annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15540585
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372635
Et andet syn 1981099
Jesu ord 1518507
Åndelig Føde 1466783
Galleri
at rejse er at leve
Hvem er online?
0 registrerede 458 gæster og 143 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 10 < 1 2 3 4 ... 9 10 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#4355 - 17/09/2008 19:20 Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E [Re: Ilskov-Jensen]
ole bjørn Offline
bor her
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 2397
Sted: Sverige/Danmark
Kære Henrik.

I en TV-diskussion for et par dage siden mellem 4 danske EU-parlamentarikere udtalte Margrethe Auken, at de hjemlige politikere over en kam var for dårlige til at orientere den danske befolkning om EU's velsignelser, og om at Lissabon traktaten var en nødvendighed for udviklingen af EU.

Jeg vil snarere sige, at de bjergsomme EU-politikere er for dårlige til at se konsekvensen af mange af deres forslag til at flytte magten til et centralt organ. Det vil skabe nogle spændinger indenfor EU, som vil ende med at sprænge dette kunstigt skabte imperium. Det kan meget vel ende med udvikling af stribevis af militante nationale befrielsesbevægelser.

Allerede på dette stade er respekten for EU-love gået fløjten i mange lande, fordi de repræsenterer en tvangsmæssig forringelse af grundfæstede nationale principper. Harmoniseringen har haft den modsatte effekt i folks bevidsthed, fordi den af konkurrencemæssige grunde ofte baserer sig på de mindst udviklede landes niveau på området.

Danmark er et af verdens mindst korrupte lande. Nu afgiver vi mere og mere af vores selvbestemmelsesret til et imperium, hvor korruptionen trives i stor stil, sammenkædet med et bureaukratisk system der æder en stigende del af de fælles midler samtidig med at de besværliggør livet for iværksættere.

USA blev en stormagt ved at gøre det let for iværksættere at afprøve deres idéer. Det samme gør Kina i dag. Rusland faldt på bureaukrati og korruption, og det samme vil EU gøre hvis den politiske udvikling fortsætter i samme spor.

EU-imperiet vil næppe få længere levetid end Sovjet, men det er jo ingen trøst for de førstkommende generationer.

Mvh

Ole Bjørn ;)



Redigeret af ole bjørn (17/09/2008 19:21)
Top Svar Citer
#4367 - 17/09/2008 22:01 Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E [Re: Ipso Facto]
musiker Offline
ny
Registeret: 17/09/2008
Indlæg: 33
Det er sgu da mærkeligt, at man som ret ny debatdeltager hurtigt får Ipso Facto ind under huden, hvorfra han hurtigt kommer ud igen med gys og strittende hår på armene til følge.

Jeg må gentage nogle af hans vidunderlige saglige bidrag:
Citat:
et Ministerråd der kan beslutte hvad som helst uden at blive stillet til parlamentarisk regnskab

Vrøvl i højeste potens. I øjeblikket er alle statsministrene (eller hvad de monne hedde i deres hjemlande) så vidt jeg lige kan løbe dem igennem, valgt af folket derhjemme. Og tro mig, de vil gerne genvælges – eller også skal de have deres kronprins kørt i en favorabel stilling – og så skal de for alt i verden ikke lægge sig ud med flertallet derhjemme.

Citat:
udvikler der sig efterhånden en dyb foragt for vælgerne, der blot er nogle som skal opdrages til at forstå og underordne sig den sandhed statslederne og den politisk korrekte elite har forstået er den eneste mulige sandhed

Jeg har bemærket, at vores debatmaskine, Ipso Facto, JAJ m.fl., gang på gang er på populistisk charmeoffensiv, idet han anser det for opportunt, at lefle for den mening, at de valgte politikere er nogle usympatiske charlataner, der ser det som deres fornemmeste opgave at snyde deres vælgere.

Citat:
Med andre ord har EU et folkevalgt parlament som ikke kan lovgive, en Kommission og et Ministerråd som kan love og domstole som reelt lovgiver qua lovfortolkning som er helt uden for enhver demokratisk kontrol.

'som kan love' skal vel være: 'som kan lovgive'!

En fordrejning, en usandhed!
Kommissionen kan ikke lovgive uden for de rammer, der er demokratisk fastlagt. Det samme må ministerråd og domstol rette ind efter.

Citat:
de formelle rettigheder som unionsborgerne er tildelt og de rettigheder som de i praksis kan udøve frit - de negative - har gennem de sidste 30 år nærmet sig de tilstande som herskede i Stalins Sovjetunion.

Også Eurabia konstruktionen har udviklet sig i en stadig mere antidemokratisk retning med stedse tydeligere totalitære træk og kan nu med fuld ret beskrives som en slags Sovjetunion light.

Tjah, når man nu kender de omtalte tilstande i Stalins tid, så er der ikke grund til kommentarer. Debatmaskinens gearkasse fortsætter i højeste gear – tilsyneladende uden en til at styre.

Citat:
Indtrykket har holdt sig op til vor tid med Den Store Danske Encyklopædi, hvor artiklen om antikommunisme beskriver fænomenet som "hysteri" uden at overveje berettigelsen af at være imod kommunismen


Fra: Store Danske Encyklopædi:
Citat:
antikommunisme, politisk holdning, som er fjendtlig mod kommunismen. Antikommunismen opstod som følge af revolutionen i Rusland i 1917. Der må skelnes mellem en højre- og en venstreorienteret antikommunisme og mellem antikommunisme før og efter 1946-47.
Højreorienteret antikommunisme har sin oprindelse i borgerkrigen i Rusland, hvor vestmagterne støttede "de hvide" mod bolsjevikkerne. Den fortsatte som en stærkt antisocialistisk strømning. Fra et højre-antikommunistisk synspunkt var kommunismen farlig, fordi den ville gennemføre en verdensrevolution og dermed være en trussel mod civilisationen, nationen, ejendommen, familien og religionen. I mellemkrigstiden var antikommunismen medvirkende til, at fascister og nazister kunne nå frem til langt flere end deres egentlige tilhængere pga. den almindelige forskrækkelse efter bolsjevikkernes magtovertagelse i Rusland. Den katolske kirke fordømte kommunismen som ateistisk. I Tyskland blev antikommunismen endvidere koblet sammen med antisemitismen, og kommunismen blev anset for jødisk. I 1936 grundlagde Tyskland og Japan Antikominternpagten, der var vendt mod Kommunistisk Internationale. Italien tilsluttede sig i 1937, og i 1941 blev pagten fornyet med mange nye stater, heriblandt Danmark.
Venstreorienteret antikommunisme, især den socialdemokratiske, bekæmpede kommunismen, fordi den var udemokratisk, og fordi USSR var et diktatur. De revolutionære bevægelser, fx den anarkistiske, gik imod kommunismen, fordi den ikke gennemførte en egentlig socialistisk revolution, og fordi den var udemokratisk.
Ved den kolde krigs begyndelse i 1946-47 fik højreorienteret og socialdemokratisk antikommunisme et mere ensartet præg. Den understregede modsætningen mellem "den frie verden" og totalitarismen og førte til en amerikansk politisk og kulturel offensiv i Europa med dannelsen af NATO i 1949 og Kongressen for Kulturel Frihed i 1950. Antikommunismen har eksisteret i denne form frem til kommunismens og USSRs sammenbrud 1989-90. Dens styrke har vekslet med venstrefløjens styrke og har således været offensiv, når venstrefløjen vandt frem, fx i Chile i 1973.
Af [k]Thing[/k] (Morten Thing, historie, litteratur, offentlig forvaltning, religion, teologi og kirkehistorie, sociologi, statskundskab og politik)


Hvor godt passer den sandhedssøgende debatmaskines erklærede debatmæssige hellighed til ovenstående?

Citat:
Så vidt jeg kan bedømme, er vi med udviklingen i EU hen imod gennemførelsen af det multikulturelle projekt EURARIA, hvad enten befolkningerne vil eller ej, som karakteristisk nok får fuld opbakning fra de socialister som blev hjemløse med

Nu kan enhver efter gemyt, rationalitet, indsigt og minimal moralitet blæse på debatmaskinens bedømmelser – og det vil jeg så gøre i fremtiden.

Citat:
Faktisk har der aldrig i verdenshistorien fandtes en politisk ideologi der ikke som ultimativt mål havde fred, frihed og retfærdighed. Det gælder både fascismen, nazismen og marxismen-leninismen ligesom islam som politisk ideologi med religiøs begrundelse kan tilføjes listen.

Historien gentager nok sig selv, men aldrig i helt samme skikkelse. Fascismen og totalitarismen ifører sig altid nye gevandter for at føre befolkningerne bag lyset med parolerne og fred, frihed og retfærdighed.

Træet skal som bekendt kendes på dets frugter, og de der har fået øjne at se med og hjerner at tænke med, har erkendt, at EUs frugt er bitter. Det som EU mangler i forhold til Unionen af Sovjetrussiske Sovjetrepublikker er nok primært begejstringen og det fælles fodslag og en endnu højere grad af hensynsløshed.

Det lange citat er måske for megen opmærksomhed til denne hykler. Men det er ikke ligegyldigt at repetere maskinens (Ipso Facto's) overløb, fordi maskinen (JAJ) her har afsløret sig som en robot, der uden det nødvendige styringsprogrammel kammer over og påstår en unik lighed mellem EU og de mest forhadte diktatoriske regimer.

Dette er måske ikke et mageløst indlæg fra Ipso Facto. Jeg har nemlig af gode grunde ikke læst alt det, han har skrevet. Men af det, jeg har læst er dette uden mage, altså mageløst! Voteringen er klart negativ.

Debatmaskinen, Ipso Facto alias en del andre synonymer, har gang på gang i næsten pavelig hellighed påberåbt sig at være ærkeenglen, der forsvarer saglighed, seriøsitet og det faktuelles selvfølgelighed. Med udgangspunkt i ovenstående er det mere end en lapsus (linquae) at vurdere Debatmaskinens indlæg som værende blot i nærheden af Maskinens/ærkeengelens egne rimelige krav.

Maskinen er skrottet og ærkeenglen er udstødt – og der bør den forblive.
Top Svar Citer
#4369 - 17/09/2008 23:20 Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E [Re: Ilskov-Jensen]
canto Offline
ny
Registeret: 14/09/2008
Indlæg: 20
Sted: Danmark
Så meget er der om din mere eller mindre forståelige harme:
Citat:
Muslimer bosat i EU-lande skal fremover kunne blive skilt efter sharia-lovgivning. Det mener EU-Kommissionen, der lægger op til, at ægtepar selv skal kunne vælge, hvilket lands lovgivning de vil følge hvis de skal skilles - såfremt de har en vis tilknytning til det valgte land.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/17/014216.htm?rss=true


_________________________
canto
Top Svar Citer
#4373 - 18/09/2008 00:25 Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E [Re: musiker]
canto Offline
ny
Registeret: 14/09/2008
Indlæg: 20
Sted: Danmark
Hej musiker

Det er et meget flot debutindlæg, du har skrevet!

Dit beskrivende øgenavn, 'DEBATMASKINE' om Ipso'en er fremragende godt ramt.

Jeg er enig med Ole Bjørn, når han giver 'Jeppe' verbale smæk!

Det synes mig at være sådan, at Ipso F .......Nej, ikke mere!

Men jeg kan med en venlig indgangsvinkel få lidt ondt af denne debatmaskine, som måske ikke har meget andet end debatmaskineriet at mætte sig og sit sociale behov med.
Når så medlidenheden har fortaget sig, melder den mere nøgterne tilgang sig – og så er han slet ikke så ynkelig mere.
En 'dræbende' mulighed er, at vi står sammen, og at vi ikke reagerer på indlæg fra Ipso'en, hvis disse ikke findes i overensstemmelse med hans egne fornemme, grundliggende vilkår for befordrende debat.
_________________________
canto
Top Svar Citer
#4379 - 18/09/2008 07:29 Re: EU-KOMMISSIONEN FORESLÅR AT INDFØRE SHARIA I E [Re: musiker]
Ipso Facto Offline
bor her
Registeret: 06/07/2008
Indlæg: 604
Sted: Costa Tropical, Spanien

Hej musiker!

Der er flere gode og interessante spørgsmål i dit indlæg som nok kunne fortjene en ordentlig besvarelse. Desværre ødelægger du det hele ved at fiksere på personer i stedet for sagen.

Hvis du ønsker at blive taget alvorligt af undertegnede, så er første betingelse, at du lærer at holde det usaglige og personfnideret ude af dine indlæg.

Jeg gider simpelt hen ikke spilde min tid her på debatten med debattører hvis primære motivation synes at være tilsvining af meddebattører i stedet for at forholde sig til sagen og argumentere sagligt for deres egne synspunkter.

Hvis du er i tvivl om hvad jeg mere præcist mener med disse bemærkninger, skal jeg henvise til mit seneste forsøg på at etablere en saglig debat ved at invitere til en kritik af Eurabia-tesen.

Debattøren Ransom stillede i tråden KRITIK AF EURABIA-TESEN 11 udmærkede kritiske spørgsmål og forlangte, at jeg besvarede spørgsmålene ved at fremlægge den fornødne dokumentation for svarets gyldighed.

Og hvad skete der? Efter at jeg udførligt havde besvaret det første spørgsmål og underbygget mit svar ved henvisning til flere officielle kilder og dokumenter opgav Ransom at fortsætte debatten, angiveligt fordi han ikke "orkede" at fortsætte.

Samtidig med at Ransom smækkede med døren fik jeg dog hældt den sædvanlige møgspand i hovedet med personfnidder, den samme melodi som var så typisk for samtlige de replikker opponenten havde præsteret i vor dialog.

Det er måske ikke så meget Ransom jeg bebrejder som mig selv, for jeg burde vide bedre i lyset af, at jeg aldrig havde set Ransom producere et indlæg som ikke var fyldt med usagligt personfnidder.

Ransom har måske gjort det så godt han formår, og hvis man ikke besidder evnen til saglig og seriøs debat, men alene til at hælde rent retoriske udgydelser krydret med ad hominem i hovedet på opponenter, så er der vel ikke noget at sige til, at en sådan debatadfærd bliver norm og standard for den pågældende.

Så hvis du ønsker en saglig og seriøs diskussion med undertegnede skal jeg anmode dig om at begrænse dine udfoldelser her på debatten til det rent saglige.

Det vil sige, at du fremlægger egne holdninger og vurderinger, gerne underbygget så godt som muligt med kildehenvisninger og fakta samt stiller uddybende og afklarende spørgsmål til de påstande eller vurderinger hos en opponent som du ønsker at imødegå.

Hvis du kan magte den opgave, "and cut the bullshit", som amerikanerne siger, så står jeg til disposition. Men heller ikke et sekund før.

Hilsen

Ipso Facto pifter


P.S.! En god og frugtbar dialog kan næsten sammenlignes med det som jazzmusikere kalder en jam session. Også god debat forudsætter gehør og respekt for modparten, ellers ender det i kakofoni i stedet for musik.

_________________________
"Lad dig ikke forvirre af andre - kom først til mig." - Ipso Facto

Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 10 < 1 2 3 4 ... 9 10 >


Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Israel reagerer på ICJ's ordre om nødh..
29/03/2024 10:23
Problemer giver op til 40 minutters læn..
29/03/2024 09:53
Endnu en busulykke i Tyskland - 21 perso..
29/03/2024 09:27
Støtteforening til overvægtige: 'Børn..
29/03/2024 09:05
Grønland har inviteret dansk sundhedsmi..
29/03/2024 09:04
Nyheder fra Religion.dk