annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4748082
Et andet syn 1195671
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 968954
Jesu ord 831708
Spirituel omsorg 782707
Galleri
treram som stjernedreng anno 1946
Hvem er online?
0 registrerede 68 gæster og 18 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: ni videnskabelige kendsgerninger

Nogle -of -the- Scientific- Mira.jpgEver siden begyndelsen af ​​menneskeheden, har vi forsøgt at forstå naturen og vores plads i det. I denne søgen efter livets formål mange mennesker har henvendt sig til religion. De fleste religioner er baseret på bøger hævdet af deres tilhængere , er guddommeligt inspireret , uden nogen beviser. Islam er anderledes, fordi det er baseret på fornuft og beviser.

Der er klare tegn på, at bogen af islam, Koranen , er Guds ord , og vi har mange grunde til at støtte denne påstand:

• Der er videnskabelige og historiske fakta findes i Koranen , der var ukendte for folk på det tidspunkt, og er kun blevet opdaget for nylig af moderne videnskab.

• Koranen er i en unik stil af sprog, der ikke kan kopieres , dette er kendt som ' uforlignelighed af Koranen . "

• Der er profetier foretaget i Koranen og profeten Muhammed , må Gud prise ham , som er kommet for at blive bolden.

Denne artikel indeholder og forklarer de videnskabelige fakta , der findes i Koranen , århundreder før de blev "opdaget" i moderne videnskab. Det er vigtigt at bemærke, at Koranen ikke er en bog af videnskab , men en bog af » tegn ' . Disse tegn er der for folk at genkende Guds eksistens og bekræfte hans åbenbaring. Som vi ved , videnskab nogle gange tager et 'U -turn ", hvor hvad der engang videnskabeligt korrekt er falsk et par år senere . I denne artikel kun etablerede videnskabelige kendsgerninger i betragtning, ikke bare teorier eller hypoteser .
Videnskabelige fakta i Koranen

Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammed i det 7. århundrede .

Science på det tidspunkt var primitive , var der ingen teleskoper , mikroskoper eller noget engang tæt på at den teknologi, vi har i dag. Folk troede, at solen kredsede om jorden, og at himlen blev holdt op af store søjler i hjørnerne af en flad jord. Inden for denne baggrund Koranen blev åbenbaret, og det indeholder mange videnskabelige fakta om emner lige fra astronomi til biologi, geologi til sociologi.

Nogle mennesker kan hævde, at Koranen blev ændret som nye videnskabelige kendsgerninger blev opdaget , men det kan ikke være tilfældet, fordi det er en historisk dokumenteret faktum, at Koranen er bevaret i sin oprindelige sprog [1]. Koranen blev skrevet ned og huskes af folk i løbet af profeten Muhammed. En af de eksemplarer af Koranen som blev skrevet et par år efter død af profeten Muhammed er bevaret på et museum i Usbekistan. Denne kopi er over 1400 år gammel og er nøjagtig det samme som det arabiske Koranen , som vi har i dag [2].

Følgende er ni videnskabelige kendsgerninger fundet i Koranen:
1. . Origin of Life

Vand er afgørende for alle levende ting. Vi ved alle, at vand er afgørende for liv, men Koranen gør en meget usædvanlig påstand :

Vi lavede alle levende ting fra vand ? Vil de ikke tro ? ( Koranen 21:30 )

I dette vers vand påpeget som oprindelsen til alt liv . Alle levende ting er lavet af celler . Vi ved nu, at cellerne er for det meste består af vand [3]. For eksempel er 80 % af cytoplasmaet ( basiscelle materiale) af en standard dyrecelle beskrevet som vand i biologibøgerne .

Det faktum, at levende væsner består hovedsagelig af vand blev først opdaget efter opfindelsen af mikroskopet . I ørkenen i Arabien, er den sidste ting , nogen ville have gættet, at alt liv kom fra vand.
2. . jern

Jern er ikke naturligt til jorden. Det gjorde ikke dannes på jorden , men kom ned på jorden fra det ydre rum . Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt . Forskere har fundet, at milliarder af år siden jorden blev stukket af meteoritter. Disse meteoritter blev transporterer jern fra fjerne stjerner , der var eksploderet [4].

Koranen siger følgende om oprindelsen af ​​Jern:

"Vi har sendt ned Jern med sin store iboende styrke og dens mange fordele for menneskeheden. " ( Koranen 57:25 )

Gud bruger ordene " sendt ned " for Iron . Det fremgår af verset , at Iron ikke er en jordisk materiale, men blev sendt ned til gavn for menneskeheden. Det faktum, at Iron kom ned på jorden fra det ydre rum er noget, som ikke kunne være kendt af den primitive videnskaben af det 7. århundrede.
3. . Skys Beskyttelse

Himlen spiller en afgørende rolle i at beskytte jorden. Himlen beskytter jorden fra de dødelige stråler fra solen. Hvis himlen ikke eksisterede da solens stråler ville have dræbt alt liv på jorden . Det fungerer også som et tæppe svøbt rundt om jorden, for at beskytte det fra hundekoldt af rummet. Temperaturen lige over himlen er ca - 270oC . Hvis denne temperatur var at nå jorden , så planeten ville fryse i det samme. Himlen beskytter også livet på jorden ved at varme overfladen gennem varmen ( drivhuseffekt) og reducere ekstreme temperaturer mellem dag og nat . [5] Disse er nogle af de mange beskyttende funktioner himlen .

Koranen beder os om at overveje himlen i det følgende vers :

"Vi har gjort himlen en beskyttende loft. Og alligevel vender væk fra vores skilte " ( Koranen 21:32 )

Koranen peger på himlens beskyttelse som et tegn fra Gud. De beskyttende egenskaber af himlen blev opdaget af videnskabelig forskning udført i det 20. århundrede.
4. . bjerge

Koranen henleder vores opmærksomhed på en meget vigtig egenskab af bjerge :

"Har vi ikke gøre jorden et hvilested ? Og bjergene som stakes ? " ( Koranen 78:6-7 )

Koranen viser, at bjerge har dybe rødder ved at bruge ordet stakes at beskrive dem. Faktisk bjerge har dybe rødder , og Ordet stakes er en præcis beskrivelse af dem. En bog med titlen 'Jorden ' ved Geofysiker Frank Press forklarer, at bjergene er ligesom indsatserne og er begravet dybt under jordens overflade . Mount Everest (billedet nedenfor ) , hvis højde er omkring 9 km over jorden , har en rod dybere end 125 km .

Det faktum, at bjergene har dybe ' aktiepost "som rødderne var ikke kendt før efter udviklingen af teorien om pladetektonik i starten af ​​det 20. århundrede. [6]
5. . Udvidelse af universet

På et tidspunkt hvor videnskaben om astronomi var stadig primitive , blev universets udvidelse beskrevet i Koranen:

" Og det er os, der har bygget universet med [ Vores kreative ] magt og holde udvide det. " ( Koranen 51:47 )

Den omstændighed, at universet udvider blev opdaget i det sidste århundrede. Fysikeren Stephen Hawking i sin bog ' A Brief History of Time' skriver, " Opdagelsen af, at universet udvider var en af ​​de store intellektuelle revolutioner i det 20. århundrede ". .

Koranen nævnte universets udvidelse , selv før opfindelsen af teleskopet !
6. . Suns Orbit

I 1512 astronomen Nikolaj Kopernikus fremsatte sin teori , at Solen er ubevægelig i centrum af solsystemet , og at planeterne kredser omkring det. Troen på, at Solen er stationær var udbredt blandt astronomer , indtil det 20. århundrede. Det er nu en veletableret videnskabeligt faktum , at Solen ikke er stationær , men bevæger sig i en bane omkring midten af ​​vores galakse, Mælkevejen, [7].

Koranen nævner kredsløb om Solen :

"Det er ham, der skabte natten og dagen, Solen og Månen, hver svævende i sin bane . " ( Koranen 21:33 )

Koranen ville have været forkert ifølge astronomerne blot et par årtier siden . Men vi ved nu, at den koranske hensyn Solens bevægelse er i overensstemmelse med moderne astronomi .
7. . The Ocean

Koranen bruger billedsprog til Covey sine dybe betydninger , her beskriver tilstanden af ​​de vantro som:

" Mørke ud i en dyb ocean, som er dækket af bølger , over hvilket er bølger , over hvilket er skyer , lag af mørke , oven på hinanden . Når man lægger sin hånd [ deri ] , kan han næsten ikke se det . Dem Gud giver noget lys til , har de ingen lys. "( Koranen 24:40 )

Det er en udbredt opfattelse , at bølger kun forekomme på overfladen af havet . Imidlertid oceanograferne har opdaget, at der er interne bølger , der finder sted under overfladen af havet . Disse bølger er usynlige for det menneskelige øje, og kan kun blive opdaget af specialudstyr [8]. Koranen nævner mørke i et dybt hav , over hvilket der bølger frem som bølger , så skyer over det. Denne beskrivelse er ikke kun bemærkelsesværdigt, fordi den beskriver de interne bølger i havet, men også fordi den beskriver mørket dybt i havet . Et menneske kan dykke ikke mere end 70 meter, uden åndedrætsværn . Lys er til stede ved denne dybde , men hvis vi går ned 1000 meter er det helt mørkt [9]. 1400 år siden var der ingen undervandsbåde eller specialudstyr til at opdage interne bølger eller mørket dybt inde i havene.
8. . Liggende og Bevægelse

Der var en grusom undertrykkende tribal leder ved navn Abu Jahl , der levede i den tid af profeten Muhammed , kan nåde og velsignelser Gud være med ham . Gud åbenbarede et vers af Koranen for at advare ham :

"Nej Indeed! Hvis han ikke stopper , vil vi tage ham med panden, hans løgn, syndige pande. "( Koranen 96:15-16 )

Gud kræver ikke denne person en løgner, men kalder panden (den forreste del af hjernen ) " liggende " og " syndige ", og advarer ham til at stoppe .

Dette vers er vigtig af to grunde. Den første er, at den forreste del af vores hjerne er ansvarlig for frivillig bevægelse [ 10] . Dette er kendt som frontallappen . En bog med titlen ' Essentials af anatomi og fysiologi ", som indeholder resultaterne af forskningen på de funktioner i dette område hedder : Den motivation og fremsyn til at planlægge og indlede bevægelser opstår i den forreste del af frontallapperne , den præfrontale område [11] . Den del af hjernen, der er ansvarlig for bevægelse siges at blive beslaglagt , hvis manden ikke stopper .

For det andet har talrige undersøgelser vist, at denne samme region ( frontallappen ) er ansvarlig for liggende hjernens funktion [ 12] . En sådan undersøgelse på University of Pennsylvania , hvor frivillige blev bedt spørgsmål under et edb- forhør , blev det konstateret, at når de frivillige lå der var signifikant øget aktivitet i præfrontale og premotor cortex ( frontallappen region ) [13] .

Den forreste del af hjernen er ansvarlig for bevægelse og liggende . Koranen links bevægelse og lyver for dette område. Disse funktioner frontallappen blev opdaget med medicinsk billedbehandling udstyr, som blev udviklet i det 20. århundrede.
9. . smerte receptorer

I lang tid troede man, at følelsen af ​​følelse og smerte var afhængig af hjernen. Det er imidlertid blevet opdaget, at der er smerte receptorer til stede i huden [ 14] . Uden disse smerte receptorer , ville en person ikke være i stand til at føle smerte .

Overvej følgende vers om smerter :

»Vi sender dem, der afviser Vore åbenbaringer til Ilden (helvede) . Når deres skind er blevet brændt væk, skal vi erstatte dem med nye , så de kan fortsætte med at føle smerten : Gud er almægtig , alvidende "( Koranen 4:56 ) .

Gud fortæller de mennesker, der afviser hans budskab , at når de er i helvede , og deres skind er afbrændes (så de ikke kan føle nogen smerte ), vil han give dem nye skins , så de fortsætter med at føle smerten.

Koranen gør det klart, at smerte er afhængig på huden. Opdagelsen af ​​smerte receptorer i huden er en forholdsvis ny opdagelse for Biology.
konklusion

Disse er blot nogle af de mange videnskabelige kendsgerninger findes i Koranen. Det er vigtigt at bemærke, at Koranen ikke er en bog af videnskab , men at det er i overensstemmelse med videnskaben . At påstå, at videnskabelige kendsgerninger i Koranen skyldes tilfældighed ville være irrationelt . Den bedste forklaring er, at Gud åbenbarede denne viden til profeten Muhammed.

Ligesom Koranen indeholder viden om den naturlige verden , men også indeholder oplysninger om de indre dimensioner af vores sjæl. Det drejer sig om vores følelser , ønsker og behov . Koranen fortæller os , at vi har et formål i livet, og at der efter Guds vejledning vil føre os til indre fred i dette liv, og Paradise i det hinsidige. Og at afvisningen af ​​hans budskab , vil føre til depression i dette liv og Hellfire efter døden.

»Vi skal vise dem Vore tegn i Universet og i sig selv , indtil det bliver klart for dem, at dette er sandheden . Er det ikke nok, at din Herre er vidne til alle ting ? "( Koranen 41:53


http://www.youtube.com/watch?v=IoA57QQFfnM

http://www.youtube.com/watch?v=l-stJGuwH4g
Seneste indlæg
Vi læser det Nye Testamente
af Thomas
28/05/2020 07:07
glad Eid
af Simon
27/05/2020 22:55
Mellemrummet
af Simon
27/05/2020 22:26
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Gerth
27/05/2020 02:28
Kristnes Gudsliv - Åndsliv og SPIRITUALITET
af Thomas
26/05/2020 17:20
Nyheder fra DR
166 millioner strømmede gennem danske s..
28/05/2020 15:52
Ny Tarantino-film kammer over i kærligh..
28/05/2020 15:02
Nu er teknologien endelig klar til at re..
28/05/2020 14:45
Yderligere tre coronasmittede er døde -..
28/05/2020 14:02
Bøn til den danske stat: 'Uden økonom..
28/05/2020 13:35
Nyheder fra Religion.dk
Religionsanalysen: Troens rolle i nutide..
28/05/2020 09:21
Tema: På tværs af religionerne
28/05/2020 09:08
Har religiøsitet været en evolutionær..
27/05/2020 07:29
Naiha Khiljee: Velgørenhed skal være b..
20/05/2020 06:08
Halal smelter sammen med bæredygtighed
19/05/2020 06:22