annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
18 september Rødhus strand
Hvem er online?
0 registrerede 516 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: Rune Engelbreth Larsen: SATANISTISK humanist...!?


Ja, hvem er mon denne Larsen, som alle kvidrer om?

Citat:
SANGEN OM LARSEN

Her er en sang om en mand, der hed Larsen
det' ham, man møder på gaden hver dag
og han var temlig uheldig med livet
som han ellers havde ventet meget af.
Det sku' vær' så godt, og så' det faktisk skidt.

Han var født i en nobel familie
og hans forældre de sa' ham så tit:
Når du blir stor og skal til og ha' stilling
ska' du få dig noget der' absolut solidt.
Det sku' vær' så godt, og så' det faktisk skidt.

Han havde tænkte sig så mangt og så meget
men overalt var der altså hejst stop
Og sådan går det for alle de Larsner
som man aldrig ka' få til at vågne op.
Det sku' bli' så godt, men nu' det faktisk skidt.


Og sådan gik det også vores næsten ukendte Larsen, der er endt som recensent på Politiken hvor han skriver postmodernistiske pamfletter. Han var også uheldig med livet, som han ellers havde ventet sig meget af.

Han fik en flot eksamen, men det blev aldrig lukket ind i det gode selskab, selv om han tænkte på mangt og meget. I desperation blev Larsen humanist og kæmpede de svage og udstødtes sag og fik snart honette ambitioner om at komme på tinge. Men også her var der altså rejst stop. Ingen ville stemme på Larsen og han blev mere ukendt end den ukendte soldat, men det fik ham ikke til at vågne op – han var en rigtig typisk Larsen.

I sin bitre nød og nederlag udnævnte Larsen sig selv til ædel ridder for alle tabte sager og blev menings- og sprogrøgter. Alle med de forkerte meninger og de grove ord som prut, fy og fanden havnede i Larsens private gabestok til almindelig spot og spe. Nu gik det li' så godt, men så blev Larsen besat af ond ånd, af den allerværste slags. En rigtig slem DFobi, som fik Larsen til at tale i tunger med sig selv og sige mange mærkelige ord af den allerværste slags. Og ordene blev trykt som postmodernistisk lyrik, kom i avisen, og det er ganske vist:

Citat:
Kære dansker, dette er ikke et oplæg til debat, men en krigserklæring. Det er en krigserklæring mod den kulturracistiske tidsånd , der har besat Den Danske Forening, der har besat Dansk Folkeparti, der har besat Danmark.


Til Lykke Pia, den Danske forenings metastaser er for længst trængt ind i Dansk Folkeparti, hvis metastaser for længst er trængt ind i det danske samfund.

De er trængt ind i den danske sangskat, har amputeret dens vinger og spændt den for en kværnende propagandavogn, der skal bilde os ind, at Oehlenschläger, Kierkegaard og Tøger Larsen har det fjerneste at skaffe med partiets populistiske korstog og endimensionelle danskhed.

Dansk Folkepartis metastaser er trængt ind i Socialdemokratiet, hvor de har kvalt Svend Aukens sidste gnist, tvunget Birte Weiss ud af sit humanistiske skind og efter det skæbnesvangre formandsvalg har reduceret Mette Frederiksen til en skygge af sig selv.

Dansk Folkepartis metastaser er trængt ind i den nye glatpolerede generation i Det Radikale Venstre, hvor Kjærsgaards darling, Nasar Khadar behændigt fik udrenset Mona Sheikh, og den folkekære Bondam kvalte Tanwir Ahmad i sin politiske spændetrøje på Københavns Rådhus, så man måtte frygte den dag, hvor Jelved stiller håndtasken.

De er trængt ind i TV2, hvor man æder en musikvideo som bevis på en indvandrer-mafia , og de er trængt ind i DR, der uden at blinke kan præsentere Karen Jespersen som en politiker, der "i årevis har leveret modspil til Dansk Folkeparti".

Dansk Folkepartis metastaser er trængt ind i maven på BTs chefredaktør, den tidligere buddhist og socialdemokrat Erik Meyer Carlsen; de er trængt ind i nervesystemet på Jyllands Postens chef-kommentator, den tidligere terroristsympatisør , Ralf Pittelkow; og de er trængt gennem tv-alteret ud i alle danske seeres hjem, hvor Carlsen og Pittelkow igen og igen får lov at agere "neutrale" politiske eksperter.

Dansk folkepartis metastaser er trængt ind i public service kanalernes bredbånd og sendeflade, hvor magtkritiske røster kun overlever på lånt tid, før den nationalistiske tzunamis censur og selvcensur også skyller P1 og DR2 ud i det store medielokum af boligprogrammer og døgnfluestjerner og madopskrifter og brystoperationer.


Larsen fablede endnu om metastaser der trænger ind i oaser da de bar ham bort, og sådan går det for alle de Larsner, som man aldrig ka' få til at vågne op.
Det sku' bli' så godt, men nu' det faktisk skidt.

Hilsen

Ipso Facto :whistle:

P.S.!

Som økologisk bevidst debattør var der her tale om genbrug fra den alternative religionsdebat fra engang i oktober sidste år, hvor både Henrik og undertegnede gav Larsen det glatte lag.

Sjovt havde Larsen også dengang varme tilhængere der tog ham i forsvar; hvilket selvfølgelig ikke bør undre nogen. Göbbels havde som bekendt også sine begejstrede tilhængere - i hvert fald indtil maj 1945.


----------------------
"Personen Rune E. Larsen er en fuldstændig ligegyldig og marginal person hvis tilhængerskare omtrent kan holde årsmøde i en telefonboks – dummere er danskerne trods alt heller ikke. Rune er mere et symptom på en bestemt stupid tidsånd af moralsk relativisme, postmodernisme og multikulturalitet som kan blive farlig for vort nationale folkestyres overlevelse hvis den skulle vinde flere tilhængere qua sin enøjede og stupide propaganda." - Ipso Facto 23/10-2007.

Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
140 millioner kroner skal pumpe liv i d..
29/04/2024 09:06
Ørsted frasælger fransk energiforretni..
29/04/2024 09:03
I dag flager busserne for kongefamiliens..
29/04/2024 08:58
Cordsen: Mulig løsning på vej i højsp..
29/04/2024 08:13
Støjberg og Vanopslagh på vej til fors..
29/04/2024 08:09
Nyheder fra Religion.dk