annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
18 september Rødhus strand
Hvem er online?
0 registrerede 516 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Cato
Emne: Re: Rune Engelbreth Larsen: SATANISTISK humanist...!?

Jeg har bemærket, at du på en anden debat også har bedrevet et hardcore race mod samme Rune E. Larsen.
Det hardcore viser sig i dit tempo, hvormed du drøner af sted, aggressivt og tempo op/ned og med et implicit udtrykt engagement i noget, der minder om en idiosynkrasi.

Så vidt jeg kan se, har du ikke dokumenteret, at Rune E. Larsen på skrift har bekendt sig til den satanisme, du så besynderligt forkorter til S……!!

Hvad Fanden er du bange for?

Det kan da godt være, at Rune E. Larsen har taget sig nogle ture ud i noget pjattet og uholdbart stads, men at fratage ham en begavelse i sproglig formåen i meningsudtryk er dumt og uintelligent.

Som et eksempel på, at manden ikke er rablende skør eller i ledtog med Fanden, bringer jeg hans kommentar til den adfærd, som en minister i det meget moralske (anløbne) foghske ministerium har udvist:

Rikke Hvilshøjs magtmisbrug

Skrevet af Rune Engelbreth Larsen 16. Jul 10:34

Som tidligere bemærket har Udlændingeservice fungeret som Kjærsgaards forlængede arm ved at tilbageholde relevante oplysninger om EU-retten til familiesammenføring. Danskere med udenlandske ægtefæller kunne således have bosat sig i Danmark betydeligt lettere, end 24-års reglen umiddelbart foreskriver - men disse oplysninger er i talrige tilfælde blevet fortiet.
Nu viser det sig ifølge Berlingske Tidende, at også tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj i skriftlige svar har fortiet rettighederne:
Tidligere integrationsminister, Rikke Hvilshøj (V), svarede i sin tid som øverstbefalende også på henvendelser fra danske borgere, heriblandt højgravide Sarah Assenbjerg, der af Udlændinge-service havde fået besked om, at hendes eneste mulighed for at leve sammen med sin ghanesiske mand var at flytte til Ghana.
I brevet beskriver Sarah Assenbjerg over fire sider, hvordan parret uden held har forsøgt sig med alle de muligheder, Udlændingeservice har vejledt om, og hun slutter med sætningen:
»Essensen af ovenstående kan kortes ned til følgende: Vores eneste ønske er at være en selvforsørgende familie i Danmark. Hvordan kan det lade sig gøre?«
I integrationsministeriets to sider lange svar, der er underskrevet af Rikke Hvilshøj selv, redegør hun for – og forsvarer – de stramme regler og konkluderer, at parret må indsende en ansøgning om familiesammenføring for at få deres sag prøvet, selvom de ikke lever op til kravene.
Hun beskriver samtidig de samme undtagelser fra reglerne, som Sarah Assenbjerg i brevet allerede har beskrevet, at de ikke lever op til.
Til gengæld undlader Hvilshøj – som Udlændingeservice gjorde det i samme sag – at oplyse om EU-retten, der betyder, at Sarah og hendes partner kunne flytte kortvarigt til et andet EU-land for siden at vende tilbage sammen. Helt lovligt.

Berlingske Tidende, 15.7.2008

Ifølge eksperter er dette på kant med loven, fremgår det af samme artikel, hvor f.eks. professor i forvaltningsret, Claus Haagen Jensen udtaler: “Ministeren har fuldstændig samme pligt som en ansat. Hun bør nævne EU-retten, for det er en del af den gældende ret i kongeriget Danmark. Og selvom det formentlig er embedsmænd, der har vejledt om svaret, så har ministeren også et personligt ansvar.”
Om Hvilshøjs fortielse så er på kant med selve loven eller ej, er én ting - hvis ikke det er en klokkeklar lovovertrædelse, er loven ikke meget værd på dette felt. I det mindste skal ministeren ifølge ethvert tænkeligt kriterium for politisk redelighed naturligvis oplyse om alle rettigheder og muligheder, når et spørgsmål indlysende implicerer et sådant svar.
Det er derfor i alle tilfælde et utilsløret eksempel på en ministers magtmisbrug, som direkte manipulerer med ægtepars mulighed for lovligt at bosætte sig i Danmark under gældende vilkår.

Fandt du et spor, som fører til Satan?
Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
140 millioner kroner skal pumpe liv i d..
29/04/2024 09:06
Ørsted frasælger fransk energiforretni..
29/04/2024 09:03
I dag flager busserne for kongefamiliens..
29/04/2024 08:58
Cordsen: Mulig løsning på vej i højsp..
29/04/2024 08:13
Støjberg og Vanopslagh på vej til fors..
29/04/2024 08:09
Nyheder fra Religion.dk