annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15533515
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372112
Et andet syn 1980614
Jesu ord 1518211
Åndelig Føde 1465023
Galleri
Rødhus strand
Hvem er online?
1 registreret Hanskrist 273 gæster og 245 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 1 af 3 1 2 3 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#6434 - 10/01/2009 20:59 "Er det virkelig Danmark?"
Borad Offline
godt igang
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 229
Sted: Danmark

Hej og - forsinket - godt nytår til alle:o)..

Nu har jeg været ret syg på det sidste, hvilket er grunden til at jeg ikke har skrevet meget herinde siden sidst.. Og så har jeg situationen i Israel og Gaza naturligvis også taget megen af min opmærksomhed..

Anyway.. Jeg var til demostration i dag, hvilket skabte en masse tanker hos mig.. Det skrev jeg et indlæg om på min blog, som jeg gerne vil dele med jer:


Jeg var til demostration i dag.. For Israels ret til at forsvare sig.. Egentlig havde jeg planlagt at blive hjemme pga. sygdom, men de seneste dages ryster om "moddemostrationer" og "kamp i gaderne", fik mig til at beslutte, at dette ikke kun var om Israels ret til at forsvare sig, men at få lov til at udtrykke sin holdning og støtte, uden at skulle være bange for at en gruppe mennesker kommer efter dig.. Derfor tog jeg afsted alligevel, så jeg vil gerne takke alle jer, der har råbt op om at ville ødelægge demostrationen i dag, for at få mig med alligevel;o).. Det var det værd..

Nu var jeg ret nysgerrig efter at se hvad demostrationen ville bringe.. Ville den være lig de pro-palæstinensiske (jeg er faktisk lidt usikker om man skal sige pro-palæstinensisk eller pro-hamas) demostrationer man har oplevet rundt om, hvor der har været udbrud som "Hamas, Hamas, Jews to the gas", sympati-tilkendegivelser for hadske grupper, som f.eks. Kahanes Kach-parti og fanatiske bosættere (sådan for at blive i modvægt til Hamas) eller noget lignende.. Ville vi sammen stå og brænde det palæstinensiske flag af, mens vi hyldede uskyldige araberes død??

Intet af det forekom.. Jeg undrede mig lidt.. I stedet hørte jeg taler om at vi ønsker fred, ikke krig.. At vi tror på fredelig sameksistens.. At dette ikke på nogen måde var mod araberne, men mod Hamas.. Jeg hørte ikke nogen tale om had til palæstinenserne, tværtimod så var der folk der udtrykte sympati for deres situation.. Der var ingen flagafbrænding, tilgengæld var der plakatter med det israelske og palæstinensiske flag med ordet for "fred" på hebraisk, arabisk og engelsk (!?).. Der var ingen "chants" om død over arabere eller had til vesten for ikke at støtte nok op om Israels "sag", tilgengæld sang vi sange om fred, og Israels og Danmarks nationalhymner..

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvad der ville være sket med folk, som havde haft plakatterne med de to flag med til de pro-palæstinensiske demostrationer..

Det var naturligvis meget underligt for mig at opleve dette, for jeg har jo fået at vide, at vi "pro-israelere" er hadske og støtter et "hadsk regime", så jeg havde regnet med at vores demostration ville have været meget værre end noget vi havde set fra den anden fløj..

Demostrationen varede ca. 45 minutter, hvorefter vi skiltes stille og roligt og tog hjem, hver til sit.. Der var ingen dragen igennem byen og skabe ufred og utryghed, eller det der ligner.. Tilgengæld var der en lille moddemostration (jeg hørte dem lidt under selve demostrationen, men var usikker på om det var dem) som absolut ikke virkede til at ville synge fredssange.. Hele tonen hos deres taler, som jeg stod og lyttede til kort bagefter, var så skinger at jeg undrede mig over hvordan man kunne bære så meget had i sit hjerte og stadig eksistere.. Det var faktisk ret uhyggeligt.. Jeg tror.. Nej, jeg håber dog at det ikke var noget der symptomatisk for resten af flokken, på ca. 30-40 stykker..

Da de var færdige, skiltes de åbenbart ikke bare stille og roligt, men drog videre igennem byen, for at skabe ufred og kaos..

Jeg var glad for vores politi i dag, for jeg er ikke sikker på at vi kunne have stået og sunget om fred, og udtrykt sympati med ofrene på begge sider, hvis politiet ikke havde været tilstede.. Men jeg forbitres over at det skal være tilfældet i Danmark i år 2009.. Jeg er forbitret over at en gruppe mennesker, i stedet for at lytte til hvad folk siger, vil ødelægge og undertrykke andres demokratiske rettigheder, ALENE! fordi de ikke er enige i holdningerne.. Jeg er forbitret over at man i Danmark i år 2009 skal opleve at komme ud fra synagogen efter bøn fredag aften, og se politiet stå og genne en hurtigt væk, fordi de er bange for at jødehadske ballademagere har lyst til at lave ballade.. Jeg er forbitret over, at man i Danmark i år 2009 ikke kan give udtryk for sine holdninger, uden at prædikke had og gøre gaderne usikre for folk..

Det værste er, at jeg er socialist.. Jeg taler for at vi skal hjælpe ude i verden.. Jeg mener at der har været en hetz mod muslimer i Danmark og jeg er træt af at folk skal ses ned på alene fordi de er muslimer.. Jeg har arabiske venner, både irakiske, libanesiske, palæstinensiske og egyptiske.. Jeg tager afstand fra DFs politik på mange områder og ville aldrig drømme om at stemme på dem.. Men i dag følte jeg mig forrådt.. Jeg følte mig forrådt af den venstrefløj der taler om "solidaritet" og "tolerance", men som har støttet op om det modsatte på det sidste.. Jeg føler mig forrådt af den gruppe mennesker, som jeg har kæmpet for skal anses som lige så anstændige mennesker som alle andre, men som på det sidste har vidst det modsatte.. Jeg har ingen intentioner om at begynde at skære alle over en kam, jeg holder stadig fast i at jeg vil møde det enkelte individ som den person vedkommende nu er, men det ændrer ikke på at jeg føler mig forrådt og forbitret i dag..

Er det virkelig det Danmark vi gerne vil leve i?

Mvh
_________________________

Qol Yehudi

A Jewish Voice
Top Svar Citer
#6435 - 10/01/2009 21:56 Re: "Er det virkelig Danmark?" [Re: Borad]
ole Offline
ny
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 46
Stakkels Borad ... betyder det ,at du nu foelelsesmaessigt er i stand til at erkende , at "venstrefloejen" DEFAKTO har allieret sig med det ,nogen kalder "islamisterne" og jeg selv vil kalde islaam-afmaskeret ?
I saa fald : Wellcome to planet earth .
Om et par uger finder vi ud af , om 100,000 amerikanske borad'er ogsaa har kaempet tappert for at bringe en Obama-katastrofe ned over hovedet paa Israel .
Muslimerne kalder jer "de nyttige idioter"
Top Svar Citer
#6436 - 10/01/2009 22:11 Re: "Er det virkelig Danmark?" [Re: ole]
Borad Offline
godt igang
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 229
Sted: Danmark

Tak Ole, for lige at minde mig om at der også er idioter blandt "mine egne";o)..
_________________________

Qol Yehudi

A Jewish Voice
Top Svar Citer
#6440 - 11/01/2009 10:49 Re: "Er det virkelig Danmark?" [Re: Borad]
treram Offline
bor her
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 1393
Sted: Sverige/ Thailand
Hej Borad.

Er dette virkelig Danmark vi ønsker at leve i ?.

Nej det er ikke det Danmark vi ønsker at leve i, men nu er muslimerne nu engang kommet og de har også muligvis en agenda med at være kommet til vesten, de vil simpelt indtage vesten og islamisere vesten, så din kamp for muslimerne er et tveægget sværd.

Det undrer også mig at størstedelen af den danske befolkning ikke kan se at Hamas er den virkelige skurk, der er skyld i al skyderiet, men såsnart der er uskyldige børn indblandet, så mister folk overblikket.

Det glæder mig at den pro-israelske demonstration forløb som den gjorde, den var menneskeværdig i modsætning til de muslimske demonstrationer, der altid er ultra hadske og udarter sig til gadekampe og hærværk.

Venstrefløjen er muslim lovers, men det omvendte er vist ikke tilfældet, det troede jeg du vidste.



Redigeret af treram (11/01/2009 10:50)
_________________________
mvh.treram
Top Svar Citer
#6441 - 11/01/2009 11:24 Re: "Er det virkelig Danmark?" [Re: Borad]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien
Hej Borad!

Tak for et godt indlæg baseret på dine personlige oplevelser og en vis nødvendig eftertænksomhed midt i demostrationskrigen. På den ene side de såkaldte "fredsdemonstranter" der viser solidaritet med en terrororganisation som Hamas og demonstrerer en gallopperende judeofobi med tilråb som: "Hamas, Hamas, Jews to the gas".

Og på den anden side afdæmpede pro-israelske demonstrationer, der værdigt og fredeligt gør opmærksom på Israels ret til at eksisterer og forsvare sig mod terror.

Hvis man er i tvil om hvem barbarene er, kan man her med fordel anvende C. K. Chestertons definition på en barbar: Han ler når han tilføjer dig skade, men hyler op, når han selv bliver skadet.

Din eftertanke kommer til udtryk i det afsluttende afsnit:

Citat:
"... Det værste er, at jeg er socialist.. Jeg taler for at vi skal hjælpe ude i verden.. Jeg mener at der har været en hetz mod muslimer i Danmark og jeg er træt af at folk skal ses ned på alene fordi de er muslimer.. Jeg har arabiske venner, både irakiske, libanesiske, palæstinensiske og egyptiske.. Jeg tager afstand fra DFs politik på mange områder og ville aldrig drømme om at stemme på dem.. Men i dag følte jeg mig forrådt.. Jeg følte mig forrådt af den venstrefløj der taler om "solidaritet" og "tolerance", men som har støttet op om det modsatte på det sidste.. Jeg føler mig forrådt af den gruppe mennesker, som jeg har kæmpet for skal anses som lige så anstændige mennesker som alle andre, men som på det sidste har vidst det modsatte.. Jeg har ingen intentioner om at begynde at skære alle over en kam, jeg holder stadig fast i at jeg vil møde det enkelte individ som den person vedkommende nu er, men det ændrer ikke på at jeg føler mig forrådt og forbitret i dag.. "


Fordi man er socialist, behøver man ikke være idiot!

For socialister er det oprørende, at et folk som aldrig har eksisteret - palæstinensere - hvilket reelt betyder de arabere som tilfældigvis var bosiddende i den osmanniske provins Palæstina, som blev britisk mandatområde efter første verdenskrig - hvoraf langt hovedparten frivilligt, og midlertidigt troede de, forlod deres byer og landsbyer efter opfordring fra de fem arabiske nationer der i 1948 rykkede frem for at nedslagte jøderne og udslette det nyfødte Israel, ikke kunne vende tilbage, fordi Israel slog angriberne tilbage.

Disse palæstinensiske arabere var ellers blevet lovet "jødekage", når de oprørske jødiske dhimmier var nedkæmpet hvorefter "palæstinenserne" kunne rykke ind og overtage al jødisk ejendom og alle værdier.

I fortvivlelse over det udeblevne krigsbytte valgte de palæstinensiske arabere at blive de evige forurettede flygtninge på samme måde som jøderne under diasporaen havde været de evigt vandrende og forfulgte jøder.

Siden har de på samme måde som jøderne under diasporaen drømt om at kunne vende tilbage til "Jerusalem", men til forskel fra jøderne der førte en politisk kamp med fredelige midler for egen stat i deres bibelske hjemland, hvilket tog godt et århundrede fra den tidlige zionisme, valgte de arabiske palæstinensere at føre hellig krig mod Israel og anvende hele terrorspektret for at få den "jødekage" de var blevet snydt for i 1948/49, 1956, 1967 og 1973.

Indtil 1973 solidariserede de europæiske socialister sig med Israels eksistenskamp og fordømte de mange terroristiske anslag fra områdets arabere, der i 1967 med et trylleslag var blevet forvandlet til etniske palæstinensere, frataget deres hjemland og gjort til evige flygtninge.

Omsvinget i holdningen til Israel begyndte i 1967 hvor Frankrigs præsident Charles de Gaulle omlagde fransk udenrigspolitik fra pro israelsk og anti-arabisk til anti-israelsk, anti-amerikansk og pro-arabisk.

Da araberne iværksatte deres olieafpresningspolitik efter Syriens og Ægyptens nederlag til Israel i 1973-krigen lykkedes det Frankrig sammen med Vest-Tyskland at få omlagt EFs udenrigspolitik så den blev sammenfaldende med den nye linie de Gaulle havde udstukket i 1967. De små EF-lande som Holland og Danmark blev banket på plads af de to stormagter, hvilket ikke var vanskelligt, da begge lande sammen med USA var omfattet af en total olieboycot, da de blev klassificeret som Israel-venlige nationer.

Så hvis du spørger efter hvorfor socialisterne siden 1973 er blevet stadig mere anti-israelske og pro arabiske så skal forklaringen findes i den omlægning af EFs udenrigspolitik som blev besluttet sidst på året i 1973 bag ryggen på Europas befolkninger og i dølgsmål.

På et møde i Bruxelles den 6. november 1973 vedtog de daværende 9 EF-lande en resolution der tilføjede tre nye punkter til organisationens politik over for Israel.

For det første det utilstedelige i at erhverve nyt territorium ved magtanvendelse, hvilket allerede var blevet fastslået i FNs resolution 242.

For det andet et krav om, at Israel trak sig tilbage til våbenstilstandslinierne fra 1949.

Og for det tredje, at "palæstinensernes legitime rettigheder" skulle indgå i enhver definition af fred i Mellemøsten.

Hvad med de legitime rettigheder for de omkring 800.000 jøder der efter 1949 blev frarøvet deres ejendom og landsforviste fra muslimske samfund i Mellemøsten, selv om de havde været bosiddende der gennem mange århundreder?

Dem tog Israel imod og dermed var det flygtningeproblem ude af verden.

Hvis de arabiske nationer havde gjort det samme med de såkaldte palæstinensere, så ville der ingen palæstinensiske flygtninge havde været, og heller ikke noget palæstinensisk folk, ingen jihad og ingen terror med det mål at udslette Israel.

I stedet valgte de arabiske lande at anvende de palæstinensiske flygtninge og deres rettigheder til at holde jihad-gryden i kog ved at oppiske til et stedse større had mod Israel og jøder.
Derved gjorde man et ubetydeligt problem på størrelse med Jylland til en verdenskatastrofe - en naqba på arabisk - som i omfang er mindst lige så alvorlig som nazisternes folkedrab på halvdelen af Europas jødiske befolkning.

Efter således at have forplumret og proportionsforvrænget tingene ligger løsningen jo snulende nær: Når jøderne kan få deres eget hjemland efter at have været udsat for den nazistiske "naqba", så må det til lejligheden opfundne palæstinensiske folk også kunne kræve eget hjemland efter at have været udsat for en "jødisk-naqba".

Legenden som siden er kolporteret går da ud på, at Israel begår folkedrab på palæstinenserne der blot ønsker fred og ret til eget hjemland.

Israels jøder er de nye nazister - derfor skal de gasses - det er den forvrængede virkelighed som palæstinenser-mytologien skaber i de tomme hoveder på socialistiske "fredsdemonstranter" og hvad der ellers kan krybe og gå af Allahs slaver i Vesten.

Det er virkeligheden i dagens Danmark og det er omtrent lige så tåbeligt som de "fredsdemonstrationer" socialisterne organiserede i 1980erne, styret og til dels finansieret af USSR og DDR, mod NATOs dobbeltbeslutning fra 1979. Det lykkedes socialisterne at bilde befolkningen ind, at de Sovjetiske atommissiler i Østeuropa tjente fredens sag, mens de missiler NATO planlagde at opstille som modsvar var krigeriske og imperialistiske og derfor øgede risikoen for en atomkrig.

Pacifister og socialister kan man åbenbart bilde alt ind. De er som en fåreflok der ikke kan tænke selvstændigt men skal ledes ind i den rette fold, dvs. den for tiden herskende politiske korrekthed.

Jeg mindes endnu socialisten Anker Jørgensen, som i 1973 holdt en modig tale i Fredericia hvor han solidariserede sig med Israel og landets ret til at forsvare sig mod uprovokerede angreb og terror. Denne tale var grunden til, at Danmark blev placeret på arabernes sorte liste over Israel venlige nationer som skulle totalt olieboycottes.

Men Anker Jørgen blev banket på plads af Frankrig og Vest-tyskland. Han faldt til patten og var medunderskriver på den ovenfor nævnte erklæring fra EF, der de facto ændrede udenrigspolitikken i en anti-israelsk pro arabisk retning. Siden hørte man aldrig et positivt kvæk fra Anker om Israel. I stedet foretog han en politisk kovending ved som leder af oppositionen at sabotere NATOs dobbeltbeslutning, som S havde tilsluttet sig i 1979, og derved svækkede han sammenholdet i NATO og ydede indirekte støttede de kommunistiske diktaturstater der var opsatte på at overmande de vesteuropæiske demokratier.

Jeg har tit spekuleret på hvordan en socialist ser ud oven i hovedet? Hvordan han kan forene uforenelige synspunkter og med usvigelig sikkerhed altid støtte den politik, som er mest undergravende for de demokratiske staters evne til at opretholde sig selv. Selvfølgelig har socialisterne her fået god støtte fra de radikale der er de førende eksperter i politisk korrekthed og undergravelse af demokratiet hvilket selvfølgelig har fremmet evnen til konsekvent politisk fejltænkning. Men som socialist har man selvfølgelig kun et standpunkt indtil man tager et nyt, som Anker Jørgensens forgænger så smukt udtrykte den socialistiske truisme, der siden har været bestemmende for danske socialisters politiske "tænkning". ler

Men fortvivl ej Borad, for selv socialister kan komme på bedre tanker, idet de vælger at tænke selv i stedet for blindt at lade sig lede af andre som står for tankearbejdet.

Jeg håber at du har generhvervet dit gode helbred og fremover vil bidrage med flere af dine gode indlæg her på debatten, der ellers var begyndt at udvise sikre dødstegn. Jeg havde ellers næsten helt afskrevet denne debat, men giver den nu en ny chance.

Hilsen

Ipso Facto pifter
Top Svar Citer
annonce
Side 1 af 3 1 2 3 >


Seneste indlæg
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 10:05
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Ramadan-måneden
af ABC
26/03/2024 19:13
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
24/03/2024 17:18
Nyheder fra DR
Efter sygdom: Paven prædiker igen til p..
28/03/2024 13:19
Visitationszone forlænges yderligere ef..
28/03/2024 12:50
Menneskerettighedschef i FN advarer: Sul..
28/03/2024 11:40
11 mennesker dræbt af cyklon på Madaga..
28/03/2024 10:29
Kreml beder populært russisk socialt me..
28/03/2024 10:21
Nyheder fra Religion.dk