annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 4350482
Et andet syn 1164449
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 922089
Jesu ord 811845
Spirituel omsorg 770036
Galleri
Rødhus hedeklit
Hvem er online?
1 registreret ABC 45 gæster og 118 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: Gerth
Emne: Re: SAMLING AF MENNESKEHEDEN

Som sagt afslører jeg ikke her det ifølge nogle bekendte af mig nye koncept, som er anderledes nyt og derfor svært i starten at få etableret i samfundet. En person anbefaler, at jeg ligefrem skal lave det til en ny bevægelse i verden til inspiration, fordi den er, hvad angår etik, moral og det humanistiske så suverænt formuleret også mine kontroversielt tankevækkende emner med mere endda som helt præcist skarpe og derfor ikke lyder som en psykisk syg mand. Uh, nu ikke rose mig selv her. Nå, selv fra igår til idag har jeg forbedret dets indhold, så jeg må slette den forrige version, der ellers havde ´synes godt om´ fra nogen altså dog uden at virke for forfængelig nu og her. Jeg synes, at Hippie new age bevægelsen havde fat i noget i deres oprør men, de var for ustruktureret og er alligevel idag grunden til eksempelvis kontanthjælp og vistnok også noget eller meget ligesom enhedslistens socialistiske værdier. Jeg ønsker et videre trin på det med et samarbejde med det offentlige system som Kommuner eller / og staten som et socialt tilbud til alle borgere. Hvilke gode muligheder der er ved dette, det fortæller jeg heller ikke her. Der er dog nogle formelle regler for eksempelvis at undgå religiøse missionære, der rekrutterer for en sekt og dem har jeg selv mødt med mig som et tilsyneladende potentielt ensomt offer, hvor de også kan møde op med manipulerende strategier på en almindelig cafe blandt mange folk, som var ligeglade med mig. Projektet skal i selv fungere som et godt eksempel og gerne forfine menneskers bevidsthed i mødet ved hinandens forskelligheder og hvordan siger jeg ej heller, hahaha.

Her er noget mere om det, som nok måske ikke oplyser om det nye ved projektet og igen ikke er en del af dens beskrivelse :

MENNESKEHEDENS NYE SAMEKSISTENS

Jeg håber, at menneskeheden med kærlighed en dag vil blive forenet som en samarbejdende demokratisk verdensregering. Verden bliver mere og mere demokratisk. Her er det almindeligt, at børn lærer at opføre sig demokratisk med et personligt ansvar og ytringsfrihed, hvor vi helst snakker om tingene, tanker og følelser istedet for aggressiv dominans. Man kan ikke have tillid til ondskab.

Jeg håber, at ´mit´ projekt ( cafe oplysthed ) længere ude i fremtiden udvikler sig til en gratis institution for borgere men muligvis før dette som en noget mindre nonprofit organisation for gæster og med mig nu kun sker som noget frivilligt arbejde. Jeg ønsker, at dens struktur bliver demokratisk, hvor lederen også kan stemmes ud. Lederen skal derfor fortjene, at kunne fortsætte med denne stilling. Jeg vil ikke have patent på projektet med griskhed eller grådighed og skal derfor som dens grundlægger resten af mit liv kæmpe for at være dens offentlige repræsentant eller leder. Måske jeg på en eller anden måde kan være ansat som dens menneskelige symbol ?

Mine tekster er ikke ment som en ny religion selv om, jeg ifølge min personlige tro bruger kontroversielt navnet Gud. Dette navn virker bedst for mig men, det er ikke en lov for jer andre og i alle kan tro andet uden det. Guds navn er ikke en endelige sandhed. Ifølge nogle religioner er der flere slags guder og gudinder, hvor jeg istedet tror på, at der kun eksisterer en Gud. Dette navn kan lyde personligt selv om, Gud ikke har en personlighed. Jeg har som menneske et behov for at forholde mig personligt til Gud. Gud udvikler sig ikke med tiden som en begrænset personlighed, fordi istedet for tid er der evighed. Intet kan true Guds hellige ånd, som altid er fred og ubetinget kærlighed. Gud er derfor for mig et godt symbol men, jeg respekterer også ikke-troende.

En eller anden siger : " Jeg tror ikke på, at hele verden bliver demokratisk og får fred. Der vil altid være terrorister og kriminelle."

Jeg svarer : " Det onde kan ikke have et kærligt forhold til mennesker. Elsk menneskeheden ligesom en familie, hvilket jeg gør med min ånd, som er med jer alle. Mine gener bør ikke overleve som det vigtigere barn end alle andre folks børn. Derfor kan jeg ikke købe en prostitueret at have sex med, fordi det er imod min tro på livets mening. De tilbageværende terrorister bliver kun til nogle få på grund af deres udryddelse fra de forskellige efterretningstjenester. Når folket globalt bliver mere og mere kærlig i et øget antal som det større flertal, inspireres disse igennem vores informationssamfund til at følge med på denne nye bølge. Men det kan kun ske uden religiøse missionærer eller egoistiske intentioner for vores egne overbevisninger, kulturelle værdier, penge og materialistiske ting. At vi kun giver dem en meget bedre og mere velgørende hjælp fra menneske til menneske og som vores medmennesker. Dette har nogle andre steder i verden også brug for."
Seneste indlæg
OPLYSTHED
af ABC
06/12/2019 16:46
Gerth Drost
af Hanskrist
06/12/2019 13:32
Mellemrummet
af Simon
06/12/2019 11:07
Så er der linet op...
af Gerth
05/12/2019 01:17
Lyser på vej
af somo
04/12/2019 08:28
Nyheder fra DR
Kemp & Lauritzen involveret i endnu en s..
06/12/2019 16:18
Detektor: Mandag stod vildsvinehegnet f..
06/12/2019 16:15
‘Jeg bliver altid så skør af snaps..
06/12/2019 16:00
31-årig mand anholdt i forbindelse med ..
06/12/2019 15:21
Mindst to dræbt på militærbase i USA:..
06/12/2019 15:10
Nyheder fra Religion.dk
Asatroende tænder lys som nedtælling t..
05/12/2019 13:48
Hvem vil ikke have jøder som naboer?
05/12/2019 06:27
Holger Bech Nielsens ”teori om alt” ..
03/12/2019 06:21
Den ortodokse kirke er blevet en del af ..
02/12/2019 06:21
Monstre kan have spillet en stor religi..
28/11/2019 06:52