annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15674954
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381261
Et andet syn 1990959
Jesu ord 1522948
Åndelig Føde 1521320
Galleri
Strandbumse livet
Hvem er online?
4 registrerede ABC, Arne Thomsen ,(2 usynlige), 192 gæster og 125 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået fra .
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: ole bjørn
Emne: Re: Pinlige Arne fortsætter sit gravskænderi.

I en nyåbnet debat om universets årsag fortsætter Pinlige Arne at misbruge den afdøde fysiker og ateist Einsteins udtalelser til at udlægge ham som "troende mystiker", på trods af at Einstein konsekvent gennem hele sit voksne liv kraftigt benægtede at have nogen som helst form for tro. Helt i tråd med sin vanlige debatpraksis prøver Pinlige Arne igen at inddrage sagesløse folk udenfor debatten som støtte for sine synspunkter, og mistolker bevidst deres svar til forsvar for sine egne misforståelser.

Pinlige Arne afslutter derefter sit indlæg med at kæde debattens spørgsmål sammen med spørgsmålet om hans eget synspunkt, hvilket giver ham en god grund til at hævde, at enhver, der modsiger hans synspunkt, går efter "manden" og ikke efter "bolden". Det mest grinagtige ved denne retoriske teknik er nok, at Pinlige Arne er indehaver af den absolutte rekord i at gå efter manden, da han tidligere uden tilladelse har offentliggjort navn, adresse og telefonnummer på nogle, som han formodede var hans modstandere på debatten.

Efter Pinlige Arnes opfattelse var dette ikke forkert, da han benyttede sig af offentligt tilgængelige oplysninger. Samme fremgangsmåde har på andre debatter ført til telefonchikane af sagesløse mennesker, men den mulighed har Pinlige Arne ikke tænkt over i sine forsøg på at gøre debatten til personfejder. Her har han nu nået nye højder ved at beskylde en sagligt argumenterende debattør for at være "smædeskriver".

Nu har vi heldigvis været forskånede for ret meget smædeskriveri her på trosfrihed. Bortset fra Thomas, Arnes gensidige klakør, som er den ubetingede rekordholder, har der vist kun været Ipso Facto, der gjorde ham rangen stridig, men noget kunne tyde på, at dette er den næste rekord, som Pinlige Arne går efter. Der er dog langt endnu, så tiden må vise, om han har en chance. Helt kan man ikke frakende ham muligheden, for har har i hvert fald de grundlæggende talenter, nemlig en manglende evne til saglig og anstændig debat og en tendens til groft at belyve sine debatmodstandere, mistolke deres udsagn og i udstrakt grad at benytte sig af citatfusk.

I debatten "Universets årsag" kaster Arne to spørgsmål i luften. Det første, som ligger i overskriften, har ofte været oppe at vende, og Arne er blevet henvist til de teorier, som kosmologer arbejder med, som f.eks. bobleuniverser, sammenstød af braner m.fl.

I det andet sætter Arne sig selv til debat med spørgsmålet: "Er jeg så ateist?" Det kan besvares med et klart nej.

Arne tilbeder efter egne angivelser et stykke bemalet træ, som han flere gange har foretaget pilgrimsrejser til. Det har givet ham svar på det store spørgsmål, som Einstein og hans kosmologiske efterfølgere endnu ikke har kunnet løse, men det kunne det bemalede træ fortælle Arne. "Universet er fyldt med kærlighed!" Om det så skal opfattes som Arnes metafor for mørk energi eller et eksiteret vacuum må stå hen i det uvisse. Det væsentlige er, at Pinlige Arne åbenbart anser sig for klogere end alverdens ateistiske kosmologer, som benytter sig af andre undersøgelsesinstrumenter end bemalede træstykker.

Godt nytår til alle anstændige debattører, som søger at holde debatten på et sagligt og underholdende niveau. ler

Ole Bjørn :o)


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
23/04/2024 11:21
Min ”religion”
af Anonym
23/04/2024 08:15
Vigtige præciseringer
af Anonym
22/04/2024 16:51
FEJL VED TRÅDENS OVERSKRIFT?...
af Anonym
22/04/2024 16:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Arne Thomsen
21/04/2024 22:10
Nyheder fra DR
Lars Boje Mathiesen stifter nyt parti ti..
23/04/2024 11:33
EU-politiker brugte rødt kort og svinge..
23/04/2024 11:00
Migrantbåd forliser i Den Engelske Kana..
23/04/2024 10:53
Detailhandlen i kovending: Nu tror butik..
23/04/2024 10:36
Russisk droneangreb på Ukraine sårer n..
23/04/2024 09:59
Nyheder fra Religion.dk