annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 16274310
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2437682
Et andet syn 2033030
Åndelig Føde 1755490
Jesu ord 1556980
Galleri
Blitz your Bliss
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 218 gæster og 238 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 41 af 45 < 1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#38982 - 17/03/2023 18:47 Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕 [Re: ]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist

Måske dette har interesse...

https://www.ringbearersdiary.com/Ringbearer_Articles_DK.htm

https://www.ringbearersdiary.com/pdf/A_VERY_GOOD%20_ARTICLE_DK.pdf

https://www.ringbearersdiary.com/pdf/MAGIC_FLUTES_DK.pdf

Citat:
Nu har jeg intet som helst imod videnskab, men hvis man dyrker et erkendelseskriterium, der hævder, at det kun er det, der i princippet kan måles, vejes, bevises osv. af enhver, der regnes for videnskabelige forskningsresultater, er sådan noget som geniale kunstnere med det samme siet fra.
At Mozart, Verdi, Puccini, Wagner osv. er langt større psykologer end f.eks. Freud og Jung, er for mig indlysende, men et sådant synspunkt kunne med garanti igangsætte overophedede diskussioner. Jeg så engang en sådan diskussion på en videooptagelse, hvor en gruppe arkæologer og en gruppe geologer var næsten bogstaveligt ved at komme op at slås – som børn i en skolegård – fordi geologerne havde fundet ud af, at Den store Sfinks’ udseende (den foran pyramiderne) skyldes vanderosion, hvilket totalt kuldkastede arkæologernes tidsteorier.

Nu vil jeg læse resten af artiklen...

Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
#39010 - 19/03/2023 08:19 Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕 [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3728
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth


Du kalder dig selv for en pioner om - Vores "trance" dagdrømmerier er jeg den første der bliver opmærksom på i forhold til vores mental hygiejne og sundhed."
Nej, psykologi og neurovidenskab vidste dette før du idag!Nu har jeg talt om dette forhold i 30 ja 40 år. Som ingen andre. Jeg har gjort det almen kendt.

Går vi så langt tilbage har neurovidenskab ikke fat og styr på forholdet. Men jeg forudsagde det blot ville blive et spørgsmål om tid så ville neurovidenskab også begynder at interessere sig for spørgsmålet - hvilket så småt er ved at ske i dag.

Neurovidenskab har haft opmærksomhed på hvor vigtigt nattens drømme er for vores mentale sundhed.

Men jeg taler om vore dagdrømmerier - vores trance dagdrømmerier.

Og nu du er så klog at du siger psykologi og neurovidenskab har talt om disse forhold som jeg gør det må du meget gerne finde eksempler.

Det kan du ikke da der kun er HansKrist der arbejder med et begreb som vore:

Trance Dagdrømmerier.

Men find gerne eksempler Gerth.

Bergson er interessant her og han har også inspireret mig.

Selvfølgelig findes forholdet beskrevet i litteraturen - men jeg arbejder med det fagligt sagligt og stiller det klogt op som et alternativ til meditation og mindfulness og dette at være i NU'et.

Ingen forstår at analysere og stille fokus på spørgsmålet - tage spørgsmålet op i en moderne sammenhæng.

Neurovidenskab idag nærmer sig da de undersøger hjernens Default Mode. Men jeg har jo talt om forholdet i mange mange år.

Trance har ofte været sat i forbindelse hypnose og selvhypnose - men bemærk at det ikke er i den sammenhæng jeg retter min opmærksomhed. Jeg er kritisk overfor hypnose og selvhypnose.


-0-0-0-


Citat:
Gerth:

Min åbenbart værdighed fortjener ikke længere dine negative ord imod mig, hvor du fortsat kalder mig for alt andet end den, jeg er. Du snakker om henrykkelser og ekstase, hvilket jeg oplever i ´mit´ åbenbaring, så jeg tror ikke længere på din modstand!Du snakker om henrykkelser og ekstase, hvilket jeg oplever i ´mit´ åbenbaring, så jeg tror ikke længere på din modstand!


Nej du har læst om henrykkelser og ekstase hos HansKrist og fra ham har du stjålet ideerne om henrykkelser og ekstase.

Før du mødte HansKrist og læste hvad han skrev har du ikke nævnt noget med henrykkelser og ekstase.

Når man får gode ideer fra andre skal man nævne disse andre.

Før du kom Gerth har jeg endda defineret at alle religiøse åbenbaringer beror på en ekstase.

Vi bliver nødt til at være ude af os selv for at give plads til at noget andet kan være "inde" - gribe os i hjertet med dets nærvær. Hvilket egentlig er definitionen på en ekstase.


Din værdighed må du bevise over tid. Og din adfærd her på Trosfrihed har for en stor del været uværdigt og latterligt - infantilt skørt. Endnu har du ikke vist os du er voksen og formår at opføre dig med en vis værdighed over en længere periode, årrække.

Du troede du kunne opføre dig normløs - grænseløst barnligt og skørt uden at det gik ud over din værdighed. Du bliver bedømt på din adfærd Gerth og opfører du dig uværdigt så mister du på kontoen værdighed.

Fx din helligånd har du sølet til i uværdighed så det var tydeligt at du ingenting aner om begrebet og størrelsen Helligånden - men alligevel bruger du ordet begrebet på skrømt.

Hvis du har lagt din uværdige adfærd bag dig må vi nok takke HansKrist der jo som den eneste ikke har været bange for at opdrage på dig. Siger dig sandheden om dig selv og din adfærd.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#39039 - 20/03/2023 10:37 Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕 [Re: ]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3728
Sted: Nørresundby
Citat:
Gerth:

Du prædiker om ekstase, men hvor jeg uden dine ord i mit åbenbaring FØLTE fryd, glæde, eufori, lykken og så senere sådan opdagede jeg i min forstand via internettet vedrørende Biblen ´henrykkelser´, hvilket du derfor ikke er alene om! Du mærker jo ikke jeg. Jeg kopierer ikke dig -


"Jeg kopierer ikke dig"

Jo det gør du indimellem - og det er kun et problem når man ikke nævner hvem det er der har inspireret os. Vi skal huske at nævne hvem der har inspireret os.

Henrykkelse ekstase glæde fryd var det så tydeligt du for godt et års tid siden lod dig inspirere af igennem læsning mine tekster. Dette er også helt i orden - blot skal vi huske at nævne hvis tanker vi lader os inspirere af.


Citat:
Gerth:

Du har på det seneste kopieret mit Ord om den forkert Homo Sapiens / rigtigt Gudemennesket.Vrøvl med dig, det passer simpelthen ikke. Den problemstilling du der prøver at skyde dig ind på findes grundigt gennemarbejdet hos Nicolai Berdyaev. Så dine uklare tanker om tingene har jeg ikke brug for at lade mig inspirere af når jeg har kendt til dette spørgsmål grundigt gennemarbejdet hos Nicolai Berdyaev i over 20 år.

Skrev du noget der inspirerer mig ville jeg nævne dig og tage et kopi af hvad du har skrevet jeg fandt inspirerende.


-0-0-0-0-


At din tænkning er præget så meget af primær proces tænkning at mange af dine tekster er ulæselige er en konstatering.

Så om du ikke er skizofren så har du tankeforstyrrelserne til fælles med de skizofrene.

Eksempler på dine skizofrene skriverier er der tonsvis af her et udpluk - se *1): nederst.


Men du virker indimellem ret psykotisk. Er det fordi du drikker og ikke får din nattesøvn og din hjerne er overtræt er jo svært at sige. Måske du blot er umoden og skør provokerende (infantil narcissistisk fx). Derfor er det godt du møder modstand fra fx et menneske som mig - der gør at du bliver tvunget til at tage din adfærd, opførsel, op til revision og kritiske overvejelser.


Er kun interesseret i at det går dig godt og at du formår at vælge hvad der er godt for dig og tjener dig vel i fremtiden.

Du har jo selv fortalt os om dit liv og alle dets vanskeligheder.

Og dine tekster om sex og prostitutions annonce du fyldte Trosfrihed med i stort set alle tråde fortæller tydeligt at du er ude i tovene - og har brug for hjælp.

Din mangel på seksuel erfaring skyldes at kærlighed og forelskelse og oprigtig interesse og empati for andre mennesker slet ikke eksisterer i dit liv.

Du er enten dyrisk eller du er for langt væk i noget religiøst umenneskeligt uden nogen jordforbindelse (din unaturlige frelserskikkelse identitet). Og begge dele skræmmer ihvertfald det modsatte køn langt væk. Om det også skræmmer en eventuel homoseksuel partner væk vil jeg også tro.

At du ikke ved om du er til kvinder eller mænd er også et problem der spænder ben for dig.


At du ingen seksuelle erfaringer har skyldes din adfærd - du opfører dig simpelthen for skør på den ene side og så halter det gevaldigt med kærlighed og forelskelse og oprigtig interesse og empati for et andet menneske.

Du er så optaget af det seksuelle hvilket er unaturligt - det naturlige ville være at vi hørte om at du gik rundt og forelskede dig men vi har aldrig hørt så meget som et ord om at noget i den retning findes i dit liv.

Iøvrigt det første jeg blev opmærksom på med dig Gerth var at vi ikke kan finde det mindste spor af forelskelse i dit liv og oprigtig interesse og empati for et andet menneske.

Dette er bemærkelsesværdigt - især når vi hører hvor besat du er af sex.


Held og lykke og må du få dig et godt liv.

Venlig hilsen HansKrist.-0-0-0-


*1):


Citat:
En tankstation personale kaldte sig ifølge mit indtryk for kristen måske ligesom hyklere og sekter, ignorerer han mig, da jeg nævner mit liv ligesom Paulus om ´kampen´?

også oplever jeg konstant gåshud og dryppende vækster, når jeg beder om tegn på det´....

Jeg ønskede globalt folks menneskerettigheder, men jeg græder af min ånd uden dette endda seksuelle mulighed eller smarte type, men jeg mærker p.t. kærlighed grædende som aldrig før -Tårer drypper løs...


Åh , jeg er ikke ligesom alle, men mere ændres i mig om ´sex´ og verdens befolkning...

Selv en mand vil pludseligt holde mig ånden , hvilket jeg ikke er vant til...

Og al sexdrift er væk..
Når jeg accepterer, at min skæbne KUN bør hjælpe mennesker, så græder jeg...

-0-0-0-

I GT skøgen Rahabs families hus blev skånet, fordi hun hjalp de ´udvalgte´ om en rød snor lignende profeten Moses røde farve på Israellitternes hjem ligesom Jesu blod.

Det minder mig om ´mit´ tidligere åbenbaring vedrørende de fem livselementer vand, jord, ild, luft og ånd - Femtakket stjerne/sol - åndeligt oplyst/oplysning.

-0-0-0-


PS:


Du Gerth har ihvertfald en okay intelligens.

Om den er så høj som du selv gerne vil fremstille den er nok tvivlsomt.

Men altså din intelligens er tilsyneladende okay men du forstår ikke at få noget godt ud af forholdet.

For at få noget ud af vores talenter skal vi bruge og udfordre disse og du bruger og udfordrer ikke din intelligens Gerth.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#39127 - 30/03/2023 13:12 Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕 [Re: Hanskrist]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3728
Sted: Nørresundby
Bibelen Leth Fortalt: Paulus'Omvendelse


💦🏊🚴🏃🔥💕🙏

Er glad for at Kristian Leth er så "glad" for eller fascineret af Paulus

Og at han er gået rimeligt meget i dybden med at forstå Paulus.

Dog får han ikke fat i at Jesus opstandelse hos Paulus ikke er en isoleret begivenhed - for nemlig taler Paulus aldrig om OPSTANDELSES BEGIVENHEDEN KRISTUS uafhængig af os i KRISTUS

Paulus kan ikke adskille Kristi Opstandelse fra os i KRISTUS - de nye skabninger vi er i KRISTUS. Der er total sammenfald her hos Paulus mellem Kristi Opstandelse og de Nye Skabninger vi er i KRISTUS - - den Guds Kærlighed = det Guds Nådes Kraftværk vi er i KRISTUS qua GUD HELLIGÅNDENS VIDUNDERLIGE FORUNDERLIGE GERNINGER MED OS

Begivenheden KRISTUS ind i verden ved mennesket Jesus Kristus (der er Opstandelses Begivenheden Kristus) = den Gud Helligåndens Ny Væren og Virke/Virkelighed der brød ind i verden ved mennesket Jesus - der forsætter efter Jesus død med uformindsket kraft at manifestere sig - gøre sig gældende i verden.

Dette betyder at TRO i en Ny Testamentlig paulinsk sammenhæng ikke betyder at tro på noget - men er lig med som Paulus siger det igen og igen og som Paul Tillich så smukt har formuleret det:

Paul Tillich:

The worth "faith" cannot be applied to the Christ unless it is taken in its biblical meaning of a Spiritual reality in itself.

The faith of the Christ is the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence.

TRO er et guddommeligt værk i os, som forvandler og føder os på ny ud af Gud. Den døder den gamle Adam, og gør os af hjerte, sind, tanker og alle kræfter til helt andre mennesker.
Oh, troen er i sit væsen en så levende, skabende, virkende og mægtig ting, at det er umuligt, at den ikke uafladeligt gør godt. Luther (fra Luthers fortalte til Romerbrevet)

-0-0-0-

Det radikale ved Paulus er at kristne ikke render rundt og tror på noget (hverken Bibelen eller Trosbekendelser) men at vi som kristne erfarer:

A Spiritual reality in itself

JA

The faith of the Christ is the state of being grasped unambiguously by the Spiritual Presence.

Nemlig Gud Helligåndens vidunderlige forunderlige gerninger med os.

Alt dette kommer sig af at hos Paulus er Kristi Opstandelse = os i KRISTUS = de Nye Skabninger vi er i KRISTUS takket være Gud Helligåndens vidunderlige forunderlige gerninger med os.

Så TROEN er Guds fødsel i vores liv og at forblive i TROEN bliver vi menneskers fødsel i Gud = de Nye Skabninger vi er i KRISTUS qua GUD HELLIGÅNDENS VIDUNDERLIGE FORUNDERLIGE GERNINGER MED OS =

GUD HELLIG'ÅNDENS GAVER

GUD HELLIG'ÅNDENS FRUGTER

og

GUD HELLIGÅNDENs GAVER hos Paulus flugter den Maslow'ske Selvaktualisering og den KREATIVITETENS FLOW SPIRITUALITET eller PSYKOLOGI vi finder hos Mihaly Csikszentmihalyi.

og

GUD HELLIGÅNDENS FRUGTER hos Paulus flugter ret godt alt det New Age mindfulness buddhismen forsøger at hjælpe os frem til af guddommelig harmoni og wellness.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#39184 - 03/04/2023 19:57 Re: Åh disse ÅBENBARINGER 🔥💕 [Re: Hanskrist]
ABC
Uregistreret

Hej HansKrist (øvelse gør mester)

Skal jeg også blande mig i denne tråd ler blinker halvfuld Har ikke din forstand på tingene heart Men er blevet grebet af...
Your friend forever

Jan
Top Svar Citer
annonce
Side 41 af 45 < 1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 >


Seneste indlæg
Adskille stat og kirke?
af Arne Thomsen
19/06/2024 00:24
Hvorfor omtales guds ånd ikke som en ham?
af Anonym
18/06/2024 00:36
Eid al-Adha
af somo
15/06/2024 08:44
Valg - demokrati - Jesus
af Anonym
13/06/2024 16:59
Spiritualitet
af Anonym
11/06/2024 07:19
Nyheder fra DR
McDonalds dropper AI-bestillingssystem e..
19/06/2024 02:20
Kampen på 1 minut: Ronaldo satte EM-rek..
18/06/2024 22:53
Sverige vedtager mulighed for amerikansk..
18/06/2024 22:20
Nu kan du se kong Frederiks monogram på..
18/06/2024 21:39
Udenrigsministeriet: Palæstinensisk st..
18/06/2024 21:34
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
McDonald's dropper AI efter at kunde fik..
19/06/2024 00:30
Burkinsk junta slukker signal til fransk..
19/06/2024 00:30
Flammehav opsluger våbenlager og detone..
19/06/2024 00:30
Astronomer observerer for første gang e..
19/06/2024 00:30
UM: Støtte er ikke gået til sanktioner..
19/06/2024 00:30