annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Vinter Nytårs Løbehilsner fra Nordjylland
Hvem er online?
0 registrerede 380 gæster og 308 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: ABC
Emne: Re: Hvad laver vi her på jorden...

Hej Arne (fred være med dig)

Hvor vandrer vi hen...

https://vandrermodlyset.dk/vejene/

Jeg vil gerne bringe en anden folder på banen = Er mennesket skabt i Guds billede? Hvor stammer mennesket fra? af Lene Juhl - på basis af Vandrer mod Lyset! Et budskab til menneskeheden fra den oversanselige verden

----------

Er mennesket skabt i Guds billede? Til dette spørgsmål kan man svare både ja og nej! Ja, fordi mennesket er i besiddelse af ånden, det evige liv, tanken og den frie vilje, som Gud har givet til menneskene som en kærlighedsgave, hvilket beskrives i værket Vandrer mod Lyset! Nej, fordi mennesket er i besiddelse af det jordiske fysiske legeme, kroppen, der efter en årrække forfalder, visner og dør. Dette legeme er skabt af Mørket, således at mennesket er et "dobbelt væsen" bestående af det evige og timelige, den udødelige ånd og den dødelige krop. Således mødes og krydses disse to livsprincipper: Lyset og Mørket tæt sammenvævet i mennesket - denne uhyre komplekse skabning spændt ud mellem disse poler i universet og i sig selv. Mennesket er underlagt denne "dobbelte natur", hvilket kan give anledning til megen smerte og splittelse, men menneskets opgave er netop at leve denne dobbelthed, at lære Mørket at kende, at kæmpe mod det og besejre det og at søge Lyset. At søge splittelsen, at ville sætte ånden over kroppen eller vice versa er en fatal misforståelse, der blot bringer mennesket endnu mere smerte. Menneskets lod er denne verden, dette liv - her og nu, krop og ånd i ét - på godt og ondt!

Men hvorledes kan en kærlig Gud tillade alt det onde, sygdom, lidelse, smerte og død i menneskets liv? Menneskets fysiske legeme og muligheden for at gøre ondt mod andre og sig selv stammer ikke fra Gud, der er uendelig kærlighed og Lys. Disse dele af mennesket stammer fra Mørket og fra de dybest faldne blandt Guds første børn. Ifølge Vandrer mod Lyset! består universet af to mægtige magnetisk virkende Kræfter: Lyset og Mørket. I Lyset er mulighederne til alt godt, kærlighed og det evige liv. I Mørket er mulighederne til alt ondt, had, forgængelighed og død. Ifølge Vandrer mod Lyset! har Gud kæmpet sig vej ud af Mørket og fremstår som Lysets behersker og Mørkets besejrer. Da Gud fremsteg af Lyset var Mørket besejret, men ikke tilintetgjort. Gud drog Mørket ind under Lysets dækkende bølger, således at Mørket gennemlutres i et evigt bølgende kredsløb, der gennemstrømmer Hans flammende væsen. "Ved Tanken og af sit eget flammende Væsen dannede Han Tusinder og atter Tusinder af herlige, skønne Skikkelser - aandelige Væsener - Englene". Disse først skabte Guds børn havde ikke bevidst deltaget i Guds kamp ud af Mørket og Hans sejr herover, hvorfor de intet kunne vide om dets magt. Derfor måtte de nødvendigvis engang konfronteres med Mørket, for at kunne blive frie, ydende, bevidste og suverænt tænkende og handlende personligheder, der kan beherske deres tanke og vilje i Lysets tjeneste.

Gud skabte stjerneuniverset og udvalgte en lysklode, Jorden, med det formål, at skabe boliger for de nye væsener, Han ville skabe. Gud meddelte sine børn, at Han ville udvælge nogle, som skulle lede Hans nye børn gennem en personlig udvikling ad Lysets veje til Guds herlighedsrige. Når tiden var moden ville Gud udpege de af Hans børn, der skulle lede disse nye væsner frem mod Lyset - men kun de tålmodige ville være egnet. Med denne opgave stillede Gud sine børn over for Mørket. Men nogle af dem var utålmodige og mente, at de var selvskrevne til opgaven. De ville løse Lysets livsgåde og skabe væsener af dem selv. Da de ikke er skabte ved deres egen viljes kraft som Gud, men skabte af Gud, kunne de ikke løse livets gåde og kunne derfor ikke skabe af Lyset. Men da de vidste, at der også fandtes en livsmulighed i Mørket, tog de af dette og skabte liv heraf. De drog Mørket frem af det dækkende Lyshav, og Mørket skyllede nu ind over kloden og befrugtede og fremkaldte liv i de hvilende, mangeartede livsmuligheder, der var på jordkloden. Til deres rædsel så de, at dette liv af Mørket ikke var blivende, men opløstes, gik til i forrådnelse og død.

Livet i Mørket var kaotisk og degenererede Lysets fine livskim. På trods af kaos og ødelæggelse og deres rædsel besluttede de at fuldføre deres plan og skabe væsener af Mørket og dem selv i håbet om, at disse skabninger ville kunne styre dette kaos på jordkloden. Men de kunne ikke stænge for den lysgnist, de bar i sig fra Gud, og eftersom Guds Lys er evigt liv, vil selv den mindste lysgnist fra Gud aldrig kunne slukkes. Da skabelsen indebar et element af Lys gennem de faldnes ønske om at ordne den opståede ødelæggelse, blev disse deres skabninger levendegjort med en spæd skygge af denne Guddommelige gnist. Når skabningernes fysiske legemer døde bort, vandrede deres astrale genpart videre som skygger uden tanke og vilje. Dette rædselsfulde skyggeliv, disse levende døde, kunne nogle af de faldne ikke bære at være vidne til, og disse vendte sig da endelig mod Lyset og bad Gud om hjælp. Gud bønhørte dem i al sin kærlighed og påtog sig disse skygger, Guds faldne børns skabninger: menneskene som sine egne. Gud gav da menneskene Lysets evighedsgave: ånden, tanken og den frie vilje, det evige liv og kærligheden. Gud påtog sig således menneskenes ånd, men ikke det forgængelige jordiske legeme. Og Han gav lovene for menneskenes vandring til sit herlighedsrige.

Gud henvendte sig til de ikke-faldne af sine første børn og spurgte, om de ville være Ham behjælpelig med at lede Hans nye børn til Hans evighedsrige., hvilket de indvilligede i, og dermed blev de menneskenes, deres yngre søskendes, ledere og foregangsmænd på deres lange vandring.

Således blev menneskene da Guds alleryngste børn, idet menneskeånden stammer fra Gud: Lyset, kærligheden, tanken og den frie vilje. Menneskelegemet og vores liv i denne Mørkeverden stammer således fra de af Guds ældste børn, der faldt for Mørkets magt og blev dets tjenere. Således er mennesket født ind i en Mørkeverden, men vi bærer Lyset i vore hjerter!

----------

Nu vil jeg sætte mig til at se denne video...




Your friend forever

Jan
Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Letlands udenrigsminister trækker sig e..
28/03/2024 14:45
FN: Flere end 1.500 dræbt under bandevo..
28/03/2024 13:27
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
Nyheder fra Religion.dk