annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15538991
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372510
Et andet syn 1980929
Jesu ord 1518467
Åndelig Føde 1466259
Galleri
Efterårsjævndøgn Rødhus
Hvem er online?
0 registrerede 285 gæster og 91 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: serotonin
Emne: Re: Din Udødelige Virkelighed

Hejsa kære venner.

I bogen "Din Udødelige Virkelighed", bliver der snakket om nogle ideer som vender op og ned på alt det mennesket hidtil har troet på var sandt om verden og dem selv.

Det er en samtale imellem en gut ved navn Gary, og så to "opstegne mestre", som levede på Jesu tid, og ja, som tog Jesu lære til sig og anvendt den til, igen at finde tilbage til virkeligheden ligesom Jesus gjorde.

Her kommer lige et lille uddrag, hvor Gary forsøger på bedste vis at beskrive de ideer som Et Kursus i Mirakler bygger på.

Først lige en lille introduktion:

De af jer, der ikke har læst min første bog, Gud Er, vil sandsynligvis brænde op i helvede. Det er min spøg. Men hvis du læser den bog, der udkom på engelsk i 2003 og på dansk i 2006, vil DIN UDØDELIGE VIRKELIGHED give endnu bedre mening, fordi den er en fortsættelse af det oprindelige værk. Hvis der er en forskel mellem de to bøger, er det, at nærværende bog er endnu mere fabulerende, mindre lineær og i endnu højere grad springer fra emne til emne. Meningen er at gøre ideerne alment relevante for alle aspekter af læserens liv samtidig med, at der kompromiløst fokuseres på en radikal og fuldkommen konsekvent åndelig disciplin, som skaber øjeblikkelige og praktiske resultater, hvis man følger den, og til sidst fører til oplysning og afslutning af reinkarnation. Fordi enden på reinkarnation betyder enden på kroppen, skal det fra begyndelsen slås fast, at den, du virkelig er - det vil sige din udødelige virkelighed - absolut intet har at gøre med kroppen eller med hjernen.
Efterhånden som den menneskelige race udsættes for nye ideer, bliver det mere og mere indlysende, at den lære, som denne bogs mestre videregiver, af videnskaben bliver og fortsat vil blive påvist at være sand, og at tiden vil vise sig at være løbet fra de gamle ideer. Med gennembruddene inden for den moderne psykologi og kvantefysiken lærer vi, at adskillelse ikke findes, end ikke på den fysiske verdens plan, undtagen som en ide i sindet. Forkastelsen af de gamle ideer sker ikke uden kolossal modstand, for efterhånden som vi nærmer os sindets skjulte hjørnestene, bliver vores tilsyneladende adskilte, individuelle identiteter truet. Dette er det kollektive egos død, og det kommer ikke til at gå stille af.

Indledning:

I 1880érne var der en velhavende ranchejer, som boede i Texas. Han var ikke nogen særlig spirituel fyr, men han var ret god til at manifestere overflod, hvilket fik nogle af naboerne til at formode, at de to ting ikke nødvendigvis var forbundet. Han hævdede, at han var kristen, men hans handlinger i verden gjorde denne påstand noget tvivlsom.
En dag var der en fattig bonde, som ikke havde noget at spise, der sneg sig ind på den rige ranchejers jord og stjal en af hans kyllinger, så hans familie kunne få noget at spise. Han blev fanget af en af de ansatte på ranchen og ført til ejeren. Der var mange forskellige ting ranchejeren kunn have sagt, men det eneste han sagde, var: Hæng ham! Så skal han nok lære det.
Der var mange episoder af denne art i den rige ranchejers liv, hvor han aldrig standsede op og forsøgte at sætte sig i andres sted, men simpelthen reagerede med vrede, dømte og fordømte dem, idet han som regel sluttede med sætningen: Hæng ham! Så skal han nok lære det.
Nogle år senere var der en mand fra Mexico, som uretmæssigt tiltog sig adgang til ranchens jord. Han var meget fattig og håbede på at starte et nyt liv. Det, han fandt, var ranchens ansatte, der førte ham til ejeren. Efter at have taget den indtrængende i øjesyn, var det eneste ranchejeren sagde: Hæng ham! Så skal han nok lære det.
Så en nat døde ranchejerens krop, og han så sig selv på vej til perleporten i himlen. Ranchejeren håbede på, at ingen genkendte ham, og at han kunne gå lige ind. Men lige før han nåede frem til porten, trådte Sankt Peter frem foran ham og sagde: Vent lidt. Jesus vil gerne tale med dig.
Nu var ranchejeren meget bekymret. Han huskede nogle af de ting, han havde gjort i sit liv, og nu stod han og skulle til at dømmes af selveste Jesus! Pludselig rystede ranchejeren i bukserne. Jesus kom til syne, gik langsomt hen til ranchejeren, så ham direkte ind i øjnene og sagde til Sankt Peter: Tilgiv ham. Så skal han nok lære det!

Fortsættes..



Seneste indlæg
Ramadan-måneden
af Anonym
29/03/2024 03:03
Kærlighedsbevægelsen...
af Anonym
28/03/2024 21:24
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Med Obama og Clintons hjælp når Biden-..
29/03/2024 05:47
Luftalarmer over hele Ukraine i nat: Én..
29/03/2024 02:41
Økonomisk hjælp på vej til amerikansk..
29/03/2024 02:03
Verdens glemte konflikt: FN-opfordring o..
29/03/2024 01:28
Stormen Nelson raser flere steder i Euro..
29/03/2024 00:31
Nyheder fra Religion.dk