annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
Trankebar år 1985
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 179 gæster og 24 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: serotonin
Emne: Re: tantra tigeren

Hej du smukke Tigertantriske Hanskrist.

Først en lille bøvs. Sådan....

Jeg stiller da gerne min krop til rådighed hvis du enten vil dyrke noget "almindelig" sex, eller også det som kaldes tantra, Hanskrist.

Det lyder lidt som om du frygter det du kalder det feminine(hvad du så end forbinder med dette begreb). I denne forbindelse kunne man vel så sige, at kun en tåbe frygter det feminine. smiler

Der findes jo en masse ideer omkring hvad det maskuline står for og hvad det feminine står for(eller inderholder).

Du skriver:

"Mange moderne kønsløse mennesker tror de kan spise sig til sundhed, men det kan man ikke, da sundhed er uløseligt knyttet sammen med ens sexuelle polære spænding og energiniveau"

Mange mennesker tror de kan dyrke alle mulige former for krops-"øvelser" og så opleve sig sunde og lykkelige. Måske det er et skridt på vejen med denne ide, men det har sikkert også noget at gøre med hvad man definerer som målet.

Du skriver:

"Mange mennesker får en alvorlig depression eller udvikler sig i grænsepsykotisk retning på grund af EKIM. Kun frygt kan fordrive en depression, på ganske kort tid kan frygt fordrive depression og angst"

Måske du har ret, og måske du ikke har. Måske jeg næste gang hvor jeg møder et menneske med denne diagnose "depression" skal binde et reb om benet på denne person, og hænge ham/hende ud over kanten på et højhus og se om han/hun bliver helbredt? Hvis det virker skal jeg nok lige give besked, for så tror jeg du har fat i noget af det rigtige, Hanskrist.

Og jeg tror også jeg vil prøve det samme med ham/hende som kommer og fortæller mig om deres højdeskræk. smiler

Du har ihvertfald en interessant måde at anskue tingene på, Hanskrist. Hvis det virker for dig, så er det jo bare smukt. Det virker bare ikke for mig, men dog er det interessant at høre om hvordan du anskuer alt det vi mennesker går og tumler med.

Mon det var den feminine side som svarede dig her?

Her kommer så lige noget mere maskulint:

Igår spiste jeg en pose svesker, et blomkål og drak 2 liter cola, for derefter at afprøve om jeg kunne slå en prut som kunne bruges som narkose. Jeg glemte dog at tage mine underbukser af, hvilket gjorde at der gik ild i dem og jeg måtte ringe efter brændvæsenet. Da ilden var slukket så jeg til min store fornøjelse, at mit fjernsyn og dvd-afspiller havde overlevet begivenheden. Jeg skyndte mig ned i kiosken for at leje en rigtig god pornofilm så jeg lige kunne falde lidt til ro. Derefter så lidt amerikansk fodbold, drak en kasse øl og gik ud på altanen og lavede en smuk helikopter til stor fornøjelse for mine naboer. Amen rockon

Mange kærlige og provokationslystne hilsner fra Jan den feminine mand som er fanget i en krop som ikke kan bestemme sig om der skal hænge noget ud forneden eller foroven.
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Polsk mand mistænkt for spionage i plot..
18/04/2024 20:12
Brand brudt ud pÃ¥ altan i Nordvest i KÃ..
18/04/2024 19:50
Ny ældrereform præsenteres i aften
18/04/2024 18:31
Dansk Erhvervs medarbejdere kan låne ko..
18/04/2024 17:39
Nye slagteri-kollegaer vækker ikke bege..
18/04/2024 17:31
Nyheder fra Religion.dk