annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Glædelig Jul og et Godt Nytår
Hvem er online?
0 registrerede 299 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: De Guddommelige vers

De Guddommelige vers:

Er nogen i Kristus - er vi i Kristus: er vi i Gud som Jesus var og er i Gud.

Så er vi Kirke - så er vi kristne.

Jeg/vi og Faderen/Gud er et i og med Kristus. Dette betyder ikke at Gud er en menneskelig faderfigur hvilket Gud ikke kan være da Gud og mennesket altid er samhørende eller sameksisterende. Hvad er det så Jesus Kristus (ja og Paulus) vil sige med deres evindelige tale om Gud vor Himmelske Fader? Jo de Jesus Kristus og Paulus vil påpege kvaliteten af vores liv med Gud - vores Guds relation.

Kristus er det himmelske menneske - mennesket og det menneskelige i Gud som dette kommer til udtryk i Jesus liv: Guds menneskelighed - Guds barmhjertighed - Guds Kærlighed der er udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os.

En inhuman eller ukærlig og umenneskelig (og uden ANSIGT) Gud er fuldstændig fremmed for kristendommen ifølge Paulus.

Vores udseende og fremsyn og karismatiske skønne smukke forklarede afklarede ansigt er fra Gud som dog kan fortabes hvis vi nægter Gud adgang til vore hjerter.

Kristendommen er grundlagt på at vi ikke nægter Gud adgang til vore hjerter - nemlig at Guds Kærlighed KRISTUS er udgydt i vore hjerter ved Helligånden der er givet os.

Gud er menneskets mest intime lidenskabelige personlige ÅNDELIGE KÆRLIGHEDS relation. Gud er os nærmere end vi er os selv nær.

Ingen mennesker kan leve uden Gud i deres liv og hjerte og lunger - uden Gud med i deres sjæl.

Det er smukt og ganske enkelt - det er spiritualitet - vores himmelske liv - vores Guds Rige - det guddommelige - der skal erfares og leves men ikke mindst realiseres og få et unikt udtryk i hvert vores liv.

Der er mange måder hvorpå KRISTUS kan komme til udtryk på i vores liv - der er mange måder at være Kirke på i verden - Kirken hvis levende byggesten er mennesker der har modtaget i deres hjerter Guds Kærlighed KRISTUS gennem Gud Helligånden - Guds Ånd - gennem Guds Ånd der er os givet:



Citat:
I er et Kristus-brev, der er blevet til ved vores tjeneste, ikke skrevet med blæk, men med den levende Guds ånd, ikke på tavler af sten, men i hjerter, på tavler af kød og blod.

En sådan tillid har vi til Gud ved Kristus. Ikke at vi af os selv duer til at udtænke noget, som kom det fra os selv; at vi duer til noget, skyldes Gud, som også har gjort os duelige til at være tjenere for en ny pagt, ikke bogstavens, men Åndens; for bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende.

hver gang én vender om til Herren, tages sløret bort« – »Herren« er Ånden, og hvor Herrens ånd er, dér er der frihed. Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er.



-0-0-0-0-


At være Gudløs er at være Ideløs og Åndløs - er at være Motivløs og Billedeløs - uden Drømmer Syner og Åbenbaringer - er ikke at kunne se i Ånden - se i Krystalkuglen - ude af stand til at kunne profitere.

Det skal ske derefter:
Jeg vil udgyde min ånd
over alle mennesker.
Jeres sønner og døtre skal profetere,
jeres gamle skal have drømme,
jeres unge skal se syner.
Selv over jeres trælle og trælkvinder
vil jeg udgyde min ånd i de dage. Joel 3, 1 - 2.



Hvad intet øje har set og intet øre hørt,

og hvad der ikke er opstået i noget menneskes hjerte,

det, som Gud har beredt for dem, der elsker ham,

det har Gud åbenbaret for os ved Ånden. Thi Ånden ransager alt, selv Guds dybder. For hvem ved, hvad der bor i mennesket, undtagen menneskets egen ånd? Således ved heller ingen anden end Guds ånd, hvad der bor i Gud. Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi skal vide, hvad Gud i sin nåde har givet os.



Ånden fra Gud - Guds Ånd - Gud Helligånden som er os givet gennem den Guds Kærlighed KRISTUS der er udgydt i vore hjerter.

Begivenheden KRISTUS: den GUD Helligåndens Ny Væren og Virke/Virkelighed ind i verden ved mennesket Jesus grundlægger de kristne samfund og Kirkerne i verden.
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Aarhus kæmper for ny kaserne for cyberv..
19/04/2024 06:53
Over 100 demonstranter anholdt på prest..
19/04/2024 06:11
16-årig sigtet for terror efter knivsti..
19/04/2024 05:33
Nyhedsbureauer: Luftforsvar aktiveret fl..
19/04/2024 04:32
Iransk statsmedie: Flere fly undgår det..
19/04/2024 04:26
Nyheder fra Religion.dk