annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15661551
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380435
Et andet syn 1989790
Jesu ord 1522523
Åndelig Føde 1515861
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 394 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: Dem og os

Hej Bogger!

Jeg kunne ikke være mere enig:

Citat:
" ... Jeg er overbevist om, at en bedre angrebsvinkel er metodisk anvendelse af sandheden. Islams egne helligskrifter er i deres indhold dybt kriminelle, og det hænder altså, at ”muslimer” får øjnene op for, hvad de egentlig formodes at tro på og hylde.

Det kan bl.a. ses her:


http://www.islam-watch.org/LeavingIslam/index.html


Det er præcis en sådan metodisk saglig kritik af islam der foregår på den blandt islamister og apologeter så frygtede blog:

http://www.jihadwatch.org/

I en artikel fra i dag på JW stiller D.C. Watson i overskriften spørgsmålet, om "Fredens Religion" bliver udsat for ondskabsfuld bagvaskelse. (Is the “Religion of Peace” Being Defamed?). Derefter opregner Watson en lang, men ufuldstændig, fortegnelse over islamiske landes forsøg på at kriminalisere enhver kritik af islam i internationale fora samt en opremsning af en lang række terrorhandlinger og drab på ikke-muslimer begået i islams navn siden 1985.

Min kommentar, der var den første, til Watsons artikel lød:

Citat:
"As reported daily here and by D.C. Watson Islam is doing a pretty good job at defaming itself. All we should have to do is objective reporting and all reasonable people would turn away from Islam in disgust and demand counter measure applied against this archaic form of fascism. The only problem is that people are easily intimidated and not thinking rationally. Otherwise the new forms of fascism - Marxism-Leninism and National Socialism - would have been stillborn."

(Som det dagligt rapporteres her og af D.C. Watson gør islam et temmelig godt job med at bagvaske sig selv. Det eneste som burde være nødvendigt er objektiv rapportering hvorefter alle fornuftige mennesker vil vende sig bort fra islam i afsky og forlange modforholdsregler iværksat over for denne arkaiske form for fascisme. Det eneste problem er, at folk let lader sig intimidere og ikke tænker rationelt. Ellers ville de moderne former for fascisme - marxisme-leninisme og nationalsocialisme - have været dødfødte.)


Min kommentar inspirerede andre til at udbygge det tema jeg havde anslået, bl.a. med denne kommentar:

Citat:
"... It (Islam) is doing a pretty good job, but Europeans and Americans are to eager to believe that the barbarians at our gates are not barbarians but civilized people, and many of them cannot be convinced by any amount of evidence as wishful thinking has blinded them. Just read Surah 9:30 where it clearly says that Jews and Christians are cursed for having rejected Allah and his Messenger, and then add 9:29 where Allah demands war against the unbelievers, and D.C. Watson's list starts to make sense. It is obvious that these acts were not committed by a tiny minority of "misunderstanders". The "misunderstanders of Islam" are the average Americans and Europeans, and I hope that they will finally understand before it is too late."

(... Den (islam) gør selv et ganske godt job, men europæere og amerikanere ivrer efter at tro på, at barbarene som banker på vor port slet ikke er barbarer, men civiliserede mennesker og mange af dem lader sig ikke overbevise om andet, trods mængden af beviser eftersom de er forblændede af ønsketænkning.

Man behøver blot læse sura 9:30 hvor det udtrykkeligt siges at kristne og jøder er forbandede fordi de afviste Allah og hans budbringer og så tilføje 9:29 hvor Allah befaler krig mod de vantro, hvorefter Watsons opremsning giver god mening. Det er indlysende at disse handlinger ikke blev udført af en lillebitte minioritet "som havde misforstået deres religion". De som "har misforstået islam" er de almindelige amerikanere og europæere og jeg håber at de langt om længe vil forstå islam før det er for sent).


Det er i dag en etisk og demokratisk pligt at udbrede kendskabet til islams fascistiske ideologi og den trussel som den udgør mod fred, retfærdighed og demokratiske værdier, nøjagtig som det var i forrige århundrede, hvor truslen kom fra de moderne former for fascisme: marxismen-leninismen, den italienske fascisme og nationalsocialismen.

I dag hylder vi fortidens uforfærdede klartseende intellektuelle og statsmænd som vor civilisations redningsmænd. Vi beundrer Winston Churchill for hans stringente analyse af fascismen og beslutsomme handlekraft. Her i landet rager den socialdemokratiske politiker Hartvig Frisch op over den gemene hob med værket: "Pest over Europa: Bolschevisme – Fascisme – Nazisme". Det var rette tanker til rette tid eftersom bogen blev udgivet i skæbneåret 1933. Og vi beundrer og respekterer vor store forfatter Karen Blixen der, som krigskorrespondent i Berlin i april 1940, i sin analyse kom ind under huden på den overstrømmende begejstring for nazismen, som havde grebet den tyske befolkning.

Men ofte glemmer vi at fortælle, at både Churchill og Blixsen i dagens "intellektuelle" klima risikerede at få en sag om racisme og islamofobi på halsen, idet de begge sammenlignede islam med nazismen og Mein Kampf med Koranen.

Nøjagtig det samme som politikeren Geert Wilders og andre modige intellektuelle aktuelt risikerer i deres modige forsøg på at advare imod den nye pest som er trængt i Europa - islamofascismen - hjulpet godt på vej af de politiske eliters hovedløse forsøg på at sammensmelte islamisk kultur med de europæiske værdier og demokratiske traditioner til det multikulturelle helvede, der for hver dag tegner sig tydelige på vej mod den utopiske nyfascistiske utopi EURABIA.

At kampen ikke har været helt forgæves vidner de seneste politiske meningsmålinger fra Holland om. Wilders Frihedsparti er stormet frem siden de vanvittige overgreb mod Wilders begyndte og partiet ville i dag blive Hollands største. Den dobbelte krænkelse af borgernes fornuft ved at erklære Wilders for persona non grata i UK og beslutningen om at indlede en sag om racistisk forhånelse af islam mod ham i Holland var åbenbart for meget.

Islams apologeter og nyttige idioter har skudt sig selv i foden med den svinske behandling af Wilders og mange mennesker forstår nu, at det først og fremmest gælder kampen for ytringsfriheden for den er forudsætning for enhver form for demokratisk styre og derfor enhver fascismes værste fjende.

Nøjagtig som det var dengang og som det er i dag! Sandheden skal gøre jer frie, som skrevet står. Så lad os dog få sandheden om islam frem!

Hilsen

Ipso Facto pifter
Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
20/04/2024 17:02
Kom op på bjerget...
af ABC
20/04/2024 13:52
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Politiet til stede i Korsør efter anmel..
20/04/2024 16:41
Vinderne i DM i Skills er fundet
20/04/2024 16:29
Politiet kan først melde nyt ud om flya..
20/04/2024 15:30
Pernille Skipper er nu officielt formand..
20/04/2024 15:07
Satser på at åbne Knippelsbro inden my..
20/04/2024 15:02
Nyheder fra Religion.dk