annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 8417710
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1674136
Et andet syn 1557258
Jesu ord 1166539
Den Evige Filosofi 980942
Galleri
Mit russiske ikon.
Hvem er online?
0 registrerede 150 gæster og 42 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: tantra tigeren

kan Kristus være neutral, nej Kristus kan aldrig være neutral eller et neutrum, noget etwas "det" noget; Kristus er altid sexet eller kønnet som Gud er kønnet, dimensionen mand og kvinde er altid med deri, som vi hører derom i 1 Mosebog og i Efeserbrevet 3, det drejer sig altid om 2 der bliver et kød, kristen spiritualitet er altid psyken der som den passive feminine del der modtager ånden eller Kristus som den aktive maskuline del der slår ned i psyken og befrugter denne med nyt liv. Der er ingen sexuelle neutrale måder at bevæge sig igennem det her liv på og forsøger man derpå da er det døden (dødheden) man leger med før tid.

Mange mennesker feminiserer deres liv, altså psykologisere deres liv (endog Kristus), subjektiviserer deres liv og det ender i monisme, som det sker i EKIM og hos tilhængerne her Esther og Jan Serotonin. Disse folk mangler ånden eller Kristus som det maskuline princip der befrugter deres psyke/bevidsthed. Derfor udvikler de deres betragtninger over livet alene ud fra hvad der psykisk og subjektivt kan siges at være sandt. Disse mennesker vil benægte frygt og objektivitet, da de kun kender det feminine moderliv og omsorgsliv uden kraftige gerninger og uden nyskabelse. Disse mennesker lever i deres sind (psyke), de lever i sig selv på monistisk subjektivistisk vis, og de kender ikke de kræfter der sprænger sindet, selvet eller befrugter psyken, og skaber nyt, som Kristus. Disse mennesker er uberørte, og lever i feminitet uden at kende noget som helst til de objektive maskuline forhold ved tilværelsen, som Kristus. De vil benægte frygt og objektivitet og begivenheder og nyskabelsen. I deres verden kan intet nyt ske, og når intet nyt kan ske, er der heller intet at frygte og elske og vi ender i den tåbelige ide at alt er kærlighed, en sødsuppe uden mening og potens (uden nyskabelse, uden brud, altså begivenhedsløst, uden begivenheder/hændelser), uden objektivitet, uden objektive givne forhold at frygte og elske.

Mange mennesker får en alvorlig depression eller udvikler sig i grænsepsykotisk retning på grund af EKIM. Kun frygt kan fordrive en depression, på ganske kort tid kan frygt fordrive depression og angst.

Kun en tåbe frygter ikke havet, hvilket betyder i vores sammenhæng, kun en tåbe frygter ikke urmoderen (EKIM), moderbindingen, at blive opslugt af den feminine psyke, det ubevidste mørke, monismen og kønsløsheden, den manglende polaritet og objektivitet. Den katolske kirke er gået til i en kønsløs homo ide om Gud, Kristus og Selvet.

Mange moderne kønsløse mennesker tror de kan spise sig til sundhed, men det kan man ikke, da sundhed er uløseligt knyttet sammen med ens sexuelle polære spænding og energiniveau. Derfor er tantra interessant, fordi man her ikke løber fra sexualiteten men tar den seriøs, anerkender sexualiteten som en urenergi eller den vertikale dybdedimension af vores spiritualitet, underbevidsthedens, ikke overbevidstheden som stadig styres af Kristus, eller som har Kristus som Herren både for manden og kvinden.

Tantra er ikke modstander af monogami eller trofasthed, tværtimod. Tantra er endda ekstremt monogam. Tantra er nok den moderne bevægelse der nemmest kan stoppe tendensen til mange skiftende partner, fordi i tantra er sexualiteten underkastet den personlige spirituelle udviklingsdimension. Og der er intet personligt dybt og forpligtigende over skiftende partner hvorfor tantra går imod skiftende partner.

Utrolig mange ægteskaber er et økonomisk praktisk arrangement alene og sexuelt på tantrisk vis har de intet tilfælles, ja ofte foragter kvinden endda sin mand som værende sexuelt mere eller mindre ulækker og uinteressant (den vej vender det mest, dog er der også mænd der er ligeglad med deres kvinder såvidt sex gælder, men mere sjælden). Enhver har hørt kvinden tale nedladende om sin mand, blot som praktisk gris påskønnes han. Kvinden sætter sig så på sexualiteten og skruer op og ned for det varme vand alt efter hvor perfekt hun synes manden formår at danse rundt for hende som praktisk gris. Kvinden er fars lille pige der er en prinsesse der forkælet skal have alt hvad hun peger på. Stakkels de mange mænd der desværre er gift på denne gammeldags måde. At nogle af disse mænd har nosser nok til at finde ligeværdig sex hos en anden kvinde er forståeligt. Det bedste ville dog være at fortælle konen at om forholdet skal fortsætte så skal det sexuelle ikke være underkastet kvindens luner som hendes pavlovske måde via belønning at opdrage manden som en praktisk gris. Utroligt mange kvinder i vore dage oplever sig selv som fars lille prinsesse pige der skal ha alt hun peger på.

Hansi hvor har du det dog fra??? Det er noget jeg har læst mig til blinker tihi fnis. Nej det er noget enhver kan iagttage. Materialisme styres af kvinderne og de er skyld i den manglende åndelige interesse og udvikling hos manden, da manden ifølge kvinden skal ligge vandret som skaffedyr og praktisk gris, så kan manden lige allernådigst få en lille hyppetur en gang om ugen, hvis den lille forkælede prinsesse farpige møjtøz er tilfreds med ham hun har giftes sig med. Dette er en useriøs holdning til sexualitet, derfor må vi håbe at tantra der er den seriøse holdning til sexualitet den vil vinde frem.


mange kærlige og provokationslystne hilsner HansKrist fra sine Tigertantriske es tanker og reflektioner

vi må forsøge at være præcise om de her forhold, sexualiteten kan og må ikke forblive i det ubevidste, tiden er kommet til at vi tar tyren ved hornene
Seneste indlæg
Hvad laver vi her på jorden...
af ABC
02/12/2021 14:31
Indre og ydre harmoni
af Gerth
02/12/2021 02:29
Slet min profil
af Gerth
30/11/2021 20:35
Klima- og Corona-krise
af Gerth
30/11/2021 02:45
tegn og begivenheder / beviser på islam
af somo
29/11/2021 19:21
Nyheder fra DR
Repræsentanternes hus stemmer for lovfo..
03/12/2021 00:00
USA og Iran har ikke meget tiltro til hi..
02/12/2021 23:12
Danskerne er 'meget berørte' efter Mia ..
02/12/2021 22:22
Tysklands militær hædrede Merkel med ..
02/12/2021 22:18
Danmark vinder sikkert, men mister profi..
02/12/2021 22:03
Nyheder fra Religion.dk
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54
Hvordan skal en lærer håndtere, når f..
19/07/2021 06:00
Hvad mener buddhismen om genmanipulation..
06/07/2021 08:25