annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15660759
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2380389
Et andet syn 1989730
Jesu ord 1522508
Åndelig Føde 1515606
Galleri
Strandbumse livet
Hvem er online?
3 registrerede ABC, Arne Thomsen ,(1 usynlig), 379 gæster og 32 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: Gennemsigtighed og troværdighed af faktiske fakta


Næsten aldrig studerer ikke-muslimer islam, før de først har udtømt religionerne for deres eksponering. Først efter at de er blevet utilfredse med de kendte religioner, hvilket betyder jødedom, kristendom og alle de moderigtige "-ismer" - buddhisme, taoisme, hinduisme

Måske besvarer andre religioner ikke de store livsspørgsmål, såsom "Hvem skabte os?" og "Hvorfor er vi her?" Måske forener andre religioner ikke livets uretfærdigheder med en retfærdig og retfærdig Skaber. Måske finder vi hykleri i præsterne, uholdbare principper for tro på kanonen eller korruption i skrifterne. Uanset årsagen opfatter vi mangler i religionerne ved vores eksponering og ser andre steder. Og det ultimative "andetsteds" er islam.

Nu vil muslimer ikke gerne høre mig sige, at islam er "det ultimative andetsteds." Men det er. På trods af at muslimer udgør en fjerdedel til en femtedel af verdens befolkning, udtværer ikke-muslimske medier islam med så forfærdelige bagvaskelser, at få ikke-muslimer ser religionen i et positivt lys. Derfor er det normalt den sidste religionssøgende, der undersøger.

Et andet problem er, at på det tidspunkt, hvor ikke-muslimer undersøger islam, har andre religioner typisk øget deres skepsis: Hvis hvert "gudgivne" skriftsted, vi nogensinde har set, er korrupt, hvordan kan det islamiske skrift være anderledes? Hvis sjarlatanere har manipuleret religioner, så de passer til deres ønsker, hvordan kan vi forestille os, at det samme ikke var sket med islam?

Svaret kan gives i nogle få linjer, men det tager bøger at forklare. Det korte svar er dette: Der er en Gud. Han er retfærdig og retfærdig, og han vil have os til at opnå paradisets belønning. Dog har Gud sat os i dette verdslige liv som en test for at udrydde de værdige fra de uværdige. Og vi vil gå tabt, hvis de overlades til vores egne enheder. Hvorfor? Fordi vi ikke ved, hvad han vil have fra os. Vi kan ikke navigere rundt i dette liv uden hans vejledning, og derfor har han givet os vejledning i form af åbenbaring.

Sikker på, tidligere religioner er blevet ødelagt, og det er derfor, vi har en åbenbaringskæde. Spørg dig selv: hvorfor ville Gud sende en anden åbenbaring, hvis de foregående skrifter stadig var rene? Kun hvis de foregående skrifter blev ødelagt, ville Gud have brug for at sende en anden åbenbaring for at holde menneskeheden på den rette vej i sit design.

Så vi skulle forvente, at foregående skrifter blev ødelagt, og vi skulle forvente, at den endelige åbenbaring var ren og uforfalsket. Hvis det er urent, skal det også udskiftes, for vi kan ikke forestille os en kærlig Gud, der forlader os. Hvad vi kan forestille os, er at Gud giver os et skriftsted, og at mennesker ødelægger det; Gud giver os et andet skriftsted, og mænd ødelægger det igen ... og igen og igen. Indtil Gud sender en endelig åbenbaring, som han lover at bevare indtil tidens ende.

Muslimer betragter denne endelige åbenbaring som den hellige Koran. Du anser det for værd at undersøge. Så lad os vende tilbage til titlen på denne artikel: Hvorfor vælge islam? Hvorfor skulle vi tro, at islam er sandhedens religion, den religion, der besidder den rene og endelige åbenbaring?

‘Åh, stol bare på mig.’ Hvor mange gange har du hørt den linje nu? En berømt komiker plejede at joke, at folk i forskellige byer snyder hinanden på forskellige måder. I Chicago snakker de en person ud på denne måde, i Los Angeles snakker de en person ud på den måde, men i New York siger de bare "Tro mig."

Så stol ikke på mig - stol på vores skaber. Læs Koranen; læse bøger og studere dette websted. Men uanset hvad du gør, skal du komme i gang, tage det alvorligt og bede til vores Skaber om at guide dig.

Dit liv afhænger muligvis ikke af det, men din sjæl gør det helt sikkert.

"Corruption in the bible or in quran?"

https://www.youtube.com/watch?v=fVZ7MLQorwA

Amazing facts about the bible
https://www.youtube.com/watch?v=k94n1GfBbcw

A New Testament scholar proves what the Quran said about the bible 1400 years ago
https://www.youtube.com/watch?v=TUek0aXdDMI
Seneste indlæg
Kom op på bjerget...
af ABC
20/04/2024 13:52
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
20/04/2024 13:31
Vigtige præciseringer
af ABC
20/04/2024 13:23
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Region vil tage hul på milliardlån til..
20/04/2024 12:26
Coops regnskab går i minus med 717 mill..
20/04/2024 11:31
Clara Tauson er finaleklar uden kamp
20/04/2024 11:28
Haiti er hærget af vold: Bander bortfø..
20/04/2024 11:04
Politi undersøger sprængning af pengea..
20/04/2024 10:06
Nyheder fra Religion.dk