annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15685097
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2382002
Et andet syn 1991611
Åndelig Føde 1524567
Jesu ord 1523363
Galleri
Når andre stjæler fokus....
Hvem er online?
0 registrerede 423 gæster og 178 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Borad
Emne: Re: "Er det virkelig Danmark?"


Hej og - forsinket - godt nytår til alle:o)..

Nu har jeg været ret syg på det sidste, hvilket er grunden til at jeg ikke har skrevet meget herinde siden sidst.. Og så har jeg situationen i Israel og Gaza naturligvis også taget megen af min opmærksomhed..

Anyway.. Jeg var til demostration i dag, hvilket skabte en masse tanker hos mig.. Det skrev jeg et indlæg om på min blog, som jeg gerne vil dele med jer:


Jeg var til demostration i dag.. For Israels ret til at forsvare sig.. Egentlig havde jeg planlagt at blive hjemme pga. sygdom, men de seneste dages ryster om "moddemostrationer" og "kamp i gaderne", fik mig til at beslutte, at dette ikke kun var om Israels ret til at forsvare sig, men at få lov til at udtrykke sin holdning og støtte, uden at skulle være bange for at en gruppe mennesker kommer efter dig.. Derfor tog jeg afsted alligevel, så jeg vil gerne takke alle jer, der har råbt op om at ville ødelægge demostrationen i dag, for at få mig med alligevel;o).. Det var det værd..

Nu var jeg ret nysgerrig efter at se hvad demostrationen ville bringe.. Ville den være lig de pro-palæstinensiske (jeg er faktisk lidt usikker om man skal sige pro-palæstinensisk eller pro-hamas) demostrationer man har oplevet rundt om, hvor der har været udbrud som "Hamas, Hamas, Jews to the gas", sympati-tilkendegivelser for hadske grupper, som f.eks. Kahanes Kach-parti og fanatiske bosættere (sådan for at blive i modvægt til Hamas) eller noget lignende.. Ville vi sammen stå og brænde det palæstinensiske flag af, mens vi hyldede uskyldige araberes død??

Intet af det forekom.. Jeg undrede mig lidt.. I stedet hørte jeg taler om at vi ønsker fred, ikke krig.. At vi tror på fredelig sameksistens.. At dette ikke på nogen måde var mod araberne, men mod Hamas.. Jeg hørte ikke nogen tale om had til palæstinenserne, tværtimod så var der folk der udtrykte sympati for deres situation.. Der var ingen flagafbrænding, tilgengæld var der plakatter med det israelske og palæstinensiske flag med ordet for "fred" på hebraisk, arabisk og engelsk (!?).. Der var ingen "chants" om død over arabere eller had til vesten for ikke at støtte nok op om Israels "sag", tilgengæld sang vi sange om fred, og Israels og Danmarks nationalhymner..

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvad der ville være sket med folk, som havde haft plakatterne med de to flag med til de pro-palæstinensiske demostrationer..

Det var naturligvis meget underligt for mig at opleve dette, for jeg har jo fået at vide, at vi "pro-israelere" er hadske og støtter et "hadsk regime", så jeg havde regnet med at vores demostration ville have været meget værre end noget vi havde set fra den anden fløj..

Demostrationen varede ca. 45 minutter, hvorefter vi skiltes stille og roligt og tog hjem, hver til sit.. Der var ingen dragen igennem byen og skabe ufred og utryghed, eller det der ligner.. Tilgengæld var der en lille moddemostration (jeg hørte dem lidt under selve demostrationen, men var usikker på om det var dem) som absolut ikke virkede til at ville synge fredssange.. Hele tonen hos deres taler, som jeg stod og lyttede til kort bagefter, var så skinger at jeg undrede mig over hvordan man kunne bære så meget had i sit hjerte og stadig eksistere.. Det var faktisk ret uhyggeligt.. Jeg tror.. Nej, jeg håber dog at det ikke var noget der symptomatisk for resten af flokken, på ca. 30-40 stykker..

Da de var færdige, skiltes de åbenbart ikke bare stille og roligt, men drog videre igennem byen, for at skabe ufred og kaos..

Jeg var glad for vores politi i dag, for jeg er ikke sikker på at vi kunne have stået og sunget om fred, og udtrykt sympati med ofrene på begge sider, hvis politiet ikke havde været tilstede.. Men jeg forbitres over at det skal være tilfældet i Danmark i år 2009.. Jeg er forbitret over at en gruppe mennesker, i stedet for at lytte til hvad folk siger, vil ødelægge og undertrykke andres demokratiske rettigheder, ALENE! fordi de ikke er enige i holdningerne.. Jeg er forbitret over at man i Danmark i år 2009 skal opleve at komme ud fra synagogen efter bøn fredag aften, og se politiet stå og genne en hurtigt væk, fordi de er bange for at jødehadske ballademagere har lyst til at lave ballade.. Jeg er forbitret over, at man i Danmark i år 2009 ikke kan give udtryk for sine holdninger, uden at prædikke had og gøre gaderne usikre for folk..

Det værste er, at jeg er socialist.. Jeg taler for at vi skal hjælpe ude i verden.. Jeg mener at der har været en hetz mod muslimer i Danmark og jeg er træt af at folk skal ses ned på alene fordi de er muslimer.. Jeg har arabiske venner, både irakiske, libanesiske, palæstinensiske og egyptiske.. Jeg tager afstand fra DFs politik på mange områder og ville aldrig drømme om at stemme på dem.. Men i dag følte jeg mig forrådt.. Jeg følte mig forrådt af den venstrefløj der taler om "solidaritet" og "tolerance", men som har støttet op om det modsatte på det sidste.. Jeg føler mig forrådt af den gruppe mennesker, som jeg har kæmpet for skal anses som lige så anstændige mennesker som alle andre, men som på det sidste har vidst det modsatte.. Jeg har ingen intentioner om at begynde at skære alle over en kam, jeg holder stadig fast i at jeg vil møde det enkelte individ som den person vedkommende nu er, men det ændrer ikke på at jeg føler mig forrådt og forbitret i dag..

Er det virkelig det Danmark vi gerne vil leve i?

Mvh
Seneste indlæg
Min ”religion”
af Hanskrist
25/04/2024 00:40
Kom op på bjerget...
af ABC
24/04/2024 23:29
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
24/04/2024 22:52
Vigtige præciseringer
af somo
23/04/2024 14:04
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
KL: Kæmpe hul i miljøskadeloven
25/04/2024 10:17
Lærerstuderende i Skive frygter spøgel..
25/04/2024 10:04
Mand med økse vandrede rundt i Københa..
25/04/2024 09:40
Retssag: Er det en menneskeret at kunne ..
25/04/2024 09:17
30 millioner kroner på vej til havneudv..
25/04/2024 09:06
Nyheder fra Religion.dk