annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15538991
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372510
Et andet syn 1980929
Jesu ord 1518467
Åndelig Føde 1466259
Galleri
Anholdelsen i haven
Hvem er online?
0 registrerede 505 gæster og 226 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: ASGER AAMUND OM DURBAN2


Hej Ole Bjørn!

Den sædvanlige gang øregas og ad hominem fra kontraktforskeren der ikke fremlægger så meget som eet eneste bevis for noget som helst andet end tågede teser og beskyldninger om at opponenten er islamofob og hælder vand ud af ørene, mens Ole Bjørn forstår alt om amerikansk politik.

Hvis det virkelig var tilfældet ville det jo være en smal sag at dokumentere, at amerikansk politisk styres af den jødiske lobby både indenrigspolitisk og udenrigspolitisk, således som det oprindeligt blev hævdet af den selvhævdende kontraktforsker, som end ikke har gjort sig den ulejlighed at fremlægge de empiriske data han bygger sine fantasiforestillinger på.

Til almindelig orientering så har jeg gennem flere år og navnlig de tre seneste orienteret mig primært ud fra amerikanske nyhedskilder ligesom jeg har fast abonnement på tidsskriftet "Foreign Affairs" hvor de førende politiske filosoffer, politiloger, historikere og professionelle politiske aktører med en baggrund som beslutningstagere i amerikansk politik yder bidrag med analyser og vurderinger af den politiske situation.

Faktisk følger jeg amerikansk politik betydeligt mere tæt end dansk og europæisk politik ligesom mine herboende amerikanske venner, hvoraf en har en akademisk baggrund i politisk videnskab, yder bidrag til inspirerende diskussioner samt supplerer med detaljer om amerikanske forhold, som kun indfødte amerikanere har kendskab til.

Normalt nævner jeg ikke sådanne ligegyldige baggrundsdetaljer, men når Ole Bjørn absolut vil gøre vore forskellige vurderinger til en langpisningskonkurrance, således som har altid gør når han er trængt, så for min skyld ingen alarm.

Det eneste jeg er interesseret i, er konsistente analyser og teorier som bygger på empiriske data, så vidt muligt renset for "bias" og tilfældig politisk "støj" og her er det, jeg mener, at Ole Bjørn løber med en halv vind.

Kontraktforskeren starter med konklusionerne og når han afkræves dokumentation for det kildemateriale han bygger sine påstande på, så får man sangen fra de varme lande: at det er skam noget alle ved.

Det er uvederhætigt og utroværdigt Ole Bjørn. Jeg fristes mest til at tro, at dit hoved simpelt hen er blevet fyldt med den islamofile judeofobe indoktrinering som muslimerne i samarbejde med og støtte fra Unionen har forpestet europæisk tankegang og politik med siden eurokraterne smed sig på maven for OPECs krav i 1973 og rettede ind til højre.

De synspunkter som du fremfører omkring "jødisk lobbyisme" har jeg godt bemærket er de mest almindelige og hyppigst forekommende, hvis man blot foretager en simpel google-søgning enten på dansk eller engelsk. Det er rent faktisk ikke Israel, den pro israelske lobby eller Israels venner, som dominerer internetbilledet.

Prøv for eksempel af søge på begrebet "naqba" som er den arabiske betegnelse for den katastrofte som ramte den arabiske verden med staten Israels oprettelse. En katastrofe som i omfang er langt større end det holocaust europas jøder blev ramt af i 1940erne. Det er lykkedes de muslimske lobbyister at bilde især de venstreorienterede, men også mange højreorienterede både her og i USA ind, at "naqba-benægtelse" er endnu værre end holocaust benægtelse.

For godt et år siden skrev jeg på religionsdebatten om den systematiske indiktrinering og hjernevask der foregår over for de europæiske befolkninger, kirkerne og amerikanerne. Så vidt jeg kan se har jeg desværre fået ret i alt hvad jeg dengang skrev. Her i uddrag:

Citat:
" ... Under racismebegrebet hører også zionisme, en særlig ondartet form for krigerisk nationalisme, samt islamofobi, en speciel form for xenofobi som medfører overdreven sygelig frygt og angst for islam. Da islam af glossokraterne er defineret som en "fredens og tolerancens religion" må en person som imod enhver sund fornuft alligevel nærer angst for islam nødvendigvis lide af en psykisk sygdom som også gør ham til racist.

Man havde et analogt problem i Sovjetunionen, hvor man forsøgte at nå frem til "frihedens og lighedens rige" - det kommunistiske idealsamfund - gennem at skabe det perfekte socialistiske menneske, "homo sovjeticus", som er karakteriseret ved, at han sætter opfyldelsen af sit medmenneskes behov før opfyldelsen af egne behov.

Systemkritikere som anfægtede denne og andre dogmatiske sandheder blev (efter Stalins død) spærret inde på sindssygeanstalter og behandlet for deres vrangforestillinger. Her står EU i et dilemma, fordi man må beslutte, om personer ramt af lidelsen islamofobi, der som sagt betyder overdreven eller sygelig frygt og angst for islam, i det hele tages kan straffes for racisme? - Om de ikke i stedet burde tilbydes gratis psykiatrisk behandling, så de kan slippe af med deres sygelige vrangforestillinger om islam?

Her har den socialistiske blok i EU parlamentet for nylig taget klar stilling til problemet islamofobi, som man mener skal bekæmpes mere offensivt. Sammenslutningen af europæiske socialister (PES) der repræsenterer 214 parlamentsmedlemmer fra 33 socialistiske og socialdemokratiske partier, har dannet en kommitté til bekæmpelse af islamofobi. Socialisterne mener, at islam er en europæisk religion og kommitteen ønsker derfor at lytte til de 20 millioner muslimer som bor i Europa for bedre at kunne forstå deres problemer og fremkomme med løsningsforslag, der kan lette tilværelsen for de hårdt plagede muslimer.

Fordomme over for muslimer, som de radikale højrekræfter ofte kalder "den indre fjende" har været stigende siden 11. september 2001 samt i kølvandet på de Al Qaeda inspirerede terrorangreb i Spanien og Storbritanien. En vækst i islamofobi forventes også efter offentliggørelsen af de kontroversielle muhammedkarikaturer i et dansk dagblad, samt pave Benedicts udtalelse om islams "voldelige" natur, som han dog senere undskyldte; en vurdering som har skabt udtalt vrede - hedder det i en udtalelse fra de bekymrede socialister. Måske burde man tilbyde paven, Jyllandspostens medarbejdere og bladtegnerne gratis psykiatrisk behandling så de kan slippe af med deres islamofobi og atter blive gode eurabiske borgere?

Jeg frygter, at glossokraterne i nær fremtid vil lancere begrebet "eurofobi" og sidestille denne lidelse med racisme. Dermed vil det også i fremtiden være lettere at forbyde demonstrationer mod EU som racistiske i stedet for at skulle opfinde kreative forklaringer som "at man ikke kan garantere for demonstranternes sikkerhed", således som Bruxelles borgmester gjorde forleden, for at undgå den fredelige demonstration som den fælles europæiske organisation "Stop Islaminiseringen af Europa" har indkaldt til 11. september i år. EU havde ellers givet tilladelse til demonstrationen, men da bystyret i Bruxelles allerede er islaminiseret, fik man den forbudt på et fiktivt grundlag.

Det største og tilbagevendende problem - alle problemers moder - er imidlertid zionismen og den aggressive racistiske jødestat Israel. Et problem som det trods ihærdige anstrengelser fra EU´s side, med gentagne fordømmelser af den hensynsløse jødiske terror, som denne fascistiske besættelsesmagt gennem næsten 60 år har udøvet mod de hjælpeløse palæstinenserne, samt omfattende politisk og økonomisk støtte til de palæstinensiske frihedskæmpere, stadig ikke har fundet sin endegyldige løsning.

Men nu er der godt nyt på denne front, idet nogle behjertede socialistiske glossokrater har skabt nye begreber som måske kan bringe fred, eller i det mindste lukke munden på jøderne og deres apologeter. Derudover har også nogle evangeliske kristne i USA besluttet at gøre en næstekærlig indsats for palæstinenserne, bl.a. ved at opfordre til at støtte dem økonomisk og boycotte israelske varer.

Det nye begreb som kritikere af jødestaten har adopteret er "naqba", et arabisk ord der betyder "katastrofe", hvilket refererer til Israels oprettelse og eksistens. Ideen går ud på, at hvis de "arabiske palæstinensere" må antages at have lidt som følge af staten Israels oprettelse og uafhængighed, så må selve Israels eksistens være en katastrofe - en tragedie som bør "rettes" gennem Israels udslettelse. Her har de venstreorienterede videreudviklet den orwellske retorik. For ikke blot er selve Israels eksistens en "naqba" eller katastrofe, men enhver som benægter at det forholder sig sådan, gør sig skyldig i "Naqba benægtelse", en ny synd som de venstreorienterede har opdaget er på niveau med holocaustbenægtelse.

En hurtig søgning på yahoo.com viser, der der findes mere end 46.000 web sites som skriver om "Naqba Denial" (ofte stavet Nakba), mens der er lidt færre på Google. Blandt de ledende fortalere for udtrykket er det venstreorienterede magazin "Counterpounch" som i sin tid forsvarede Noam Chromsky´s benægtelse af de Røde Khmeres folkedrab. Counterpunch har 1017 sider som anvender begrebet "Naqba" og 196 som omtaler "Naqba benægtelse".

Det er imidlertid ikke blot venstrefløjens tomme hoveder der er hoppet med på naqba-vognen. Den højreorienterede journalist Arnaud De Borchgrave har for nylig tilsluttet sig den anti-israelske smædekampagne og tillige leveret en gang historieforfalskning under titlen "Embarrasing History".

Den luthersk evangeliske kirke i Amerika (ELCA) som tæller næsten 5 millioner medlemmer har i sidste uge taget et skridt hen imod boycott af israelske varer. Forsamlingen vedtog en resolution som opfordrede til, at man arbejdede for en to-stats løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt samt opfordrede til investeringer i det Palæstinensiske Hjemmestyre.

Dette indlæg bygger blandt andet på tre artikler som er tilgængelige på internettet, som indeholder langt flere detaljer end jeg her har refereret og som interesserede derfor opfordres til at læse.

Link til artikel om de socialistiske EU parlementarikeres nye indsats mod islamofobi:

http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/2007/08/017611print.html

Link til artikel om begrebet "Naqba":

http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=B025777D-644B-4862-A24A-8970C990D4E8

Link til artikel om amerikanske protestanters boycott af Israel:

http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/2007/08/017798print.html


Ole Bjørn bør lære at være kritisk over for de holdninger han har og stille de kritiske spørgsmål: Hvorpå bygger jeg mine holdninger? Er det blot noget jeg ukritisk har overtaget fra andre, fordi det er "noget som alle ved er sandt"? eller er det holdninger, som jeg selv er nået frem til på grundlag af empiriska data fra primære kilder og egen selvstændig objektiv analytisk tænkning?

Alt tyder på, at Ole Bjørn blot er en hjernetom efterplaprer fyldt med fordomme og forudfattede meninger når det gælder politiske vurderinger. I det mindste kan Ole henvise til professionelle forskere og videnskabelige artikler, når det gælder hans naturvidenskabelige opfattelser, men det ses aldrig at være tilfældet, når det gælder politik. Så er det ren rygmarv og fornemmelse der driver værket.

Det er sikkert udmærket og tilstrækkeligt på en ren chat-debat, men hvis du skal tages alvorligt når der diskuteres politik på et seriøst plan, så dumper du med en brag med sådanne useriøse barnagtigheder.

Som debattøren Borad gjorde dig opmærksom på, så er de ortodokse og ultraortodokse jøder ikke særligt aktive når det gælder lobbyvirksomhed i USA. De mest yderliggående er endog antidemokrater og holocaustbenægtere, der finder det i modstrid med deres fortolkning af judaismen, at staten Israel overhovedet eksisterer. De stiller gerne op og yder støtte til Irans holocaustbenægtende præsident, en af fortalerne for den begrænsning af ytringsfriheden som de muslimske lande og andre diktaturer forsøger at få trumlet igennem med Durban2 konferensen.

Hvis du specifikt havde nævnt de allermest yderliggående jøder som eksempel på religiøse minoriteter der var ramt af chock over sekularisering, så havde det været i orden. Men da disse grupper netop ikke udøver lobbyvirksomhed i USA, men begrænser sig til at stille op til valg i Israel, for at opnå politisk indflydelse der, så viser din sammenstilling af "islamistisk terror", "bibelbæltefundamentalister" og "jødiske lobbyister" netop, at du ikke har dine fakta i orden. Ellers ville du aldrig have skrevet dette sludder. Og hvis du havde haft mere format, så ville du selvfølgelig rette fejlen og takke den opponent der havde gjort dig klogere.

Men en sådan anstændig debatoptræden er der vel ingen der forventer fra din side, så det ville nok have været årets chock på debatten. ler

Du skal få lov at beholde dine illusioner, vrangforestillinger og provokationer uden yderligere kommentarer, for der er vel efterhånden ingen der tager dig alvorligt, men som pauseklovn kan du være ganske underholdende. bank

Hilsen

Ipso Facto pifter

Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Ukrainske energianlæg ramt af russiske ..
29/03/2024 07:50
Japan genoptager støtten til palæstine..
29/03/2024 07:30
To teenagedrenge anholdt for at stikke 2..
29/03/2024 06:18
Med Obama og Clintons hjælp når Biden-..
29/03/2024 05:47
Luftalarmer over hele Ukraine i nat: Én..
29/03/2024 02:41
Nyheder fra Religion.dk