annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15654256
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379837
Et andet syn 1989249
Jesu ord 1522326
Åndelig Føde 1513299
Galleri
Hvem gemmer sig bag HansKrist
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 330 gæster og 25 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: ni videnskabelige kendsgerninger

I begyndelsen af ​​det 7. århundrede , de to mest magtfulde imperier på det tidspunkt var de byzantinske [1] og persiske imperier. I årene 613-614 CE de to Empires gik i krig , med byzantinerne , der lider et alvorligt nederlag i hænderne på perserne . Damaskus og Jerusalem begge faldt til det persiske imperium . I kapitlet , Romerne , i den hellige Koran , er det angivet , at byzantinerne havde mødtes med en stor nederlag, men snart ville vinde sejr :

" Romerne er blevet besejret i den laveste jord, men efter deres nederlag , de vil snart være sejrrig . Inden for tre til ni år . Afgørelsen af sagen , før og efter , er med Gud . "( Koranen 30:2-4 )

Disse vers ovenfor, blev afsløret omkring 620 CE, næsten 7 år efter den alvorlige nederlag kristne byzantinerne i hænderne på de persiske afgudsdyrkere i 613-614 CE Alligevel var forbundet i de vers, byzantinerne snart ville sejre. In- Faktisk havde byzantinske blevet så stærkt besejret at det syntes umuligt for Empire til selv at opretholde sin eksistens , endsige sejre igen.

Ikke blot Perserne , men også de avarerne , slavere og Lombards ( beliggende nord og vest for det byzantinske rige ) udgjorde alvorlige trusler mod Det Byzantinske Rige suverænitet. Avarerne var kommet så langt som væggene i Konstantinopel og havde næsten erobrede kejseren selv. Mange guvernører gjorde oprør mod Kejser Heraklius , og Empire var på nippet til at bryde sammen. Mesopotamien, Syrien , Palæstina , Egypten og Armenien , som tidligere havde tilhørt det byzantinske rige , blev invaderet af perserne . Kort sagt, var alle forventer det byzantinske rige , der skal destrueres , men lige i det øjeblik de første vers i kapitlet blev Romerne , afslørede at annoncere, at byzantinerne ville genvinde triumf i et par år . Kort efter denne åbenbaring , den byzantinske kejser fortsatte med at bestille guld og sølv i kirkerne til at blive smeltet og omdannet til penge både for at opfylde de krævende udgifter til hæren, og finansiere hans drev at genvinde de tabte territorier.

Omkring 7 år efter åbenbaringen af ​​de første vers af Romerne , i december blev 627 CE, et afgørende slag mellem Det Byzantinske Rige og det persiske imperium kæmpede i området omkring Det Døde Hav [2], og denne gang var det byzantinske hær som overraskende besejrede perserne . Et par måneder senere , perserne havde at gøre en aftale med byzantinerne som har tvunget dem til at returnere de områder , de havde taget fra dem . Så i sidste ende, sejr romerne proklameret af Gud i Koranen mirakuløst kom igennem .

Et andet mirakel afsløret i de nævnte vers er annonceringen af ​​en geografisk faktum, at ingen ville have været i stand til at opdage i denne periode. I det tredje vers af Romerne blev det nævnt, at romerne blev besejret "i laveste land" ( Koranen 30:3 ) . Betydeligt, de steder, hvor de vigtigste kampe fandt sted ( i Damaskus og Jerusalem ) ligger i et stort område af lavtliggende land, der hedder Great Rift Valley. The Great Rift Valley er et stort 5000 km brudlinje i jordskorpen , der løber fra det nordlige Syrien i Mellemøsten Asien til det centrale Mozambique i Østafrika. Den nordligste udvidelse løber gennem Syrien , Libanon, Palæstina og Jordon . Den splittelse derefter strækker sig mod syd til Adenbugten , gør sin vej gennem Østafrika, så endelig slutter ved lavere Zambezi -floden dalen i Mozambique .

Et interessant faktum , der er blevet opdaget for nylig , med hjælp af satellitbilleder , er, at området omkring Det Døde Hav (placeret i Great Rift Valley ) har den laveste højde på Jorden. Faktisk er det laveste punkt på Jorden er kystlinjen af Det Døde Hav , med en højde på omkring 400 meter [3] under havoverfladen. Det faktum, at det ligger på det laveste punkt betyder, at vandet ikke løbe fra havet. Ingen jord punkt på jorden har en lavere højde end kysten af ​​Det Døde Hav. [4]



Dead Sea Rift Valley

Dead Sea Rift Valley , Israel og Jordan oktober 1984.



Derfor bliver det klart, at det land eller præfekturet som indtager Rift Valley i nærheden af ​​Det Døde Hav er , hvad der menes i Koranen med "laveste land. " Dette er et sandt mirakel af Koranen , fordi ingen kunne have kendt eller forudset en sådan omstændighed i det 7. århundrede på grund af det faktum, at satellitter og moderne teknologi ikke var tilgængelige på det tidspunkt . Igen , den eneste mulige forklaring er, at profeten Muhammed virkelig havde modtaget guddommelig åbenbaring fra Gud , Skaberen og afsenderen af ​​universet.
http://www.youtube.com/watch?v=dYhknMERRPU


http://www.youtube.com/watch?v=kv7MF2bldAo

Seneste indlæg
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 13:19
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Nyheder fra DR
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Droner gjorde ingen skade, siger Iran
19/04/2024 18:35
Bryggerigigant lukker med deres største..
19/04/2024 17:49
Nato lover flere luftforsvarssystemer ti..
19/04/2024 17:22
Tre ældre kvinder stukket ned i Sverige..
19/04/2024 16:44
Nyheder fra Religion.dk