annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
18 september Rødhus strand
Hvem er online?
0 registrerede 516 gæster og 39 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: treram
Emne: Re: urkristendommen en socialistisk bevægelse

Indsendt af: Hanskrist
Kirken er de fattige, almuen og bøndernes Slot eller Borg. Her har de deres pseudo Slot, erstatnings-Slot, en bygning med Gud, hvor de må leve af ord til trøst mens de sulter og lider nød, mens kongen og adlen smæsker sig oppe på Slottet og morer sig kosteligt over Kirkens magt over de fattiges sind (denne tankekontrol), hvordan Kirken og dens præster formår at holde almuen og bønderne og de fattige hen med snak og gøre dem ufarlige og føjelige og passive, til lydige undersåtter. Citat af HansKrist

Jeg får kvalme af Kirke -kristendommen som vi får den serveret som Gud øverst oppe, derefter Konge eller Dronning og så derned ad; hos Paulus er forargelsen at det er nøjagtig omvendt, Gud hænger på en losseplads i form af Jesus Kristus, ham den hjemløse der fristede en tilværelse i hvad der i dag svarer til socialgruppe 5:4 her i landet, og til de fattige i den 3. verden, hvor hans projekt med at mobilsere disse grupper af mennesker mislykkedes. Dette ville de dannede/kultiverede aristokratiske græker ikke acceptere, for her adlede og hyldede man den filosofiske visdomskurs som dette at være fri for at arbejde og kun skulle tænke, og man satte den gruppe som Jesus og Paulus rettede sig imod lavest på rangstigen, det var lort, og derfor var Pauls ide om en uskolet, ikke filosofisk vis mand, som Jesus, der forsøgte at mobilisere de fattige til at de skulle ta sig af hinanden og rive sig fri af den religiøse magt, loven, inklusivt den filosofiske græske visdomstradition der havde svar på alt og ikke ville nogen forandring, nej fandeme det var ikke grækernes kop te hvor Gud havde at gøre med logos fornuften og uforanderlighed, nemlig tidsløse sandheder. Det samme ser vi i dag, også dawkin, de naturvidenskabelige ateister, hader diskursen om at vi skal kigge nedad, de er vore dages græker der håner Pauls ide om Gud som et udskud der er pælfæstet på en losseplads udenfor en metropol, uden dannelse, uden filosofisk dannelse, men med et stort hjerte og et brændende engagement for de fattige og nødlidende, og et sandt raseri imod religion, hvorfor han påstår han selv er Gud og at Gud kun er i at vi lever til gavn og opbyggelse for næsten, Gud er kun i dette engagement, som et det der kommer ud af os og Jesus Kristus sammen, når vi følger i Kristi fodspor.
bliver kaldt for verdens farligste mand, tænker og filosof.


Jamen hvad katten, du kan jo godt skrive så man kan forstå det, selv jeg forstår det mest, er der sket en omvæltning i din måde at skrive på??

Sikkert var det, de uvidende, uoplyste lavere stående individer som kirken kunne tøjle og få anbragt under sine uhyggelige øjlevinger, de lidt mere oplyste og adelen brugte kirken som deres våben overfor den socialistiske befolkning, hvis eneste sutteklud var kirken, troede de.

Sjovt nok får jeg også kvalme af kirken, gud, Jesus, helligånden og hvad det ellers er, hvad disse indenfor kirkens fængslende mure har af navne.
Jeg får kuldegysninger når jeg hører om mennesker, der tror det hjælper at be til " vorhere", eller til Paulus for den sags skyld, de ber og ber og intet der sker, er der større tosser end dem? nej gu er der ej, vi der er undsluppet kirken kvalmende greb kan bare se til og udtrykke vores medlidenhed med staklerne, nogle få bliver klogere, men det tager sku for lang tid.
Jeg er en stor tilhænger af Richard Dawkins ligesom du er tilhænger af psykopaten Paulus, du har nogle meget mærkelige venner at omgås med, men du er måske ligeså.

Den farlige Jesus havnede hvor han hørte hjemme-på lossepladsen, han har aldrig siden forladt den.

Jeg har flere gange tænkt på hvilken god hjerne du har brugt til helt forkerte formål, du kunne have ført det vidt ved at have brugt den på noget fornuftigt, dit liv ville muligvis også have været mere indholdsrigt, nu rummer det kun eet- nonsens.


Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
140 millioner kroner skal pumpe liv i d..
29/04/2024 09:06
Ørsted frasælger fransk energiforretni..
29/04/2024 09:03
I dag flager busserne for kongefamiliens..
29/04/2024 08:58
Cordsen: Mulig løsning på vej i højsp..
29/04/2024 08:13
Støjberg og Vanopslagh på vej til fors..
29/04/2024 08:09
Nyheder fra Religion.dk