annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Tålmodighed belønnes.
Hvem er online?
1 registreret somo 363 gæster og 123 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Simon
Emne: Re: Ateistisk kirke og kirkelukninger

Hej Treram..

Jah, de er for dyre og minder a propos forestillingen ”den ateistiske kirke” lidt om små Cirkus Nemo’er, som ikke er væsensforskellig fra parodien i folketingssalen. Men da de troende selv klarer den indbyrdes hudfletning med stor succes, betvivler jeg at mange ateister orker bruge tid på den komik - selv om det nu ku’ være nok så interessant at se hvor mange kirker der økonomisk stod mål med et faktisk antal troende! ;)

Men så igen: nu danske politikere på oligarkisk vis reelt har lukket sig om sig selv med love der gør, at samfundet omk. dem ikke længere blir i stand til at undersøge grundlaget for deres troværdighed ud i div. beslutningsprocesser, ja da har borgerne i dette næsten nye ”DDR” sådan set kun tilbage at læne sig tilbage og så afvente resultatet af denne sidste ”kirkekamp” – Kierkegaard selv havde såmænd givet dem alle et monarkistisk spark i røven, men hvilken interesse har han vel også udover citatværdien for dem.
Et lille gæt på et kommende valgresultat ku’ løselig være noget i retning af Venstre, Radikale med DF ved rorpinden – Konservative kommer lige over spærregrænsen, Enhedslisten mister ligesom SF og Soc.Dem. mange mandater, for hvilken vælger finder vel politisk tryghed i så mudrede værdisyn fra venstre- og midterpartier, der nu har skabt den hidtil synligste uoverstigelige kløft mellem kommune/stat og borgerne selv, hvor ikke mindst de rigtig fattige mennesker efterlades til sig selv i armod? Jeg mindes ikke at ha’ set en lign. politisk forskansning fra samfundets borgere, og dette i et oplysningssamfund!

Den nye regering vil vanen tro indbyrdes beslutte de gamle kristne traditioner som en nærmest ”uvurderlig kulturreminiscens for landets identitet”, ja vi kan tilsyneladende slet ikke leve uden en så storslået fortid på reminderen, hvorfor vi sikkert vil se noget i retning af Mikkelsens lille Kulturkanon. M.a.o. kommer der sikkert endnu et lille hak i kødet hos skatteyderne, som sikkert vil minde lidt om dén samtlige partier lavede med skatteydernes licenspenge: de beslutter, at lægge endnu flere ubrugelige kirker ned med tiden, hvorefter Kirkeministeriet så bygger en række alternative Internetkirker, hvor alle med netadgang så påtvinges at betale den kirkeskat ”oligarkerne” opskruer efter behag. Om du er troende eller uden tro, har derefter ingen betydning, så reelt kunne der sidde 25000 og bede foran ”husalteret”, betalt af små 6 mill. nu grå- og hvidhårede skatteydere – var det ikke hyggelig omend morsom lørdagslæsning? ;)

I forvejen har vi jo indtil flere små ”internetpræster” med nette små idéer om overtroens uundværlighed her på debatten, hvor netop argumenters gyldighed begrænser sig til størrelsen af korset de slæber rundt på, åh ja, havde nær glemt ham der synes gentagelser af samme sætning gør en stor teolog, men jeg har uanset lidt svært ved at se dig som konkurrerende baptist i dette forum, men morer mig da gerne som tilhører til den forestående messe, Treram – keep up the goodies! ;)

mvh
Simon
Seneste indlæg
Ramadan-måneden
af somo
28/03/2024 16:34
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Frankrig genoptager støtte til palæsti..
28/03/2024 15:25
Letlands udenrigsminister trækker sig e..
28/03/2024 14:45
FN: Flere end 1.500 dræbt under bandevo..
28/03/2024 13:27
Nyheder fra Religion.dk