annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15648183
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379329
Et andet syn 1988801
Jesu ord 1521946
Åndelig Føde 1511041
Galleri
To verdener så forskellige
Hvem er online?
0 registrerede 336 gæster og 43 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Skriv et nyt svar.


Smilies Opret hyperlink Opret link til e-mailadresse Tilføj billede Indsæt video Opret liste Fremhæv noget tekst Kursiv tekst Understreg noget tekst Gennemstreg noget tekst [spoiler]Spoiler tekst her[/spoiler] Citer noget tekst Farvelæg noget tekst Juster skifttype Juster skiftstørrelse
Gør tekstruden mindre
Gør tekstruden større
Indlæg ikon:
            
            
 
HTML er slået fra.
UBBCode er slået til..
Indlæg valgmuligheder








Som svar til:
Skribent: somo
Emne: Re: ni videnskabelige kendsgerninger

Tolerancen af islam

Tolerancen af islam er en anden faktor i spredningen af ​​islam. Den britiske historiker Toynbee roser denne tolerance mod Bogens Folk efter at sammenligne det med holdningen hos de kristne mod muslimer og jøder i deres lande . (A Historikeren tilgang til religion, S.246 ) T. Link tilskriver udbredelsen af ​​islam til troværdigheden af ​​dets principper sammen med dets tolerance, overtalelse og andre former for attraktioner .

( A History of Religion ) Makarios , ortodokse Patriorch af Antiokia i det syttende århundrede , sammenlignet den barske behandling, som russerne i den ortodokse kirke i hænderne på den romersk-katolske polakker med tolerant holdning til ortodokse kristne fremgår af den osmanniske regering og bad for sultaner . (T. Link , A History of Religion )

Dette er ikke det eneste eksempel på præference af tilhængerne af religioner til muslimsk herredømme over , at deres egne trosfæller . De ortodokse kristne i Byzans åbent udtrykt deres præference for osmanniske turban i Istanbul til de hatte af den katolske kardinaler . Elisee Reclus den franske rejsende af det nittende århundrede , skrev, at de muslimske tyrkere tillod alle tilhængere af forskellige religioner til at udføre deres religiøse pligter og ritualer , og at de kristne emner af osmanniske sultan var mere frie til at leve deres eget liv end kristne, der levede i de landområder under reglen om enhver rival kristen sekt . ( Nouvelle géographie Universelle , bd. IX) Popescu Ciocanel hylder det muslimske tyrkere med, at det var held for det rumænske folk , de levede under regeringen i tyrkerne snarere end dominans af russerne og østrigerne . Ellers påpeger han , "ingen spor af den rumænske nation ville være forblevet . " (La Crise de L' Orient )

Hvordan har muslimerne opfører sig over for befolkningen i de erobrede områder ?

Den muslimske holdning til befolkningen i de erobrede landområder er helt klart i de instrukser, de retledte kaliffer kan Allah være tilfreds med dem :

Hold altid frygt for Gud i dit sind , så husk at du ikke har råd til at gøre noget uden hans nåde . Glem ikke, at islam er en mission for fred og kærlighed. Hold Noble profeten sallâ Allâhu ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ), før du som en model for tapperhed og fromhed .

Må ikke ødelægge frugttræer eller frugtbare marker i dine stier. Være lige , og skåne de følelser af de besejrede . Respekter alle religiøse personer, der bor i eremitager eller klostre og skåne deres bygningsværker . Må ikke dræbe civile. Må ikke harme kvindernes kyskhed og ære erobres. Må ikke skade gamle mennesker og børn.

Må ikke acceptere nogen gaver fra den civile befolkning i ethvert sted. Må ikke billets dine soldater eller officerer i husene af civile . Glem ikke at udføre dine daglige bønner . Frygt Gud. Husk, at døden vil uundgåeligt komme til jer alle et eller andet tidspunkt , selvom du er tusindvis af miles væk fra en slagmark , og derfor altid være klar til at møde døden. (Andrew Miller, Kirkehistorie )

http://www.youtube.com/watch?v=sijr75vD0WA
http://www.youtube.com/watch?v=tX1bqsi1Hnk
Seneste indlæg
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Tanker - idéer - visioner.
af Tikka
18/04/2024 15:58
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
18/04/2024 13:00
Er der noget nyt under solen...
af ABC
17/04/2024 15:12
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Nyheder fra DR
Russisk bombefly er styrtet ned i eget l..
19/04/2024 09:09
Sidste år uddelte politiet næsten 4.00..
19/04/2024 08:52
Omstridt stutteri ryger på tvangsauktio..
19/04/2024 08:34
Minister annullerer besparelser på inte..
19/04/2024 08:20
Træværksted brændt ned i Bramming
19/04/2024 08:16
Nyheder fra Religion.dk