annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15536443
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372315
Et andet syn 1980797
Jesu ord 1518396
Åndelig Føde 1465686
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 311 gæster og 51 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: Gør' rent - det ' da farligt!


Hej Arentzen!

Efter at være tildelt Schopenhauer-prisen af Kristus-Spøgelset for mine menneskekærlige reflektioner over det kønslige uvæsen, må du nok forvente et spydig, sarkastisk, pessimistisk, misantropisk svar på dine humoristiske spørgsmål. Man bør jo ikke skuffe godtfolks forventninger.

Det er nu engang således, at i forelskelsesfasen bliver manden både blind og dum. Det er vel den eneste metode naturen har kunnet frembringe for at få mænd til at hoppe på sirener og andre galajer. Den forelskede kvinde tænker derimod mere langsigtet pragmatisk og strategisk. Det er nu engang hendes natur. Hun drømmer om at ændre manden så han kommer til at svare til hendes idealbillede af en vatpik, tøffelhelt, en servicefunktion og skaffedyr, mens han drømmer om, at hun aldrig bliver anderledes. Og hun er faktisk helt perfekt i denne første fase, virkelig enhver mands hedeste drøm.

Hun er verdensmester i madlavning, opvask og rengøring. Den helt perfekte, lydhøre og enige samtalepartner om litteratur, politik og filosofi. En sådan perfekt sammensmeltning af ånd og materie er en præstation man må tage hatten af for.

Men for kvinden er denne perfekte symbiose blot et slags erotisk forspil inden fælden klapper i og han er spundet hjælpeløst ind i hendes garn. Hendes strategi synes beslægtet med visse edderkoppearter, der napper hovedet af den handlige partner så snart hunnen har sit på det tørre og befrugtningen er sket. I edderkoppeverdenen er det hunnens større fysiske størrelse som muliggør, at hun kan suge marven ud af ham, mens det hos os er kvindens psykologi, kønsstrategi og illusoriske ydre attributer, der muliggør kunststykket.

Så manden opdager ingenting mens han bliver spundet ind i hendes net, for nu at besvare dit spørgsmål om, hvorfor jeg ikke opdagede, at de huslige talenter manglede hos hyænerne.

Nu er jeg ikke så prætentiøs, at jeg vil holde mit eget eksempel op som et til almindelig efterfølgelse. Der er ikke tale om et kantiansk kategorisk imperativ, en maxime som bør gøres til en almen lov, men blot om min private vilje til ikke at skulle finde sig i noget, ingen mand bør finde sig i.

En eksklusiv Madame, der havde studeret anatomi, som jeg engang ydede professionel rådgivning for at skabe mere trivsel i hendes lille sado-masokistiske virksomhed, forklarede mig, at i hendes univers faldt mændene i een af to mulige kategorier: slaver og herskere. Hun kunne med usvigelig sikkerhed i en menneskevrimmel udpege og identificere hvilke mænd der var af slavenatur og hvem der var herskere. Af Madames åbenhjertige beretninger om sin lille nichevirksomhed fremgik det, at der findes mægtige mænd, som ligefrem ofrer store summer for helt frivilligt at blive spundet ind i en kvindes garn, mens hun ydmyger dem verbalt. Iført lak og læder pisker og manipulerer hun dem derefter til en himmelsk tilfredsstillelse. Hun betroede mig også en lille forretningshemmelighed. Mange af hendes klienter indtog store magtfulde stillinger i samfundet. De ankom i limosiner med privatchauffør, der pænt ventede mens chefen blev gennemhejlet og ydmyget af den driftige Madame. Og deres allerhedeste drøm var, at blive hængt op på et kors og forhånet på enhver tænkelig måde. Som hun sagde: Mit store massive trækors er den bedste investering jeg nogensinde har foretaget.

Jeg var så fræk at spørge Madame om, hvordan hun som enlig selvforsørgende kvinde fik det huslige arbejde fra hånden. Hun smilede og forklarede mig, at hun havde en mandlig husslave ansat til den slags gøremål. Jeg var så dum og naiv at spørge Madame, hvor meget hun betalte slaven. Da lo hun så hjerteligt at alle lænker brast, som det hedder i hyldesten af vort MODERSmål. Det var selvfølgelig slaven der betalte for at få lov til at gøre alt skinnende blankt og pletfrit. Denne husslave var iført værtindeforklæde og små trusser mens han vimsede rundt, og hvis den strenge Madame fandt blot det mindste støvfnug så vankede der pisk.

Det er vel klart, at sådanne og andre personlige erfaringer, også med de såkaldte hustruer var medvirkende til, at gøre mig til inkarneret ungkarl med tilbagevirkende kraft så at sige. Schopenhauer fablede om frigørelse fra viljen, mens jeg realiserede min egen vilje. Han forblev inkarneret ungkarl og kvindehader, mens kvinders list og færdigheder altid har affødt min dybe beundring og en fascination iblandet skræk.

Tak for videoen med lidt hyggelig mandschauvinisme som næppe får ægte feminister til at krumme tæer, men blot til at trække på smilebåndet i erkendelse af, at slaven og pjokket også skal have lidt afløb for aggressionerne hvis han ellers skal kunne fungere som skaffedyr i mange år fremover uden at bryde sammen eller ud.

Det onde dyr i åbenbaringen er selvfølgelig EU der for alvor har sat kvinderne griller i hovedet med snakken om at elske muslimer og ligeret mig her og der. I foregangslandet Sverige er det i dag således, at samtlige politiske partier repræsenteret i det nationale parlament alle bekender sig til feminismen som del af deres politiske program. Så tror da Fanden at det svenske samfund er i total opløsning, mens muslimerne slikker sig om munden og gør sig parate til at tage over efter at have dhimmiseret de feje og gule svenske slapsvanse, som ikke nåede at flygte herned i tide.

Men her har feministerne og deres mandlige tøffelhelte for een gang skyld forregnet sig. Når muslimerne kommer til magten så er det atter hjem til kødgryderne hvor de holdes gravide og barfodede. Hvis ikke jeg var så menneskekærlig som jeg er, er det lige før jeg ville ønske, at muslimerne snart fik sat skik på kvinderne, når nu vore egne domesticerede tøffelhelte og skaffedyr helt har opgivet ævret.

Jeg nyder livet hver dag i fulde drag. Her er strålende sol, blåt hav, palmer og uendelig stor frihed så man bliver helt oceanisk hovedet derved. Og eksotiske kvinder der slår smut med øjnene og frækt vrikker med røven, selv om jeg nu mere er til de kulinariske glæder efter at brændt fingerne et par gange. Vin, kvinder og sang er i orden, blot man nøjes med kun at synge om det svage stærke køn. Hvad mere kan en sand epikurer ønske sig i denne verden?

Hilsen

Ipso Facto pifter


-------
"De fremmede de tænkte at volde hende sorg,
de bød hende trældom i hendes egen borg,
men just, som de mente, hun var i bånd og bast,
da lo hun så hjerteligt, at alle lænker brast.
da lo hun så hjerteligt, at alle lænker brast."
- Vort modersmål er dejligt, Edv. Lembke, 1859.

Naturens orden:



Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Ramadan-måneden
af ABC
28/03/2024 18:08
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
International domstol beordrer Israel at..
28/03/2024 17:51
Pingvinerne i Guldborgsund Zoo har fået..
28/03/2024 17:33
Sam Bankman-Fried får 25 års fængsel ..
28/03/2024 17:08
Rusland: Gerningsmænd bag formodet terr..
28/03/2024 16:27
Holland vil bruge 18,6 milliarder kroner..
28/03/2024 16:05
Nyheder fra Religion.dk