annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15713427
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2384425
Et andet syn 1993640
Åndelig Føde 1531563
Jesu ord 1526022
Galleri
IKON AF KRISTUS
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 518 gæster og 54 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: Ipso Facto
Emne: Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E


Var der nogen der sagde EURABIA?

Hej Henrik!

I nat havde jeg en såkaldt ønskedrøm: at der ville dukke en saglig debattør op her på debatten, som kunne gå ind i den seriøse debat som jeg har forsøgt at rejse i min tråd om EURABIA-tesen. Og den eneste jeg kunne komme i tanker om, som både opfyldte kriteriet om seriøsitet og saglighed var faktisk dig.

Indførsel af dele af sharia har jo længe været på vej i EURABIA. Faktisk har eurokraterne været forhippet på at indføre dobbelte juridiske systemer (juridisk pluralisme) for at tilgodese muslimernes ønsker, da det jo må anses for en dyb forhånelse og krænkelse af islams værdier såfremt muslimer skal underkaste sig love, som ikke har deres grund i Koranen, hadith, sira og den muslimske tradition.

Der er faktisk tale om både krænkelse af muslimernes menneskerettigheder, også de muslimske af slagsen forstås, og af antidiskriminationsideologien, ligesom det er udtryk for islamofobi, såfremt de tilkaldte muslimer der skal redde Europa fra undergang fortsat skulle leve en skyggetilværelse i unionens lande.

Derfor er Kommissionens menneskekærlige forslag om juridisk pluralisme i EU udtryk for stræben efter en højere retfærdighed som alle borgere der tager fordringen om næstekærlighed og hylder menneskerettighederne må tilslutte sig i dyb respekt og beundring.

Vi må jo ikke glemme, at unionsprojektet primært er et fredens projekt og derfor er gået i tæt alliance med fredens og tolerancens religion islam.

Principperne og værdierne bag dette fredens projekt er som bekendt:

"Værdighed, frihed, lighed, solidaritet og retfærdighed." Det er nogle af de værdier som EU lægger vægt på i sit charter om grundlæggende rettigheder.

Hvor er muslimernes værdighed, frihed og lighed henne, hvis vi ikke yder dem den retfærdighed som er selve grundlaget for fredens projekt?

Princippet om lighed for loven viser sig jo ved nærmere gennemtænkning at føre til uretfærdighed over for de naturlige krav vore muslimske medborgere må stille. Derfor er det udtryk for en højere retfærdighed nu at indføre princippet om frihed til selv at vælge hvilken lov man bør underkaste sig. Derved kan alle folkeslag bevare både deres værdighed og frihed.

Problemet for det racistiske Danmark er nok, at vort forbehold på det retlige område indtil videre forhindrer os i at implementere sharia loven her i landet, hvilket må gøre danske muslimer særdeles bedrøvede. Og når muslimer bliver bedrøvede er det jo ikke godt at vide, hvad de kan finde på.

Så vejen frem her for os må være at arbejde ihærdigt for, at vi får afskaffet alle vore nationalistiske forbehold, så vi kan blive fuldt integreret i den store fredelige familie af europæiske og muslimske folk.

Faktisk står også visse dele af vor Grundlov i vejen for at vi overfører de sidste rester af national suverænitet til Unionen, men det problem har man heldigvis fundet en løsning på i den menneskekærlige Union. Vi bliver nemlig slet ikke spurgt, men får foræret Lissabon-Traktaten som en helt ufortjent gave. Nok med endnu flere positive rettigheder tilføjet, hvis ellers jeg kender de menneskekærlige eurokraters modus operanti.

Der er ganske vist nogle få islamofobe danskere, der har udråbt denne opdaterede nye forfatningstraktat til at være styret af en multikulturel utopi der fører lige lugt til EURABIA, men den type bagstræberiske nationale klaphatte tager Overvågningscentret for Racisme og Fremmedhad i Wien sig nok snart kærligt af, så alle retfærdige borgere kan træde ind i det friheden og lighedens rige de humanistiske og næstekærlige eurokrater har arbejdet så ihærdigt på at realisere gennem mere end tre årtier.

Måske er der her også på sigt gode nyheder for de stakkels forfulgte og misforståede pædofile, der foretrækker pre pubertære lolitaer, idet vi vel må forvente, at ægteskabsalderen for piger snart bliver sat ned til 9 år således som den er i de muslimske lande der har indført den fulde sharia.

Således vil vi også på dette seksuelle område fuldt ud kunne leve op til principperne om anti-diskrination, idet forskelsbehandling på grund af alder og seksuel orientering som bekendt er forbudt.

Der er således mange fordele når man søger den højere retfærdighed i Unionen.

Jeg tror, at alle unionsborgere snart bliver så lykkelige, at det næsten ikke er til at holde ud.

Hilsen

[b]Ipso Facto[/b] pifter


---------
"Respekt for forskellighed – kampagnetruck mod diskrimination besøger ti lande

Brug forskellene. Stop diskriminationen

EU's antidiskriminationslovgivning er en af de mest omfattende i verden. Men lovgivning er ikke altid nok til at få budskabet ud.

De sidste fem år har EU hver sommer sendt en kampagnetruck ud i Europa for at fremme lige rettigheder og bekæmpe fordomme. Den store gule truck med budskabet respekt; på siden er svær at overse – og let tilgængelig takket være en kørestolslift.

I år var truckens første stop Tjekkiet – med et besøg på Prags musikfestival i juni. Ni andre lande ligger på dens rute: Bulgarien, Estland, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Ungarn. Turen slutter til oktober.

Trucken gør holdt i to byer i hvert land, hvor den besøger musik-, ungdoms- og filmfestivaler, sportsarrangementer, universiteter og jobmesser. Kampagnens budskab formidles gennem interaktive oplevelser – en sangkonkurrence, en quiz om forskelle og en kørestolsbane." - Pressemeddelelse fra EU Kommissionen udsendt 22/7 2008 under overskriften: Retfærdighed og borgerrettigheder. - Jeg er målløs. Man har vist ikke set noget lignende siden vedtagelsen af Stalins nye forfatning i 1936, kaldet verdens mest demokratiske forfatning af de rettroende.

------

For de som endnu måtte tvivle på, at islam er en fredens, tolerancens og kærlighedens religion følger beviset her:




Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
28/04/2024 15:42
Min ”religion”
af Arne Thomsen
28/04/2024 13:31
Tanker - idéer - visioner.
af Anonym
27/04/2024 10:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
27/04/2024 09:52
Lad os undersøge islam...
af ABC
23/04/2024 11:48
Nyheder fra DR
Fare for, at stilladset ved Børsen kan ..
28/04/2024 21:48
Biden og Netanyahu har talt sammen
28/04/2024 20:46
Nødhjælpsorganisation genoptager arbej..
28/04/2024 18:53
Prins Harry markerer tiåret for Invictu..
28/04/2024 18:32
Brøndby snubler i guldkampen, men undg..
28/04/2024 18:21
Nyheder fra Religion.dk