Islam - løgnens "religion"

Indsendt af: Anonym

Islam - løgnens "religion" - 14/01/2015 14:16

Hvis islam virkelig er fredens religion, hvorfor er det så nødvendigt hele tiden at understrege det?

Hvis terrorhandlinger, begået af muslimer, der altid råber ”Allahuakbar” samt ”vi har genoprettet profetens ære” eller noget lignende, alligevel ikke har noget med islam at gøre, hvorfor suser politikere og journalister så som det første efter udåden hen i nærmeste moské for at trøste de stakkels muslimer, der endnu engang er de virkelige ofre?

Og hvorfor får de altid det samme svar fra imamerne: Der står i koranen ”At dræbe ét menneske er det samme som at dræbe hele menneskeheden”?


Hvorfor er der aldrig nogen journalist eller politiker, der gør den beskedne indsats at spørge imamerne om, hvor ovenstående er at finde i koranen?

Så ville man omgående finde ud af, at imamerne er fulde af løgn.

Den sura, imamerne misbruger, er 5:32, der i Ellen Wulffs danske oversættelse lyder:

Sura 5 (Bordet) vers 32
På grund af dette har Vi foreskrevet Israels børn, at hvis nogen dræber et menneske, uden at det sker som hævn, lige for lige, eller for at have skabt fordærv i landet, er det, som om han havde dræbt alle mennesker. Og hvis nogen skænker et menneske livet, er det, som om han havde skænket alle mennesker livet. Vore udsendinge har bragt dem de klare beviser. Alligevel gik mange af dem derefter for vidt på jorden.


For det første drejer 5:32 sig om jøderne – ikke muslimerne. 5:32 er faktisk som så meget andet i islam tyvstjålet – i dette tilfælde fra den jødiske Talmud. Dernæst så siger 5:32 faktisk det stik modsatte af, hvad imamerne hævder. 5:32 giver udtrykkeligt tilladelse til at dræbe som hævn.

Det bliver yderligere gjort klart i det følgende vers – 5:33

Sura 5 (Bordet) vers 33
Gengældelsen for dem, der fører krig mod Gud og Hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er, at de bliver dræbt eller korsfæstet eller får deres hænder og fødder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det. Der tilkommer dem vanære i denne verden, og i den hinsidige har de en vældig straf i vente.