annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15673949
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2381190
Et andet syn 1990892
Jesu ord 1522914
Åndelig Føde 1520987
Galleri
September Rødhus strand
Hvem er online?
1 registreret (1 usynlig), 204 gæster og 158 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 2 < 1 2
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#4658 - 23/09/2008 23:19 Re: EURABISKE BORGERKRIGE? [Re: Ipso Facto]
Admin Offline

godt igang
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 386
Sted: Solskinsøen
Kære Ipso facto

Du spørger:
Citat:
Hvad mener debattørerne. Kan Europa undgå borgerkrigen?


Min egen tilgang til spørgsmålet tager udgangspunkt i staten Israel. Som bekendt afskyr de fleste muslimske lande i mellemøsten Israel af et godt hjerte, og ønsker helst alle jøder smidt i middelhavet. I over 40 år har PLO kørt kampagnen med de nødlidende såkaldte palæstinensere, til trods for at at de ikke er palæstinensere, men blot arabere. Desværre er Europa hoppet på løgnen, og derfor tror jeg desværre at tiden vil vise, at flere og flere samler sig imod Israel, som på et tidspunkt munder ud i en storkrig, som også rammer europa.
_________________________
Venlig hilsen
Admin
Top Svar Citer
#4661 - 24/09/2008 00:25 Re: EURABISKE BORGERKRIGE? [Re: Admin]
Ransom Offline
godt igang
Registeret: 06/04/2008
Indlæg: 115
Til Arentzen

Citat:
I over 40 år har PLO kørt kampagnen med de nødlidende såkaldte palæstinensere, til trods for at de ikke er palæstinensere, men blot arabere. Desværre er Europa hoppet på løgnen

Jeg forstår ikke rigtig, hvad det er, du kalder 'løgnen'!

Vil du mon prøve at forklare dig lidt nøjere?
Top Svar Citer
#4664 - 24/09/2008 08:40 Re: EURABISKE BORGERKRIGE? [Re: Ransom]
Borad Offline
godt igang
Registeret: 29/03/2008
Indlæg: 229
Sted: Danmark

Hej Ransom..

Der er ikke noget folkeslag kaldet "palæstinensere", lige så lidt som der er et folkeslag kaldet "sjællændere".. Som sjælland udgør en regional betegnelse inden for Danmark, med dens beboere kaldet "sjællændere" baseret på region og ikke noget andet, er Palæstina en regional betegnelse for først en del af romerriget, siden en del af det ottomanske rige..

Palæstinensere udgjorde før '48 en blandet gruppe af jøder, muslimer, kristne, der endvidere var en blanding af georgiere, arabere, grækere og så videre.. Størstedelen dog arabere..

Jeg vil her henvise til M.E. Yapp, der i sin bog "The Near East Since the First World War" skriver:

Citat:
Palestine was another creation of the post First World War settlement. Under Ottoman rule there had been no Palestine; the region had been divided among three districts, each with its Ottoman officials and a representattive council of local notables..... To the Muslim population was only a geographical expression...


Bogen bliver brugt som hoveddelen af undervisning på CNA under Michael Irving, som ikke kan siges at være specielt pro-Israelsk, så den kan ikke skydes hen som en kilde der argumenterer for Israel..

Ydermere er det værd at lægge mærke til, at når vi taler om Palæstina som mandatområde, udgjordes det til at starte med af både Israel, besatte territorier (om man så mener at de er israelskbesatte eller arabiskbesatte i dag, vil jeg lade være op til den enkelte selv at afgøre) og Jordan, og var bestemt til at, samlet, skulle udgøre den jødiske stat.. Sidenhen blev mandatområdet så indskrænket, da man ville skabe en arabisk stat ved siden af en jødisk stat, hvorefter man havde Transjordanien (i dag Jordan) og det nye mandatområde..

Rent distinktivt, kulturelt og sprogligt er der ikke forskel på en jordaneser og en araber fra Vestbredden (en Araber fra Gaza er typisk "egyptisk", både i sprog og opfattelse).. Dette indrømmes også af de fleste palæstinensiske arabere.. I dag vil jeg dog mene at der er en forskel, men det baserer sig mere på identitet i forhold til statsforhold end noget andet..

Jeg vil for i øvrigt henvise til et svar fra "the General Syrian Congress" til King-Crane kommisionens rapport om det palæstinensiske mandatområde, fra 2/7-1919.. Det er delt op i ti punkter, hvor specielt punkt 7 og 8 er interessante for dette spørgsmål:

Citat:
7. We oppose the pretensions of the Zionists to create a Jewish commonwealth in the southern part of Syria, known as Palestine......

8. We ask that there should be no seperation of the southern part of Syria, known as Palestine, nor of the litoral western zone, which includes Lebanon, from the Syrian country.......


Der er ikke tale om noget land kaldet Jordan eller planer om dette (de eksisterede ikke på daværende tidspunkt) ej heller om et folkeslag kaldet "palæstinensere", udelukkende et område kaldet Palæstina, som på dette tidspunkt var bestemt til at udgøre den jødiske stat..

Løgnen er at man vil gøre de palæstinensiske arabere til et distinktivt folkeslag kaldet palæstinensere.. Der har aldrig eksisteret et sådan folkeslag, og skulle man endelig tale om nogen der kunne have været et palæstinensisk folkeslag, så bør det være filistrerne, med hvem de nuværende palæstinensiske arabere intet har med at gøre.. I følge genetiske undersøgelser ligger palæstinensiske arabere tættere på arabere fra den arabiske halvø end med nogen anden.. Og da filistrerne var et folkeslag der var kommet nordfra (området omkring Grækenland), kan de palæstinensiske arabere ikke stamme fra dem..

Dette betyder dog ikke at jeg går ind for, at man bør fratage palæstinensiske arabere deres rettigheder til selvbestemmelse i en palæstinensisk stat, som det jo er sket for palæstinensiske jøder (der blev smidt ud af resten af det palæstinensiske område, Jordan og territorierne)..

Håber det var til hjælp:o)

Mvh
_________________________

Qol Yehudi

A Jewish Voice
Top Svar Citer
#4676 - 25/09/2008 00:29 Re: EURABISKE BORGERKRIGE? [Re: Ransom]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien

Hej Ransom!

Som supplement til den i øvrigt korrekte historiske redegørelse og dokumentation som Borad har fremlagt for at tydeliggøre hvori løgnen om eksistensen af et selvstændigt folkeslag kaldet ”palæstinensere” der har historisk hjemstavnsret til Palæstina, dvs. det historiske Israel, ønsker jeg yderligere at dokumentere hvordan, hvornår og hvorfor konceptet om et ”palæstinensisk folk” opstod og opnåede udbredelse og generel anerkendelse samt politisk accept.

Indtil begyndelsen af 1970erne var forestillingen om et selvstændigt ”palæstinensisk folk” som en selvstændig etnisk gruppe adskilt fra en større Arabiske Nation stadig ikke klart formuleret. Artikel 1 i den reviderede Palæstinensiske Nationale erklæring fra 1968 fastslår:

Citat:
”Palæstina er hjemland for det arabisk palæstinensiske folk; det er en udelelig part af det arabiske hjemland og det palæstinensiske folk er en integreret del af den arabiske nation”.


Ligeledes taler erklæringen fra konferencen i Algier i 1973 og efterfølgende erklæringer om at den ”arabiske nation” er fast besluttet på at generhverve DETS territorier. Israels landområde blev ikke betragtet som knyttet til en særskilt palæstinensisk nationalitet, men til en global arabisk nation, hvis medlemmer understøttede deres brødre i Palæstina.

Skabelsen af et ”palæstinensisk folk” ex nihilo efter den arabiske olieembargo i 1973 blev ledsaget af en europæisk politik som understøttede de legitime rettigheder af dette nye palæstinensiske folk hvis rettigheder ikke blot var ækvivalente med, men endog stod over dem som israelerne nød.

På et topmøde i Bruxelles med deltagelse af de 9 EF landes statsledere den 6. november 1973 udsendtes en fælles resolution med udgangspunkt i afhængigheden af arabisk olie. Denne resolution var fuldstændig på linie med den fransk-arabiske politik over for Israel.

Bruxelles erklæringen føjede tre nye punkter til EFs politik over for staten Israel:

Citat:
1) Afvisning af at kunne erhverve territorium ved hjælp af magt, hvilket allerede var fastslået i FN resolution 242.

2) Krav om at Israel skal trække sig tilbage til våbenstilstandslinierne fra 1949.

3) At ”palæstinensernes legitime rettigheder” skal inkluderes i ehver definition af fred i Mellemøsten.


Interessant nok har Al Queda for nyligt rettet kritik mod det Palæstinensiske Hjemmestyre for at tænke i nationalistiske baner frem for at se sig selv som en del af den arabiske globale umma.

Det palæstinensiske folk med en tilhørende palæstinensisk nationalitet og et tilknyttet territorium er således en ren konstruktion der skulle tjene et politisk formål i den jihad muslimer har ført mod den jødiske stat siden dens oprettelse i 1948/49. Rent teologisk betragtes jøderne i Israel som oprørske dhimmier som det er enhver rettroende muslims pligt atter at bringe under islams overhøjhed ved hjælp af jihad.

Forfatteren Fitgerald skriver i en artikel på Dhimmi Watch fra 29. november 2007 følgende om den kreative konstrution af ”det palæstinensiske folk” og dets rettigheder:

Citat:
“A Jihad Watch reader recently took issue with my noting that the world had never heard of the “Palestinian” nationality before the 1960s: "‘You are absolutely wrong on all counts. First of all there was never any Palestine to begin with... so who exactly do you mean by Palestinians?' There were also no "Israelis" as such until Israel was officially created. Both identities are constructed ones. Again, so what?

In the end, they're fighting over land. If either side wanted peace, they'd have it by now. As it is, there are people on both sides who have profited, and continue to profit, from the continuation of hostilities."

No, but the word "Palestinians" and the invention of the "Palestinian people" was a deliberate construct. It did not begin right away. It was not the term used, ever since there were Arabs in what Western Christendom called "Palestine." The local Arabs never used the phrase until after the defeat in the Six-Day War. And then, having jettisoned Shukairy a few years before, the Arabs collectively decided, with a little help from public-relations advisers in the West, to thoroughly redo their presentation.

The most important thing was to redefine the conflict. No longer are all those Arabs against a tiny Jewish state. No. Now, by an act of optical illusion, the tiny Jewish state would be transformed into a vast empire, this Greater Israel. Why, the same BBC newscasters who routinely refer to Lebanon as that "tiny country" and to Jordan as that "tiny country" -- I hear it all the time -- for some reason never use that epithet with Israel. Never. Not once. Yet that Greater Israel, even if it came into being, would be all of the size of Massachusetts, and less than one one-thousandth the size of the Arab states.

But the absurdities pile up. It was time to rename the local Arabs, both those in the territories won by Israel that were part of the original Palestine Mandate (Gaza, the "West Bank" -- quondam Judea and Samaria) and those who had been called simply, and a bit too easily, "Arab refugees" -- by every single Arab spokesman at the U.N., the Arab League, and elsewhere. These were the people living in those villages (always described as "refugee camps," though some are full-fledged cities, and all have stores and built-up areas; these are not tent cities, the kind of thing that refugees in Darfur must endure) in Jordan, Lebanon, and so on.

The term "Israeli" was not deliberately invented to score political points. Far from it. The Jews of Israel are really what is in play here, the survival of a Jewish state, of the right of the Jews to have a state.

It is absurd to equate the deliberate and sinister creation of this fake "Palestinianidentity" (google "Zohair Mohsen" and "Palestinian people" for more) for political ends, with the simple term "Israeli" to describe those who are citizens of the state of Israel.

So let's do it otherwise. Let's, more truthfully, talk about Arabs and Jews. Arabs and Jews in the Middle East. Do the Jews who come from the Middle East have a right to a state?

Remember, a million of them in 1948, having endured for centuries the life of dhimmis under Muslim rule (save in those places, such as North Africa, where the brief rule by European powers led to Jewish emancipation from the burden of living under Shari'a -- thanks in Algeria to the loi Cremieux of 1870), left the Arab countries where they had lived, and most fled to the state of Israel. Do the Jews have a right to a state, a state that can be defended against permanent Muslim aggression, or do they not?

And as for the local Arabs, their numbers have been exaggerated -- few bother to consult the Ottoman cadastral or demographic records, such as they are, in pronouncing on the subject of "Palestine," and fewer still put that "Palestine" and the non-Muslim and non-Arab minorities of the Middle East into their proper light, their proper perspective. Do the Kurds also, now is perhaps the time to add, have a right to an independent state? And Lebanon, by rights, should remain a haven, a final haven, for the Arabic-using Christians -- not all, by a long shot, are Arabs -- in the Middle East. …


Hele artiklen kan læses på dette link:

http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/018964.php#comments

Hilsen

Ipso Facto pifter



Ref.:

Bat Ye’or: EURABIA – The Euro-Arab Axis, 2006, side 48/50.

_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 2 < 1 2


Seneste indlæg
Min ”religion”
af Anonym
23/04/2024 08:15
Tanker - idéer - visioner.
af Hanskrist
22/04/2024 22:41
Vigtige præciseringer
af Anonym
22/04/2024 16:51
FEJL VED TRÅDENS OVERSKRIFT?...
af Anonym
22/04/2024 16:20
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Arne Thomsen
21/04/2024 22:10
Nyheder fra DR
Russisk droneangreb på Ukraine sårer n..
23/04/2024 09:59
Assistent for tysk EU-parlamentariker er..
23/04/2024 09:54
Dansk minister håber, at britisk Rwanda..
23/04/2024 09:07
Overgravet kabel giver forsinkelser og t..
23/04/2024 08:56
Nedlægger arbejdet på andendagen: Milj..
23/04/2024 08:29
Nyheder fra Religion.dk