annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15537295
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372389
Et andet syn 1980841
Jesu ord 1518425
Åndelig Føde 1465878
Galleri
Symbol
Hvem er online?
0 registrerede 318 gæster og 306 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Hanskrist
Emne: Re: VÆREN - IKKE-VÆREN

Nu er du lidt for barnagtig at drøfte med, og du skyder mig en masse i skoene jeg aldrig har været inde på. Hvor kom de industri tomater fra?

Og det er et faktum at ingen mennesker kan komme i nærheden af jord, ja de bliver fordrevet fra deres jord og livsgrundlag. Mens der drives rovdrift på naturen i disse områder. Denne udvikling må stoppes. Og eat local and think global er måden at gøre det på. Vi skal jo bare gøre det rigtige, og ikke rette os efter den markedsøkonomi vi kender, for denne skal jo sættes ud af funktion af os forbruger og ja gennem lovgivning. Der er ikke så meget at tale om, for det bliver for dyrt at forsætte som du tænker Tikka at markedsmekanismerne forsat skal styre tingene.

Nej det vil ikke nødvendigvis blive store gartnerier, og jeg taler ej heller om industrigartnerier med kæmpe drivhuse der skal opvarmes, hvorfor dog det, med en faktor 10 - 20 flere mennesker på landet og beskæftiget med fødevareproduktion det vil slet ikke være nødvendigt.

Iøvrigt er de flest syge mennesker blot arbejdsløse, uden et meningsfyldt arbejdende fællesskab at være en del af. Det moderne samfund skaber ensomhed, isolation, og dermed syge mennesker på stribe. Misbrug ved man især fra USA kun kan løses gennem at tilbyde misbrugeren et nyt meningsfyldt arbejdende fællesskab. Mennesker bliver kun raske af aktivitet, gennem arbejdende meningsfyldte fællesskaber. Vi må tilbyde ungdommen en rimelig samfundskontrakt, en fremtid. Tekniske og Naturvidenskabelige fag har en vidunderlig vekslen mellem praksis og teori. Vi må vågne op og begynde at interessere os for vores fysiske omgivelser, miljøet, biologien. Vi har jo intet forstået før nu hvor jorden brænder under os. Det er fandeme på tider at vi begynder at bruge vores sanser, bliver nysgerrig på vores natur, naturlige omgivelser. Menneskeheden i vor tid er alvorlig skizoid, nogle skizofrene, de har helt mistet orienteringen, så fremmed er vi blevet overfor vores omgivelser, naturlige miljø, levevis, og ingen forstår længere at et arbejde for at få føden og tag over hovedet er nødvendigt, alt er så skide ligemeget, og folk får alzheimer demens af at ingenting betyder noget mere. Et ligegyldigt, trivielt ensformigt liv uden serøse opgaver og udfordringer, en spændende fremtid, vil selvfølgelig gøre os udviklingshæmmede, slappe vores fysiske og mentale kræfter, og gøre os syge.

Vi eksperimenterer alt alt for lidt. Der burde være et hav af konstruktive samfundseksperimenter med grøn økonomi, en anderledes økonomi, og anderledes måder for bæredygtig fødevareproduktion. Mindst 10 store eksperimenter burde straks søsættes (hver omfattende en eller flere kommuner), og udkantsdanmark kunne komme op at køre igen. Det skal være en kombination af folks egen risikovillighed og lyst til afsavn fx, og staten der ved lovgivning fremmer disse eksperimenter med økonomisk støtte som vi gjorde i forbindelse udviklingen af vindmølle energi i Danmark.

Vi skal igang med sådanne eksperimenter og ret meget dyrere end det er idag kan det ikke blive, vi poster ufattelig mange milliarder i det traditionelle landbrug, så hvorfor ikke poste nogle af disse penge ind i de eksperimenter og erfaringer vi skal igang med at drage os om en ny måde at være samfund på og på en bæredygtig måde for miljøet og naturen at producere fødevarer på.

Hvorfor gør vi alle det samme? Ja hvorfor ind i helvede lever vi ret ens allesammen? Fordi vi er passive og handlingslammet, både rent kropsligt i vores bevægeapparat men sørme også mentalt og intelligens mæssigt er vi lammede, ja vi er døde i roen.
Vi har virkelig brug for en ny generation af kreative virkelystne mennesker der ikke lader sig ensrette som os. Ja ved godt mennesket er et flokdyr, men skolingen må fremme intelligens og kreativ selvstændighed, og virksomhedstrang, virkelyst. Hvordan får vi flere Henrik Stiesdal-er? Lad os håbe på ungdommen, for vi den ældre generation er spoleret, degenereret, de fleste af os, og vi har kun magelighed og inaktivitet og disses følgesygdomme at byde ind med.
Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af Anonym
28/03/2024 21:24
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Stormen Nelson raser flere steder i Euro..
29/03/2024 00:31
Israelsk militær: Højtstående Hamas-m..
29/03/2024 00:25
Pavens tætpakkede påskeprogram: Vasker..
28/03/2024 23:53
Instruktør bag 'Oppenheimer' bliver rid..
28/03/2024 21:53
Rusland blokerer for FN-overvågning af ..
28/03/2024 21:33
Nyheder fra Religion.dk