annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15658548
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380186
Et andet syn 1989576
Jesu ord 1522444
Åndelig Føde 1514655
Galleri
Et historisk fly, man helst vil glemme.
Hvem er online?
0 registrerede 448 gæster og 38 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: treram
Emne: Re: Jeg ønsker mig til jul ...

Hej Arne.
Det lyder jo yndigt "lod sig föde af et menneske -af hunkön for at frelse os" det ville da have väret en sensation hvis det var tömrer Josef der var blevet voldtaget af den "gode gud" og havde födt en sön og der er intet tegn på at denne opkomling har tänkt på at frelse os-tvärtimod, hans " börn er en guds gave" med hvad deraf fölger er netop det der er klodens problem idag, jeg elsker börn, men der er ingen grund til at hver kvinde i underudviklede lande inclusive muslimske skal föde börn så länge de er i stand til det. .

Johannesevangeliet som alle de andre evangelier er og blir menneskeskabte röverhistorier, som nogen så er så naive at tro på, inclusiv dig.

Klodens tilstand som du selv mange gange har omtalt det, er grundet vores store overforbrug af klodens naturalier, blevet dårligere, hvilket muligvis er det der har givet sig udslag i alle de naturforandringer med mega storme mm i årets löb.

Og efterhånden som de underudviklede lande kommer mere på fode, önsker deres befolkninger klart de samme goder vi andre har haft i årevis, gode boliger, alskens bekvemmeligheder, tv, köleskabe, biler og rejser jorden rundt. Det er der ikke meget at sige til, og industrien gnider sig i händerne, der söges nu efter olie på store havdybder, i artiske ömråder, russerne er lige begyndt at bore efter olie i ishavet, man har fundet guld og andre ädle metaller langt nede på havbunden ved undersöiske vulkaner, som man mener at det kan betale sig at få bragt op og som er nödvendige for it industrien, så de kan udvikle nye gags, vi ikke kan väre foruden.

Disse arbejder kräver en masse energi for at kunne udföres, denne energi udvider igen drivhuseffekten yderligere.

Når der arbejdes på store havdybder, skal der ikke meget til för der sker ulykker, som bl.a. i den mexikanske Golf, hvor man ikke kunne styre en oliekilde på havbunden og store havområder blev forurenet i mange år, i artiske områder vil det sikkert väre endnu mere besvärligt hvis der sker ulykker, hvilket Greenpeace også er bange for.

Med et mindre befolkningsantal, ville behovet for alle disse aktiviteter väre betydeligt mindre og man havde mere tid til at udvikle nye energiformer der overflödiggör olien og benzinen, selvom man har fået bragt bilernes benzinforbrug noget ned, er det ikke nok til at stoppe udviklingen, elbiler var en mulig lösning, men de er endnu ikke klar til at köre större sträkninger ad gangen og så er de meget dyre, men her foregår noget af opladningen med vindkraft.

Bilindustrien har også en "smart" strategi, hvert år har man opfundet en lille ny dims, f.eks.en bakkesignal giver, der det ene år med lyd angiver hvis man er ved at väre for tät på det man bakker imod, näste år har man så opfundet en skärm med kamera så man ser hvad der i virkeligheden sker når man bakker, man har sikkert andre gags på lager som man langsomt slipper lös, när konkurenterne gör det, man slipper ikke alle på en gang, der skulle gerne väre et incitament til at sälge folk en ny bil og helst hvert år, max. hvert 3.år
Bilindustrien skulle gerne overleve.

Men mäske jeg tager fejl, vor klode kan sagtens tåle denne belastning, den "gode gud" vil skam ikke lade den ödelägge, "han" sender lige nogle flere orkaner, isstorme og lader indlandsisen smelte, så nogle mil/mia dör, så kan kloden klare nogle flere år.

Glädelig Jul.

Seneste indlæg
Så er der linet op...
af Anonym
20/04/2024 06:58
Kom op på bjerget...
af Anonym
20/04/2024 06:35
Til papirkurven?
af Anonym
20/04/2024 06:04
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:46
Nyheder fra DR
Razziaer på Vestbredden: Mindst fem har..
20/04/2024 05:38
Russisk guvernør: To personer har miste..
20/04/2024 05:08
Er du vågen? Hvis du er heldig, kan du ..
20/04/2024 03:04
Efter et døgn med massiv hastighedskont..
20/04/2024 02:43
Folkekirkens Nødhjælp: Rekordmange pen..
20/04/2024 01:18
Nyheder fra Religion.dk