annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Heart Brain problematikker
Hvem er online?
0 registrerede 299 gæster og 48 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ilskov-Jensen
Emne: Re: Farvel folkestyre

Hej Ipso Facto!


Tak for dit forsøg på at være optimistisk på folkestyrets vegne; men desværre deler jeg ikke din optimisme:

Brede kredse bliver i disse år mere og mere EU-skeptiske, skriver du, og henviser bl.a. til NEJ-resultaterne ved folkeafstemningerne i Frankrig, Holland og Irland om Forfatningstraktaten.

KORREKT, Ipso Facto, og netop derfor tyder alt jo på, at det fra nu af er HELT SLUT med folkeafstemnninger om EU-spørgsmål både i Danmark, så vel som i de øvrige EU-lande!

Hvor du måske ser de nævnte NEJ-folkeafstemninger som et tegn på EU-systemets svaghed, tolker jeg EU-elitens totale negligering af de "forkerte" folkeafstemningsresultater som et tegn på EU-systemets styrke og demokratiets degradering til at blive et rent skindemokrati, hvor "vælgeren er konge" på samme måde som de få tiloversblevne europæiske monarker er det: ÆRET og IGNORERET.

Da EU så afgjort ikke er et diktatur; men en overformynderisk Rets- og Øvrighedsstat med et "menneskeligt ansigt" - samt fordi EU indtil videre har sikret materiel velstand - så besvares EU-systemets grove tilsidesættelser af demokratiske folkeafstemninger ikke af vilde protester på gadeplan, eller diplomatiske fordømmelser på internationalt plan (således som det ville være sket, hvis f.eks. afrikanske statsleder på tilsvarende vis havde siddet folkeafstemninger overhørigt), og derfor har den stigende EU-skepsis kun til følge, at EU-eliten sikrer sig imod, at de skeptisk indstillede får indflydelse, eller overhovedet kommer til orde, sådan som det med eksemplarisk tydelighed fremgår af EU-"Parlamentets" nylige vedtagelse om at FRATAGE de små, og typisk EU-kritiske parlamentsgrupper deres taletid!!!

Jeg sætter EU-"Parlamentet" i citationstegn, fordi ordet "Parlament" jo kommer af det franske udsagnsord "parle" (at tale):
Et såkaldt "Parlament", der fratager mindretalsgrupper taleretten, har simpelthen forgrebet sig på den allermest elementære parlamentariske grundret, nemlig RETTEN TIL AT TALE - hvad blev der i øvrigt af den ellers i "politisk korrekte" kredse så højt besungne "mindretalsbeskyttelse"? - hvilket vel også de fleste vil kunne indse, hvis man som tankeeksperiment forestiller sig, at det danske Folketing lod sig inspirere af EU-"Parlamentet" til at fratage småpartierne Enhedslistens og Ny Allinaces medlemmer deres taleret; men henvisning til, at "regeringens ministre har ikke tid til at besvare Enhedslistens mange spørgsmål" (EU-"Parlamentets" fratagelse af de EU-kritiske gruppers taleret begrundes officielt med "tidshensyn"): Enhver må kunne se den foragt for vælgere og demokrati, og den vilje til sindelagskontrol, som EU-systemets tjenere og tilhængere i det såkaldte EU-"Parlament" lægger for dagen.
Og at de gør det helt utilsløret, og uden at det vækker synderlig opsigt, for slet ikke at tale om protester, demonstrerer for mig at se blot EU-Øvrighedsstatens styrke.

En styrke, som jo selvfølgelig ikke mindst består i, at det ifølge sagens natur er unionstilhængerne i Bruxelles og Strasbourg, der sætter dagsordenen:
De AGERER - deres modstandere REAGERER kun, og selv når de "sejrer" i folkeafstemninger o.lgn., bliver unionsmodsgtanderne, med deres magtbaser i de gamle nationalstater, spillet ud imod hinanden af den aktivistiske, internationale EU-elite.

---------------------------------------------------------------

Med vedtagelsen af EU-Forfatningen (hvis uundværlighed Frankrigs, Hollands og Irlands befolkninger i EU-elitens øjne har understreget med deres NEJ) vil der - som juristen Kirsten Ketscher allerede sagde det for flere år siden - blive sat yderligere gang i den "juridificering af det politiske", hvis konsekvenser ifølge flere ledende borgerlige politikere her i Danmark - bl.a. integrationsminister Birthe Rønn Hornbech - kommer "bag på os alle"...(HOV: Jeg troede ellers, at det kun var os "uvidende vælgere", der var for dumme til at gennemskue EU-projektet...!?).

Herom har jeg allerede skrevet i et debatindlæg med titlen: "FARVEL FOR ALTID, du danske vældfærdsstat...!?", som befinder sig på herværende debatforum. (Link: http://www.trosfrihed.dk/debat/ubbthreads.php/topics/473/Den_dyrbare_euro.html#Post473).


Venlig hilsen Henrik Ilskov-Jensen
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
16-årig sigtet for terror efter knivsti..
19/04/2024 05:33
Nyhedsbureauer: Luftforsvar aktiveret fl..
19/04/2024 04:32
Iransk statsmedie: Flere fly undgår det..
19/04/2024 04:26
Omkring halvdelen blev sorteret fra: 12 ..
18/04/2024 23:15
Atalanta sender Liverpool ud af Europa L..
18/04/2024 22:54
Nyheder fra Religion.dk