annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15655816
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379948
Et andet syn 1989363
Jesu ord 1522370
Åndelig Føde 1513757
Galleri
Tiger den HansiKristi-lige af slagsen
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 382 gæster og 46 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: fem ting

Koranen er den hellige bog, som muslimer recitere og drej til vejledning i alle aspekter af deres liv. Dens vers er forblevet intakt, da deres oprindelige åbenbaring af Gud i det 7. århundrede. Denne brochure forklarer guddommelige oprindelse af Koranen ved at udarbejde på dens bevarelse, autenticitet og mirakler. Det er også diskuterer Koranens budskab, som har universel appel og er relevant for alle tider.

Koranen er den sidste testamente i en serie af guddommelige åbenbaringer fra Gud (Allah på arabisk). Den består af de uændrede og direkte Guds ord, som blev åbenbaret gennem englen Gabriel til Muhammadp den endelige islams profet, mere end 1400 år siden.

Islam er en fortsættelse af den modtagne meddelelse af tidligere profeter, såsom Noa, Abraham, David, Moses og Jesus, fred være med dem alle. Derfor Koranen fastholder de rene lære af tidligere åbenbaringer, herunder Toraen og Evangeliet. Koranen beskriver, at alle profeterne lærte folk til at tro på den ene Gud, Skaberen. Budbringere også instruerede dem til at tilbringe deres liv med Gud-bevidsthed, at gøre gode gerninger og undgå synder. Desuden har de advaret deres medmennesker for ansvarlighed i efterlivet, et emne, som Koranen vender tilbage til igen og igen.

Siden sin åbenbaring har Koranen (også stavet "Koranen") var bevaret i sin præcise, primær tekst. Mens adskillige oversættelser af Koranen findes, er de alle baseret på et enkelt, original arabisk skrift, hvilket gør Koranen enestående fra tidligere skrifter i sin rene ægthed.

Message

Den markant tilgang af Koranen er, at dens åndelige budskab indeholder praktiske påbud rettet mod den brede velfærd enkeltpersoner, samfundet og miljøet, vi lever.

Koranens budskab er evig og universel, transcendere vores forskelle i race, farve, etnicitet og nationalitet. Den giver vejledning om alle facetter af menneskelivet - fra økonomi og etik af samhandelen til ægteskab, skilsmisse, forældreskab, kønsspørgsmål og arv.

Monoteisme er en fremtrædende tema i Koranen, der bekræfter, at Gud er Én uden partnere. I et koncist formuleret Koranens kapitel, Gud befaler "Sig: 'Han er Gud den Ene, Gud evig. Han avlede ingen var heller Han avlet. Ingen kan sammenlignes med Ham "(112:1-4).

En grundlæggende budskab i Koranen er dens fokus på retfærdige adfærd bygget på fast tro og kærlighed til Gud. Koranen anerkender menneskelige begær samtidig minde enkeltpersoner til at dyrke deres sjæle. Derudover opfordrer Gud på mennesker til at bruge deres intellekt og reflektere over verden omkring dem. Koranen opfordrer mennesket til at genkende tegn på Guds eksistens i den præcise rækkefølge af universet og omhyggelig placering af ethvert objekt i den samlede ordning af skabelsen.

Som Cat Stevens (Yusuf Islam), tidligere britisk popstjerne, har udtrykt, "Everything gjort så meget mening. Det er skønheden af ​​Koranen, den beder dig til at reflektere og grund ... Når jeg læser Koranen videre, det talte om bøn, venlighed og barmhjertighed. Jeg var ikke en muslimsk endnu, men jeg følte det eneste svar for mig var Koranen og Gud havde sendt det til mig. "

Preservation

Muslimer tror på, at Gud sendte mange åbenbaringer til menneskeheden gennem historien, og over tid, de undergik ændringer fra deres oprindelige form. Men Gud valgte at bevare Hans budskab til menneskeheden i Hans sidste åbenbaring, Koranen. Endnu, kan man undre sig, hvilket beviser understøtter påstanden om, at Koranen aldrig er blevet ændret?

Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammadp over en periode på 23 år. Den unikke rytmiske stil af Koranen gjort det nemt at huske, som har været den vigtigste kilde til dens bevarelse. Da profeten Muhammadp ikke kunne læse eller skrive, udnævnte han skriftkloge at registrere Koranen, da det blev åbenbaret for ham. Således blev den komplette Quran ikke kun huskes af profeten Muhammadp og mange af hans ledsagere, men det er også eksisteret i sin helhed i skriftlig form i løbet af sin levetid.

Inden for et år efter profeten Muhammadp død blev et manuskript af hele Koranen samles af et udvalg ledet af hans chef skriftklog, som fulgte strenge kriterier for at sikre mod eventuelle fejl. Denne kopi blev enstemmigt godkendt af profeten Muhammadp ledsagere, herunder flere hundrede, der havde lært udenad hele Koranen. Til sidst blev flere eksemplarer af Koranen samlet i bogform og distribueret til de store muslimske byer. En sådan kopi er i øjeblikket på museet i Tashkent og et faksimile af det, produceret i 1905, er tilgængelig i Columbia University Library.

Processen med udenadslære begyndte under profeten Muhammadp liv og er stadig understreget af muslimer den dag i dag. I sin bog, En introduktion til Hadith, forklarer John Burton, at oral transmission gennem generationerne hjælpemidler bevaring ved aftagende afhængighed udelukkende på skriftlige optegnelser. Manuskripter, der ikke er beskyttet gennem udenadslære kan ændres, redigeres eller tabt overarbejde. Dog kan en bog, der er forpligtet til at hukommelsen af ​​millioner af mennesker over hele verden gennem århundreder ikke ændres på grund af mængden af ​​mennesker, der kender det ord for ord.

Gud lover i Koranen: "Vi har uden tvivl nedsendt budskabet, og vi vil helt sikkert Guard det (fra korruption)" (15:09).



Autenticitet

Mange mennesker tror fejlagtigt, at Koranen blev forfattet af profeten Muhammadp. Faktisk er Koranen den bevarede tale om Gud. På samme tid, kan man spørge, hvilket beviser tyder på, at Koranen er Guds ord og ikke skrifter Profeten Muhammadp?

I Koranen, Gud henvender profeten Muhammadp, "Du har aldrig reciterede nogen Skriften før vi afslørede denne ene til dig, du aldrig skrev en ned med hånden" (29:48). Med andre ord, hverken profeten Muhammadp, som var kendt for at være analfabeter, læse eventuelle tidligere skrifter heller skrev Koranen.

Profeten Muhammadp var stærkt respekteret i sit samfund for sin overlegne karakter og ekstraordinære manerer, tjener ham titlen af ​​"Sandfærdig One." Selv efter hans prophethood var eliten af ​​Mekka klar til at gøre ham til deres leder, så længe han tillod dem at fortsætte deres hedenske livsstil. Alligevel var han villig til at give afkald på al verdslig herlighed for at opfylde sin mission. Som et resultat, lidt han tålmodigt gennem forfølgelse og eksil, før sidste ende lykkes i revolutionere hele Den Arabiske Halvø.

Gennem det hele, holdt Gud på at afsløre Koranen til ham stykvis. Indimellem åbenbaringerne stoppet midlertidigt, minde ham og andre, at han ikke havde kontrol over dem. Engang, da to udsendinge stillet nogle spørgsmål til ham, svarede han, "I morgen vil jeg fortælle dig." Han forventede Gud vil inspirere svarene i ham gennem åbenbaring, og han ventede på Angel Gabriel. Men åbenbaring ikke komme i løbet af de næste par uger, selv da mekkanerne hånede ham. Endelig sendte Gud ham respons, samtidig med formaninger ham: "Vil ikke sige om noget," Jeg vil gøre det i morgen, "uden at tilføje,» om Gud vil "(Koranen, 18:23-24).

Koranen blev åbenbaret på et tidspunkt, da araberne udmærkede sig i mundtlig poesi. Men på trods af sin intelligens, var Profeten Muhammadp ikke er dygtige i at komponere poesi. Men når Koranens vers blev læst, at de bedøvet selv de mest roste digtere i samfundet. Dybt bevæget af den rytmiske tone, litterær værdi og gennemtrængende visdom af Koranen, og mange konverterede til islam. Faktisk blev videnskaben af ​​arabisk grammatik udvikles efter åbenbaringen af ​​Koranen, ved hjælp af Koranen som grundlag for udformningen dens regler.

Der er mange mirakler i Koranen, som selv bevidne det faktum, at dette virkelig er en guddommelig skrifter.

Miracles

Koranen nævner fænomener, der var ukendte på det tidspunkt. Faktisk var mange først for nylig opdaget af moderne videnskab.

For eksempel beskriver Gud stadier af menneskets udvikling i livmoderen:

Vi skabte mennesket fra en essens af ler, så vi satte ham som en dråbe af væske i et sikkert sted, så vi gjorde, at dråbe i en klamrer formular, og vi gjorde denne form til en klump kød, og vi gjorde det faste ind knogler, og vi klædte dem knogler med kød, og senere Vi gjorde ham til andre former - ære være Gud, den bedste af skabere! (Koranen, 23:12-14)

Professor Keith Moore, en fremtrædende videnskabsmand anatomi og embryologi på universitetet i Toronto, Canada, har udtalt: "Det har været en stor fornøjelse for mig at bidrage til at afklare udsagn i Koranen om menneskelig udvikling. Det er klart for mig, at disse udsagn må være kommet til Muhammad fra Gud ... fordi næsten al denne viden ikke blev opdaget før mange århundreder senere. "

Koranen beskriver også universets udvidelse: "Og det er os, der har bygget universet med (Vores kreative) magt, og sandelig, det er os, der er støt voksende det" (51:47). Det var ikke før 1925, da Edwin Hubble fremlagde dokumentation for vigende galakser, at det ekspanderende univers kom til at blive accepteret som et videnskabeligt faktum.

Professor Alfred Kroner, en verdensberømt geolog, forklarede: "Tænker mange af disse spørgsmål og tænker, hvor Muhammad kom fra, blev han trods alt en beduin, tror jeg, er det næsten umuligt, at han kunne have vidst om ting som den fælles oprindelse af universet, har, fordi forskerne kun fundet inden for de sidste par år med meget komplicerede og avancerede teknologiske metoder, at dette er tilfældet. "

Universalitet

"Dette er Skriften, hvor der er ingen tvivl, som indeholder vejledning til dem, der er opmærksomme på Gud, som tror på den usynlige ..." (Koranen, 2:2-3).

Koranens budskab er relevant for enhver nation og æra - en anden bevis på, at Koranen er virkelig Guds Ord. Hensigt for denne bog at forblive en kilde til vejledning, inspiration, visdom og helbredelse for hele menneskeheden, Gud designede sit budskab at transcendere grænserne for tid.

Koranens guddommelige budskab gælder for alle aspekter af livet, og hæver sig over de overfladiske forskelle mellem mennesker. Dens lære vejlede de åndelige, sociale og intellektuelle behov menneskeheden. Det tilskynder os til at huske på Gud ofte at ydmyge os selv for ham, til at opfylde vores løfter, til at arbejde sammen som et fællesskab og at forblive tålmodige og udtog i tider med modgang. Koranens historier lærer os betydningen af, at vores tillid til Gud, at sige sandheden i ansigtet af uretfærdighed og beskæftiger sig med medmennesker med barmhjertighed.

I en verden udsultes af kærlighed og medfølelse, giver Koranen universelle budskab løsningen på den kollektive fortvivlelse den menneskelige tilstand. Vi inviterer dig til at åbne den og får den store fordel, denne bog har at tilbyde.



http://www.youtube.com/watch?v=KtA4HXfcIXA
http://www.youtube.com/watch?v=HriogjmDCKE

http://www.youtube.com/watch?v=GlafAP3nUrg
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 13:19
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Randers og OB spiller uafgjort efter sen..
19/04/2024 21:07
Fængselsbetjentuddannelsen i Nykøbing ..
19/04/2024 21:05
Mand satte ild til sig selv foran retsby..
19/04/2024 20:20
Beredskabet opgiver at fjerne saks ved B..
19/04/2024 20:05
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Nyheder fra Religion.dk