annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 8160224
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1640534
Et andet syn 1516587
Jesu ord 1136384
Den Evige Filosofi 938926
Galleri
Barfodsløb i bølgeskvulp
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 63 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: Gerth
Emne: Re: OPLYSTHED ( ny version )

DET IND ELLER UDAD OG OMVENDTE

OPLYSTHED vil ikke aggressiv revolution og reformation men istedet den fredelige nyformationen. Forrige emne ´troldspejl´ handlede blandt andet om noget i nutiden nyt rebelsk adfærd i USA som et der anarkistisk symptom på befolkningens paranoide mistro imod den fjendtligsindet overmagt ifølge deres kollektive konspirationsteori om medicinalindustrien. Kort tid efter mine skriverier angående det ser jeg TV programmet fra DR - Kampagnen imod klimaet - og den er om nogle bureaukratiske beviser på noget lignende i olieindustrien. Senere i fjernsynet fortæller flere nyheder om både et dansk politis og en berømt politikers korruption som skandaler. Derefter har i hele verdens massemedier nyheden igen om noget folkeligt oprør med store ulovlige demonstrationer, hærværk, plyndring af butikker, vold og vrede mod USA´s regering imod det hvide menneskes undertrykkende racisme. En tilfældigt mand med faktisk enten et halvt eller helt hvid udseende udtrykker i et interview hans medfølelse: "Vi fortsætter sådan kampen imod ordensmagten og militæret, så længe det er nødvendigt, fordi det er den eneste måde, at man bliver rigtigt hørt på af den slags elitære personer." På TV2 News siger journalisten: "De sorte amerikanere bor mest i de fattigste områder med således et dårligere uddannelsessystem og elendige boliger (ghetto miljø), hvor de nu ønsker ligestilling i dette land." Nu spreder denne nye bevægelse sig til verden med folk, som forenes med forskellige hudfarver. Det sker derfor muligvis vedrørende et større formål end kun racediskrimination og jeg forklarer ydermere her dette om lidt.

Biblen, NT - Matthæus: "Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred, men sværd. Jeg er kommet for at sætte splid mellem en mand og hans far, en datter og hendes mor, en svigerdatter og hendes svigermor, og en mand får sine husfolk til fjender. Den, der elsker far eller mor mere end mig, er mig ikke værd, og den, der elsker søn eller datter mere end mig, er mig ikke værd."

Biblen, NT - Matthæus (Jesus ord om de sidste tiders tegn): " Når I hører krigslarm og rygter om krig, så lad jer ikke skræmme. Det skal ske, men det er endnu ikke enden. For folk skal rejse sig imod folk, og land imod land, sted efter sted skal der komme jordskælv, og der skal komme hungersnød. Dette er begyndelsen på veerne. Man skal udlevere jer til domstolene, og I vil blive pisket i synagogerne, og I vil blive stillet for statholdere og konger. Og når de fører jer for retten, skal I ikke på forhånd bekymre jer om, hvad I skal sige; men det, som bliver givet jer i samme stund, det skal I sige; for det er ikke jer, der taler, men Helligånden. Men den, der holder ud til enden, skal frelses."

DSL ordbogen om ordet ´konflikt´: "1. Psykisk tilstand hvor to eller flere uforenelige eller modstridende ønsker, motiver, impulser el.lign. gør sig gældende samtidig hos et menneske.

2. (voldeligt) sammenstød mellem to parter fx mellem familiemedlemmer eller befolkningsgrupper."

Wikipedia, Den frie encyklopædi om ordet ´krise´: "Betegner en problematisk forandringssituation forbundet med et vendepunkt. Begrebet bruges i mange sammenhænge."

De globale demonstrationer for sorte mænds og kvinders demokratiske menneskerettigheder imod racehad, opfatter jeg, at et sådan emne, det udvikler sig til flere andre ting ligesom i årtiet 1968 - 1978, hvor det idag bliver meget mere generelt omfattende for både menneskeheden og planeten Jordens tilstand.

Om ´stop racisme´ kampen opdager jeg på grund af det i massemediernes billeder flere ord om noget andet mindst ligeså vigtigt endvidere for menneskehedens lighed på skiltene med tilføjelserne: "Freds tegnet - Accepter sorte transer - Et hjerte symbol på kærlighed - Alle er lige - Når uretfærdighed bliver lov, bliver modstand pligt." Der er dem, som beskriver den nuværende trængsel som noget forfærdeligt på grund af uskyldige menneskers tragiske omstændigheder igennem den, men det varsler også et nyt oplysende håb. Det virker måske snart værre i landende udenfor Norden, Europa og Vesten med deres ekstreme klasseforskel. Bemærk, det med modstand mod nogen/noget lyder udfordrende som en del af omvendelsen. Selv profeten Jesus protesterede imod religiøse ledere og pengemisbrug med hans Kristus kærlige budskab om fred og fællesskab. Tænk gerne optimistisk følgende: Folket er dog ikke endnu nok bevidste om hvordan, at man optimalt håndterer vores nuværende ønske om et bedre sted for alle og redning af naturen, hvor en hel del derfor endnu afreagerer frustreret sådan. Vi må aktivt gøre en god forskel, så der kommer en bedre tids fordragelige medmenneskelighed ved denne frelsende begivenhed.
Seneste indlæg
Gerth Drost
af Gerth
17/10/2021 02:17
Åndelig Føde
af Arne Thomsen
16/10/2021 12:12
tegn og begivenheder / beviser på islam
af somo
12/10/2021 07:15
Slet min profil
af Gerth
06/10/2021 22:32
Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta
af somo
27/09/2021 07:45
Nyheder fra DR
Løkke vil skære i SU'en og gøre bolig..
16/10/2021 22:51
Michael Laudrup er kåret som den størs..
16/10/2021 22:45
Rigmand dømt for mord tidligere på uge..
16/10/2021 22:25
Jesper Bank er blandt de 125 største sp..
16/10/2021 21:30
Lavaflod ødelægger 1.817 bygninger på..
16/10/2021 21:00
Nyheder fra Religion.dk
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17
Må præsten selv vælge bibeloversætte..
27/08/2021 07:54
Hvordan skal en lærer håndtere, når f..
19/07/2021 06:00
Hvad mener buddhismen om genmanipulation..
06/07/2021 08:25
Hvordan opdrager man bedst sine børn, n..
28/06/2021 06:00