annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15661551
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380435
Et andet syn 1989790
Jesu ord 1522523
Åndelig Føde 1515861
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 394 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: treram
Emne: Re: Religionerne er ene om at bruge tvang.

Efter at have læst bl.a. om religionernes brug af tvang i forskellige sammenhænge,må man jo nok undres lidt over at det stadig i det enogtyvende århundrede tillades.

Først og fremmest de "menneskekærlige" religioners mystiske krav på at omskære deres børn inden de kan gøre indsigelser imod dette, hvilket højst sandsynligt heller ikke ville hjælpe dem, religionernes krav skal overholdes.
Heldigvis har vi i Danmark efterhånden vistnok fået stoppet muslimernes skamfering af deres pigebørn, selvom der muligvis stadig foregår noget i det skjulte, mens drengebørn både jødiske og muslimske bliver omskårne, uden at nogen griber ind, bortset fra masser af diskussioner, men stadig ingen handling, regeringerne i div. lande tøver med at skride ind, mens man gjorde det i pigebørnenes tilfælde, men selvfølgelig ikke i muslimske regeringer.

Alle børn af troende forældre skal døbes, heller ikke her tillades nogen sidespring i og med de stakkels børn ikke kan tale endnu og frabede sig at blive dyppet i en spand koldt vand, hvilket giver dem "ret" til at kalde sig kristne, hvilket jo ikke er sikkert, er noget de vil senere i livet, slutligen bliver nogle konfirmeret, selvom de måske ikke ønsker dette, man kan så håbe på at deres forældre er villige til at lade dem slippe for showet, selvom det vel stadig er at betragte som en opvisning i familiernes formåen på at bruge en masse penge bare for at imponere hinanden.

Et særligt afsnit af tvang ser vi i den katolske kirke, hvor det tilsyneladende er almindeligt at tvinge børn af begge køn, men vistnok mest drengebørn, til samleje med de "menneskekærlige" gejstlige, såsom præster, biskopper, cardinaler og muligvis paver, en for børnene uhyggelig oplevelse som de har svært ved at leve et godt liv efter, mange har store psykiske problemer i resten af livet.

Det er tilsyneladende noget der er foregået i mange århundrede, men først nu i de senere år er dukket op til overfladen, i og med at man tør tale mere frit, ikke alene indenfor den katolske kirke er det foregået, her i Danmark er det endda foregået i indre missionske skoler og institutioner i Jylland.
I asiatiske lande hører man tit om munke der har forgrebet sig på småpiger, ja endda myrdet kvindelige turister efter at have tvunget dem til samleje, desuden er en højtstående thai munk blevet taget i at bruge sit tempels kreditkort til at købe sexydelser i escortbureauer i Australien.

Jo religionerne har alle et noget blakket ry, med deres tvang.
I forbindelse med dette kan man så spørge : med hvad tvinger ateisterne ? nej vel, ingen ateister udøver denne form for tvang, deres menneskekærlighed er oprigtig.

Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
20/04/2024 17:02
Kom op på bjerget...
af ABC
20/04/2024 13:52
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Politiet til stede i Korsør efter anmel..
20/04/2024 16:41
Vinderne i DM i Skills er fundet
20/04/2024 16:29
Politiet kan først melde nyt ud om flya..
20/04/2024 15:30
Pernille Skipper er nu officielt formand..
20/04/2024 15:07
Satser på at åbne Knippelsbro inden my..
20/04/2024 15:02
Nyheder fra Religion.dk