annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 9408501
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 1854734
Et andet syn 1662627
Jesu ord 1250276
Den Evige Filosofi 1052783
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 57 gæster og 14 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået fra .
Indlæg valgmuligheder
Som svar til:
Skribent: Gerth
Emne: Re: Gerth Drost

Jeg har bedt den ukendte admin om at slette mit emne ´sexeksperiment´ og her mine seneste seksuelle emner, men det gør vedkommende ikke og denne person har derfor for meget magt her! Det er nok nødvendigt med i emnerne og trådene mange gentagne offentlige påmindelser om et sådan ønske? Men, folket reagerer alligevel ikke endnu på alle mit åbenbaring andet end nogle få uofficielt. Med dette forums profilers pjat, fis og spas, frygter jeg heller ikke længere ´jeres´ reaktioner på jeg, fordi hellighed betyder ikke i verden, at det hele er ligeså fint eller pænt som det kongelige og berømtheders ting. Jeg formoder, at folket har problemer. I fremtiden kan en journalist fejlbedømme mig om emnet sex og andre sladderblade, når folk tilfældigt imellem alle ting på internettet undersøger noget/nogen. Desuden har jeg brugt denne side som et slags brain´storm´ (Helligånden) tidsfordriv med mere, hvor der sker en udvikling, som jeg idag ikke er. Nå, men derfor virker det ydermere mere svært for læsere at finde mit budskab her i denne tråd. Både her og der siger i til mig, at det er galt, hvis jeg drømmer stort, der ellers altid driver mig igennem alt. Der er dem, som ikke gider Bibelsnak, men jeg kan li der, hvor profeten Moses senere lykkeligt efter den store mission genfinder hans kone og børn, men før dette var denne mand væk fra dem uden en relateret garanti eller løfte vedrørende det gode, altså om tro-håb-kærlighed. Ligesom enhver heltehistorie opgav han aldrig i sin kamp for det gode.

Du: Jeg er tilhænger af frisind på det seksuelle område - i hvert fald så længe det ikke skader andre. Det får mig til at mene, at om du har sex med dig selv, med en kvinde eller med en mand, det ville jeg ikke bekymre mig så meget om, hvis jeg var dig - men hvad der sker, hvis man i din alder slet ikke har sex - som munke og nonner og katolske præster jo tilstræber - det ved jeg ikke, men jeg tvivler på, at det er sundt. Jeg ville nok i din situation snarere fokusere på venskab - venner og veninder, som du har omsorg for - og som har omsorg for dig. Desuden er der jo omsorgen for hele menneskeheden - og for hele denne klode. Og hvad der accepteres eller ikke accepteres på sociale medier ville jeg nok ikke bekymre mig ret meget om."

Det siger flere professionelt bekendte modne og gamle også til mig, men...Siden min pagt for cirka tre år siden forsvandt al sygdom i mig inklusiv forkølelser. Dumheden kønssygdomme er ikke sundt og sex uden kondom er vel det dejligste tiltrods for, at jeg har rollen som et nyt forbillede på det guddommelige. I filmen ´Djævlens advokat´ siger skuespilleren Al Pacino, at han er en revolutionær humanist. Jeg har ikke haft mulighed for elskov med en seksuelt attraktiv ung kvinde, så i mit ´tilfælde´ taler jeg dermed ikke om et religiøst fravalg af sex, men det skal jo ikke styre mit sind uanset ens vilkår. Der er nogle fortællinger om personer i Indien og ved andre lande helgener, som velfungerende levede uden sex. En ældre kvinde på en cafe sagde engang, at hvis man ligesom jeg har levet næsten et helt liv uden fysisk kropskontakt, så bliver en person da syg/psykisk syg. Om hellig bevidsthed tror jeg ikke på det, fordi jeg har da et åndeligt ansvar.
Måske projekt OPLYSTHED er en mulighed for sociale relationer, hvor om det smukke ved personligheden måske en veninde er den kommende kæreste. Dog er det sandt, som du engang har sagt, at den handler ikke om mig selv personligt men istedet må uselvisk gavne mennesker. Spændende BDSM sex handler om, hvor den ene er slaven og den anden overmagten, hvilket ikke lyder som ligestilling eller hinandens ligeværdighed og individets ægte selvtillid om ære? Jeg har ingen religiøs titel, så jeg kan bare i princippet synde og leve kun selvisk ligesom flertallet af befolkningen, men jeg har et ekstra kald, der handler om noget større end mig selv og mine egne lyster.
400 visninger er sket ved den førnævnte sexprofil, men ingen har kontaktet mig endnu der enten p.g.a. at den ikke er kendt nok eller også tør ligeglade folk mig ikke med deres fordomme imod eksempelvis bizar sex, fordi: Han er sikkert en tosse. Jeg har set en psykisk syg jævnaldrende kvinde, som på internettet grinte af, at nogen seksuelt opførte sig ligesom et dyr. Engang på på cafe talte jeg en hel del gange med en venlig spirituel jævnaldrende mand, som sagde til mig: "Men, bliv nu ikke til en homoseksuel." Jeg har mødt religiøse typer og macho mænd (ligesom i militæret?) i Danmark, som er imod ikke-heteroseksuelle. Nyhederne har også oplyst om hadoverfald imod nogen, som var til afvigende fra normerne sex. Især udenfor Vesten er dette værre. Informationskrigen sker i hele verden og jeg har altså allerede nu på min telefon og min anden profil modtaget flere ulovlige SPAM beskeder om en fremmede og noget andet personligt hetz. Jeg har i mit liv udholdt mange plageånder, hvor indtil videre på det seneste var der ellers helt stille, fred og ro hos mig på grænsen til den negative kedsomhed. Da jeg engang lavede en superhelte profetdragt, blev en gruppe af unge muslimer vrede over det, hvor en af dem dem sagde: "Stop det." Og samtidigt blev jeg smidt ud af internet siden Selvet.dk fordi pludseligt flere falske profiler konstant angreb mine tekster. Idag vil jeg blot det rette uden et lignende publicity stunt nummer kun for opmærksomhedens skyld.

Øh, ske ikke min vilje. Jeg kunne faktisk næsten netop derfor finde på, at arbejde frivilligt med prostitution som en del af noget kontroversielt, hvor jeg betjener folk således....
Seneste indlæg
Fornyet Evangelisk Teologi for Folkekirken
af Hanskrist
28/05/2022 06:05
Livskvalitet
af Gerth
28/05/2022 00:30
Kanal Spirit
af ABC
27/05/2022 21:21
Religion og krigen i Ukraine – Hvad siger Bibelen?
af Gerth
26/05/2022 00:30
korrigere misforståelser
af somo
24/05/2022 14:30
Nyheder fra DR
Dansk film i kamp om Guldpalmen
28/05/2022 09:30
Kevin Magnussen inden Monaco-grandprix: ..
28/05/2022 09:04
Dansker i Texas er ikke tilhænger af st..
28/05/2022 08:54
Stemmer du ja eller nej? I dag er sidste..
28/05/2022 08:37
Disney+ advarer om indhold i serie efter..
28/05/2022 08:14
Nyheder fra Religion.dk
10 ting, du skal vide om religion i Ukra..
15/03/2022 11:55
Hvad er gode og onde gerninger ifølge b..
07/12/2021 14:10
Hvorfor lader Gud mennesker blive alvorl..
07/12/2021 09:31
Hvorfor fejrer vi halloween?
19/10/2021 09:00
Er gudforældre en protestantisk eller k..
31/08/2021 12:17