annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15536443
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372315
Et andet syn 1980797
Jesu ord 1518396
Åndelig Føde 1465686
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 311 gæster og 51 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: TERROR BETALER SIG


Der findes en sikker måde, der kan garantere, at Hamas vil fortsætte med at anvende terrorisme mod Israel og at andre terrorgrupper i stigende omfang vil anvende terrorisme mod civile verden over. Den stensikre måde består i, at belønne de terrorister som anvender denne taktik og at straffe de af deres de ofre, som går til modangreb.

Dette er den vigtigste lære som må drages på grundlag af de seneste begivenheder i Gaza, men det er ikke nogen ny erfaring. I 2002 skrev Alan M. Dershowitz, der er professor i jura på Haward universitetet en bog med titlen ”Hvorfor Terrorisme Virker. Og da ingen vel kan være i tvivl om, at terrorisme virker og spreder sig globalt kan det være instruktivt at se nærmere på de grunde Dershowitz giver herfor set i lyset af erfaringerne fra den aktuelle Gaza-krig (i min oversættelse):

Den egentlige grund til at anvende terrorisme er, at den er en succes – terrorister har konstant haft fordele af deres terroristiske handlinger. Terrorisme vil fortsætte så længe som den er til gavn for dem der anvender den, så længe det internationale samfund belønner den, således som det har gjort de seneste 35 år.

Hamas er i overvældende grad blevet belønnet af det internationale samfund af menneskerettighedsorganisationer, af medierne, af mange akademikere og af millioner af anstændige mennesker for dens uanstændige taktik af dobbelt-krigsforbrydelse ved at affyre raketter mod Israels borgere bag et menneskeligt skjold af palæstinensere. Og Israel er i høj grad blevet straffet fordi landet prøvede at beskytte dets borgere mod disse raketter.

Selv om Hamas har lidt et betydeligt militært nederlag, påført af de israelske forsvarsstyrker (IDF), har terrororganisationen fået jackpot når det gælder public relations. Dens status i Europa er blevet styrket og det samme er tilfældet i FN og overalt i den arabiske verden.

Hamas tabte på slagmarken i Gaza, men har vundet krigen efter mange anstændige og endnu flere uanstændige menneskers opfattelse over hele verden. Og Hamas vandt krigen med meget små omkostninger. Det uanset om antallet af omkomne var 500-600 som Corriere della Sera rapporterede eller 1.300 som Hamas rapporterede, tjener disse dræbte civile Hamas’ interesser ved at blive betragtet som martyrer.

Ofrene hører ikke hjemme på udgiftssiden i regnskabet, i følge den bizarre dødskult som Hamas fremelsker, men snarere på indtægtssiden i regnskabet.

Nedenfor opregnes på en enkel måde et program i tolv trin som det internationale samfund burde følge, hvis man virkelig ønsker at gøre terror til den primære taktik der tages i anvendelse over for demokratiske stater af grupper som er utilfredse med et eller andet.

TRIN 1: Anvend terrorisme – raketter affyret mod civile mål, selvmordsbombere i pizzariaer og diskoteker, bomber anbragt i skolebusser, nedskydninger i skoleklasser etc – i så vid udstrækning som muligt mod dine fjender indtil det punkt nås, hvor de ikke har andre muligheder end at fjenden reagerer med militære midler.

TRIN 2: Sørg for at terroristerne og deres våben – raketter, eksplosiver etc. – altid skjules blandt civile i tætbefolkede områder.

TRIN 3: Når det uundgåelige modangreb iværksættes anvend da menneskelige skjolde, jo yngre desto bedre. Rekruter dem på frivillig basis hvis det er muligt, men ellers befal det om nødbendigt selv om det drejer sig om små børn og babyer.

TRIN 4: Sørg altid for at de militante terrorister er iført civilt tøj. Rekruter så mange kvinder og teenagere som muligt til terroristernes rækker.

TRIN 5: Hav altid video kameraer og venligtsindede journalister til at videotape hvert eneste dødsfald og udspred optagelserne så meget som muligt til medierne over hele verden.

TRIN 6: Genanvend døde civile, i særdeleshed børn, og flyt dem fra det ene medie til det andet for på den måde at forstørre det tilsyneladende antal døde civile.

TRIN 7: Skaf sikkerhed for at venligtsindede læger og personale fra de Forenede Nationer overdriver antallet af dræbte civile og tæller enhver person under 18 og hver eneste kvinde som civile ofre, selv når det drejer sig om terrorister.

TRIN 8: Bring totalt falske rapporter i omløb om de civile tabstal og angiv stedet, ved for eksempel at hævde, at adskillige civile blev dræbt ved en FN-skole selv om du ved, at ingen af de døde faktisk befandt sig indenfor skolens område. Du kan være sikker på at medierne vil anbringe din overdrevne rapport på side 1 og når sandheden til sin tid kommer frem efter omhyggelig efterforskning, dage eller uger senere, bliver den begravet som en fodnote på de bageste sider.

TRIN 9: Ret beskyldninger mod den demokratiske stat for krigsforbrydelser og indled sager mod de politiske og militære ledere ved domstole verden over som er sympatiske over for Hamas. Anlæggelse af sager vil skabe en formodning om skyld selv om sagerne afvises nogle måneder eller år senere.

TRIN 10: Få iværksat forskellige FN ”debatter” hvor verdens tyranniske diktaturer står i række for at komme til talerstolen for at fordømme Israel for krigsforbrydelser der rutinemæssigt begås af disse regimer selv, men aldrig af staten Israel.

TRIN 11: Sammenkald den sædvanlige hob af pålidelige anti-israelske akademikere til at oversvømme dagblade og tv programmer med nogle af de mest vanvittige beskyldninger om overtrædelser af international love, menneskerettigheder og krigslovene – et vanvid der ville give enhver jura-studerende dumpekarakter.

TRIN 12: Skab sikkerhed for at Hamas forstår, at en gentagelse af dens strategi af dobbelt-krigsforbydelse vil blive belønnet og hvis Israel svarer igen, vil landet endnu en gang blive straffet.

Disse tolv trin kan benyttes af nationer, så som Spanien og af organisationer så som FN, som er opsatte på at opmuntre til mere terrorisme.

Her følger 6 trin som kan anvendes af demokratiske stater som faktisk ønsker at standse angreb mod civilbefolkningen.

TRIN 1: Man bør ALDRIG, under nogen som helst omstændigheder belønne terroristiske handlinger eller grupper som anvender terrorisme for at nå deres mål.

TRIN 2: Sørg altid for at strafe terrorister og terrorgrupper som anvender terror mod civile.

TRIN 3: Forsøg aldrig at strafe demokratiske stater som prøver at forhindre terrorhandlinger mod civilbefolkningen, i særdeleshed når terroristerne skjuler sig blandt deres egne civile for at provokere demokratierne til at dræbe civile.

TRIN 4: Tillad aldrig at menneskerettigheder, internationale organisationer eller krigsforbryderdomstole bliver hijacked af de der støtter terrorisme og er fjender af demokratiet så alene de der søger at beskytte en civilbefolkning mod terrorisme bliver straffet. Dette gælder i særdeleshed når demokratier har været tålmodige og tilbageholdende med at reagere og ikke har noget andet fornuftigt alternativ end militært selvforsvar.

TRIN 5: Tillad aldrig at medierne manipulerer med ordentlige menneskers følelser ved alene at vise menneskelige skjolde som er blevet dræbt i demokratiers militære selvforsvarsaktioner uden at forklare, at det var terroristerne som forårsagede disse dødsfald.

TRIN 6: Skab sikkerhed for tilbageskridt for den sag som terroristerne forfølger i hvert eneste tilfælde af terrorisme.

For som Dershowitz skrev i 2002:

"Ikke blot bør terrorisme aldrig belønnes, men sagen for dem som tager den i sin tjeneste må påføres tilbageskridt – og må ses at få tilbageskidt – som følge af terrorisme i forhold til, hvis de ikke anvendte terror.

Den måde som beregnende terrorister definerer og vurderer fordele på kan være forskellig fra den måde hvorefter almindelige kriminelle træffer beslutning om hvorvidt de skal begå røveri, bedrageri eller anvende trusler, men samfundets reaktion må være baseret på lignende overvejelser.

De som benytter terror anvender deres egne kriterier, hvorefter de vurderer succes og fiasko, og ved at implementere det uforanderlige grundprincip, hvorefter de som anvender terror altid bliver ringere stillet for at ty til denne taktik, må vi bringe dem i en værre situation målt efter deres egne kriterier.

I det store og hele har verdenssamfundet gjort det stik modsatte. Det budskab som er udsendt lyder: Fortsæt ufortrødent. Det hjælper blot jeres terroristiske sag og skader jeres demokratiske fjende.

Det er ikke så mærkeligt at Hamas og andre terrororganisationer anser deres krigsforbryderiske taktik som en dobbelt vinder strategi og demokratiernes modforanstaltninger som en dobbelt taber strategi.

Hilsen

Ipso Facto :fløjter:
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Nyheder fra Religion.dk