, out of over 50 million ejaculated by a man during sexual intercourse will actually penetrate the ovule.
https://www.youtube.com/watch?v=LfTzVbdu2eU

https://www.youtube.com/watch?v=1pnc4woJSfk

https://www.youtube.com/watch?v=RMQPkDKnOCM

https://www.youtube.com/watch?v=2eghBcXYddk
Indsendt af: Simon

Re: Forskere og ..........! - 24/08/2015 14:23

“In the field of physiology, there is one verse which appears extremely significant to me. One thousand years before the discovery of the blood circulatory system, and roughly thirteen centuries before it was determined that the internal organs were nourished by the process of digestive , a verse in the Qur’an described the source of the constituents of milk, in conformity with scientific facts.

To understand this verse, it must first be known that chemical reactions occur between food and enzymes in the mouth, the stomach and the intestines releasing nutrients in molecular form which are then absorbed into the circulatory system through countless microscopic projections of the intestinal wall called villi. Blood in the circulatory system then transports the nutrients to all the organs of the body, among which are the milk-producing mammary glands.


This biological process must be basically understood, if we are to understand a verse in the Qur’an which has for many centuries given rise to commentaries that were totally incomprehensible.”

- Nej, forståelsen af enzymernes funktion – fx spytamylasen og resten af nedbrydningsprocessen – er ingen forudsætning for at forstå de mange komplet idiotiske idéer der figurerer i din lille bibel dér, og heller ikke vor tids psykologiske arbejdshypoteser adviserer en forståelse af din koran. Så den ka du godt pakke sammen, Somo…;)

Du vralter bare rundt i misforståelser, fordi du tolker alt omkring dig ind i tankebilleder der er vidt åbne for enhver misforståelse – som sædvanlig. Du må ligesom lægprædikanten Arne – der åbenbart stadig tror han er uigennemskuelig – lære at adskille religiøse dogmer fra faktisk videnskab. Længere er den ikke…;)

mvh
Simon
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 28/08/2015 09:55

Once the egg has been fertilized in the fallopian tube, it descends to lodge itself inside the uterus. This process is called the ‘implantation of the egg’. Implantation is a result of the development of villosities, which, like roots in the soil, draw nourishment from the wall of the uterus and make the egg literally cling to the womb. The process of implantation is appropriately described in several verses by the word ‘alaq, which is also the title of the chapter in which one of the verses appears:
“God fashioned humans from a clinging entity.” Qur’an, 96:2


The evolution of the embryo inside the maternal uterus is only briefly described, but the description is accurate, because the simple words referring to it correspond exactly to fundamental stages in its growth. This is what we read in a verse from the chapter al-Mu’minoon:
“I fashioned the clinging entity into a chewed lump of flesh and I fashioned the chewed flesh into bones and I clothed the bones with intact flesh.” Qur’an, 23:14
The term ‘chewed flesh’ (mudghah) corresponds exactly to the appearance of the embryo at a certain stage in its development.
It is known that the bones develop inside this mass and that they are then covered with muscle. This is the meaning of the term ‘intact flesh’ (lahm).


The embryo passes through a stage where some parts are in proportion and others out of proportion with what is later to become the individual. This is the obvious meaning of a verse in the chapter al-Hajj, which reads as follows:
“I fashioned (humans) a clinging entity, then into a lump of flesh in proportion and out of proportion.” Qur’an, 22:5.
Next, we have a reference to the appearance of the senses and internal organs in the chapter as-Sajdah:
“… and (God) gave you ears, eyes and hearts.” Qur’an, 32:9
Nothing here contradicts today’s data and, furthermore, none of the mistaken ideas of the time have crept into the Qur’an. Throughout the Middle Ages there were a variety of beliefs about human development based on myths and speculations which continued for several centuries after the period.


The most fundamental stage in the history of embryology came in 1651 with Harvey’s statement that “all life initially comes from an egg”. At that time, when science had benefited greatly from the invention of the microscope, people were still arguing about the respective roles of the egg and spermatozoon. Buffon, the great naturalist, was one of those in favor of the egg theory.Bonnet, on the other hand, supported the theory of ‘the ovaries of Eve’, which stated that Eve, the mother of the human race, was-supposed to have had inside her the seeds of all human beings packed together one inside the other.

https://www.youtube.com/watch?v=HsD2Dnbd4ps
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 31/08/2015 08:35

comparison between modern knowledge and passages in the Qur’an that are also referred to in the Bible.
Creation
We have already come across some of the contradictions between scripture and science regarding the creation of the universe. When dealing with that topic, I stressed the perfect agreement between modern knowledge and verses in the Qur’an, and pointed out that the Biblical narration contained statements that were scientifically unacceptable.

This is hardly surprising if we are aware that the narration of the creation contained in the Bible was the work of priests living in the sixth century BC, hence the term ‘sacerdotal’ ( priestly ) narration is officially used to refer to it. The narration seems to have been conceived as the theme of a sermon designed to exhort people to observe the Sabbath. The narration was constructed with a definite end in view, and as Father de Vaux (a former head of the Biblical School of Jerusalem) has noted, this end was essentially legalist in character.


The Bible also contains a much shorter and older narration of Creation, the so-called ‘Yahvist’ version, which approaches the subject from a completely different angle. They are both taken from Genesis, the first book of the Pentateuch or Torah. Moses is supposed to have been its author, but the text we have today has undergone many changes.


The sacerdotal narration of Genesis is famous for its whimsical genealogies, that go back to Adam, and which nobody takes very seriously. Nevertheless, such Gospel authors as Matthew and Luke have reproduced them, more or less word-for-word, in their genealogies of Jesus. Matthew goes back as far as Abraham, and Luke to Adam. These writings are scientifically unacceptable, because they set a date for the age of the world and the time humans appeared on Earth, which most definitely contradicts what modern science has firmly established. The Qur’an, on the other hand, is completely free of dates of this kind.

Earlier on, we noted how perfectly the Qur’an agrees with modern ideas on the formation of the Universe. On the other hand, the Biblical narration of primordial waters is hardly, nor is the creation of light on the first day before the creation of the stars which produce this light; the existence of an evening and a morning before the creation of the earth; the creation of the earth on the third day before that of the sun on the fourth; the appearance of beasts of the earth on the sixth day after the appearance of the birds of the air on the fifth day, although the former came first. All these statements are the result of beliefs prevalent at the time this text was written and do not have any other meaning.
https://www.youtube.com/watch?v=eezncqgZJrY

http://www.youtube.com/watch?v=-SO86cs3ZXU
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 05/09/2015 10:36

https://www.youtube.com/watch?v=D7PwKDThL34

https://www.youtube.com/watch?v=6W-xGA0AKOc
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 07/09/2015 10:43

comparison between the Bible and the Qur’an; descriptions of the deluge. In actual fact, the Biblical narration is a fusion of two descriptions in which events are related differently. The Bible speaks of a universal flood and places it roughly 300 years before Abraham.
According to what we know of Abraham, this would imply a universal cataclysm around the twenty-first or twenty-second century BC This story would be untenable, in view of presently available historical data.

How can we accept the idea that, in the twenty-first or twenty-second century BC, all civilization was wiped off the face of the earth by a universal cataclysm, when we know that this period corresponds, for example, to the one preceding the Middle Kingdom in Egypt, at roughly the date of the first Intermediary period before the eleventh dynasty? It is historically unacceptable to maintain that, at this time, humanity was totally wiped out. None of the preceding statements is acceptable according to modern knowledge. From this point of view, we can measure the enormous gap separating the Bible from the Qur’an.

In contrast to the Bible, the narration contained in the Qur’an deals with a cataclysm that is limited to Noah’s people. They were punished for their sins, as were other ungodly peoples. The Qur’an does not fix the cataclysm in time. There are absolutely no historical or archaeological objections to the narration in the Qur’an.

Quran correct Bible Noahs Flood


https://www.youtube.com/watch?v=CU_VJXrY4PY

Noah's Ark in the bible and the quran

https://www.youtube.com/watch?v=3ea3B7PHvFU
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 11/09/2015 08:38

Moses was probably born during the reign of Ramesses II. Biblical data. are therefore of considerable historical value in the story of Moses. A medical study of the mummy of Merneptah has yielded further useful information on the possible causes of this pharaoh’s death.

The fact that we possess the mummy of this pharaoh is one of paramount importance. The Bible records that pharaoh was engulfed in the sea, but does not give any details as to what subsequently became of his corpse. The Qur’an, in chapter Yoonus, notes that the body of the pharaoh would be saved from the waters:
“Today I will save your dead body so that you may be a sign for those who come after you.” Qur’an, 10:92
A medical examination of this mummy, has, shown that the body could not have stayed in the water for long, because it does not show signs of deterioration due to prolonged submersion. Here again, the comparison between the narration in the Qur’an and the data provided by modern knowledge does not give rise to the slightest objection from a scientific point of view.


Such points of agreement are characteristic of the Qur’anic revelation. But, are we throwing the Judeo-Christian revelation into discredit and depriving it of all its intrinsic value by stressing the faults as seen from a scientific point of view? I think not because the criticism is not aimed at the text as a whole, but only at certain passages. There are parts of the Bible which have an undoubted historical value. I have shown that in my book, The Bible, The Qur’an and Science, where I discuss passages which enable us to locate Moses in time.


The main causes which brought about such differences as arise from the comparison between the Holy Scriptures and modern knowledge is known to modern scholars. The Old Testament constitutes a collection of literary works produced in the course of roughly nine centuries and which has undergone many alterations. The part played by men in the actual composition of the texts of the Bible is quite considerable.
The Qur’anic revelation, on the other hand, has a history which is radically different. As we have already seen, from the moment it was first commto humans, it was learnt by heart and written down during Muhammad’s own lifetime. It is thanks to this fact that the Qur’an does not pose any problem of authenticity.


A totally objective examination of the Qur’an, in the light of modern knowledge, leads us to recognize the agreement between the two, as has already been noted on repeated occasions throughout this presentation.
It makes us deem it quite unthinkable for a man of Muhammad’s time to have been the author of such statements, on account of the state of knowledge in his day. Such considerations are part of what gives the Qur’anic revelation its unique place among religious and non-religious texts, and forces the impartial scientist to admit his inability to provide an explanation based solely upon materialistic reasoning.
Such facts as I have had the pleasure of exposing to you here, appear to represent a genuine challenge to human explanation leaving only one alternative: the Qur’an is undoubtedly a revelation from God.


Scientific Miracles Of The Holy Quran - Preservation of pharaoh's body in the time of Moses
https://www.youtube.com/watch?v=mbggjYExIYE

Musa (AS) and Firaun (Moses and Pharoah) - Nouman Ali Khan (Full Lecture)

https://www.youtube.com/watch?v=wgwdeGPAMx4
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 14/09/2015 09:39

1 - The Almighty said: (Then He turned to the sky when it was smoke) separated 11:- Made these verses in the conference's scientific miracle of the Qur'an, which was held in Cairo, and when he heard a Japanese professor (Yoshidi Kosei) that verse got surprised and said, did not reach science and scientists to the stunning fact only recently, after the cameras caught the satellite strong images and movies live show and a star is composed of a large mass of thick dark smoke and then had (if our information, the former by these movies and live images were based on false hypotheses that the sky was fog) and said (this may be added to the miracles of the Quran miracle Amazing confirmed that you tell about it is the God who created the universe billions of years ago).2 - The Almighty said: (not those who disbelieve known that the heavens(sky) and the earth were sewn together) of the Prophets 3:- I was stunned scientists in the Islamic Youth Conference held in Riyadh in 1979 peak when they heard the verse and said: It was really the early universe is a nebulous cloud of smoke gas potential contiguous then turned gradually to the millions of millions of stars filled the sky. Then told the American Professor (Palmer), said that what was said can not in any way be attributed to a person who died 1400 years ago because he did not have telescopes and not space ships help to discover these facts, it must be, who told Muhammad is God and has announced Professor (Palmer) his conversion to Islam at the end of the conference.3 - The Almighty said: (and made from water every living thing ,do you not believe in) the Prophets 30:- And modern science has proven that any organism consists of a high proportion of the water and if he lost 25 percent of its water, it inevitably will die because all chemical reactions within the cells of any living organism is not only in aqueous medium. Where to Muhammad may Allah bless him and grant him peace in this medical information??4 - The Almighty said: (and the sky we have built ,and still going wide) 47:- And modern science has proved that the sky continuously increase the capacity of it is told Muhammad may Allah bless him and peace of this fact in those times, backward? Would have telescopes and satellites?! Or is it a revelation from God, the Creator of this great universe??? Is not this irrefutable evidence that the Qur'an is God right???5 - The Almighty said: (the sun and a resting place for the estimation of Allah) Yassin 38:- And has proved by modern science that the sun traveling at 43200 miles per hour and as the distance between us and the sun 92 million miles, we see it fixed and does not move and was surprised Professor U.S. to hear the verse of the Koran and said, I find it very difficult to imagine that science Quran which to achieve these scientific facts which have not been able only recently.6 - The Almighty said: (and who want to mislead him he makes his chest so narrow, as if breathging up in the sky) cattle 125:- And now when I get in an airplane and fly away with you and step up in the sky What do you feel? Do you feel tightness in the chest? Fberoik who told Muhammad, may Allah bless him and grant him peace so 1400 years ago? Did have a spacecraft of its own which could be unaware of this phenomenon physical? Or is it a revelation from God???7 - The Almighty and them is night, We withdraw therefrom the day, and if they are in darkness) Yassin 37, and the Almighty said: (and have adorned the lower heaven with lamps) King 5:- As indicated by the holy verses the universe is steeped in the dark dark and we were in broad daylight on the surface of the earth, and I have watched the scientists the earth and the rest of the planets of the solar lit in broad daylight while the heavens around submerged in darkness it is if he knows days of Muhammad God and peace that the darkness is the case dominates the universe? And that these galaxies and stars are not only lights a small and weak hardly dispel the darkness of the universe, plunging the surrounding seeming Kzeinp lamps and no more? And when I read these verses to hearing one of American Scientists stunned admiration and increased admiration and surprise surprise majesty and greatness of the Quran and said it can not be mentioned except in the words of sucking mm of the universe, the knower secrets and Dakkaigah.8 - The Almighty said: (and made the sky a roof preserved) Prophets 32:- And has proved by modern science and the existence of the Earth's atmosphere, which is protected from harmful solar rays and meteorites destroyed when touching these meteorites the Earth's atmosphere, it is raging because of friction with the tags seems to us the night in the form of blocks, a small flare fell from the sky very quickly, estimated at about 150 miles in the second and then extinguished quickly and disappear, and this is what we call Balchb, who told Muhammad, may Allah bless him and grant him peace that the sky Calcagaf save Earth from meteorites and solar radiation harmful? Is this not evidence that peremptory this Qur'an, when the creator of this great universe???https://www.youtube.com/watch?v=FUUPYs0gElU


https://www.youtube.com/watch?v=I8X9zb6Zl0o
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 18/09/2015 07:28

9 - The Almighty said: (and the mountains as pegs?) Report 7, and the Almighty said: (and Throw me in the earth lest it should shake with you) Luqman 10:- Since the earth's crust and from the mountains and plateaus and deserts over the depths of liquid and soft animation (known as Layer cinema), the earth's crust, and what it Westmead and constantly moving and will result in movement of cracks and huge earthquakes destroy everything .. But this did not happen .. Why?

- Has been shown recently that two-thirds of any mountain rooted in the depths of the earth and in the (layer cinema) and only a third of a prominent above-ground therefore likeness of God Almighty mountains that hold the tent peg land as in the previous verse, and has made these verses at the Muslim youth, which was held in Riyadh in 1979 and has astonished professor America (Palmer) and the world geological Japanese (Slardo) and they said it is not reasonable in any way to be the words of a human, especially that it was said 1400 years ago because we did not arrive at the scientific facts only after extensive studies with the aid of technology of the twentieth century that were not in an era when there was ignorance and underdevelopment throughout the land) also attended the discussion of the world (Frank Bryce) Counsel American President (Carter) and specialized in geology and the sea and said, agape can not Mohammed become familiar with this information and must be the pinnacle of them is the creator of this universe, the knower secrets and laws and designs).10 - The Almighty said: (view of the mountains and thinkest them firmly fixed and are going through a cloud over the work of God, who disposes of all things) till 88:- We all know that mountains are stationary in place, but we if we rise from the earth away from the attractiveness and atmosphere we will see the earth revolves rapidly (100 mph) and then we will see the mountains and to be going functioning of the clouds means that the movement is not self but of the motion of the Earth just like clouds, which does not move himself, but driven by the wind, and this is evidence of the movement of the Earth, who told Muhammad, may Allah bless him and grant him peace this? Is not God??11 - Almighty said: (Marj Bahrain meet them * do not transgress isthmus) Rahman: 19-20:- Has been shown through recent studies show that each sea its own special characteristics which distinguish it from other seas Khdp salinity and weight Allen awareness of water until the color of which varies from one place to another because of variations in temperature and depth and other factors, and stranger than this discovery of the delicate white line is taking shape by the confluence of water, Bahrain each other and this is exactly what is stated in the previous verses, and when discussed in the Qur'anic text with the world of the U.S. Professor of the Sea (Hill) and also the German geologist (Schroeder) responded, saying that this divine science one hundred percent and its trunks between and it is impossible for a person my mother's simple Kmamed be mastered this knowledge in an age dominated by the backwardness and ignorance.

https://www.youtube.com/watch?v=n9MBJQF23p4

https://www.youtube.com/watch?v=fVZ7MLQorwA
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 28/09/2015 10:07

12 - The Almighty said: (and we send the winds fertilizing) Al-Hijr 22:- And this is proven by modern science as the benefits of wind they carry the pollen grains to pollinate the flowers that will later bear fruit, it is told Muhammad, peace be upon him, and that the wind is inoculated flowers? Is not that evidence that this Qur'aan is the word of God???13 - The Almighty said: (more mature skin Bdlnahm skins to taste the punishment) of women 56:- And modern science has proven that the particles competent physical pain and heat are present in the skin layer alone, and with that the skin will burn with what is beneath the muscles, etc., but the Koran does not mention it because the pain is specific to the skin layer alone. It is told Muhammad to this medical information? Is not God??14 - The Almighty said: (or Kzlmat in a dark place fraught with waves topped by waves, topped by clouds of darkness on each other if they are removed his hand was barely sees and of God did not make him light his final abode of light) the light 40:- Could not ancient man to dive more than 15 meters because it was unable to survive without breathing more than two minutes and because the veins of his body would explode from the pressure of the water and after that there submarines in the twentieth century, scientists found that the seabed very dark and discovered that each sea Xie two layers of water, the first is very deep and dark and covered by the waves very moving and another layer surface and is also a dark and covered by waves that we see on the surface of the sea, and was surprised the American world (Hill) of the greatness of the Quran and raised eyebrows when it was discussed with the miracle found in the second half of the verse he says: (the darkness of clouds on each other if they are removed his hand was barely seen) and said that such a cloud has not witnessed the Arabian Peninsula and this never bright weather does not occur only in North America, Russia and the States Scandinavian near the pole, and which were not discovered days of Mohammed may Allah bless him and grant him peace and must be the Holy Word of God.15 - The Almighty said: (* Romans have been defeated in the lowest land) Romans 2-3:- The minimum land: spot lower on the surface of the earth and have overcome the Romans in Palestine near the Dead Sea, and when he discussed this verse with the geologist famous (Palmer) in the international scientific conference held in Riyadh in 1979 denied this immediately and announced to the world that there many places on the Earth's surface is lower asked scientists to make sure of his information, and to review the geographical Mkttanh surprised the world (Palmer) map of maps showing topography of Palestine and has been traced by the thick arrow points to the Dead Sea area and has written at its peak (the lowest spot on Earth's surface) were perplexed Professor and declared his admiration and appreciation, and stressed that this Quran must be the word of God.


http://www.youtube.com/watch?v=B8EOj_Rgk24

http://www.youtube.com/watch?v=O5LoLQgPT24
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 01/10/2015 09:29

16 - The Almighty said: (Ikhalqkm in the wombs of your mothers, creation after creation of the creature in the darkness of three meaning) 6:- It was not Mohammed a doctor, and he could not dissect a pregnant woman, and did not receive lessons in Anatomy and Embryology, and even did this science known before the nineteenth century, the meaning of the verse is quite clear Modern science has proven that there are three membranes surrounding the fetus These are:

- First: the membranes that surround the conjoined fetus is composed of the membrane that makes up the lining of the uterus and placental membrane and membrane TB and these three membranes form the darkness first sticking together.

- Second: the wall of the womb and the second is the darkness. Third: the abdominal wall and the third is the darkness. Where to Muhammad Muhammad, peace in this medical information???

17 - The Almighty said: (Did you see that God is delighted to extend the Clouds, then composing himself, then it turned into rubble, you see the rain issuing out of which come down from heaven and from the mountains where the cold afflicts by whom and for whom he will spend almost not burqa goes Balobesar) light 43:- Scientists say: begin to form cumulus clouds in several cells a few snippets of cotton blown by wind to incorporate some of them in some of the problem of cloud giant a mountain as high as 45 thousand feet and the summit will be a cloud too cold for the base, and because of this difference in temperature created eddies leads to the formation hail at the height of the cloud shape km mountainous lead to electrical discharges fired sparks spectacular light affect pilots in the sky including page called (the temporary blindness) and this is what the verse perfectly. Is Muhammad may Allah bless him and grant him peace can come of this information is accurate as of him???18 - The Almighty said: (and they stayed in their Cave three hundred years and adding nine) Cave 25:- The meaning of the verse is that the people of the cave had stayed in their cave 300 years, solar and 309 lunar years, and was sure to mathematicians that the solar year is longer than the lunar year is 11 days, if we multiply the 11-day 300 years the result is 3300 and dividing this figure by the number day of the year (365) output becomes 9 years. Would the prophet Mohammed peace be upon him to know the length of stay of the people of the cave lunar and solar calendar???


https://www.youtube.com/watch?v=pzqB2dROfZ8

https://www.youtube.com/watch?v=mJHzwJrRC08

https://www.youtube.com/watch?v=C7wtmtuygPg
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 05/10/2015 09:12

https://www.youtube.com/watch?v=SdViBmBlgWE

https://www.youtube.com/watch?v=TKHf68kTT68

https://www.youtube.com/watch?v=79MNhZ2aNpk

https://www.youtube.com/watch?v=a1KcDQ2v2rQ
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 09/10/2015 09:21

19 - The Almighty and is something that does not take away the flies Istnvdhuh than twice the student and required) Al-Hajj 73:- And has proven to modern science and secretions when the flies to be captured so as to prevent the material is completely different to the picked up so we can not know the truth of the material picked up and so we can not exhaust this article, including all. Muhammad, who told this too? Not God Almighty is the world's minutes, who told him things?

https://www.youtube.com/watch?v=sBay8WzONh4

https://www.youtube.com/watch?v=lzmfzx97yJQ
Indsendt af: somo

Re: Forskere og ..........! - 12/10/2015 08:37

20 - The Almighty said: (and I have created man from a quintessence of clay * Then We made the sperm into a clot of congealed * then created sperm into a clot the clot into bones and clothed the bones with flesh, then we produced it another best of creators) believers, 11-13,

And the Almighty said: (O people, if you are in doubt of the expedition then we have created you from dust, then from a sperm and then from a clot, then from the reconstructed embryo, and unformed to show you) Hajj 5:

- From the previous verses it is clear that the creation of man is in phases as follows:

1 - Soil: The evidence for that, and that all the mineral elements and organic composition and the human body found in soil and mud and the second guide that will become dust after his death no different from the soil in anything.

2 - sperm: and that is not honoring the wall of the egg and the resulting fertilized egg (sperm gamete), which incite divisions phones that make sperm gametes grow and multiply so that the embryo of an integrated, as He says: (Verily We created man from a sperm gametes) Rights 2.

3 - leech: After the cell divisions that occur in the fertilized egg shaped cluster of cells similar in form micro-berry fruit (clot) which is characterized by its ability to hung on the wall of the uterus to draw the necessary food from the blood vessels in it.

4 - embryo: Taatkhalq cells of the embryo to give the limb buds and the members and organs of the body different is composed if cells reconstructed the membranes surrounding Balamadgp (membrane placental as well as villi that will become the salvation of later), they cells unformed, and under study microscopic indicate that the fetus at the stage of the embryo seems like a piece of meat or chewed gum and teeth and marked Odharas Madgp.

Not confirm this verse: (from the embryo, synthetic and non-synthetic) Was Muhammad may Allah bless him and grant him peace Device (ECHO) has defined through this fact?!

5 - The advent of bone: scientifically proven that the bones begin to appear at the end of the embryo stage and this coincides with the order in which said verse (Fajlguena lump bones).

6 - Apparel bone meat: I have proved that modern embryology muscle (meat) to be formed, the bones a few weeks, and clothing associated muscle acidifies the skin of the fetus and this fully agrees with him: (and clothed the bones with flesh).

When supervised by the seventh week of pregnancy, stages of completion are creating the fetus has ended and became a form akin to unborn baby and needs some time to grow and complete its growth and its length and weight and take a question that has known.

And now: Is it possible for Mohammed Mohammed may Allah bless him and grant him peace to make this medical information and had lived in an era where there is ignorance and backwardness???

I've looked these verses of the great conference miracle medical VII of the Koran in 1982 and what the world heard of Thai (Tajmas) specialized knowledge of the embryos in those

verses even announced immediately and without hesitation that there is no god but Allah, Mohammad is the Messenger of God, also attended the conference, Prof. famous ( Keith Moore) is a senior professor of American and Canadian universities and said (it is impossible to be a prophet knew all these minute


details on the stages of creating a perception of the fetus and of itself, and must have been in contact with the senior scientist briefed on the various sciences, not and is God) and has announced his conversion to Islam at the conference held in 1983 and line Qur'an and miracles in Arabic in the university's famous book, taught to medical students in the faculties of America and Canada.


https://www.youtube.com/watch?v=FUUPYs0gElU


https://www.youtube.com/watch?v=I8X9zb6Zl0o