annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15636806
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2378647
Et andet syn 1987965
Jesu ord 1521568
Åndelig Føde 1506508
Galleri
Kristen Videnskab - Christian Science
Hvem er online?
0 registrerede 102 gæster og 25 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: fem ting

En ny undersøgelse

Den nye undersøgelse siger, at Mand omskæring mindske muligheden for infektion med sygdommen immundefekt (AIDS). Officielt FN accepterer at lette Mand omskæring i afrikanske lande. Som UNAIDS erklærede, at Male omskæring er et vigtigt skridt i bekæmpelsen af ​​aids. Født LANG som en AIDS ekspert i det medicinske center i Amsterdam enigt om udtalelsen.

Han siger: (der er en mangel på forebyggelse af AIDS, der hvert år er der nye 4 millioner infektioner ved vi, at kondomet har en virkningsgrad, men det er ikke brugt og er ikke tilgængelige, og vi er nødt til at anvende alle tilgængelige teknik til at reducere infektion med AIDS. Omskæring reducerer risikoen for at overføre sygdommen fra kvinder til mænd med 50 til 60% er en høj procentdel.)

I Afrika er der 25 millioner personer smittet med AIDS fra total på 40 millioner i hele verden. Infektionen breder i Afrika gennem seksuelle relationer mellem mand og kvinde, Verdenssundhedsorganisationen og UNAIDS forventer reduktion af infektion med AIDS på grund af Male omskæring i løbet af de næste 20 år ved 6 mio infektion.

Der er ingen beviser for, at kvinder er mindre udsat for sygdommen, når de praktiserer et seksuelt forhold med en omskåret mand, men der er løbende undersøgelser vedrørende dette spørgsmål. Der er en sammenfattet undersøgelse, som illustrerer, at AIDS overgang forholdet fra mænd til kvinder vil blive afdøde. Men virkningen heraf kunne begrænses i forhold til sygdommen overgang fra kvinder til mænd. Vi er nødt til at bruge kvindelige teknikker, som er ukendt af mænd.

Men det ville være så farligt, hvis omskårne mænd besluttede ikke at bruge kondom, især i de afrikanske lande, hvor voldtægt er udbredt. Opbyggelse er så vigtig. Hvis omskåret mænd ikke vil bruge kondom, kan vendes resultater forekomme som Omskæring ikke tilbyder fuld beskyttelse. Og infektion med AIDS kan stige. FN bekræfter om sammenkobling mellem succes Omskæring og formidling af seksuel viden til bekæmpelse af aids.

Generelt omskårne mænd udgør 30% af mænd i verden. Og det er på grund af religiøse årsager til jøder, muslimer og i nogle tilfælde for beskyttende årsager. Ifølge FN bør landene letter Omskæring, da omkostningerne ved omskære operation fra 50 til 100 dollar for hver han. FN foreslår at gøre det gratis.

Mandlig omskæring er også nyttig for kvinder

En ny tre undersøgelser bekræftede, at omskæring kan beskytte mænd fra AIDS, og også beskytte kvinder mod en overført virus via seksuelle relationer, som kan forårsage livmoderhalskræft. Offentliggjorte resultater i Journal of Infectious Diseases i 16/12/2008 kan øge debatten om vigtigheden af ​​mænd og nyfødte mandlig omskæring for at beskytte deres helbred og sundhed deres kone i fremtiden.

Dr. Bertrand Auvert fra Versailles University og hans kolleger i Sydafrika havde undersøgt 1200 mand, der besøger en klinik i Sydafrika, og de fandt, at mindre end 15% af de omskårne mænd og 22% af de ikke omskårede mænd havde inficeret af virus (HPV) som forårsager livmoderhalskræft og Genital sygdomme. Forskere havde rapporteret'' disse resultater forklarer, hvorfor kvinder, der er i seksuelle forbindelser med omskårne mænd har en lav mulighed for at blive inficeret med livmoderhalskræft i sammenligning med andre kvinder. "

Et resultat af en anden forskning på nogle amerikanske mænd var mindre klar, men Carey Nelson fra University of Oregon i videnskab og sundhed og hans kollega sagde, at de havde fundet nogle nye tegn på, at omskæring kan beskytte mænd. Omskårne mænd var 50% mindre muligt at blive udsat for virus (HPV) end ikke-omskårne mænd.

I den tredje undersøgelse havde lee Warner fra de amerikanske centre for kæmper og forebyggelse af sygdomme og hans kolleger undersøgte afro amerikanske folk i Baltimore, og de fandt, at kun 10% af omskårne mænd er udsat for være inficeret med denne virus i sammenligning med 22% af ikke omskårne mænd. Statistik siger, at 33 mio personer over hele verden er smittet med AIDS, der er en sygdom med ingen behandling. Der er 20 millioner amerikaner, der er smittet med virus (HPV). Denne virus er den mest almindelige virus spredes via seksuelle relationer og forårsage livmoderhalskræft, som dræber hvert år mere end 300.000 kvinder.
Kilde:



1. http://www.rnw.nl/hunaamsterdam/science/cur29030704
2. www.reuters.com
Seneste indlæg
Til papirkurven?
af Tikka
16/04/2024 13:23
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
15/04/2024 16:20
LIGHED, INSTINKTIVT LAVERE OG OPSTANDELSEN BEVIDSTHED - GODT OG/E
af ABC
15/04/2024 08:27
Ramadan-måneden
af ABC
14/04/2024 23:00
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
14/04/2024 14:12
Nyheder fra DR
Kulturministeren vil 'gøre alt' for, at..
16/04/2024 13:51
Danmark har endeligt solgt 24 F-16-fly t..
16/04/2024 13:38
Kørsel med påhængskøretøjer under 7..
16/04/2024 13:33
Efter indbakke-koks i Nyborg Kommune: Fe..
16/04/2024 13:11
Beredskabschef: Vi bliver i Børsen de n..
16/04/2024 12:29
Nyheder fra Religion.dk