annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 3735245
Et andet syn 1138847
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 880450
Jesu ord 792160
Spirituel omsorg 757274
Galleri
treram på vej i luften over  Mississippi 1952, uheld i Mexico
Hvem er online?
0 registrerede 117 gæster og 20 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#6640 - 03/03/2009 22:29 Finanskrisen
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Finanskrisen er kapitalismens grundlæggende krise. Fordi man ikke forstår Marx's grundlæggende analyse af kapitalismen, forstår man heller ikke finanskrisen.

Finanskrisen er opstået på grund af menneskets umættelige grådighed. Og man vil løse problemet ved at få mennesket til at forbruge mere og i den anden ende arbejde mere i denne evindelige cirkel af udbyttelsen af arbejdskraften og inkassere det udførte arbejdes resultat til de få i stedet for alles fælles bedste.

I mange år har man skabt fiktive værdier som man kunne udnytte til at kunne leve i selvisk overflod.

Man har brugt penge man ikke har, til at leve i luksus mens verdens fattige vansmægtede.

Dem var man skideligelade med, bare man selv havde det godt.

Nu hvor regningen skal betales for dette liv i overflod, brokker man sig over at man skal betale for alt det man forbrugte på lånte penge.

Den eneste løsning, som kapitaismens idioter kan foreslå er at få långivningen og det endeløse forbrug op at stå igen.

Mens menneskehedens lallende idioter kun tænker på at fortsætte deres idiotiske narredans er der ingen der tænker på menneskenes virkelige behov.

Vi har behov for vand, føde, klæder og husly,en uddannelse til at kunne forsørge os selv. Intet andet.

Så, når nu kapitalismen møder resultatet af dens egne handlinger er ingen af dens vulgære fremgangsmænd at beklage. Men sørme beklager vi deres ofre, som evindeligt må betale prisen for deres grådighed og uvidenhed.

Kun alle os andre, som ønsker en anden verden end evigt forbrug og grådighed, vi må se den verden, som kunne være forsvinde i ALT DET LORT.

Det er sørgeligt at de ødelægger vores alles verden. Men hvad kan vi gøre?

Intet kan bringe denne psykopatiske dødedans til ende.
Top Svar Citer
#6641 - 04/03/2009 08:35 Re: Finanskrisen [Re: Michael]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Michael.

Jeg kan følge dig langt af vejen, men mener at det også er jordens overbefolkning der er årsagen til elendigheden.

Du skriver vi bare skal have et sted at bo ,lidt klæder og mad, samt uddannelse.
Og hvad vil du så bruge denne uddannelse til? med det voksende antal der gerne vil have et arbejde, har man haft brug for iværksættere der kunne opfinde nye ting som man så kunne opbygge et behov for, netop for at skaffe arbejde, det har resulteret i at vi anskaffer os mange ting man ikke havde før, computere der er opbygget så de helst skal udskiftes hver 4-5. år for at være up to date, div. videospil der også udbygges hele tiden, biler der er som et modefænomen og skal skiftes hver 3.år for at man er med på noderne, køkkener og badeværelser der skal udskiftes for at imponere naboerne og sådan kunne man blive ved.
Hvis disse ting ikke eksisterede, ville arbejdsløsheden være endnu større er jeg sikker på, vi er inde i en ubrydelig cirkel fordi der skal skaffes arbejde til alle.
Vi importerede en masse muslimske fremmedarbejdere år tilbage fordi der manglede arbejdskraft, til hvad? til arbejder danskerne ikke gad udføre, så idag står vi med problemet med de mange utilpassede muslimer, fordi vi en gang skulle deltage i racet med frås af klodens naturalier.
Regeringerne var de første til at føre an i racet, med krav fra fagforeningerne til at skabe job, og iværksættere stod klar i kulissen til at opfinde nye ting vi troede vi ikke kunne undvære.
For at vi kunne leve i selvisk overflod som du skrev, men har du en anden løsning, jeg tror den eneste løsning er at begrænse klodens befolkningsantal ellers ender det galt og vi er allerede et godt stykke af vejen i en udvikling der ikke ser ud til at kunne stoppes.

Vi så at da Kina og Indien pludselig kom med i racet, steg behovet for de samme goder vi havde i vesten, hvilket resulterede i en enorm stigning i kravet for bl.a.kobber og energi, således at prisen 3-4 dobledes og forureningen steg uhggeligt med de mange kulfyrede kinesiske elværker, men disse lande har så et nogenlunde check på befolkningstilvæksten.

Med den stigende hjælp til underudviklede lande, i form af bl.a.bedre sygehjælp, falder børnedødeligheden og dermed stiger kravet om endnu flere arbejdspladser.

Religionerne er en af de store syndere i jordens overbefolkning og her især den katolske kirke og islam, der ligefrem opfordrer sine tilhængere til at føde børn som rotter, så det er på disse nedbrydende religioner vi skal tage fat, de viser ikke ingen respekt for vor klode, med deres menneskefjendtlige opfordringer.
Redigeret af treram (04/03/2009 08:43)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#6643 - 04/03/2009 20:51 Re: Finanskrisen [Re: treram]
Michael Offline
bor her
Registeret: 23/06/2008
Indlæg: 1142
Det er da rigtigt at overbefolkning er et problem. Men kernen til problemet skal findes i menneskets selviske natur. I Kina indførte man et-barns politiken men på grund af overtro og uvidenhed medførte det at forældre dræbte deres førstefødte hvis det var en pige fordi de hellere ville have en dreng.

Det er den samme overtro som gør sig gældende i det tåbelige indiske kastesystem eller i pavens modstand mod prævention. Af en eller anden grund har de religiøse altid opfattet seksualiteten, det mest grundlæggende af alt, for syndigt. Hvorfor ved jeg ikke.

Men problemet er meget mere kompliceret end som så. Det økonomiske system, som vi kalder kapitalismen er ikke en naturlov, som mange synes at mene.

Når jeg skriver om de grundlæggende behov i det moderne samfund. Behovene føde, vand, klæder, husly, uddannelse og et arbejde som gør at man kan forsørge sig selv og sin familie, så er det fordi at jeg mener at man bør ændre synsvinkel.

Den grundlæggende synsvinkel burde være det enkelte menneskes mulighed for ved et arbejde at forsørge sig selv og sin familie. Men i en kapitalistisk økonomi er dette grundlæggende, menneskets udførte arbejde, blevet en omkostning ved noget andet, nemlig varen. Varen, ikke mennesket er kommet i højsædet, fordi varen giver profit til dem som ejer produktionsmidlerne og mennesket er blevet en omkostning ved fremstillingen af varen. Derfor fyres alle nu en masse.

Det er nødvendigt med en ændret opfattelse af hvordan tingene hænger sammen.

Man kunne begynde med at sætte pris på andre værdier end forbrug. Er det virkelig nødvendigt at vi skal arbejde mere, producere mere og forbruge mere? Hvorfor?

For at bevare vores arbejde og vores mulighed for at forsørge os selv.

Næ, det er fordelingen af produktionsresultatet som er problemet. Den private ejendomsret til resultatet af andre menneskers udførte arbejde. smiler
Top Svar Citer
#6646 - 05/03/2009 08:39 Re: Finanskrisen [Re: Michael]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Michael.

"mennesket er blevet en omkostning ved fremstilling af varen. Derfor fyres alle nu en masse."

Jeg tror ikke at det er med deres gode vilje at "kapitalisterne" fyrer deres medarbejdere, fordi uden medarbejder tjener "kapitalisterne" heller intet, men må gå i konkurs, hvad der netop nu sker i hele verden.

Før jeg blev pensionist havde jeg selv firma og kæmpede for at få ordre hjem, thi uden ordre ingen medarbejdere og uden medarbejdere ingen penge, jeg var ikke meget for at fyre folk når ordrerne udeblev, men prøvede at holde dem så længe som muligt selvom det kostede firmaet penge, når du har fået opbygget et team der arbejder godt, vil du godt beholde dem, ligesom de godt vil beholde deres job, det virker begge veje kære Michael.

Vi er nødt til at producere en vare for at overleve, om denne vare så er det at være socialmedarbejder, fabriksarbejder, ingeniør,iværksætter,bondemand, håndværker eller direktør, vi kan ikke tjene penge til livets underhold uden at præstere en vare af en eller anden art.

_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
annonce


Seneste indlæg
VÆREN - IKKE-VÆREN
af Arne Thomsen
16/06/2019 17:06
Rizq af Allah og Zakat
af ABC
16/06/2019 12:15
Mellemrummet
af Simon
16/06/2019 02:26
MYSTISK IDENTITET
af Gerth
16/06/2019 00:26
Hvad lytter du til lige nu ...
af ABC
14/06/2019 16:05
Nyheder fra DR
Med pagaj og cementblander: Sådan laver..
16/06/2019 20:30
Kampen om at efterfølge May: Kandidater..
16/06/2019 20:25
Dansker vinder tysk valg og skal være b..
16/06/2019 20:04
Dansk designer: Fremtidens bil er elektr..
16/06/2019 19:32
Strømmen vender tilbage i Sydamerika
16/06/2019 19:29
Nyheder fra Religion.dk
Efterkommer af polsk-jødisk flygtning: ..
13/06/2019 11:47
Hvornår er du buddhist?
13/06/2019 10:35
Religionsundervisning skal være et mød..
13/06/2019 10:03
Har europæerne glemt de kristne værdie..
12/06/2019 10:03
Fællesskaber er afgørende for, om vi o..
06/06/2019 09:14